В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 887
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • В ЛЮтеницата
Душе, отдавна не бях ронила крокодилски сълзи от умиление. А накрая на разказа на Рени, май и от завист  Twisted Evil (такова май не ми се е случвало досега!!!)

# 226
  • варненка от София
Честит празник на Миташки и на Мартин.

Да растат весели и щастливи, да имат едно безгрижно детство и един пълноценен и смислен живот!

Честито и на гордите майчета!

Нана, нека наистина ви върви по вода, да е безоблачен брачния ви живот. Много усмивки да има, много сладост и разбира се щипка сол и пипер за пикантност!

# 227
 Ех,като се сетя колко много чаках август преди една година Simple Smile а то от де да предположа newsm78,че ще дочакам и септември Mr. Green Спомениии Whistling
              Ч.Р.Д. на Миташки и Мартин!Да бъдат много щастливи дечица!

Нана пожелавам ти много години щастрив семеен живот!И да ви върви все по вода
 Heart Eyes

dusheto, честито християнче!   bouquet

# 228
ЧЕСТИТ ДЕН-ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧУРЛИГА! Да растат много здрави!
Нана, успех на вас!
Дани, дано си добре вече!

Пепър, мерси, мила, за комплиментите! Много драго и гордо ми стана  Heart Eyes Наистина много я мислих и й плаках още преди да се роди, и аз днес се замислих над това.... засега е една бясна сладурана, която като я водя по доктори заради тия пусти бактерии, всеки доктор ме "мърси" че я водя там, при положение, че такова весело и жизнено дете според тях не може да има здравословни проблеми. Дано!
Времето за мен е страхотно, имах нужда малко да дъхна, че се изпържихме вече с тия жеги. Разходихме се до обяд и въпреки че Лени беше с два дълги ръкава, дълъг панталон и маратонки беше умряла от студ горката. Явно трудно се адаптират към такива резки смени на времето.

Пепър, и аз съм за да се махне списъка от 1 страница!

# 229
  • Някъде там...
Честит 1-ви рожден ден на Миташки и Мартин!
Бъдете живи и здрави!

Честито и на мамите!

Както ви писах вчера уж не дигахме Т, нооооооооо в 1 часа будя Вики да пие антибиотика и го барам целия гори Sick. Давам му панадол и му слагам термометъра и той само мрънкаше и едвам успях да измера до 39.1. И аз паниката веднага оцети и той като почна един рев , няма спиране  Sick До 3 часа не искаше да заспи и постоянно иска на ръце , да се гушка и а го сложа на леглото се почва с рева. Едвам го излъгах да седни на леглото и се тръшна и лека-полека заспа. Успях да му е сваля Т и днес все още не е дигал, но ей сега като се наспи очаквам включване Thinking Бахти и вируса и чудото -4 дни температури.

Nana аугментина можеш да го смениш с Медоклав и Curam-имат една и съща съставка вътре. Ние сме на Curam. Не искам да те плаша, но ние откакто бяхме в болница, точно заради това изчакване д ане пием антибиотика , когато Вики беше на 5 мес. си имам едно на ум и слушам лекарите какво ми казват. Но ти си решаваш все пак.  

Иначе ние бяхме и на разходка в това студено време. Гледам 19 градуса показва на компа Thinking Такива рязки спадове значи в тези температури, после защо има болни Crazy

Айде лек ден!

# 230
Наистина много рязка температурна  промяна. Днес му сложих дълъг панталон, но боди с къс ръкав и му беше добре. Следобед се борихме 1 час докато заспи и накрая заспа в 3, а аз н еможах и сега пия кафе пред компютъра. Доста се раздуха и ако излизаме после ще му облека и блуза с дълъг ръкав.

И аз се замислям за миналата година как чакахме бебчетата, а и аз като Ели не съм мислила че ще дочакам септември и ми става едно мило от спомените.

Надявам се болничките скоро да оздравяват. Praynig
Само искам да кажа нещо относно ТЕЧНИЯ АНАЛГИН - ВНИМАВАЙТЕ КАТО ДАВАТЕ ТЕЧЕН АНАЛГИН НА МАЛКИ ДЕЦА. Спазвайте дозата предписана от лекар и часовете, в които ви е казал да давате. Макар и рядко се получава алергична реакция към аналгина и то към течния.

Душе честито християнче! А разказа на твоята приятелка ме трогна до сълзи.

Ще взема да полегна с една книга пред телевизора да видя дали ще успея да дремна малко и аз.
Лек ден на всички! Hug

Гъбка "виждам те".  Grinning Я се разпиши и ти и кажи как сте със Сами.Как се чувстваш ти?

# 231
  • В ЛЮтеницата
Само искам да кажа нещо относно ТЕЧНИЯ АНАЛГИН - ВНИМАВАЙТЕ КАТО ДАВАТЕ ТЕЧЕН АНАЛГИН НА МАЛКИ ДЕЦА. Спазвайте дозата предписана от лекар и часовете, в които ви е казал да давате. Макар и рядко се получава алергична реакция към аналгина и то към течния.

Даже по-добре не давайте, освен по лекарско предписание и под лекарски контрол, както трябва да е и с всички други лекарства!!! Снощи го споменах, защото исках да кажа, че има алтернатива на парацетамола. Между другото Хексалгина е със същия състав като течния аналгин Naughty!

От сега съм се замислила какво ще правя цяла зима с Лора у дома - на това време детето издивя в къщи повече и от мен  Sick

# 232
Честит първи рожден ден на Миташки и Мартин!!!
Много здраве, безгрижно и щастливо детство!

Честито и на гордите майчета!

Честито на всички, които са имали повод близките дни!

Честито и на младоженците!!! Нана, винаги да се обичате и да бъдете щасливи като в този миг!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние нямахме компютър около 10 дена и направо щях да се побъркам без нет. Но сега ще заваксам с форума Grinning
Ние сме добре с Ники, мога да се похваля, че вече си върви хубаво детето. Навън гледам да съм до него, че все пак пада често. Правихме прощапулник и той се хвана за четката за зъби - зъболекар ще го правим май Laughing
Сега предстоят приготовления за рожденния му ден в неделя. А после ще ходим малко на гости в Плевен при баба.

Болничките да оздравяват по-скоро!
Май ще излезем малко на разходка, че до довечера ще ме побърка Grinning
До скоро!

# 233
  • варненка от София
Ние във Варна пак сме без дъжд, но със силин вятар. Ветровете ни шибат дет има една приказка censored. Слънце има и преди обяд си бяхме на стабилна разходка, поръчах и тортата за партито на Шушел в събота, тогава и ще кача снимки.

Утре ще правя сладки и соленки най-различни по повода.  chef

Нана, днес не, но утре по някое време вече чакам снимки от събитието married, днес ще ви оставим на първата брачна нощ  luvbed

# 234
    Честит първи рожден ден на Миташки и Мартин!!!
 dusheto, честито християнче!

Нана, ГОООООООРЧИВООООО, ГОРЧИВО  married

Много се вълнувам, защото започнах подготовката за първият РД на Ицето. Днес запазих заведението, тортите /защото трябва да са две/, наех фирма за украса и т.н.... надявам се да се получи весел празник. ще бъде малко като селска сватба на две смени, но няма начин. първо ще дойдат децата и майките, а по късно родата. ако имате някоя идейка за този първи празник, моля споделяйте

Дано болничките бързо да оздравяват, а относно ХЕКСАЛГИНА съм с двете ръце при висока температура. никога не съм уважавала лекарството аналгин и не съм го употребявала, защото почти в целият свят е забранен за употреба, тъй като при редовна употреба подтиска образуването на червените кръвни телца. НОООО през пролетта съпругът изкара тежка ангина с мн висока температура т.е 40 градуса. по рецепта на доктора правихме всякакви комбинации с парацетамоли, нурофени и т.н да я свалим, но нищо не стана. накрая температурата я преборихме единствено с течен аналгин мускулно.
ПРеди около два месеца с ИЦето хванахме херпангина. и на двамата температурата се повлия единствено от хексалгина.
ВСеки трябва да прецени сам за себе си, но аяко ми се наложи пак бих го използвала това лекарство.

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 17:31 от bamboocha

# 235
  • по света
Честито на рожденниците днес, и на тези който са пропуснала!!!

Нана,на теб желая прекрасни семейни дни с много любов,щастие и поне още едно детенце Wink
Болните да оздравяват,аз не прочетох цялата тема но от последните страници разбирам че има болнички!
Ние продължаваме да сме на морето,Пресиана е добре стягаме и рождение ден в неделя.Днес поръчахме тортата в Бургас,ще каним децата от нашия комплекс така решихме.И тук днес е хладно и морето е с големи вълни но не е валяло.

# 236
Такаа. този пост го пиша втори път, защото ДАри неусетно се е промъкнала под масата и ми изгаси компа централно Crazy
Честит РОжден ден на МИташки и Марти Hug
Честито християн4е на Душето  bouquet
И не на последно място искам да пожелая един прекрасен  ден на Нана и безоблачен семеен живот Hug
Пепър, подкрепях предложението ти да се поиз4исти малко първата страни4ка Peace
А сега малко от4ет от нас Mr. Green
Преди малко се завърнахме от летището, където посрещнахме зълва ми с децата.Все пак реших да ида, а и ДАри беше будна, така 4е- това й е разходката за днес Rolling Eyes.Мъжът ми от там отпраши направо за Плевен да ги кара, и дове4ера ще се върне.
А аз от сутринта , неясно защо се вдъхнових да ти4ам по разни зада4ки в тоя дъжд ooooh!.ХОдихм да пазарувам памперси, храни и т.н...., а от там  решиха да пообиколя магазините, в търсене на тоалет за Дари за празника Flutter.Тя остана вкъщи с баба си, и аз се възползвах от намалението да пообиколя спокойно Wink.Свеки каза 4е иска да й купи колило за Рд, и понеже ме знае каква съм капризна, реши да ми даде пари4ки и да й взема аз, каквото  ми хареса.Обиколих половин София, и накрая, за да не съм валат, взех някакво колило. от...Илиенци ooooh!.Купих й и люлеещо кон4е, 4е много ми хареса като го видях .Така 4е- Дари ве4е запо4на с подаръците предварително GrinningХресах й и една много сладка кола за буитане, и информирах майка ми 4е това ще е подаръка от тяхно име Mr. Green.Ами - така де- защо ми е да  се пълня с дрехи и т.н..., от които няма нужда.Така хем подаръците са желани, хем харесвани Peace
Аз ще спирам 4е се улях, а и Дари приближава цветарника....... Sick

# 237
  • София
Честит първи рожден ден на Миташки на Пух! Да е здравичък, весел и умен! Честит и на Марти!  

Нана, много щастие, любов и разбирателство ви желая!

Честито християнче на Душето! И аз те мислех тези дни  Wink
Милата Дани! Дано по-скоро се прибере вкъщи и всичко бъде наред!  Peace Praynig  bouquet
Бързо оздравяване и на Коко и Вики! Praynig

# 238
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТАШКИ И МАРТИ!МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ!
ЧЕСТИТО И НА ЩАСТЛИВИТЕ МАЙЧЕТА Pouh и Mema77!

Честито на младоженците!Нана бъдете все така влюбени и щастливи,както в този ден!ГОРЧИВО!!!

Ние заминаваме на гости на баби и дядовци.Много ще ни липсвате.Приятно изкарване на всички рожденни дни.

# 239
Забравих да кажа 4е звънях на Дани, но не ми вдига телефона Rolling Eyes.Беше ми неудобно да настоявам, защоот не знам  как я сварва позвъняването ми.ДАНо вси4ко е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт