Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 947
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАРИНА!    
Желая ти здраве и щастливи мигове с мъжо и малката кукла!

Жоржи аз ако съм  Naughty Ако акото е добре и не реагира след сиренцето пробвай с друго мляко.  Wink

# 226
  • някъде
Честит рожден ден, Нарина! От здраве и късмет да не се отървеш, всичките ти мечти и желания да станат реалност,много, много любов с половинката и великолепни моменти с малката сладурана!

Иси  Hug какво си правите?
Жоржи, не мога да ти дам никакъв отговор, защото не разбирам- питай доки  Thinking

# 227
Нарина!
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар!

# 228
Честит рожден ден Жоржи!Да си жива и здрава и много щастлива! по добре късно но се сетих де,вчера не съм видяла рожденниците Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Честит рожден ден и на Майката на Нан!Да е жива и здрава и все така добра баба за Дая!

Честит рожден ден Нарина!Много щастие и Късмет в живота!

# 229
Нанни таз улица не се сещам къде беше ще питам и ако искаш ще ти кажа ако разбера де!Кога ще идваш?

Вчера едни съседи се върнаха от почивка от морето и ни го донесоха!Цяло истинско живо море!С пясък,водорасли,миди и рапани,раци и ходещи малки рапанчета,медуза, вода солена, всичкото това в една туба от девин вода 10 лтр,обаче така напомня за море таз туба, че ми се дощя вече!Снимах да видите тубата ! LaughingПосле ще кача снимка!

Хайде за сега ви оставям!

П.С. ето снимки! http://images19.snimka.bg/003690357.jpg
                            http://images19.snimka.bg/003690356.jpg

Бетта тази палатка от къде я взехте с която сте на плажа?Много удачно за дете на плаж! Peace

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 09:59 от Eli83

# 230
Привет
Първо Честито на Джорджи на патерица здраве, късмет, любов и от всичко хубаво по много  Hug
Да спрях да кърмя заради лактозната недостатъчност, че кърмата съдържа много лактоза. 
Джорджи всичко съдържащо прясно мляко има лактоза - сладолед, разни кремчета и т.н.

А лактозната недостатъчност може да се отключи дори само от един обикновен стомашно-чревен вирус. Имам такава позната точно на година е станало така с детенце с много пазене и постепенно захранване вече са на 2 годинка и го израстнаха.

Надявам се да съм ти била полезна  Hug

# 231
Нанни намерих улицата с гугъла горе долу се сещам къде е ще видиш и ти на картата!Близо е до градската градина така като гледам
ето карта:http://www.plovdivmap.com/map/index.php?idstreet=891&s_m=1&a … nomer=&map=sm

# 232
 newsm59  Честит рожден ден, Нарина! newsm59 Бъди все така усмихната! Много любов и весели моменти с Пламенка!  bouquet

# 233
Благодаря на всички за пожеланията! Много ме зарадвахте Hug Ето торта да си хапнете от мен:

Честит рожден ден на патерици,Джорджи!!! Желая ти много щастие и усмивки!
Аз малко минавам по диагонал, но 2-3 дни тук нещо не ми е спокойно и все за нещо имам да мисля...Но надявам се всичко да се нормализира скоро  Praynig

# 234
  • София
Честит рожден ден, Нарина! Желая ти много здраве, щастие и късмет и най-важното за една мама - да ти е жива и здрава Плами!

Брей, много лъвици имаме тук - Попова, ст.г, джорджи, Нарина - почти всеки ден напоследък има рожедн ден. И преди имаше едно струпване на рожденнички, април месец ли беше  newsm78.

Ели, тази палатка, или по-скоро тента, защото не се затваря отпред, я купихме от Метро - 26лв. Удобнa е за завет, сянка, кърмене, спане и т.н. Тук седим на гърнето, а тук спим на плажа  Laughing. Яна вече се престраши да стъпва по пясъка. Оказа се, че ще останем до петък, та може накрая и във водата да се престраши да стъпи  Simple Smile.

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 14:12 от Betta

# 235
  • Sofia
Ауууу , че сме пропуснали рожденници

lovekiss
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЖОРЖИ ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ , ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ САМО С ТВОИТЕ МЪЖЕ И МНОГО МНОГО ОБИЧАНА ОТ ТЯХ
  lovekiss

newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАМЧЕТО НА N_A_N ЗДАРВЕ , ЩАСТИЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ И ЖЕЛАЯ
  newsm51

bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАРИНА МНОГО ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ ТВОИ ЖЕЛАНИЯ ТИ ЖЕЛАЯ
  bdbaloni

Жоржи лично аз не бих дала Фризо на твое място, бих го сменила , но ти си прецени а и питай доки все пак ако искаш  Peace

# 236
Честит рожден ден мила Джорджи. Много здраве, и щастие желая на теб и цялото ти семейство!
букет за теб с много топли чувства!
НАН-че, да ти е живо и здраво майчето. Аз й желая да се радва на здрава и усмихната дъщеря и внучка. Много здраве както нея двойно повече на теб и Дая.Силна прегръдка от мен. И специални поздрави на майчето!
Букет и за нея

Нарина, честито и на теб мила. Всички твои желания са мои пожелания. И преди всичко здраве, здраве и пак здраве!
  Hug
Найстина има много лъвици в нашата отчетна, но в това няма нищо лошо. Лъвиците сме си сладки по природа  Wink (колко скромно, но е факт)  Hug

Днес нещо не ми е ден. Първо, защото почивам през седмицата, не когато почиват всички, мъчно ми е за Ема, изгубих си златната гривна....абе от сутринта ми е едно тъпо такова.Сега си изчистих къщата и отивам да си взема детето, че ще се побъркам.

Изчезвам!

# 237
Привет на всички мами  и от мен    bouquet
Ветта сложих снимчици на малкия в албума, както ми каза.

Честит рожден ден на всички рожденнички и от мен   bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави и много щастливи!

То и аз май ще се запиша този месец с рожден ден, само да не го забравя, че от толкова ангажименти... Crazy

# 238
Честит Рожден Ден, Нарина!Пожелавам ти здраве, късмет и с много щастие да ти пълни очите твоята щерка!

bo_slavova Hug добре дошла и бързо наваксвай пропуснатото за тези 2 години липса Grinning.

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 14:48 от Asya_

# 239
  • хасково

Честит рожден ден, Нарина! Много прекрасни мигове с любимите ти хора!

bo_slavova, welcome

Общи условия

Активация на акаунт