АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 998
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Филипа, изпуснала съм сигурно какво обсъждате, но моите рагади ги мазах с Гермастан, много помага да му се не види  Peace

# 241
Аги, стаята на Тони изглежда много приятна за игри  Peace
Татянка, напълно съм съгласна, че буденето в повечето случаи през нощта е навик. При нас навика беше бибероната, всеки път когато я изпусне и се буди и реве и като го отказахме от нея......о, кеф! Спи по цяла нощ, да  не чуе дявола  Mr. Green
Филипа, на мен също много ми помагаше Гармастана. Не че съм кърмила много, но точно в началото на раните беше добре.
Чери, това гадене към сладкото го имах и аз в началото на бременността и все ми викаха, че тогава ще имам момче  Whistling Е, ха дано  Wink
Ренка, това със безсънните нощи и на мен ми хрумна веднага след като прочетох поста на Краси. Веднага си представих как ще висим по балконите, докато се приберат по нощите от срещи и дискотеки  ooooh! Да му мислят най-вече майчетата на момичетата  Mr. Green

Мимка, днес ми се пие нещо такова  Mr. Green
Наздраве на всички!

# 242
  • Boston, MA
И на мен ми се запуши носа... Аман от тоя малкия вирусопреносител!

# 243
  • София
За пишката - на нашият му е забелена, само че от време на време в основата се залепва, но като подрапна лекичко и пак се отлепва.
Зъби - има 8, още няколко го мъчат, но кога ще излезнат не е ясно.
Похвално е, че кърмите децата още, но личното ми  мнение е такова, че до 1 годинка е достатъчно и е време да започнат да усещат подкрепа и ласка по други начини - зъби си имат да дъвчат, нека майка им ги гушка и целува, да им говори нежно и да ги утешава. Не че вие пъхате цици за щяло и не щяло  Peace
За кърменето - И аз съм на такова мнение. До около година-година и половина мисля, че е достатъчно да се кърмят децата.
Иван го кърмих до около годинка. И не съм му давала АМ. След отбиването започнах да му давам АМ понякога.
Боледуване - Не е боледувал от нищо сериозно. От време на време му се запушва нослето, но хрема мисля, че е имал 2-3 пъти, а температура е имал покрай зъбите.
Ние и двамата сме непушачи и не сме и много по пиенето, а по хапването.
А иначе Тони на моменти е щур, друг път е кротък... по улиците като ни видят или в магазин "Аууу, колко е тих и послушен" ама не знаят кво става на моменти.
Ами те май че всички децата от страни изглеждат много послушни. Той и нашият малчуган е най-кроткият пред чужди хора, ама я да го погледат цял ден да видим дали ще са на същото мнение.
За развитието   - казва някои неща смислено, знае 10-15 животни да ги разпознава и какви звуци издава. По едно време се опъваше на гърнето, но е на моменти. Един ден дори ме водеше до тоалетната като му се пишка, но не ми казва кога му се пишка.
Сортера още не му е по-възможностите. Мъчи се да пъха нещо, но изобщо не на правилното място.
Слага 3 кубчета едно върху друго, но понякога не си преценява силата и ги събаря.
От няколко дни се опитва да говори нещо, но е абсолютно неразбираемо. Разбира абсолютно всичко, друг е въпросът дали като му кажеш нещо слуша. Опитва се да имитира всичко, което му казваме и му е интересно.
Много е контактен и ако някой не му обръща внимание почва да се закача с него.
С диференциалните уравнения и ние сме го закъсали. За сметка на това английският много му върви напоследък.
С лъжица има голямо желание сам да се изхранва, но обикновено си остава гладен и целият омазан.
За изучаването на телата - Обича да ни бърка в пъповете и направо дупка ще пробие. Когато съм гола, почна да ми натиска зърната или да ги върти между пръстите си. Но той и неговата пишка много си я тормози. Явно така изучават телата и собствени и чужди. Бърка ни и в очите, в неговите си уши и такива подобни.
Буденето - Буди се по 1-2 пъти на нощ, освен когато не го мъчи нещо /зъби или запушен нос/, тогава доста повече. Със сигурност когато е в неговото си легло се буди поне веднъж, за да го вземем при нас, след това може и да не се буди. Докато го кърмех нощем се будеше много по-често и аз си го обяснявам с това, че е знаел че ще има цица, а сега като знае че няма нищо за какво да се буди. Използвах да го отбия в момент, когато имаше помощник /в случая баща ми/ за около 2 седмици и нощем той спеше при него и Иванчо знае, че от него няма какво да чака и така забрави за кърменето нощем.
Спирам дотук, че стана много дълго.

# 244
Ренка, това със безсънните нощи и на мен ми хрумна веднага след като прочетох поста на Краси. Веднага си представих как ще висим по балконите, докато се приберат по нощите от срещи и дискотеки  ooooh! Да му мислят най-вече майчетата на момичетата  Mr. Green

Опа, греШка. Да му мислят БАЩИТЕ  Mr. Green  Няма да zабрая какво му каzа лекарката оЩе в родилната zала... "Оръжие купихте ли си ве4е?"  Laughing

Аги и на мен ми харесва стаята, има дале4 по Шарени детски стаи, натрупани с тонове игра4ки, картини, плакати,....  ooooh! И пода ми харесва, харесвам тъмен паркет   Flutter

Бубка, капни малко кърма вноса ако имаШ оЩе от zапасите  Laughing

# 245

Опа, греШка. Да му мислят БАЩИТЕ  Mr. Green  Няма да zабрая какво му каzа лекарката оЩе в родилната zала... "Оръжие купихте ли си ве4е?"  Laughing

Е стига де! А ние с момчетата свалячи кво да правим  Mr. Green

# 246
  • София

Тогава ще дойде нашето време за отмъщение и ще ги будиме за училище  Wink

За пишката - голЕм смЕх пада с нея  Mr. Green Онзи ден на вилата беше без памп и като взе да пишка беше толкова ужасен от стичащото му се по краката, че ме изгледа с ужас и нацупи устенце да плаче  Mr. Green Следващия път обяснявам накратко за какво става на въпрос и повтарям пиш-пиш-пиш, на другия ден почнах да правя опити да питам "имали пиш" а той си муши ръката м/у краците и се хили  Mr. Green ooooh! Мъжки мами, у ваш`те малки момчета предизвитат ли такъв смях пишките както при моя?

# 247

Тогава ще дойде нашето време за отмъщение и ще ги будиме за училище  Wink

smile3508 smile3532 smile3533

# 248

Ми кво, 4акате да ви доведат някоя снаха  Mr. Green

# 249
  • Boston, MA
...Бубка, капни малко кърма вноса ако имаШ оЩе от zапасите  Laughing

Пфу, отдавна свърши.  Mr. Green

Данче, при нас не е смешна пишката, но бива теглена като дъвка. Иначе си я сочи, като го питаш къде е. Но най-смешно е къде ти е шкембето и той се боцка с пръстите и се залива от смях.  Laughing

# 250
В къщи често се разхождаме голи , от време на време иска да дърпа пишката на татко си , но той бяга ужасен Mr. Green и засрамен.
Гърдите ми ги дърпа по някога, ама то вече няма какво да дърпа -изчезнаха та там си приличаме с баща и Joy
Към пъпа ми има интерес , но имам обица и много ме е страх да не я дръпне и откъсне и не давам.

# 251

Бронежилетки, Наде, бронежилетки.

Аз пък няма да се притеснявам. Хем са мъже, хем са двама. Да му мислят, аз как съм мислила навремето.

Иво също беше изплашен няколко пъти, като се напишка. Сега е предимно леко притеснен, води ме и ми показва и се опитва да обясни, че е била съседката, не той. А като се наака, ми сочи, че долу в памперса има нещо. Понякога, де.

# 252

Ми кво, 4акате да ви доведат някоя снаха  Mr. Green

Еми това е добрия вариант, а ако татко й си е купил оръжие вече  newsm78

Юлче, това е добра идея с бронежилетките  smile3521

Стенли веднъж се уплаши от акото си, защото спеше само по гащи и то паднало и се опряло в крачето му и реееев  #Crazy Като отидох седи и не мърда и се дере  и ми го сочи уплашено. Милото, стана ми много жал  Cry

# 253
Бронежилетки, де.

# 254
  • Варна
Добро утро, момичета!
Айде на кафето

Renka, права си ама човек обича да си мечтае. Чак се размечтах пак за 2 чертички
Айде, мойто майче дойде, ура!!

Общи условия

Активация на акаунт