Хрис все още е на кърма и е имал 2-3 хреми като само 1 път не ни е избил зъб до 3-4 дни
.Той говори доста думи и много имитира.Общо взето е папагал.Не строи кули,но обича да ги руши.Имаме масичка,на която се слагат различни фигурки,но не успява да налучка всички.Проходи преди няма и 3 месеца ,но също тича.Не яде сам,защото обръща лъжицата наопаки(аз не му и давам, с което не съм горда
Обожаваме музика!Танцът ни е в кръвта явно
Иска да си мие сам зъбите и да се реше Аз съм бивша пушачка,а бащата пуши като кумин!
Сминс,Фил,какво ще правим с тези пишки???
Сминс,аз за сега съм на самоотбив,но мисля максимума време да се самоотбие да е до 3 г.Ако до тогава той не предприеме някакви мерки ще се намеся лекичко аз и ще подпомогна процеса.До тогава обаче има мноооГо време

И моеото джараме си играе с другото зърно....

Сега ни 4ака бебеШкия пубертет
. Дано наистина всичко да е наред, че като чета колко мъка има по този свят и направо ми настръхва косата. Терминът още не е много ясен, защото явно от кърменето съм си овулирала когато си поискам и има голямо разминаване от последния цикъл и размерите на бобчето. То дори имаше драма щото сглупих да отида при друг лекар уж за по близо и тя като ме погледна на видеозона и каза, че сигурно е извън маточна и ще трябва да ме оперира
. Вече не "изневерявям" на моя гинеколог и това е. А и без това се отказа да ме убеждава да отбивам
заради бременността. Та по всяка вероятност ще е е мартенче, надявам се на следващия преглед да разбера. А ако беше априлче щеше да е петия или шестия повод този месец (всички в семейството сме родени тогава и сватбата ни е тогава
.
?
от сладко, че само завиждам на мъжа ми като си предъвква сладокусно някоя и друга вкуснотийка
.
Я прати Валката насам - на Али не са му проблем диф. уравнения, ще му ги обясни, а пък Валката ще му помогне в писането на есета по испански
ама тая челяд как да я изхранвам не ми е ясно, а хляба видяхте ли колко е станал? Май ще ядем пасти...