АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 973
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Добро утро  bouquet
Благодаря на всички и се извинявам, че натоварих темата ни със семейни проблеми  bouquet

Поне Ники почна малко от малко да спи, т.е. събужда се пие си сам млякото и пак заспива. Така 3 пъти. Нямам надежда скоро да почне да спи цяла нощ, но надеждата умира последна.
Вчера отидохме пеш до един доста отаделечен магазин, младежа имаше сили да подтичва навръщане дори #Crazy Ние с баща му се изморихме повече, иначе слушаше и не се дърпаше много.

# 61

Честит празник, Рамама! От сърце ти пожелаваме здраве, късмет и много щастливи моменти за цялото ти семейство! Бъди винаги обичана и уважавана!

Татяна, напълно съм съгласна с теб! Толкова адекватно и обективно казано!

Иначе да се похваля, купих страшни маратонки на Реа (Reebok), за 39лв. намалени от 59. Толкова добри оферти намирам за малката и за мъжа ми, само за мен нищо няма.

Hug

Гледай поzитивно на неЩата, Щом намериШ иzгодни работи zа Реа и мъжът ти, остават пове4е пари4ки zа хубави работи zа теб  Wink 

Това много ми хареса  Mr. Green
Рамама, кажи от къде ги намери  Whistling

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 08:45 от Nadeto

# 62
  • Русе
Привет момичета!
Много съм изтървала за 1 седмица!
Честит Рожден Ден на Рамама днес, и на Ванчето, Ренката и Зори на няколко патерици!

Бъдете щастливи и обичани майки, съпруги и приятелки!

welcome на новите мами!  bouquet

Нищо особено при нас. Миналият уикенд забягнахме в планината да се видя с приятелите ми от студентските години (пръснати по света и у нас), които не бях виждала от 6-7 години, включително половинки и деца, които никога не са се виждали. Преслав беше най-малък, а Диди не я взехме, че и без това ни дойде нанагорно - баткото ако не е разбеснян, е разболян  - на втория ден започна да повръща  Sick..., като се върнахме имах нужда да си почина от "почивката"Tired. Затова ще ходи на море със свеки  Twisted Evil. Ние започваме ремонт в офиса и май с това ще се изчерпи отпуската ми тази година. Sad

Момичета, кажете пак за представленията в Делфинариума - рових, рових...не намерих кой беше дал часовете, а търсачаката ми връща различни неща: 10.30, 12.00, 15.00 или 11.00,  14.00, 15.39 - кое е вярното?

# 63
Иленка, за Делфинаруима ще ти дам графика, който е публикуван в последния брой на списание "Кенгуру"
От вторник до неделя включително е от 10.30, 12.00 и 15.30 ч . Представлението продължава 45 минути.

# 64
  • Русе
Наде, супер си! Hug Благодря ти за бързия отговор!

# 65
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Рамама! Здраве и късмет!  bouquet

Ние преди малко се върнахме от кръщането, на което бяхме кръзтници. Всичко мина супер, ама малкия орева всичко след потапянето във водата. Mr. Green

Соня сега спи и после ще я заведем при свекърва ми на вилата за 2-3 дена.

Тъй като още сме на темата за феталната морфолфогия, коя седмица се ходеше? Юлчето скоро написа, май беше 16-20 г.с., но кажете пак. Питам, защото нашите кумци, които ги оженихме преди 20 дена вече са бременни Mr. Green Само тя де.... Mr. Green Разбира се още и е много рано за този преглед, но ме питаше пък аз съм забравила.

# 66
Рамама, честит рожден ден!   bouquet

Иленка и Филипа, пратете ми телефоните си на лични, че да си направим среща, като си дойда в Русе. Най-вероятно ще пътуваме на 10-ти и ще остана до 22 август.

Рени, на фетална се ходи между 16 и 20 седмица (след образуване на органите на детето и преди да е станало прекалено голямо - трябва да се вижда цялото бебе наведнъж на ехографа) и после още веднъж след 30-та седмица.

# 67
  • София
Честит празник на Рамама! Hug

# 68
Здравейте и от нас с Теди!

Рамама, честит рожден ден!

Добре дошли на новите априлски попълнения Hug

Завърнахме се от курорта на вилата при нашите Mr. Green
Бяхме сами с таткото за 3дни на бунгала в Черноморец, той се обели аз се обринах-забравих за слънчевата ми алергия и пак се улях с плажуването.
Теди спи по 3 часа на обед тъй като солидно тича из двора на воля.Друго си е на чист въздух и свобода-психически също действа страхотно Peace

Краси, съжалявам за бебчето Praynig Дано бързо се възтановят брат ти и снаха ти.

Иленка, тоя път задължително среща Naughty

Теди има още един избил кучешки и другите 2 са на крачка от пробиването Mr. Green Вече е с 11зъбчета.

Целувки на всички - липсвахте ми Crazy

# 69

4естит рожден ден, Рали   bouquet  Бъди винаги Щастлива и оби4ана  Hug

# 70
  • София
Благодаря на всички, страхотен завършек на празника! Цункам ви момичета!

# 71
Добър вечер, момичета  Hug
Много пусто тук  newsm78 Дано всички да сте на хубави и прохладни местенца и после да разказвате  Wink

Мимкааа, айде сипвай  Mr. Green Тъкмо гледах, че няма кой и ти се появи  Whistling

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 23:00 от Nadeto

# 72

За всеки вкус по нещо
Едното е спецялно за Надето , че е нервна нещо  bouquet

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 23:10 от Мирела

# 73
Ха-ха-ха! Мимка, мерси   bouquet
Ама продължават да ме нервират  #2gunfire

# 74
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде черпя с кафенце

Днес отново се очертава горещ ден ooooh!. След малко обличам децата и излизам, че към обяд сме си в къщи.

Роди, добре си си дошла  bouquet кажи как е в Черноморец?

Аз от утре с децата отново заминавам , но тоя път ще съм до 10.08. на морето. Тоя път като се върна вече ще се опитам да се оправя с тая снимка.бг. Някой , ако знае по-лесен начин на качване на снимки да свирка Wink
Хайде лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт