АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 8 008
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Забравих да споделя, че Теди от няколко дена взе да клечи и така ака в памперса. Та снощи купихме гърне /Чико-да не излиза чурата мерси на Смини и косвено на Фил за съвета Mr. Green/
Днес 3 пъти го слагах, като на третия се испишка. А за голямата работа е толкова бърз вече, че докато се напъне вече я свършва и единия път го истървах  hahaha
До предималко се мотахме насам натам, че да стане време за обед и сън та да отприщи пак 3часа Mr. Green

Краси,браво на момчето за "голямата работа" дето си е свършило където трябва Hug

Татянка,вие кога щяхте да идвате насам пак?

Nade изтървала съм аз защо си без мъж и къде е отишъл  Mr. Green  Thinking

# 91
  • Варна
Аз така съм се изнервила, че никъде не го пускам Blush Просто го чакам на вратата да ме отмени поне малко. Много лоша, ама зверу е общ Mr. Green Да похапе и него малко или поне да спре да хапе мен за 2 минути Simple Smile
Наде, честито и успех на изпита  bouquet
Роди, то при нас рядко се случва, но поне винаги го познавам с какво се занимава. Следва тревога и всички хукваме за гърне и го слагаме. Много е смешно, баща му тича да си сложи блузата на устата. Прави се на гнуслив Simple Smile Отделно, Ники избира почти винаги момента , в който вечеряме Simple Smile

# 92
  • София
Здравейте!

Аз нямам много какво да разкажа, защото Сонята е при свекитата.
И аз  от чудене какво да правя си купих 2 червени бои и след малко отивам на фризьор да ме стрижат и боядисват. Ще изненадам мъжа ми довечера.....надявам се приятно Mr. Green

Юлче, мерси Hug

# 93
Mацки,
Ние се завърнахме на хоризонта.
След поредната разправия с изкукалия ми дядо си вдигнахме багажа и у свеки.Дано и те са малко поумнели и не се месят във всяка манджа Naughty.Така ще е поне до другата есен #2gunfire.Сега се мъча да мисля позитивно,за да не се депресирам тотално.Радвам се поне ,че ще имам нет hahahaи ще си спя на готината спалня.
Вчера ми беше много лошо,а вечерта имах 39темп.Дали е вирус?

От десетина дни Христо не иска да пазва "чиш" и се налага да го дебна.Какво му стана....Някаква стачка ли е,що е?Инче поне вечер не се напикаваме Wink

Дея-завиждам ти за съня на Дея-Мария

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 14:43 от ~Цвети~

# 94
Цвети, кво по-позитивно от това, че ще си с нас  Hug Не им се нервирай, така поне ще си по-често при нас, че доста ни липсваше.

Роди, мъжа ми отиде в Англия да работи. Аз се бъзикам, че е отишъл там да си почине от нас  Mr. Green

Рени, дано наистина да го изненадаш приятно  Peace винаги съм обичала промените, ама нещо рядко ми стиска да си ги прилагам по мен  Mr. Green Аз никога не съм си боядисвала косата.

# 95
Наде, zнам как е, до болка поzнато  Cry  Но моя поне си идва в петък ве4ер и преz по4ивните дни доста отнемя, приспива малката, сутрин я обил4а, ходят на раzходки ако поzвлява времето, вzима я като ходи zа хляб и т.н. Но преz седмицата е трудни4ко, zа капак аz нямам абсолютно никой тук, само съссъседите се поzнаваме бегло и това е  Confused Но това, което не ни убива, ни прави по силни, нали?  Wink

Роди, след 3 седмици, ура  Laughing  Sunglasses  И Милена кляка когато ака, много е смеШна, zаЩото ходи в другия край на стаята  Laughing 

Утре Ще я ваксинират пак, Шарките 2р прием и пневмококи 3ти прием и след това 4аааааак след няколко години пак  Mr. Green

# 96
А Иво все още ака прав. Свеки беше тук на гости за 2-3 дни и ги бях оставила единия ден да се гледат Иво, тя и Младен. Аз си чета в спалнята (кеееееф! кееееееф!) и по едно време чувам дружни крясъци "Стой! Чакай!" и едно бързо шляпуркане на боси крачета по балатума, ама много бързо и "хихихи!", те го пуснали да ходи гол, той съответно отишъл пред банята и направил няколко купчинки  Mr. Green

# 97
А Иво все още ака прав. Свеки беше тук на гости за 2-3 дни и ги бях оставила единия ден да се гледат Иво, тя и Младен. Аз си чета в спалнята (кеееееф! кееееееф!) и по едно време чувам дружни крясъци "Стой! Чакай!" и едно бързо шляпуркане на боси крачета по балатума, ама много бързо и "хихихи!", те го пуснали да ходи гол, той съответно отишъл пред банята и направил няколко купчинки  Mr. Green

Laughing  Детска радост  Joy

# 98
  • София
Хихи, Юлче! Матито пък като се изака и идва да ми носи гърнето! Понякога като ме види мен на тоалетната чиния и иска и той да седне! Знаете ли, че имало памперс-чаршаф? Слагало се, когато детето е вече на етап отказване от нощния памперс! Много хитро, не че ни предстои скоро! Аз чакам и наблюдавам за признаци да си каже или покаже и определено напоследък има такива! Но не насилвам нещата! Освен това казваме "наа", когато ще лягаме за сън! Демек "нани"!

# 99
  • София
Рамама, честито РД!  Tada

Вчера бяхме в Ст.Загора на сватба на една моя съквартирантка от Студ. град. Видях един куп приятели и се заредих толкова положително... Само дето забравих да дам на свекито спрея за комарчета и малкия сега няма и 2 см2 кожа без пъпки  Sad Трябва да взема някакво гелче да го мажа, та поне сърбежите да му облекча.

Преди малко в най-голямата жега трябваше да ходим на консултация, направо се сварихме.  sweating Валката диша вече прахта и на момите май; 10,500кг и 80см - явно ще е по-дребничък, като мен, а не дългун като татко си. Сложиха ни полиомиелитната вакс и се надявам да няма реакции  Praynig  Само едно нещо ме притеснява, аз май се оплаквах преди време, че единя тестис му е > от др, и днес лекарката им се вгледа; каза, че нямало нещо притеснително, но ми даде направление за детския уролог в Пирогов  Confused Те там нали като стачкуваха, взимаха само спешните случаи, сега дали преглеждат и останалите, знаете ли?

Краси, стана ми много мъчно за малкото човече!  Sad Дано брат ти и жена му да преодолеят по-безболезнено загубата и да се решат да пробват пак  Hug

И Вальо ги върши работите прав и въобще не осъзнава още, че тея дейности ги върши той.  ooooh!

# 100
Вени,ако става въпрос за едни парчета тип памперс ги знам.Те са около метър на 70-80 см.но много се набират.Трябва да се прикрепят към чаршава или матрака.И запотяват newsm78

Христо при наакване ака всякак  hahaha

ЧРД на РАМАМА.Я прати снимка на Реа,че хриско неможе да се вижда често с гаджето и търсим ново:)

# 101
  • Варна
Ники се навежда леко и гледа да се хване някъде, дет се вика приема аеродинамична форма  Mr. Green Ние си знаем, газ и гърнето Whistling

# 102
Само едно нещо ме притеснява, аз май се оплаквах преди време, че единя тестис му е > от др, и днес лекарката им се вгледа; каза, че нямало нещо притеснително, но ми даде направление за детския уролог в Пирогов ....

Ренка, съвсем нормално е  Peace както примерно понякога едната гърда е малко по-голяма от другата, няма място за притеснение, сигурно ако потърсиш инфо из форума ще има  Hug
Цвети, много ти се радвам, мила, че си тук  Heart Eyes
Останаха ли дечица като Али без ваксина за шарките  newsm78

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 15:49 от СмиНсЧо

# 103
Ренка, засега му е достаъчно да осъзнава какво е станало след като е станало. От това се почва, обясняваш, че се е напишкал / наакал и следващия път трябва да каже преди да свърши тази хубава работа, чистиш и се надяваш най-накрая да вдене и да почне да си казва.
Аз пак малко с акливи случки ще ви занимавам  Simple Smile Един ден се напишка и аз примерно си клеча и чистя локва в коридора. Прави ми впечатление, че Иво нещо се обяснява притеснено с "ъъъъъ еееее"  в хола, ама реших първо да доизчистя и после да видя в какво пак се е забъркал. Милият се наакал (оставих го без гащи, щот си викам - нали ей ся се изпика, второ включване няма да има скоро  ooooh! мечтиии, мечти) и настъпал купчината, единия крак се омазал и той го държи високо вдигнат във въздуха и не смее да стъпи на пода... Освен това успял да си омаже и шишето с вода, та и него държи в ръка, да не се докосва до нищо... На мама чистникът  Mr. Green После и килим търках като изоглавена, а за сладкия аромат хич не ми се ще да си спомням.

# 104
Сминси,я ме намери в Скайпа....Sweetcvety съм!

Общи условия

Активация на акаунт