В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мацки! Валка Честито ти християнче! Честито и на всички малки рожденници, които съм пропуснала тия дни! Досега разглеждах снимки ама много са ни хубави децата бе пу пу Laughing  Качих и малко снимки, че ще ни забравите  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126789&view=1&photo=169, а тези са с Али на нейния рожден ден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=43 Имаме си още един зъб сега сме с 3 отгоре и 2 отдолу и още един отгоре на път, ние както сме почнали през ден зъб до рожденния ден ще сме изцяло озъбени Mr. Green Ама тия горните много големи бе, чак ми е странно, вашите такива ли са? Айде лека и спокойна нощ от нас Hug

# 61
newsm59 Честита Годинка на Ерик и Злати!  newsm59

cvetyab, ама хубав тоя Марио бе, пу-пу ама то всичките дечица в албума са прекрасни просто Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 62
Честит Рожден Ден на всички дечица празнували вчера и празнуващи днес! Да са живи и здрави, както и техните родители!
                           baloni hbday baloni hbday baloni

# 63
  • София
Честит Рожден Ден на Ерик и Злати!
Да растат здрави и весели и много да радват мама и тати!

# 64
Честит Рожден ден на Ерик и Злати!!! Да растат здрави и щастливи!!!

Честито Християнче на Валката.Много е сладичка малката Али.Да ти е жива и здрава.

cvetyab-И нашите горни зъбки са бая големички  Shocked

Добре дошли  на desi_markova и малката  Мария.Можеш да качиш снимки в нашите албумчета.И разкажи повече за вас.Много ти е висока бебката,май ще заемете първото място по височина.  Simple Smile   bouquet

Отивам да чистя............. Twisted Evil

# 65
Благодаря ви милички  Hug Нека всички са живи и здрави и много щастливи  newsm51

# 66
  • гр.София
 ЧРД на рождениците ЗЛАТИ и ЕРИК!
Честити месечинки на Даяна и Ирен Wink!
 Честито и на християнката Али!

Елен@,успех в отбиването! София вече ме ухапа няколко пъти,а аз много й се...обидих Simple Smile Не стига,че като я кърмя и е залепена за мен,жегата ми се вижда дваж по-страшна,ами ще хапе.И мен нощите ме плашат.

А горните й зъби също са много едри,в сравнение с долните.

desi_markova, здравейте! Идваш тъкмо навреме за тържествата  bouquet  ( Думата зъбчета ти я прочетох като- ципчета Simple Smile.)

Този месец няма как да стигна до фризьорския салон  Tired  и сега съм се наклепоцала. Дано София не се събуди преди да съм минала през банята.

Вчера ,на излизане от Т Маркета срещнах Елвинг и Ивчо. Тя още няма компютър.  Не че ме е упълномощила да ви уведомявам,но ми липсва.
 Липсва ми и Мама Марго. И много други,липсващи. Хайде,идвайте си!

# 67
  • Sofia
Само запис. току-що се върнахме от морето - изкарахме супер, но ще разправям после. Ще се опитам да ви прочета. Много ми липсвахте!

# 68
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ! newsm59
ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е И ХРИСТИЯНЧЕТО АЛИ  :bouquet:
Добре дошли и от мен на Деси и Мария Hug
Cvetyab, и на Деница горните зъбки са й големички, че даже и с голямо разстояние между тях. Надявам се като изкарат всички зъбки да се пооправят.
След вчерашния ден, реших да не се напъвам толкова днес. То и без това от утре пак няма да личи че чистя изобщо. Whistling Поканила съм една приятелка но гости и после с нея и Деница ще правим разходки.

# 69
MimSss,нашата маймуна също спи с мен. И много възмутено отблъсква атаките на баща си когато той реши да се присламчи към нас.
Аз съм много обидена на Виктор, защото вчера беше безобразен- сигурно и 5 минути не ми се събират да съм седнала на снощния РД. Цяла нощ се въртя по посока на часовниковата стрелка и днес е кукнал от 5ч.  ooooh!
Изпратих го в майка ми, защото трябва да събирам багаж за преместването, звъннах по обяд- нашият хубавец спал 3 часа сутринта  ooooh!
Растем, дивеем...  Grinning

# 70
Пак съм брюнетка  Mr. Green

# 71
ама не пускай така "тънко" тази информация Naughty.Искаме снимкииииииииии Party

# 72
# 73
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ЗЛАТИ и ЕРИК!
Аз така или иначе реших да замина за 4 дена,хич не знам как ще го понеса,ама си мисля,че трябва TiredУф,ама и аз съм едно,все едно сега съм родила и ме друсат хормоните Rolling Eyes
И в тази връзка преди година по това време тъкмо ме бяха върнали от Правителствена,понеже още нямах разкритие...Еех,времена... Flutter

# 74
  • София
здравейте мацкиии  Heart Eyes

Пак не мога да се разпиша подобаващо, че съм за малко и бързам

Анди, Мадона  Heart Eyes изчервих се Embarassed

Добра дошла на новата мама и малката Мария  bouquet

Mmilena  newsm10

Честито на всички малки рожденници newsm51

Общи условия

Активация на акаунт