Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 935
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
  • През девет земи в десета
Бо,не е лекарката,при нас действа безотказно и при трите ми деца,нямаме проблем с поставянето на свещичките,само ги мокря с топла вода преди това,а и аз не съм от обяснителните,действам бързо и няма време за протестни действия!Предпочитам ги и заради факта,че е невъзможно да бъдат повърнати  Wink

# 256
Бо,не е лекарката,при нас действа безотказно и при трите ми деца,нямаме проблем с поставянето на свещичките,само ги мокря с топла вода преди това,а и аз не съм от обяснителните,действам бързо и няма време за протестни действия!Предпочитам ги и заради факта,че е невъзможно да бъдат повърнати  Wink

Вярно е, че не могат да бъдат повърнати  Wink, но когато за първи път ми се наложи да сложа на маркия, бях забравила, как съм действала с големите и Ванко като писна .....напъъъъна се и познай - върна ми я обратно.  Crazy Та се наложи да отварям нова....
А относно лекарката имах предвид, че тя е казала сигурно, че трябва да се слагат от тях.  Peace

# 257
 smile3503

http://www.doctorsbg.com/Herpangina.htm -Ели ето инфо за херпангината и бързо оздравяване!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 13:54 от Pigi

# 258
smile3503

http://www.doctorsbg.com/Herpangina.htm -Ели ето инфо за херпангината и бързо оздравяване!

Нещо не се отваря

# 259
При мене няма проблеми,може би заради формата не ти се отваря Thinking

Ако не става,задаваш в Google Херпангина на кирилица и това е първия линк,който излиза!

Айде отивам да доизгладя,че дзвера ще се събуди и изчезваме на разходка,бай!

# 260
Пиги: Линкът при мен се отвяра. Peace
Ели, бързо оздравяване на Юлето! Praynig Hug

Аз да се похваля/пу пу/, Дани днес почти няма пъпчици, само двечки на ръчичката, но са стари. Party
Значи заекът му се отразява добре, дадох му и тиквичка, че горкия с тези картофи и ориз... Sick
Само незнам какво ще види алерголожката ако отидем в четвъртък на преглед newsm78
Също се чудя, след като детето не е приемало от доста време храната, която не му понася, какъв резултат ще покаже изследването. newsm78
 Трябва ли да е приемал алергена преди изследването? Thinking
Рени, незнам дерматит ли е, какво е, но го има само по крайниците. Тялото му е напълно чисто. Не съм сменяла нито козметика, нито праха за пране, а и ако бях, щеше да има обрив и по тялото, където бодито се допира до кожата. Thinking
Бетта, спрях да пия прясно и кис. мляко, иначе си хапвам същите неща, както миналото лято. Не съм се замисляла обаче, че и в кърмата има много лактоза, аз го кърмя сега по 3 пъти на ден, но пък ето, че обривът не се виляе от това. Вече дори се чудя дали е алергичен въобще към храна...

При нас проблеми с приемането на лекарства няма, дано не ни се налага обаче да купуваме. Praynig
От малък съм го свикнала да му впръсквам Стеримар, чистя му редовно нослето с клечки за уши, стои и не мърда. Преди това обаче и аз се правя, че си почиствам носа и уж пръскам спрей. Wink А сиропчетата дори ги харесва и иска още...свещички не съм му слагала до сега. Вече се е научил като му кажа -  да си отваря устата. Така мога да му видя никнещите зъбки, а и като си е напълнил устата с много храна/трупа запаси като хамстер ooooh!/, вече я вадя спокойно.

Иначе спи по два пъти на ден. Сутрин става към 7-8ч, после към 10-11ч  дремва за около час  и следобяд пак заспива в 14-15ч.
Преди поспиваше по 2-3часа, а напоследък след 1час е кукуряк. Crossing Arms
 bo_slavova , добре си поспивате вие!  Peace
                             bouquet

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 15:47 от Nanny

# 261
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНА НА НАРИНА И БАТЕ МИШО!  bouquet Hug    bouquet
Брей, наистина много Лъвове тук ooooh! В Клюкарника преди време имаше пусната тема с анкета хора от коя зодия най-много има тук /егати словореда Embarassed/. И Лъв и Близнаци се бореха за приза, ама кой надделя, така и не видях Blush
Дидка, и Дая все по-често спи по веднъж на ден по около 2 часа. Но ако случайно заспи по-рано /към 11-12 ч/, задължително има повторение към 19 ч. Нощния сън ни почва от 22-23ч.
Бо Славова, направо ме умря с този ваш сън ooooh!  Шампион е Ванката, да е жив и здрав Hug
Де си, през деня момата пие от сламка или чаша, но вечер и през нощта млякото е в шише с биба. Ще се улее иначе, както спи, а и трябва да я вдигам Naughty
Ели, това с налепите и афтите не е само Пловдивски вирус...и детенцето на братовчед ми в Казанлък е така ooooh!
Иси, къде в Карлово живеете? Thinking  Току виж се окажем комшии Crazy

# 262
Нани: "Трябва ли да е приемал алергена преди изследването?"
Не ,не е задължително  Wink
Кога ще ходите и къде за изследвания?

Юлка скоро да оздравява и да не тревожи мама  Praynig

Наш Галин нито дава в устата да бръкна,нито в носа  ooooh! Пищи и се опъва.

Ух,докато пишех бебефона се включи-бебока паднал от леглото  Shocked че се успокоявахме. Много се върти докато спи.
Иначе през деня спим 1 или 2 пъти зависи кога се е събудил.Ако е станал преди 7ч. -2пъти,а иначе веднъж но за 3-4часа.
Така е хубаво че поне можеш да си организираш деня и да си свършиш нещо вкъщи  Wink Вечер заспива към 21ч.

Hug

# 263
Привет и от нас  Hug

Честито на всички рожденници, които пропуснахме през изминалите няколко дни   bouquet 

Ние сме вече в отпуск , така нагласихме отпуските, за да сме заедно с нашия тати. И ходим на плаж, вършим някои отложени задачи, днес правихме и разместване вкъщи, ей така за разнообразие, че омръзва все едно и също.  Вдругиден заминаваме на "бабешка туробиколка" - в Русе и Бяла да ни видят, а и ние да ги видим.

Научихме Дамян да спи на плажа , така откарваме до следобед. Днес се оказа, че като сме приготвяли чантата, сме забравили лъжичка. И понеже бяхме на сравнително пуст плаж, най-близкото капанче или сладоледаджийница бяха поне на километър , нахраних Додо с една лопатка от плажния комплект  ooooh! Подбрах най-малката, измих я старателно и... в устата . Ако имахме кебапчета за нас, щяхме да ги набучваме с греблата , за да сме солидарни с детето  Peace

Дамян спи веднъж през деня, ама качествено - между 4 и 5 часа. Заспива към 12.30 и спи до 17-17.30. После заспива в 22 и става към 7-7.30 сутрин.

Една приятелка, тя е мед. сестра между другото, ми каза, че нейния като бил малък, педиатърката й казала за висока температура течен аналгин- колкото килограма е детето, толкова капки. Действал бързо. Но разбира се , след консулт с педиатъра на детето трябва да се приложи.

# 264
Привет от нас със Зоя.Ние сме на вилата,връщаме се от време на време и затова нямам време за писане.Ама хвърлям по 1 око какво правите. Mr. GreenСлед малко ще тръгваме обратно,че имаме и гости на вилата и ще оставя по-дългото писане за друг път.Само да се оплача,че аз съм болна-хрема,а вече и кашлица,а Зоята е със сополи вече почти седмица.Това са ни 1-те сополи.Нищо не слагам,само Стеримар и и давам вит.С,не ми се иска никак да прибягваме до капки.А педито каза само да я заведа на плаж,аз я водих,ама само за 1 ден и до края на седмицата не се очертава да отидем пак.А Зоя много е пораснала,много работи вече разбира и казва,върви доста стабилно и прави бели. Mr. Green

Честито на всички рожденници,да са живи и здрави!  bouquet
Изчезвам,тези дни пак. Hug

# 265
Де си, през деня момата пие от сламка или чаша, но вечер и през нощта млякото е в шише с биба. Ще се улее иначе, както спи, а и трябва да я вдигам Naughty
Peace и ние сме така.
Нан живеем на "Стамболийски"(главната улица от полицията до гарата) втория блок от към гарата.
само ние ли не ходим   33uu newsm78 започвам вече да се притеснявам no

# 266
  • някъде
 Hug
Ели, бързо да оздравява Юлето Hug, но щом сте на антибиотици ще и мине, и Алекс изкара гнойна ангина и бяхме на аугментин 8 дни и се оправи! В началото- преди да разберем какво му е беше с Т между 38 и 39 (давах панадол и нурофен и се оправи) и добре че го заведохме на лекар, защото аз помислих че е от зъбите и можеше и да не го заведа! Иначе за даването на лекарства Бо славова добре го е обяснила- и аз процедирам по същия начин, но слагах и малко сокче в антибиотика и го държах малко жаден преди часа за приемане, за да го изпие после без да се противи!

За спането- днес стана към 8-8,30 и заспа чак в 14 часа и стана в 15,15, тоест спал е за целия ден час и 15 мин Rolling Eyes и сега заспа в 21,30! Ще ме побърка това дете Crazy

Ренка, в какво легло спи Галко? Как така е паднал newsm78

Алекс все още си пие соковете, водата и млякото с биберон!

Иси, споко мила и ние сме от неходещите, ами то как да проходи това дете като само тича Crazy

Като давате АМ вечер слагате ли бисквити и колко и колко мл изиват децата ви?

# 267
didka_81 ние пием по 210 мл. но без бисквити! Сутрин и ве4ер  Grinning
Ти слагаш бисквити за да не ти се буди нощем ли? Не мисля 4е е проблем...

# 268
  • някъде
didka_81 ние пием по 210 мл. но без бисквити! Сутрин и ве4ер  Grinning
Ти слагаш бисквити за да не ти се буди нощем ли? Не мисля 4е е проблем...

Мислех че не му е достатъчно, пък и педито така каза- слагам по една бисквита мисля че плазмон се казваха, но това не означава че не се буди нощем ooooh! Буди се, върти се, става, удря се в решетките, ляга, сяда и така цяла нощ! smile3507 Зъби ли ни мъчат, какво ли не знам.....

Вашите деца получавали ли са разстройство при никненето на зъбките?
newsm78 И ако да какво им е било акото? Той от няколко дни ака по 2-3 пъти на ден, но последните ден-два ака някак си воднисто /както когато беше бебе/ или пък само нещ като слуз Thinking

# 269
Дидка, нашето ако беше станало течно преди да избие зъбчето, но не знам дали от него беше или от нещата, които й изписаха за уж вирусната ангина newsm78
Аз лекарства давах със спринцовка, защото не бяха вкусни и Пламена отказваше да ги пие...стискаше устата и нищо освен най-малката спринцовка не можеше да се "промъкне" там Mr. Green

Пламена от около  3-4 месеца спинка само веднъж на ден около 12ч. за 2-3 часа и после ляга към 20:30-21:00. Но днес ме изненада, защото заспа в количката навъщане от плажа...Качих я без да усети, спа 3 часа без да е яла от 8ч сутринта (малко кърма). Явно много се измори да шляпа в морето Hug

Общи условия

Активация на акаунт