АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 987
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честит Рожден Ден, Леси!
Желая ти много здраве и щастие и послушни мъже!!!

# 286
Мис4е, и аz съм Шокохолик, докато кърмех иzядох поне 100гр на ден, ужас  Shocked  Сега много ми се яде, но у нас няма  Mr. Green та нямам иzбор  Wink  В САЩ наистина няма свястен Шоколад, съ4увствам ти  Sad 

Леси, това ако е скромна по4ерпка, не искам да zнам как иzглежда Щедрата по4ерпка  Shocked

# 287
Абе, Танче, туй с нямането в къщи съм го пробвала. Мъка е обаче работи. Ама сега не мога да си позволя да остана без, като лекарство ми е  Mr. Green. Мъжо ми ме взима на подбив като ме види с буркана. Сега да ви кажа, че миналата година като родих свеки дойде на посещение и донесе ( туй нещо сигурно само в Италия го има) Нутела в буркан/кофа с дръжка от горе 5 кила. Такова чудо не бях виждала. Страх ме беше в началото да го ям, нали кърмех, обаче  като го емнах за 3 месеца го унищожих.

# 288
Малката днеска научи нова дума и се смея много бонка от бонбонка Joy

# 289
  • Варна
Стига с тоз шоколад, бе мацки Mr. Green
Аз съм на диета и съм гладна..е, сега не съм щот хапнах малко.
Шоколад обичам, но не ям защото няма кой да ходи на зъбар Blush.
Сминс, утре се прибира в къщи и ще си почива. Направиха й аборт и дано да е наред всичко. Е, не я погледнаха почти 2 дена в болницата и пак се стигна до скандали, но мен вече нищо не учудва в БГ Naughty
Мисче, имам няколко шоколада да ги опаковам ли?
 И аз искам Ники да отива вече в самостоятелна стая, но няма как да топлим целия апартамент през зимата... Не ни е по джоба и затуй Дядовата ръкавичка.

# 290
Вярно Мис, давай адреса си на ли4ни, така си похвалила немските Шоколади 4е дуШа не ми дава да те оставя беz лекарство  Laughing

Мимка, спомням си братов4едка ми като беШе малка и я накараха да каже пеперудка, тя каzа.....пепеПудка  Laughing   hahaha

# 291
Днес след вашите нескончаеми раговори за шоко-лекарства търчах в магазина и се запасих Blush
Иначе мога с месеци да не ям сладко, но напоследък си помечтавам и днес вече реших да си угодя Grinning

# 292
Оооооо Фил, Щом ти се яде сладко......на моми4енце ми мириШе тая работа  Laughing 

# 293
  • Boston, MA
Леси, честит рожден ден! Бъди винаги обичана и гледана от тримата ти мъже!   bouquet

Фурор, добре си се завърнала! Дай някоя нова снимка на Радостчето!

Шоколад вече не ям!  Crossing Arms Верно американският е гаден, но Нутела и Милка тук се намират...  newsm78

# 294
  • София
С тоя шоколад и на бременни и на небременни, на всички ни се прияде. Днес изядох половин шоколад. Колкото и да обичам повече от половин не мога да изям. Само като бях в 9 месец изяждах по 1 на ден. Много ми се ядеше тогава. А първите 3-4 месеца не поглеждах сладко.

Аги, ние като се нанесохме в апартамента април месец я отделихме Соня да спи сама в нейната стая. Първата една седмица ставах по 100 пъти-само да гъкне, и аз при нея. След 5 ден вече мислех да я връщаме обратно при нас, но издържах още малко и се пооправиха нещата. До 10 дена свикна. И сега се буди през нощта, но до 2-3 пъти. Като цяло е спокойна в нейната си стая. И на нас така ни е добре. Mr. Green

Лека нощ и весел Уикенд Wink

# 295
Ха сега един въпрос  Mr. Green
Имало ли е "издънки"  luvbed и малки любопитни очички да са гледали и дали е имало после някакви реакции  newsm78

# 296
Красе, ако е Милка пращай Mr. Green

Танче, нИ мА предизвиквай че ей сега ще ти го пусна Mr. Green

Наде, при нас изцепки е нямало още, при теб да не би да е станал гаф?

# 297

GrinningНе би трябвало, нали таткото на Стенли го няма Mr. Green     

# 298

GrinningНе би трябвало, нали таткото на Стенли го няма Mr. Green     
Ааа, значи за сеира питаш! smile3532 Не, и при нас не е имало, защото Тони спи дълбоко и от нищо не му пука.

Муухахахахахааа! Да ви се похвалим! LaughingТони има вече и 2 кътника!Горни! Вчера като му теглих един душ, за да излизаме вечерта /да е парюмиран за мадамите в квартала/, се загледах и кво да видя - нещо се белее. Но не са кучешките, значи са кътници, следващите след кучешките. Не ми е ясен реда, в който растат. Ние се чудехме що е толкова лош на моменти, а то били зъбките. Mr. Green

# 299
Здравейте, шоколадки такива Mr. Green

Направихме прощъпулник тая сутрин най-накрая.
Хвана ел.отверка малка такава, а след това четката за рисуване и ножица. Майсторче някъкво ще да е Wink

Снощи бяхме на джаз фест и два часа не се спря човека-танцува, пя и ръкопляска без спиране. Около нас хората не останаха спокойни-навсякъде обиколи, ако не нещо друго поне усмивка си изкопчваше hahaha

Наде и при нас не е имало наблюдател-той си е отатъка в неговата стая Grinning

Фил, ха дано с това сладко знак да е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт