Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 938
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Two HeartsЧестит Рожден Ден, Нарина! Two Hearts

Ели, благодаря ти за напътствията и отделеното време! Hug

Дани се събуди, много малко започна да спи следобяд... Crossing Arms
Отивам при него, до скоро!  bouquet

# 241
Честит рожден ден, Нарина!
Бъди щастлива, весела и най-вече здрава!

Жоржи-не сме стигнали още до там. Сигурно тези дни ще прескочим Wink Ако те бях видяла щях да се обадя Hug

# 242
  • Варна
Честит Рожден Ден на Нарина! Много късмет и любов!
newsm51
Със сигурност няма да забравя твоя рожден ден, защото днес нашия малък голям батко Мишо стана на 6 год. Почерпете се и за негово здраве  beer  party023 newsm64

# 243
  • някъде
baloniЧестито и на бати Мишо! Да е много здраво, весело, послушно и усмихнато дете! Много да радва мама и тати и да помага на малкия Тошко! happy bd

И на мен днес не ми е ден ooooh!- Алекс ме направи луда в града smile3511, не иска да спи, не иска да яде, хвърля бибата на земята, хвърля шишетата, хапе си чорапите и обувките, блъска си главата в количката, сърби го сигурно венеца, защото като го намажа с гелчето и му става приятно, но пък не може през 5 мин да се мажеме, а и нещо май отгоре се е подуло Rolling Eyes! Та накрая заспа в 14,30часа с триста зора dohИ като за капак като го изкъпах и го извеждах от банята се подхлъзнах и паднах на едното ми коляно  Stuck Out Tongue Closed Eyes, но поне на него нищо му няма, успях да го задържа във въздуха Praynig

А за тръшкането ooooh!,оооо там  направо сме шампиони сред познатите ни- няма други като нас, тръшкаме се за всичко- за играчки, за ядене, за слизане от количката, за качването в количката...... и сяда на земята и започва да си бие главата ooooh!- не го ли боли това дете  33uu

По колко спят вашите деца? newsm78 Той напоследък трудно заспива и се случва да спи само по веднъж на ден! Кога ли минават на едно спане? Thinking

# 244
ха здравейте пак wavey.
не ми остава никакво време за писане. Оставих нашия батко при майка ми в Карлово и сега по-цял ден се занимавам с малкия. Ние си направихме пътешествието. Ходихме до Смолян за 3 дена без децата ,изкарахме си чудесно ,бяхме с нашите кумци. От там  ходихме до Чудните мостове ,прекрасно местенце. После до Асеновата крепост. После се качихме на нашия балкан заедно с Марти и още две приятелски семейства. Също си изкарахме чудесно ,само към края на прехода имаше малки издънки ,но не може и без тях.Сега сме си в Ямбол само с Валери и Иван.Валери не бяхме го виждали една седмица и сега ми се вижда много по-пораснал със своите лудории. Иначе нищо ново при нас все още не иска да се пусне да ходи сам при условие ,че е ходил вече. Зъбките са тръгнали наведнъж да никнат и сега едно слюноотделяне ,едно чудо ooooh! Когато тръгвахме от Карлово имаше някакъв обрив само на раменете  Thinking,нямам си идея от какво ще да е. Поливахме го със слаб разтвор на калиев перманганат и после със крем "Бочко " и гледам взеха да завяхват.
ами това е за сега. когато имам време ще ви посещавам много целувки на всички сладури и сладурани  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 hug hug hug hug hug hug hug hug
Честит Рожден Дена на Мишо на morskasirena

желаем му много здраве, безгрижно детство и много слънчеви усмивки.
п.п.и аз ще го запомня този ден ,много рожденици  много нещо.На нашите кумове голямото им синче също днес има рожден ден.

# 245
  • София
didka, Яна спи по веднъж дневно от горе-долу 2 месеца. Спим от 2 до 4 ч като големите деца  Wink. Е, понякога от 1 до 4, понякога от 2 до 5, а понякога от 2 до 3, когато както дойде. Вчера по изключение заспа от 12.30 до 13 ч на плажа и после с много зор я приспах в 18.30. След като се събуди, беше толкова кисела, че твърдо реших, че повече няма да спи по два пъти.

# 246
  • някъде
http://vbox7.com/play:730a79a8

не е истина просто ooooh! Joy

http://vbox7.com/play:9612c058
http://vbox7.com/play:b8cfdbd8
http://vbox7.com/play:2151529a
а това са невероятни сладурчета  newsm62 newsm62 newsm62

# 247
  • Sofia
Хоп пак сме тука

Дидка ние спим по веднъж на ден и ние като големите  Blush само следобед като Яна на Бета по същия начин взела ми го е от клавиатурата  Peace Само че ние ставаме сутрин 8.30-9.30 в този интервал , ако ставате по рано незнам дали едно спане ще стига  newsm78

isi_kam Добре сте се поразходили суууууупер Hug и ние сега имаме обрив като вас само по раменцата чудно какво пък сега от какво се пръкна  ooooh! аман вече от обриви и пъпки  #2gunfire

Честит рожден ден на батко Мишо много игри , усмивки и щастие му желаем

# 248
Леле, за няколко дни много съм изпуснала!!!! #Crazy докато наваксам с четенето!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ!!!! макар и със закъснение за повечето Embarassed
didka 81 благодаря за инфото
munka1 ,радвам се, че сте дорбе - Дано на никоя майка не се случва подобно нещо Praynig Мен лично много ме е страх от такива пишман шофьори!!!

За тръшкането - аз си мислих, че само моето е такова инатче  newsm78 Но май е по-лошо като му се скарам или не му дам нещо - така силно почва да реве, че сигурно който го чуе ще си помисли ,че му правя нещо.
За АМ - аз съм давала само на Нестле които са и за сега сме нямали проблеми /да чукна на дърво/
За спането  - последните дни като спи преди обяд и след това не спи повече / една от причините, да не съм писала/. Все пак е хубаво до година и половина да спят по два пъти на ден, но малчовците сами решават как да бъде  Thinking
Аз пак с едно въпросче  Rolling Eyes Относно бибероните - шишетата или залъгалки, не е ли време да ги отказваме???? Да не развалят зъбките??? Лъчко залъгалка никога не е искал, но винаги заспива със шишето - следобяд със сок, вечер с мляко smile3504
Лека нощ от мен, че утре пак ни чака дин пълен с лудории!!!!

# 249
А това за обривити - не е ли от топлото? Моят бебок се обрива по раменете като е по-горещо!?
хайде пак ЛЕКА

# 250
Здравейте!

Относно обривите - да не би да са от топлото. Ванко така ми се е обривал, но като го съблека и една по-свежа вода в коритото  Crazy и всичко изчезва. От пеленаче баща му му мие дупето със хладка вода. Въпреки протестите ми. Но Ванко си свикна.

За съня - май ние сме поспаланковци. Вечерта си ляга в 19:30ч. - просто не издържа повече. Спи до 6:30 - 7:00 ч. След един час пак заспива за около 2 часа.  После си ляга към 13:00-14:00ч. за един два часа и после отново в 19:30ч
Това, че ляга вечер в 19:30ч зная, че е рано, но той си го иска. Дърпа възглавницата, ляга и си пее ъ-ъ-ъ-ъ-ъ.  Grinning

# 251
 HugНие сме със температура от снощи в 19 часа ,цяла нощ не спадна ту 38 ту 38,5 а спадне за 1 час и пак вдига!Ужас!Цяла нощ съм я мазала с оцет давах на 5 часа нурофен той незнам за през колко се даваше ама това ме спаси!
Сутринта ходихме на педито и тя като и погледна в устата и се уплаши,веднага изписа антибиотик и сега сме със Херпангина!Това ми каза някакви налепи и херпеси които ако се спукали щяло да стане бактериална инфекция и да пие АБ -Макропен!Сега преди малко мерих Т -39 ужас!
Било вирус и нейния внук (на Педито) от вчера бил така с ангина,а като се връщах и съседката си караше близнаците с Т на лекар!
Пазете се!Пазете бебоците и далече от други деца!Незнам другаде дали има такъв вирус но тук ни натръшка!
Цяла нощ сме ревали сега спи!И не дава диването му с диване нито да го мажеш с оцет нито да му дадеш лекарство,стиска таз устааа!
Казвайте други бабини съвети за висока Т!Тук ми казаха с кисело мляко да натопя краката ама то седи ли !

# 252
  • През девет земи в десета
   love001 smile3529  food010  mrstraetz 1ironing travel

welcome на новодошлите мами!!!

newsm59 на всички рожденници,да са живи и здрави,много щастие и късмет им пожелавам  bouquet

Ели,за температурата,най-добре свещички Ефералган на този етап,поне не се дават през устата!

# 253
HugНие сме със температура от снощи в 19 часа ,цяла нощ не спадна ту 38 ту 38,5 а спадне за 1 час и пак вдига!Ужас!Цяла нощ съм я мазала с оцет давах на 5 часа нурофен той незнам за през колко се даваше ама това ме спаси!
Сутринта ходихме на педито и тя като и погледна в устата и се уплаши,веднага изписа антибиотик и сега сме със Херпангина!Това ми каза някакви налепи и херпеси които ако се спукали щяло да стане бактериална инфекция и да пие АБ -Макропен!Сега преди малко мерих Т -39 ужас!
Било вирус и нейния внук (на Педито) от вчера бил така с ангина,а като се връщах и съседката си караше близнаците с Т на лекар!
Пазете се!Пазете бебоците и далече от други деца!Незнам другаде дали има такъв вирус но тук ни натръшка!
Цяла нощ сме ревали сега спи!И не дава диването му с диване нито да го мажеш с оцет нито да му дадеш лекарство,стиска таз устааа!
Казвайте други бабини съвети за висока Т!Тук ми казаха с кисело мляко да натопя краката ама то седи ли !

Лед- средния ми син, когато беше малък и бяхме в болницата го заринаха с лед. Не зная от къде намериха една кофа с лед, но буквално го заринаха. Но...това е само в краен случай.
С големите съм нямала проблеми с даването на лекарство, но с малкия намерих начин да го изхитря. Отваряш едно шише с биберон - както е меката част на биберона+халката,която го придържа към шишето. Слагаш си пръста на дупката отдолу - гледай дупката да е по-голяма, че да изсмуче лекарството по-бързо. Слагаш лекарството в биберона, като държиш дупката, за де не изтече нахалост . Нека да е легнал и да му дадеш биберона да изсмуче лек. Както е отворен - ти виждаш как мъничкия си го изсмуква още преди да се е усетил  Party Махаш го преди да е засмукал въздух. Пък и да засмуче веднъж... не е голям проблем - нали си е изпил лекарството.
Дано съм обяснила разбираемо.   newsm78 да кажа пак - шишето не влиза в употреба. Само биберона и халката, която се завива...

# 254
Свещички ефералган, но това лекарката ти го е казала сигурно. Но със свещичките трябва да действаш бързо, докато не се е усетил, че иначе ще си стисне дупето и няма как да я сложиш. Аз му пея на Ванко или му правя смешни физиономии и както се смее и... хоп. Не трябва да се усети, че ще правите нещо важно. Просто игра.

Ами в момента това се сещам. Дано се оправите по-бързо!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт