АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 974
  • 303
  •   1
Отговори
# 255

Честит рожден ден, Леси  Hug С усмивка и късмет да вървиш винаги напред!

# 256

Леси, честит рожден ден! Бъди все така жизнерадостна и весела!

Всъщност като се замисля какви нежни чувства изпитвам към моята свекърва (при това съвсем без основание), май не само на синовете ми ще им трябват бронежилетки.

# 257
  • София
Леси, Честит Рожден Ден!

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 258
Малката стан а в 5,30 #Crazy не знамм къде съм направо.

# 259
  • София
Привет от Златни!

4РД на Леси!    bouquet

Аги, това с обли4ането в моита градина ли беше? 4е обли4ах Мати с панталон4 и блузка още миналото лято?

Мати спря да се буди с края на кърменето!
Пишката я забелихме, а я дърпа от 4-5 месеца!
Кърмен е 11,5 мееца! Болен е бил 2 пъти за по 1-2 дни без да са излизали зъби!

Кажете - нормална ли съм - в4ера пътувам за тука, а сърцето ми се къса за децата?

# 260
  • София
Леси, честит рожден ден! Весел празник!    bouquet

Ние днес спахме до 10:40, ураааааааааааа!

# 261
4естит рожден ден, мила ЛЕси   bouquet  Да си винаги Щастлива и много оби4ана от тримата мъже  Hug  Hug  Hug

Вени, според мен нямаШ дефект, като иzклю4им факта, 4е вместо на плажа седиШ пред компютъра  Crazy 

Първата битка в Шоколадовата война я спе4елих  Mr. Green  2кг zа 10 дена  Grinning 

# 262
Татянче, такова, ако имаш неупотребявани шоколади, дето да си седят у вас и да те дразнят, да ти дам адреса ми да ми пратиш колетче  Blush  Обещавам ти и втора битка да спечелиш  Mr. Green

# 263
юл4е, подценяваШ моите стратеги4ески умения. Вси4ки Шоколади биваха иzядени преди да тръгна на война....ми така е, трябват сили zа такова на4инание  Laughing

# 264
  • София
Леле, вчера и днес ми се яде много сладко. И като заговорихте за тия шоколадииииии.......

Соня днес стана в 7:30 и сутринта ми се видя безкрайна. Добре че вече спи.
Снощи заспа много трудно и на нашето легло. Бях се приготвила да ставам през нощта, но тя пък спа до сутринта. И аз цяла нощ си мисля как всеки момент ще се събуди за нещо. Много се минах. Иначе и тя се буди по 2-3 пъти.

За кърмененто - кърмих я до 6 месеца, като накрая бяхме на смесено. Само веднъж е пила АБ, но много често  е хремава. Все в носа я удря. Зъбите ги вади с Т.

Леси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди истински щастлива!  bouquet Hug

# 265
Мила Леси, честит рожден ден!

Здраве и слънчеви дни ти желая от сърце! Hug   bouquet  Hug

Мирела, Пресил става в толкова всеки ден, откак започнаха тъпите жеги ConfusedИ до ден днешен, вече едва издържам.

Вени, и аз съм такава, не знам дали това озачава че сме в ред Rolling Eyes

# 266
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЕСИ  bouquet

МОля спрете с тези шоколади ,че ми са болна тема.Вчера взех решение ,че скоро Хрис няма да накуси шоколад.Купих си аз 1 шоколад,а той мрънка докато не ми го взе и разопакова.После тръгна да си пъха в устата едно парченце,но аз го спрях.Как може 5 дни да не иска да накуси нищо,а шоколад да иска #2gunfire!При все ,че прабаба му му беше тикнала половин шок.бисквита в муцуната преди 2 месеца.Демек той помни ,че е сладичко #Cussing outУЖАСССС!

Ние станахме в 7.30 #2gunfire

А Вени,прости ми ,но ти  къде си?

# 267
здравейте момичета. искам да ви се похваля, макар че доста се притеснявам  приеха ина в ясла. има ли други  дечица от този клуб които ще ходят от есента на ясла? иначе почва да проговаря, повтаря като папагалче отделни думи, букви и ли срички.много сме сладки.

# 268
ооопа(както казва радост), здравейте априлки. Много ми  липсвахте през изминалите месеци...радвам се че пак съм тук. Друг път ще разказвам за нашата одисея, Одисей пасти да яде пред нас, хихихихихихихиихихии......
в момента нямам време и търпение да ви изчета, само видях, че сте се настървили За шоколад (за нас) и Против шоколад( за малките шоколадчовци), хихихихихи. В момента ръфам една република с фъстъци, ее, не е като Сникърс, ама.....

# 269
  • Русе
Привет!
Леси, най-прекрасния празник празник ти желая днес!

Здраве, късмет, любов и незабравими мигове с любимите ти мъже!

Сминси, 10х за рецептата  Hug, и това ще пробвам, ама днес пак ще е предната вкусотийка! Sunglasses

tusana, и Диляна я глася да тръгва на ясла през септември.

фурорче, къде изчезна? - липсваш. Hug

Диляна е кърмена 5 месеца, не я намирам за болнава, въпреки че батко й доста бацили надомъкна от яслата. Пила е антибиотик за бактерии в носа, заради проблема с окото. Сега, като се е сблъскала с всички ясленски "екстри"(без шарките), се надявам да не ми боледува много като стане "ученичка". Praynig

Общи условия

Активация на акаунт