Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 941
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на dew, Nita и Witchy!
ДА СТЕ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!! МНОГО ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ, НЕЗАБРАВИМИ СПОМЕНИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

Много се разстройвам, когато чета за болни дечица. Дано бързо се оправят миличките! Praynig
Добрата новина, че и ние ще пътуваме за моренцето.  grinning039 Ще направя изненадата за Гоги. newsm03

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 18:46 от eti_31

# 91

на dew и Nita!
На вас желая светли дни,
желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти!
Животът ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна вашата мечта,
желая ви прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!

# 92
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит Рожден ден, NITA!
Честит Рожден Ден, DEW!
Много здраве, щастлив семеен живот и прекрасни мигове с любимите ви хора!

Момичета, аз имам питане!Знаете ли дали ваксината за морбили, заушки и рубеола, която е по Здравна каса, вече е заместена с Priorix?
А към тези от вас които са правили вече такава на децата, как им я биха мускулно или подкожно?

И аз се интересувам от темата. Ако някой има повече инфо, нека сподели!

И аз имам питане към мамите, които слагат зехтин в манджите- Какъв по-точно използвате...студено пресован?
Аз лично слагам студено пресовано рапично олио. Слагам го след като сваля продуктите от котлона.

Попова, радвам се, че се чувстваш добре на работа!
Isito LCH, къде се губиш? Пиши по-честичко!

# 93
Здравейте дружина!Как сте,как я карате,ще прочета назад да разуча,казвам здравейте и да се запиша!

Честито на всички рожденници които пропуснахме и да са живи и здрави!
Честито и рожден ден на Дю и на Нита,да са винаги щастливи и много здравеим желая!!

Ние изкарахме една седмица в Хисар при бабите и сега сме отпочинали,поразтъжени с тях и така!Юл расте дивее ходи не мога да я сложа в количката опъва се не ще иска да ходи,такива работи!Добре сме отивам да видя и вие как сте!
 Hug Wink
Хайде да отида да наваксам малко с материала !

# 94
Може би е леко късно, а може би не съвсем  Grinning

каня варненки с варненчета, както и гости или просто минаващи през града ни на ето този ВЕСЕЛ КУПОН, свързан с отбелязването на Световната Седмица на Кърменето

подробности за мероприятието - на линка
аз само да добавя, че не е задължително да сте кърмачка, кърмаче, нито дори някога да сте били такива Wink
купонът е за всички, които подкрепяме кърменето като начин на хранене и отглеждане на бебетата, както и връщането му в редиците на  най-нормалните и естествени човешки отношения Peace

Рони  thumbsup hug newsm51

# 95
...и колкото по-отрано свикне да общува с повече хора, толкова по-добре за него.
Точно това ми минава и на мен през главата, като чета, че някои мамчета не си дават децата на никого. Това си е тяхно решение и право, но от гледна точка на социализацията на детето, не знам дали е най-правилното Thinking. Примери няма да давам, че около мен са много децата, които плачат за мама, като й видят гърба, независим колко познати хора има в стаята например. Аз се радвам, че Дая е весела и спокойна както с мама, така и с бабите, дядо, леля, вуйчо... А що се отнася до възпитанието, пак не зависи само от това. Ето, мен майка ми ме е родила на 20 г., а татко е бил на 24 - млади, зелени ooooh!...и още им се е живеело - дискотеки, кръчми, почивки. Та аз прекарвах много време с бабите и дядовците си. И смея да твърдя, че имам доста по-добро възпитание от някои, които винаги са били до майките си.
Попова, мила, мисля, че тези дни си по-чувствителна и за това приемаш малко по-лично нещата Hug Hug  Но съм сигурна, че никое от момичетата тук не е имала впредвид, че не си добра майка Naughty  Различни хора, различни мнения Peace  Аз лично много се радвам за теб и ако имах физическа възможност, на секундата започвах работа. Всяка промяна е трудна, но съм сигурна, че правиш най-доброто за семейството си и бързо ще се нагодите към новото ежедневие Hug  Това е начин за теб светът да не е само Ема и за Ема светът да не е само "мама"...защото те практически не са това Wink
Много успешен първи работен ден! Heart Eyes

Евала, Нан  за добрия постинг! bowuu

# 96
 Rolling Eyes Аз ли съм първа днес, черпя кафета за всички!
http://www.vbox7.com/play:20077cc4

Peace

# 97
Eli, мерси за кафенцето, то цяло творчество това.... Rolling Eyes
Гледам, никой не пише, ми хайде да подложиме малко кльопачка и пиячка, та да ни дойде приказка.
 Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 98
Леле колко много са пораснали всички  Shocked

Много много отдавна не съм влизала във форума,но е хубаво че подържате темичката Simple Smile
Поздрави на всички!

# 99
Ей, Ели що не свиркаш, че кафето е от теб? Аз се чудя с кого да го пия тази сутрин Tired
Че и вечеря си имаме. Party Nanny , най е сладичко ей така на кашона и в добра компания  Wink
Я, да попитам аз, това в малките чашки какво е ракийка или текилка newsm78
Mama Pisana-ще растем я, като гледам и принцеска София също е порастнала Simple Smile
Днес следобяд Венци е много крив  Tired Не е от зъби, въпреки че се лигави много. Направих ревизия на устата му и нищо не открих. Следобяд една приятелка дойде да ми направи красив маникюр за моренцето и като ги видя с нейното момченце не поиска да спи и така, докато не си тръгнаха. Спа след това 30 мин., но се събуди със страхотен рев. И сега сме залепени като марки.  Crossing ArmsСамо да не ми се разболее милото  Praynig Praynig Praynig Утре тръгваме на почивка и багажа почти е готов. Голяма подредба падна  ooooh!

# 100
Днес моето голямо момченце Гошко става на 11 години! Нека бъде все така послушен, ученолюбив и късмет в живота му желая! Моля, почерпете се за негово здраве:

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 09:51 от eti_31

# 101
  • Варна
Честит Рожден Ден на Гошко! Нека всичко, което му е пожелала мама да се сбъдне!  ura  ura Tada Tada
Приятно изкарване на морето!  bouquet

# 102
Мерси, но като гледам прогнозата за времето май трябваше плетените бански да наглася  Sad

# 103
  • Варна
А бе за сега не е лошо времето - има слънце, но подухва вятър. И аз гледах, че дават дъжд да вали Sad. Дано да не познаят! Praynig

# 104
Честит рожден ден на Гоги!Да расте здрав и силен за радост на мама и тати!Да му върви по вода в живота както днес вали!Поне тук де!
весело изкарване на рожденния ден и приятна почивка на морето!

Е незнам зимата какво ще ги правим ще ходят ще обикалят ще им е скучно в къщи, вече втори ден в нас и пощуряхме! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт