АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 998
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Рамама, когато кажеш идваш с торбата с шоколади, а може и някой друг учебник да сложиш  Mr. Green Какво учиш и къде? Коя година си?
Цвети, как е Хриско сега? Докторката от кво каза, че е? Не ми прилича на вируса  newsm78 нали и разстройство и температура, а при нас ги няма и дано да ги няма и после де  Praynig Как така педиатър ще те кара да отбиваш бе  #2gunfire
Ей, пропуснала съм манджичката със сметаната  Crossing Arms искам я пак или поне линк към нея.
Рамама, кофти това с телевизорите. Аз винаги издърпвам кабелите на кабелната и интернета и гася от контактите всичко, но сутринта бях толкова изморена и си го спестих.
Вчера едва намерих време да направа супичка с рибка на Стенли, а той не иска да яде нищо сега  Sad

# 196
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&v=1&s=

Нека помогнем на Криско

Ами Хрис за сега е много добре с изключение на абсолютна липса на апетит.Вирусът си е баш!А педката го казва като съвет!АМа то е пълно с непросветени мед. лица на тази тема.Може би за нея година и кусур "изтезаващо" кърмене(нали масово се възприема ,че този процес е егати и тормоза)е достатъчно.Както и да е!Хрис ще суче ,докато ни е кеф,макар че за гинеколога ми пък цитирам"той ще започне да възприема гърдите ти по друг начин"  ...Абе вече се чудя да плача ли,да се смея ли...Не за друго,а именно поради липсата на всякаква просветеност.Но, всички са мнооооГо вещи Naughty!
ХА Честита Седмица на Кърменето на всички вас  bouquet

П.П.Рамама-Хайде идвайте.Мъжът ми ще ви оправи тв-тата .Тойй с това се занимава.Хем Хриско ще види Реа

# 197
  • София
Цвети мерси за поканата! Сутринта ги занесохме на сервиз, ама ако ни забавят много, взимаме си ги и право у вас.  Hug

Красе, кучето ми е почти кокер. Баща кокер и майка - гигантски шпиц.

Наде, уча Екология и опазване на околната среда в СУ, а ти къде и какво?
А това сладко ще ме подлуди. При мен и сестра ми мерна еденица за шоколад е ред, а не парче. А за една кутийка подсладено кондензирано мляко сме обикаляли цяла София през ноща, но глада си е глад и това е.

# 198
Аz пък обявих война на сладките. Не си купувам ве4е, съответно и не ям ве4е. Преди 7 дена ядох Шоколад zа последен път, това е голямо постижение zа Шокохолик като мен  Blush  Дано даде и ресултат  Tired

# 199
цитирам"той ще започне да възприема гърдите ти по друг начин"  ...Абе вече се чудя да плача ли,да се смея ли...Не за друго,а именно поради липсата на всякаква просветеност.Но, всички са мнооооГо вещи Naughty!

hahaha hahaha hahaha

Рамама, за мен не е ред, не е парче, а на бройка шоколад  Mr. Green За палачинка или гофрета със многооо шоколад човек убивам Crazy

Уча "Маркетинг".

# 200
Цвети, забелязах, че Тони ме гледа по-внимателно като съм гола, също така ми боцва гърдите и се чуди, докато на баща си не ги гледа с такъв интерес, но прави разлика. Дали е по спомен не знам, но според мен вече стават на възраст, в която като го питаш къде ти е пишката и си я хваща, а след 6 месеца определено ще гледа още по-заинтересувано, а идеята да ме ползва за утеха и шише не ми харесва. Тук Фройд не го броя за нищо, теориите му са спорни. Но сексуалното възпитание чука на вратите ни, напълно съм убедена че съзряват! Те могат да пъхнат щепсел в контакт, няма да схванат какво правят родителите им все едно... Laughing
Похвално е, че кърмите децата още, но личното ми  мнение е такова, че до 1 годинка е достатъчно и е време да започнат да усещат подкрепа и ласка по други начини - зъби си имат да дъвчат, нека майка им ги гушка и целува, да им говори нежно и да ги утешава. Не че вие пъхате цици за щяло и не щяло  Peace

А иначе Тони на моменти е щур, друг път е кротък... по улиците като ни видят или в магазин "Аууу, колко е тих и послушен" ама не знаят кво става на моменти. Все за много "спокойно дете" минава, но изглежда не и вечер вкъщи. Сега сме стадо маймуни у нас, и той започна да крещи, може би по пример на мен и баба му, които така си говорим от години - с повишен тон и на нокти... Crazy

Някой не иска ли да го вземе на детски лагер, за да лепя тапети тази седмица на спокойствие? Joy
-----------------------------------------
На мен и днес не ми дойде, 2 теста правя   EFN, какво ми става не се знае, но за съжаление сигурно имам проблем... Sad

# 201

Днеска от рано сипвам винце и , че нервите ме тресът много

# 202
  • София
След грамотевизите сутнинта усъмнах без нет та до 3 часа!

Матей пък се проспа днес - първо сутринта спа до 9.15 - обърка се детето, че е още рано и си заспа пак след като се събуди в обичайното си време! Следобедния сън изкара от2,45 до 5,30 и сега незнам до колко ли ще изкара?! newsm78 Май ще си лягаме заедно!

Все забравям да ви се похваля, че утре заминавам сама при мъжа ми и 4 дни ще съм без деца, свободна като птичка без някой да ме дърпа за нещо! Ох, кеф!

# 203
Като заговорихте за кърмене някак се страхувам.Уж съм кърмила и то безпроблемно, а се чудя дали вторият път ще се справя Rolling Eyes
Абе какви ли не необичайни страхове ме налегнаха...

# 204
Фил, между другото и аз това се чудя. Първия път беше невероятно лесно. Дали и второто бебе обаче ще е същото?

Иво също отбелязва разликата между половете - заглежда се и в баща си, и в мен. Всеки път му обяснявам, че момчетата имат пишки, а момичетата нямат и че той и татко му са момчета, а аз момиче. По-добре отрано да свиква с тия факти, а не един ден да се изненада в ДГ или на плажа. За мен кърменето няма връзка, даже като се се замисля - може да е полезно, защото ще свикне, че женските гърди служат най-вече за хранене и няма да ги възприема толкова като сексуален обект. Не знам. Помня, че брат ми обожаваше като малък жени с големи цици и ги преследваше да ги пипа (на тригодишна възраст някъде), а мама го кърми около месец.

# 205
Фил,Юлче-Щом желание има,значи има и път.Аз вярвам ,че ще успеете отново  bouquet.
А относно това колко е редно,трябва или е достатъчно,мисля че се решава от всяка двойка майка-дете.За някои е 2 месеца,за други 2 години,а за трети не е нужно.
Христо знае къде му е пилето от вече половин година поне.Знае от толкова време и къде са циците на жените.Даже и да не кърмих,не бих се крила като мишка,за да не ме види детето ми и да разбере ,че "О,Боже" мама има цици hahaha.
Аз определено давам цица при всеки призив.Незнам докога ще е така....Това обаче,че той примерно се заиграва с гърдите ми понякога, не бих казала ,че е сексуално,а докторката определено мислише в тази насока.Той напоследък,когато се събуди  проявява интерес и към пениса на баща си(звучи смешно,но.....),ама не го приемам като нищо повече от интерес.За мен е абсолютно нормално,та дори и полезно ,децата да имат сексуално възпитание.Мисля също и да не разиграваме театрото с щъркелите.
 В една -две  книжки за възпитанието съм чела,че децата разликата си в половете около 3тата си година и тогава идват въпросите ала"защо аз нямам пишка мамо" и"защо Гошко пикае прав".
Истината за мен е ,че ние възрастните не можем да видим нещата с очите на деца и затова понякога възприемаме детското изучаване или както искате го наречете  , за неправилно.Просто мислите ни са по-мръсни Thinking
Пък и ако си кърмя детето до 3 г примерно, какво ще му стане?Да не се пристрасти към женските гърди и после да преследва учителките в ДГ?Или може и нещо по-лошо...

Ох ,голяма плеада...дано не е много объркано,че моите мисли са леко ветровите hahaha.

# 206
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 207
  • София
Разпратих на всички от кюто ми да пратят глас за Криско и вярвам, детенцето скоро да съвсем здравичко, милото!  Hug Praynig

Юле, Юле, като каза да помисля за бирката и аз като взех и се размислиииих  Mr. Green Добре, че не ми дойде друг акъл и излезна и пийнах няколко бирки  Mr. Green Ст ще има весела жена в кревата  Mr. Green

# 208
вярвам, детенцето скоро да съвсем здравичко, милото!  Hug Praynig

Мила, таzи болест не може да се иzлекува, zа съжаление  Sad 

# 209
  • Boston, MA
Като казахте, че стоят мирни на снимката - то беше буквално за минута, на третата снимка се вижда как всеки от участващите врътва дупе и поема нанякъде си.  Laughing

Нямам вече търпение за България, предстартова треска ме обзема, а има още месец... поръчвам вече подаръци и планирам багажа, който ще ми вземе здравето...

Общи условия

Активация на акаунт