Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 930
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Ами аз се консултирах,и тя ми каза за глюкозата newsm78
и с часната педи направих консулта,че другата е.............

# 31
  • somewhere over the rainbow
Попова, чакаме Crossing Arms Ще имаме ли още банкери тук? Thinking Hug

Жоржи, ние зъбките ги вадим лесно /чук-чук/ Praynig Изобщо не усетих как се появи 5-ия newsm78  И на мене ми намирисва на вирус, нищо, че е без Т.  Но и вирус да е, ще мине:pray:...не го мисли много много Heart Eyes

# 32
Жоржи ние също го изкарахме вируса с разтройство и  повръщане,без Т.Акото ни беше такова каквото го описваш.  Rolling Eyes
С хомеопатия го лекувах.И себе си също.На другият ден беше като нов,но седмица още акото остана такова,въпреки че на кърма беше само 2 дни.После  ядеше и други неща.Може би на стомахчето му е трябвало време   Thinking
Наблюдавай го засега  Hug

Синеочка къде се изгуби  Rolling Eyes Работи ли?

# 33
Мерси pigi не знаех как и малко го налучках оправих си го по горе.Здравейте на всички
виждам че обсъждате темата дали да се върна на работа въпреки че ни е много трудно с едно майчинство 180 лв да гледаш две деца  мажа ми каквото изкара да се хвърля за разходи и храна .Не миля да се върна на работа докато неми изтекат 2 години това ще са най хубавите дни с децата после като почнем работа няма да имаме време да им обръщаме толкоз внимание и колкото и да се опитваме няма да можем да го наваксаме .Вече в краен случай ако не можем да свържем двата края и се налага да почна работа  ще ги дам на ясла поне ще ги учат на толкоз нови неща и ще са сред деца въпреки че мажат ми е против той иска майка му да ги гледа ако се наложи но много ги лигави и стават неконтролируеми.

# 34
  • Варна
Cоccinella  newsm59!
Бъди много щастлива и обичана! newsm51

# 35
Честит Рожден Ден на Cоccinella!
Желая ти много щастие, късмет и любов!
И най-вече много, много усмивки и щастливи моменти с малкия Дамян!

# 36
Здравейте момичета.
Честито на всичко рожденици които пропуснахме. Да са живи, здрави и много щастливи.

Кочинела, честит рожден ден. Бъди обичана и желана жена!

Момичета, благодаря за подкрепата. Интервюто мина добре, и от утре започвам работа. Много скоро, Много ми е мъчно за Ема.... дано бързо се адаптираме и двете.  Praynig

Синеочка не е в София.Първо бяха на море, бяха тук за няколко дни, а след това отидоха на гости в Перник.Чакам ги в най-скоро време да се приберат.

# 37
  • Варна
newsm59 Coccinella  newsm59
Бъди най-обичаната майка и съпруга!!!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 38
  • Варна
Момичета,дрисъка продължава,вече и със слуз. Shocked И обрив има,алергия ще е.....АМАААААААН smile3511
в 18.30 сме при частната Педи,после ще пиша Confused

Попова,браво newsm10 много бързо се развиват нещата при теб.Дано барзо да свикнете с малката принцеса Hug
Данисия,много хубаво е че искаш да си ги гледаш дучицата.кой знае колко ти е трудно Rolling Eyes.и може ли такава простотия,и за близнаци пак 180лв,направо думи нямам smile3505

# 39
Аз пък не мога да разбера, защо така поставяте нещата за пустата му работа. Всеки сам решава за себе си-ОК. И не мисля, че ще съм лоша майка, ако тръгна на работа и се развивам, а и същевремено детето ми е задоволено от всичко! Някои от вас изкарват така нещата, че сякаш аз от тук насетне няма да си погледна детето, то няма да има майчини ласки и т.н. И все пак държа да подчертая, че не сме потънали в мизерия и ,че не почвам заради това работа. Да вярно е времето няма да се върне, но все пак не оставям детето си в дом за сираци, нали!?
Мислех, че тук ще намеря подкрепата, която винаги съм намирала, но уви не е така. И последно, не си мислете, че съм от желязо и не ми е мъчно, дори напротив ще се пръсна от мъка, но всяко ново начало е трудно.

Джорджи,дано не е алергия и малкия бързо се оправи!

# 40
Попова, не се разстройвай!!!  Hug Когато кажех, че ще почвам работа, всички ми казваха: гледай си детето, цял живот ще работиш! Не мога да ти опиша колко ми беше тежко, че хората си мислеха, че си оставям детето едва ли не на произвола на съдбата. Всяка вечер гледах Гергана как спи и плачех! Но си мислех: ще плача така дори и когато тя е на 2 или 3 или 4 години! Тя за мен ще е милото ми детенце цял живот!!! А сега няма по-голяма радост, когато се прибера от работа да я видя как ми се радва, как ми се смее, как протяга ръце да ме гушне и свива малките устни за целувка...  Hug Hug Hug Подкрепям те изцяло без значение каква е причината да започнеш работа!

А между другото да кажа, че Гергана от 2-3 дни се пуска и прави по 4-5 крачки сама!

Джорджи, дано всичко е наред с Митето  Praynig

Coccinella, честит рожден ден!!!

# 41
Попова тук никой не те е обвинил за това че започваш работа.Прочети по-горе и ще разбереш че всеки изказва собственото си мнение по въпроса.Но съвсем не е задължително то да съвпада с твоето или с нечие друго.Всеки си знае себе си и си решава индивидуално ,нали  Wink

Честити крачка на Гергана!
Жоржи тц,тц да кажеш после какво ще да е това  ooooh!

# 42
Рени, да никой не е казал директно дали съм лоша майка или не. Но не мислиш ли, че малко се преувеличават нещата, ...." олееее аз съм най -добрата майка и ще си гледам детето до 2-3 години...." ( не обвинявам никого за решенията си,но понякога просто много се прувеличват нещата...) Никого не съм искала да му съвпада мнението с моето,но пък и никого не съм питала кога ще започва работа, Нали?! Аз лично спирам по въпроса,но ако прочетеш повечето постове назад ще видиш какво имам предвид.

ПС:Рени, нищо лично към теб!  Hug

Дю, мери за подкрепата!  Hug

# 43
 bdbaloniCoccinella, честит рожден ден!!! bdbaloni

Попова - честито.  bouquet  Дано и двете бързо да се адаптирате. Само мога да си представя колко ти е мъчно, но това ни чака всички мами рано или късно. Както казва dew, ще ни е тежко, независимо от възрастта им като ги оставим на 2, 3 или 4 години.
jorjitofingerscrossed

И Калоян направи 4-5 крачки сам  newsm44

# 44
Здравейте момичета Hug
Ние за десетина дни забегнахме в Поморие на гости на майка ми.Вчера се върнахме, но едва сега успявам да пиша, защото голямо ринене на кочината падна...мъжка му работа
Мимозата е с хрема.Водих я на лекар, каза че е свързано със зъбите.За първи път ми прави такъв номер.Добре е де, само от време на време й изхвърча по някой сопол.
Започна пак да се пуска да ходи сама, но е много предпазлива.Прави го само на леглото и в тревата.Мммммда продължава да ме влачи след себе си с пълна сила и вече много ми писна това.
А за работата-да, работи ми се при това много.Когато работата ти е и хоби, липсва много.И аз като един типичен представител на зодия Близнаци, не знам какво искам.Искам да работя, но и искам да съм лепната за малката.Сега навивам мъжо да си размениме ролите за няколко дена, но той нещо.... Whistling

Попова, Hugусмихни се и не тъгувай!Разбира се че те подкрепяме, на всяка една от нас в един момент предстои да вземе същото решение!
Успешен старт от мен и бърза адаптация Hug

jorjito, и ти като мен май избързваш с диагнозите WinkЯ, си го заведи на лекар и тогава вземи решение дали да се притесняваш Hug

Общи условия

Активация на акаунт