АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 974
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Фурор, welcome back  Hug

Tusana, и Соня ще тръгва на ясла другия месец.
Може да се направи една анкета по темата за ясла.... newsm78

# 271
Еее, фурор, къде иz4еzна?  Hug

Иленка, акак е окото на Дилянка сега?

# 272
  Леси, честит рожден ден! Весел празник!

Фурор, разказвай сигурно ще е интересно Mr. Green

За яслата - снощи пак до сред нощ ме мъчиха терзания.
За късмет днес видях една лелка от нашата ясла, която ни е позната. Та жената каза, ако ще тръгва по добре сега защото после на 2г. и 2м. ще свикне по-трудно. Колкото повече наближава септември по-криво ми става, май аз ще рева повече от него накрая както бях силна-вилна преди.Много ми е свито нещо.

Снощи пак беше безсънна нощ и имаше игри, пищене, рев - не ме пускаше да изляза от стаята му. Лежа на диванчето и чакам да се одреме за да ида в спалнята и така до следващия път Tired
Докато мазахме венците се оказа че си имаме още един кътник отгоре от другата страна и вече е с 14зъба Теди Mr. Green

Фил, как издържаш всеки ден така с твоя раннобуден юнак незнам #Crazy

# 273
  • Русе
Татянка, да чукна на дърво, добре е окото! Praynig Grinning Обаче, още ми е едно такова странно като липсват ритуалите с масажите, почистването и капките, възпаленията при всяка хрема и пр. - не мога да повярвам, че сме се мъчили така повече от година. ooooh!

# 274
  • София
Татянче, такова, ако имаш неупотребявани шоколади, дето да си седят у вас и да те дразнят, да ти дам адреса ми да ми пратиш колетче  Blush  Обещавам ти и втора битка да спечелиш  Mr. Green
hahaha ще ме уморите от смЕх  Mr. Green

За шоколадите - и аз ги проядох и то единствин пострекател е форума  Crossing Arms Моля ви, дайте да заговориме за елда, овесени ядки, просо, киано и тем подобни "вкуснотии"  Mr. Green

Фурорче, къде изчезна бе душа? Разказвай когато можеш какви одисеи сте има ли иначе сте добре нали?

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 15:30 от Данче-Калпазанче

# 275
Цвети, тук е сектретарката в неплатен отпуск на Вени! Тя е на морето и си пече дупето!  Mr. Green
Вени, стига бе...в твойта градина нищо не мятам!

Мислите ли, че ще успеем да отделим Тони в детска стая? Баща ми се съмнява, че ще стане, а аз чета че има деца със самостоятелни стаи, което ще рече, че и Тони трябва да го местим.
Още иска биба, на моменти е много зависим от нея, а друг път заспива и без нея в уста...

Честит Рожден ден, Леси! Много щастливи дни и късмет, здраве и любов ти желаем!
[/color]

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 16:02 от Чаено момиче

# 276
  • Варна
Честит Рожден ден на Леси! Да си жива и здрава и мнооого щастлива  bouquet

Едва гледам, дремя от 4.30 сутринта. Размрънка се и айде отиде ми съня.
Спа само 1 час и сега е адски крив.
На мен ми дойде и сега плаж йок Cry

# 277

За шоколадите - и аз ги проядох и то единствин пострекател е форума  Crossing Arms Моля ви, дайте да заговориме за елда, овесени ядки, просо, киано и тем подобни "вкуснотии"  Mr. Green

Ще ти копна на какво попаднах преди малко в "Нашите деца", темата е за злоядите:

Василиса умница: Не го насилвам. Но ако иска да яде десерт, яде първо нормална храна. Проклина, но яде.
Вчера яде елда със зеленчуци. 
Как' Сийка:    Василиса, вие сте жестока. Чак пък елда със зеленчуци. Какво толкова е направило детето. Набийте го като нормалните родители.

# 278
Аги, Милена ве4е 6 месеца е в отделна стая, няма проблем. Само преz ноЩта де, денем е долу при нас.

Моля ви, дайте да заговориме за елда, овесени ядки, просо, киано и тем подобни "вкуснотии"  Mr. Green

Ще тепрасна в бисерите Дан4е, Дан4ееее, КИНОА ли имаШ предвид?  Laughing

# 279
  • София
Аги, Милена ве4е 6 месеца е в отделна стая, няма проблем. Само преz ноЩта де, денем е долу при нас.

Моля ви, дайте да заговориме за елда, овесени ядки, просо, киано и тем подобни "вкуснотии"  Mr. Green

Ще тепрасна в бисерите Дан4е, Дан4ееее, КИНОА ли имаШ предвид?  Laughing
Ахъ ахъ киано и киноа все ми е едно  Mr. Green Ама колко грешки в една дума, нали  Mr. Green Оу сетих се, бях луд фен на Киано Рийвс  Mr. Green

Юле, съвестта ме налегна и направих днес елда - за шефчо разбира се. "Маскирах" я с бита сметана, мъничко де, защото като му дадох чиста елда с мънинко захар я плювна и ме изгледа с потресен поглед  Rolling Eyes

# 280
Да де, само за през нощта Simple Smile А иначе детската е много малка, после тя ще бъде спалня, че е в преход с хола и бокса, а детската ще е отделната стая.
Сега го слагаме в тази, за да ни е под ръка вечер, пък да е отделен. През нощта ще ми е трудно, сигурно ще търча по 100 пъти да го гледам и да подавам биба... Crazy
Мимчета, шоколад заради вас си купих вчера, така сте я зачекнали тази тема  Joy, а аз съм страстна почитателка на какаото. Тони си хапва мини парченца понякога, без да е често. Но вижте, каймак на кафе обожава, трябва да ви го снимам как проси кафе сутрин  hahaha Катери се на спалнята, подпира се на колене до мен, надвесва муцуна над чашата ми и започва да пръхти най-точно казано, и така докато не му дам да пробва. С "мустаци" иска отново...е, само по 1 глътка му давам, или ми облизва пръста потопен в пяна  Wink Е, как да не му дам, нали може да му падне пищака  Laughing Laughing Laughing
Елда давам на каша Бейби, да ви кажа яде я и изобщо не се цупи. Кашата струва около 3,80 кутията, не е скъпа, а са качествени по мое мнение. Глупости, не е елда, а ГРЕЧКА!!! newsm78

# 281
Данче, ми набий като нормалните родители, що го мъчиш?

Елда и гречка е все едно и също. Аз не го харесвам, но Иво го ядеше без коментар.

# 282
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЕСИ!
МНОГО ЩАСТИЕ И ОТ НАС!

hahaha Joy ще падна с вас ей
данчонски, аз реших, че киано е от пиано - като си имал апредвид пиани зърнени култури (т.е  накиснати в алкохолец /биричка/)  Mr. Green
Елда/гречка и аз, и Али я обожаваме със сиренце и маълце или с бананче, а сега и с пъпешче, ммм  Laughing

Тази сутрин Али се събуди с една афта, колкото кътника му  Confused Cry помислих си че има зъб на вътрешната страна на устната  Cry Rolling Eyes много плачка през нощта, явно го боли...
Краси, какво стана със снаха ти и бебчето?  Rolling Eyes

# 283

Това е моята скромна почерпка!
Благодаря много за пожеланията!

# 284
Честит Рожден ден на Леси! Да си жива и здрава и мнооого щастлива!

Еее, айде бе Фурорче, къде се загуби толкоз време?

Танче, възхищавам ти се на волята. Аз като стане въпрос за шоколад такава просто нямам. Луд фен от край време. Ама те тез 20 паунда дето вече съм ги трупнала от какво друго да са. Страх ме е че този път ще кача повече от предния, обаче не мога да се спра с шоколада. Фаворит ми е Нутелата на мен, нямам търпение да се прибера в къщи и да нападна буркана. За работа си взимам от немските запаси. Баща ми като се прибере зимата носи по един куфар шоколади, сестра ми прилежно ми заделя половината. Така е било от край време, немските шоколадчета много ги уважавам и не им прощавам. Тукаше хубав шоколад не съм срещнала още, добре че вече има Нутела, щото до преди 2-3 години и това нямаше.

Чаена, Лекса е в отделна стая, ама тя от самото начало. Сега обаче Тони като вижда процеса по правене на неговата си стая мисля ще му е инетресно да се измести там.

За сополите на Лекса явно трябваше по-рано да ви се оплача, на другия ден след оплакванката вече ги нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт