АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 8 005
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Ааа,Мирела,не сте единствени!И ние се будим по няколко пъти,даже напоследък със зверски писъци Rolling EyesЧудя се дали е зъб или да го водя на баячка.

Хрис все още е на кърма и е имал 2-3 хреми като само 1 път не ни е избил зъб до 3-4 дни newsm78.

Той говори доста думи и много имитира.Общо взето е папагал.Не строи кули,но обича да ги руши.Имаме масичка,на която се слагат различни фигурки,но не успява да налучка всички.Проходи преди няма и 3 месеца ,но също тича.Не яде сам,защото обръща лъжицата наопаки(аз не му и давам, с което не съм горда Embarassed),но съм забелязала ,че когато не иска да се храни,дам ли му лъжицата похапва newsm78Обожаваме музика!Танцът ни е в кръвта явно hahahaИска да си мие сам зъбите и да се реше Laughing
Аз съм бивша пушачка,а бащата пуши като кумин!

Сминс,Фил,какво ще правим с тези пишки???

Сминс,аз за сега съм на самоотбив,но мисля максимума време да се самоотбие да е до 3 г.Ако до тогава той не предприеме някакви мерки ще се намеся лекичко аз и ще подпомогна процеса.До тогава обаче има мноооГо време hahaha
И моеото джараме си играе с другото зърно....

# 226
  • София
И Вальо е в отборите на незаголените пишляци и на будещите се нощем!  ooooh!

# 227
  • София
Реа се буди по 3-4 пъти нощем, а когато и пробива зъб ставаме по 6 пъти. Пие сок, гушкаме се, но аз съм нервна и измореда. От както се е родила сигурно 3 вечери да е спала от 24 до 08 часа непробудно, през останалото време ...............

# 228
  • Варна
Николай се буди минимум по 3-4 пъти на нощ. Ще спим като пораснат, явно Confused
Е, аз още утре, защото отива при баба си.

# 229
От както се е родила сигурно 3 вечери да е спала от 24 до 08 часа непробудно, през останалото време ...............
При нас са точно 3 такива нощи - от 23 до 6.30  ooooh!

# 230
Мимка, никой не е каzал, 4е кърмените бебета са по умни, това е пълен абсурд  Laughing  Става въпрос zа връzка между кърмене и zдравето  Peace

Като се будят децата ноЩем, давате ли йм неЩо? Ако си спомняте, Милена се будеШе ПОНЕ 5 пъти всяка ноЩ. В последствие се окаzа, 4е го прави по навик, zаЩото е свикнала да се буди и да полу4и неЩо (в слу4ая, цица). Като я отбих, първите ноЩти се будеШе пак, но баЩа й само я успокои с "ШШШШШШШШШШШШШШъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ", никаква вода, никаква zалъгалка, ниЩо. Да свикне 4е няма да полу4ава ниЩо. И действително много бърzо престана да се буди. Сега си спинка 11 4аса непробудно  Mr. Green  (не ми zавиждайте, аz съм го zаслужила след трудната 1ва година  Laughing )

Та мой съвет е, да и отвикнете да полу4ават неЩо преz ноЩта. В на4алото, раzбира се, Ще ви е трудно, Ще реват..... Ако само вие ги обслужите преz ноЩта, помолете някой друг да иzпълнява таzи длъжност  Mr. Green  Децата така Ще свикнат по бърzо  Peace

Сминс, книгата беШе до 14мес. само   Joy  Сега ни 4ака бебеШкия пубертет  Crazy  ooooh!

# 231
  • София
Момичета, благодаря ви за страхотните пожелания Hug. Дано наистина всичко да е наред, че като чета колко мъка има по този свят и направо ми настръхва косата. Терминът още не е много ясен, защото явно от кърменето съм си овулирала когато си поискам и има голямо разминаване от последния цикъл и размерите на бобчето. То дори имаше драма щото сглупих да отида при друг лекар уж за по близо и тя като ме погледна на видеозона и каза, че сигурно е извън маточна и ще трябва да ме оперира  Close. Вече не "изневерявям" на моя гинеколог и това е. А и без това се отказа да ме убеждава да отбивам  Grinning заради бременността. Та по всяка вероятност ще е е мартенче, надявам се на следващия преглед да разбера. А ако беше априлче щеше да е петия или шестия повод този месец (всички в семейството сме родени тогава и сватбата ни е тогава  Mr. Green) та вече до отпуска щяхме да опираме за празнуване  Joy.
Честита седмица на кърменето и от мен! Аз с това пристрастено кърмаче имам чувството, че цял живот ще кърмя и някак си се чувствам уж уверена и за следващото (живот и здраве). Та Филипка и Юлче не виждам причина с опит да не успеете пак да кърмите, напротив сега сте с едни гърди напред от първия път  Laughing. Ох, а това със сексуалните асоциации и кърменето на голямо дете не го разбирам особено. Е какво аз като кърмя момиче да не би да развие обратни наклонности?! Това си е мое мнение де и само го споделям, както споделям и разсъжденията на Цвети за избора и кърменето  Simple Smile.
MissZче, да не е някоя бактерийка в нослето на Лекса, обикновено тогава са толкова упорити сополите  Thinking?
За сладкото като сте отворили приказка и аз съм в отбора на сладкохолиците, но сега така ми се  Sick от сладко, че само завиждам на мъжа ми като си предъвква сладокусно някоя и друга вкуснотийка  Crazy.
За буденето нощем ми е мъка вече, но скоро не виждам лесен начин за отказване от нощното сучене. И както Татянка е написала при нас си е баш навик в повечето случаи, но за сега нямам нерви да я отучвам, а мъжо все се оправдава с отговорната му работа и не се наема да се жертва нощем  Confused.
Приятни разходки ви желая  newsm68.

# 232
Дове4ера по новините на Нова ТВ Ще дават zа Криско  Hug

# 233
  • София

Ренката, ние сме с ножичка на Титания, съжалявам, че не сме от 1 град да ти дам да пробваш - супер лесно е   bouquet Я прати Валката насам - на Али не са му проблем диф. уравнения, ще му ги обясни, а пък Валката ще му помогне в писането на есета по испански  Laughing
Сминс, и нашата нокторезка беше на Титания, ама Вальока я прегази с камиончето и тя даде фира. А с ножичка не мога да режа дори моите нокти  Shocked
А с есетата на испански Вальо е спец, най-добри са му обаче японския и китайския  Wink Mr. Green

Краси
, да бе, мечтай си да спим като пораснат! Ще има да ги чакаме по нощите да се приберат от игра, от среща, от дискотека... Свърши се то със спането, още с  EFP

# 234
Пфу, свърших с готвенето, голям съм кулинар     food002 ама тая челяд как да я изхранвам не ми е ясно, а хляба видяхте ли колко е станал? Май ще ядем пасти...

Гледате ли ТВ? Милупа изтеглили Милумил 1 с ентеробактерии, било опасно! Намерили са нещо в него, а майки вече са си хранили малките бебчета с него .... брех, каква история!

Ще гледам новините по Нова, ама и без това само цивря, сега пак ще се разплача, тъжна история...Ето, пак молят дори непознати за пари за лечение, събират превръзки и т.н., а къде е държавата?  #2gunfire

Ако някоя от вас се е засегнала на кърмеща или не кърмеща, на секс-маниачка или заспа  Wink да ме извини. Нещо ми се струва, че най-обикновен въпрос води до няколко лагера, вместо всеки да си каже какво мисли и да няма засегнати. Мимка, как така кърменето ще ги прави по-умни бе!  Joy То е наследствено по-скоро. А ти най-малко трябва да се притесняваш! Peace

Вижте ако искате как горе-долу ще е стаята на наш Мърчо, шарания голяма. Паркета ако успеем да поставим ще изциклим и лакираме, няма да е тъмен толкова, ако ли не ще търся ламиниран на прИмоция някаква, че...ноу мъней.
http://images19.snimka.bg/003605806.jpg
http://images19.snimka.bg/003605808.jpg
http://images19.snimka.bg/003605810.jpg
http://images19.snimka.bg/003605812.jpg- дневната
http://images19.snimka.bg/003605814.jpg - Тони чистак-гол на двора

# 235
  • Boston, MA
Непременно ще има срещи, първо в Пловдив, после и в София, като се преместим там, след като пристигне и баща му. Нямам търпениеееееееееееееее!

Дани се буди 1-2 пъти на нощ, но не е страшно. Рано сутрин пие мляко. Сега като е със сополи, спи по-неспокойно. Свикнала съм му.

Кърмих го почти до 10 месеца, от 6тия нататък на смесено. Пил е антибиотик веднъж за ушна инфекция, иначе е доста често със сополи и вируси, но за мен това не са сериозни болести, а и ние изобщо не го пазим... надявам се да израсте този период. Иначе аз и баща му сме доста болнави, според мен от "пре-отглеждане", докато сме били малки.

Аги, много симпатични тапети в детската. Свърши ли ремонта?

# 236
Татянка, колко часа за Криско?Изтървах ли го? Sad
Сега прочетох в темата, в късната емисия.

Кърменето на Пресил не беше дълго, 5,5 месеца, факт е че веднага след като го отбих се разболя за сефте ConfusedНе сериозно, но все пак.

Я кажете, некст тайм да си взема ли пак Лансинокс или да опитам с Дефламол, какви са отзивите за него, не съм го ползвала Thinking

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 20:43 от Филип@

# 237
По един огнен коктейл днеска

# 238
В дефламола има много вит. А, който аз мисля, че е опасен за бебето. Т.е. ще трябва да го махаш преди кърмене, което си е грижа. Лансинохът си е супер, не се тревожиш за нищо. Аз и не съм имала рагади, де, та не го ползвах много.

# 239
Да, добре, това ми стига като инфо.
Аз също рагади не съм имала, бях го взела за дните в болницата, беше ми дискомфортно, докато зърната посвикнат и позагрубеят.
Малко съм се мазала с Лансинокса, но наистина е безгрижно, а и облекчава.Подарих го на една мацка дни преди да разбера, че съм бременна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт