Ели, благодаря ти за напътствията и отделеното време!
Дани се събуди, много малко започна да спи следобяд...

Отивам при него, до скоро!
Честито и на бати Мишо! Да е много здраво, весело, послушно и усмихнато дете! Много да радва мама и тати и да помага на малкия Тошко!
- Алекс ме направи луда в града
, не иска да спи, не иска да яде, хвърля бибата на земята, хвърля шишетата, хапе си чорапите и обувките, блъска си главата в количката, сърби го сигурно венеца, защото като го намажа с гелчето и му става приятно, но пък не може през 5 мин да се мажеме, а и нещо май отгоре се е подуло
И като за капак като го изкъпах и го извеждах от банята се подхлъзнах и паднах на едното ми коляно
, но поне на него нищо му няма, успях да го задържа във въздуха 
,оооо там направо сме шампиони сред познатите ни- няма други като нас, тръшкаме се за всичко- за играчки, за ядене, за слизане от количката, за качването в количката...... и сяда на земята и започва да си бие главата
- не го ли боли това дете 
Той напоследък трудно заспива и се случва да спи само по веднъж на ден! Кога ли минават на едно спане?
.
Когато тръгвахме от Карлово имаше някакъв обрив само на раменете
,нямам си идея от какво ще да е. Поливахме го със слаб разтвор на калиев перманганат и после със крем "Бочко " и гледам взеха да завяхват.

. Е, понякога от 1 до 4, понякога от 2 до 5, а понякога от 2 до 3, когато както дойде. Вчера по изключение заспа от 12.30 до 13 ч на плажа и после с много зор я приспах в 18.30. След като се събуди, беше толкова кисела, че твърдо реших, че повече няма да спи по два пъти.

само следобед като Яна на Бета по същия начин взела ми го е от клавиатурата
Само че ние ставаме сутрин 8.30-9.30 в този интервал , ако ставате по рано незнам дали едно спане ще стига
и ние сега имаме обрив като вас само по раменцата чудно какво пък сега от какво се пръкна
аман вече от обриви и пъпки
докато наваксам с четенето!!!
Мен лично много ме е страх от такива пишман шофьори!!!
Но май е по-лошо като му се скарам или не му дам нещо - така силно почва да реве, че сигурно който го чуе ще си помисли ,че му правя нещо.
и всичко изчезва. От пеленаче баща му му мие дупето със хладка вода. Въпреки протестите ми. Но Ванко си свикна.
Ние сме със температура от снощи в 19 часа ,цяла нощ не спадна ту 38 ту 38,5 а спадне за 1 час и пак вдига!Ужас!Цяла нощ съм я мазала с оцет давах на 5 часа нурофен той незнам за през колко се даваше ама това ме спаси!
Ние сме със температура от снощи в 19 часа ,цяла нощ не спадна ту 38 ту 38,5 а спадне за 1 час и пак вдига!Ужас!Цяла нощ съм я мазала с оцет давах на 5 часа нурофен той незнам за през колко се даваше ама това ме спаси!
Махаш го преди да е засмукал въздух. Пък и да засмуче веднъж... не е голям проблем - нали си е изпил лекарството.
да кажа пак - шишето не влиза в употреба. Само биберона и халката, която се завива... Препоръчани теми