АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 994
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Здравейте  bouquet
Честит Рожден Ден на Зори  bouquet
Мога само да похваля моя пакостник Heart Eyes Снощи бяхме на рожден ден и той се държа нетипично прилично Shocked направо все едно не беше моето дете Mr. Green Успяхме да си обърнем внимание, да се почерпим и дори да стоим до 22ч. Дет са вика значи можело Mr. Green
Приятен ден на всички! Аз отивам на разходка с мама Heart Eyes

# 16
4естит рожден ден, Зори   bouquet  Вси4ко най добро ти желая   bouquet

Цвети сноЩи не можах да отворя албума, сега стана. Ама много е порастнал, а колко е сладък  Heart Eyes  с тия къдрици.....

Ян4е, предкътници са редните кътници  Laughing  т.е. имаме по 4 реzци, от лявата и дясната страна дупка (zа ку4еШките) и после по един кътник.  Притеснява ме, 4е може да има неЩо което да попре4и на растежа му  Thinking  Във вторник сме на ваксини и Ще питам педито.....

Щях да постя от днес оба4е сутринта ми беШе толкова лоШо и така ми се виеШе свят, 4е се откаzах.....и сега ми е гадно 4е се откаzах. Хем сърби, хем боли  Laughing

Лек ден ви желая  Hug

# 17
  • София
Танче и аз постя в петък!

# 18

Щях да постя от днес оба4е сутринта ми беШе толкова лоШо и така ми се виеШе свят, 4е се откаzах.....и сега ми е гадно 4е се откаzах. Хем сърби, хем боли  Laughing

Лек ден ви желая  Hug

Що  newsm78  Защо постите в петък?
Цвети, снимките ви са страхотни. Още веднъж   bouquet за всички кърмили мами.

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 13:26 от Nadeto

# 19
Аz не говоря zа постене zа един ден дето не се яде ни риба ни месо или каквото там беШе. Аz говоря zа истински постене, т.е. никаква храна, само вода и 4ай  Wink

# 20
  • София
Това не съм успяла да го постигна!

# 21
То не може и просто така да се прави, в смисъл просто да спираШ да ядеШ. Има си програма, раzработена от лекари, нея следих. ПравиШ клиzма поне преz ден, и така органиzма вклю4ва на програма "освобождаване" и  не иzпитваШ глад, колкото и невероятно да zву4и. Много е хубаво да се иz4истиШ от токсини, Шлаки, и други телесни любимци  Wink

Спирам, 4е стана като в Красива Мама  Laughing

# 22
  • София
ЧРД на Зори!!!

Татянка, това ми звучи като гладуване, не като постене  Sad 
Не мога да гладувам аз; само за ядене мисля в такива ситуации и после се наплюсквам като прасе с разстроена психика  Shocked

Вчера ЧРД-то ми го изкарахме чудно. Бяхме в една яка кръчмичка в Ботевград, с огромно място за игра на децата, много люлки, пързалки, играчки и безплатна бавачка! Възхитена съм!
От сутринта сме в София и ми е малко като културен шок след 2 седмици кръстосване из провинцията. Убедих се вече, че и в най-замлатеното село, селянията и мръсотията не е в такива грандиозни измерения, както в нашия смотан софийски квартал. Благородно завиждам на всички, които могат да си гледат децата в спокойни, чисти градчета, а наааайййй-много в момента завиждам на морските мами!  Grinning

Исках да ви питам, от полиомиелитната ваксина има ли реакции, че в понеделник ще ни я слагат, а няколко дни по-късно, мислим да ходим към Родопите за гайдарския събор и малко се притеснявам, да не ни се прецакат нещо плановете?

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 16:17 от Renkata

# 23

Не мога да гладувам аз; само за ядене мисля в такива ситуации и после се наплюсквам като прасе с разстроена психика  Shocked

hahaha hahaha hahaha

# 24
а наааайййй-много в момента завиждам на морските мами!  Grinning

Laughing Laughing Laughing а така  Laughing Laughing Laughing даже отиваме след малко на морето  Laughing Laughing Laughing

Татянка, евала, аз нямам такава воля...поне не съм пробвала де, но след летния вирус дето го изкарах то си беше направо едно постене  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 16:31 от СмиНсЧо

# 25
Татянка, това ми звучи като гладуване, не като постене  Sad 

И аz не мога да гладувам, аz zа това не мога да паzя диета  Mr. Green  Постенето не е така, наистина не иzпитваШ глад. Първия път гледах кулинарни предавания по ТВто беz да ми пука  Grinning

# 26
  • София
Laughing Laughing Laughing даже отиваме след малко на морето  Laughing Laughing Laughing

Позеленях от завист!!! Confounded   Mr. Green

Кажете за полиомиелитната ваксина!  Praynig

# 27
  • Boston, MA
Цвети, страхотен е станал Ицко! Да му изям къдричките!

Честит рожден ден, Зори! Добре дошли на новите!

# 28
Ние досега все убита полиомиелитна сме слагали.
Даже в4ера педиатърката за пореден път ни каза "ваксината е убита.От нея не се о4акват реакции-температура, подуване, обриви и тн.Не е нужно да давате превантивно панадол.Може да се мокри, може да се излага на слънце"
дано съм била полезна Simple Smile

# 29
  • Варна
Кажете за полиомиелитната ваксина!  Praynig
Ренка, при нас нямаше никаква реакция. Биха убита, по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт