Ние сега се прибираме от разходка и отлитаме към банята, че с една кака така се наплескаха

. По цял ден разтребва, проучва, абе спирачки няма. Пък и да го гушкам иска и да го придържам да ходи, вечер не знам контракции ли имам или просто до някой друг месец ще ми скапе кръста. Да са живи и здрави бабите, че иначе съвсем ще каталясам.
, ама нали е на мама и тати детето
.
!
Гудза! Да си здрава, щастлива и обичана 
Приказва нон-стоп. Аз нещо съм изтощена тия дни-ходя събота и неделя в офиса, но като че ли умората ми не е от там, а от задачите вкъщи и най-вече недоспиването /като пенсиите съм, за да съм свежа, трябва да си легна рано и да стана късно/.Дивчо ни събужда най-късно 7.30...И още малко да се оплача-оциклена съм 8-ми ден и положението е като във втори
Не, че ние с баща му сме малки...Абе да е здраво детенце, пък нека ни яде ушите.

артист 
в чудо се видя сержи
А Слави най-нагло проспа изписването на бебе Иван
,Гудза!Пожелавам ти много здраве и късмет.Нека всичко,за което си мечтаеш се сбъдне!
?
. Внимавай с натоварването
.
. За яденето- сигурно си е такова детето. Дани беше така, даже му се ядосвах по едно време. Постоянно мелеше нещо и в заведение,като види някой до нас, че яде примляскваше и пищеше. Хората му даваха и се смееха, а аз
.
morning
с една дрънкалка бие по метална част на масата и се кефи за шума
сега на почит в къщи е двд-то, щот копчета има
и стационарния телефон не е истина колко пъти пада, и дали след това ще има телефон 

.Държа се много добре в църквата,въобще не плака,даже попа като го взе да го къпе,той си умря от кеф,не искаше да излиза
.Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161970
.

.
.
!
.Преди като щракнех десен бутон върху снимката ми излизаше resize ,а сега го няма някакви предложения.

Абе важното е че поне строителите приключиха.

направо откача от радост като види някое, иска да бърка вътре... ужас! Майка ми я научи да хвърля боклуци вътре и сега прави щателна оборка на района и носи всичко в кошчето. 

Браво на него!
Днес го водихме например с майка ми на разходка и на връщане, за да седи мирно в количката, едната тичаше напред, а другата я гонеше с количката, а фъстъкът се заливаше от смях. Препоръчани теми