, но когато за първи път ми се наложи да сложа на маркия, бях забравила, как съм действала с големите и Ванко като писна .....напъъъъна се и познай - върна ми я обратно.
Та се наложи да отварям нова....

А сиропчетата дори ги харесва и иска още...свещички не съм му слагала до сега. Вече се е научил като му кажа - да си отваря устата. Така мога да му видя никнещите зъбки, а и като си е напълнил устата с много храна/трупа запаси като хамстер
/, вече я вадя спокойно. 

В Клюкарника преди време имаше пусната тема с анкета хора от коя зодия най-много има тук /егати словореда 
Шампион е Ванката, да е жив и здрав 

Току виж се окажем комшии

Пищи и се опъва.
Вечер заспива към 21ч.
Подбрах най-малката, измих я старателно и... в устата . Ако имахме кебапчета за нас, щяхме да ги набучваме с греблата , за да сме солидарни с детето

и ние сме така.
започвам вече да се притеснявам

, но щом сте на антибиотици ще и мине, и Алекс изкара гнойна ангина и бяхме на аугментин 8 дни и се оправи! В началото- преди да разберем какво му е беше с Т между 38 и 39 (давах панадол и нурофен и се оправи) и добре че го заведохме на лекар, защото аз помислих че е от зъбите и можеше и да не го заведа! Иначе за даването на лекарства Бо славова добре го е обяснила- и аз процедирам по същия начин, но слагах и малко сокче в антибиотика и го държах малко жаден преди часа за приемане, за да го изпие после без да се противи!

Буди се, върти се, става, удря се в решетките, ляга, сяда и така цяла нощ!
Зъби ли ни мъчат, какво ли не знам.....
И ако да какво им е било акото? Той от няколко дни ака по 2-3 пъти на ден, но последните ден-два ака някак си воднисто /както когато беше бебе/ или пък само нещ като слуз

Препоръчани теми