ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 588
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Хера, ти май и детето взе да дресираш .. гледам почиства .. за теб май само биричката и кафенцата останаха. Кажи как го правиш
Ние сега се прибираме от разходка и отлитаме към банята, че с една кака така се наплескаха  nuts

# 241
Здравейте момичета!
Гудза, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана жена!  bouquet  bouquet  bouquet
Херка, твоят ако е агресор, ела да видиш моето терминаторче  Twisted Evil. Голямо зверче родих, дано на поправката излезне нещо по-кротко  Crazy. По цял ден разтребва, проучва, абе спирачки няма. Пък и да го гушкам иска и да го придържам да ходи, вечер не знам контракции ли имам или просто до някой друг месец ще ми скапе кръста. Да са живи и здрави бабите, че иначе съвсем ще каталясам.
Знае цял куп маймунщини и не спира да ги демонстрира Crazy, ама нали е на мама и тати детето Tired.
Лека нощ и много  Hug!

# 242
 newsm59Гудза! Да си здрава, щастлива и обичана Heart Eyes

Криско е добре, щурее, дивее, "подрежда" и продължава с чупенето...Третия зъб още не е избил-само се беше избистрил. CryПриказва нон-стоп. Аз нещо съм изтощена тия дни-ходя събота и неделя в офиса, но като че ли умората ми не е от там, а от задачите вкъщи и най-вече недоспиването /като пенсиите съм, за да съм свежа, трябва да си легна рано и да стана късно/.Дивчо ни събужда най-късно 7.30...И още малко да се оплача-оциклена съм 8-ми ден  и положението е като във втори Twisted Evil

Тедито, тоя Влади да не го държиш на диета, бе? Какво направихте? Като го гледам, моя пухчо е къде, къде пред него...Направо се плаша-от както започнахме кухня, наддава повече, отколкото като малко бебе. Каквото види иска и не се задаволява с опитване. Незнам, заради зъбките ли гледа все да дъвче нещо или си е просто такъв newsm78Не, че ние с баща му сме малки...Абе да е здраво детенце, пък нека ни яде ушите.

Ангелинка, ама големи сте пътешественички с Ния. Сега май е ред на наше село?

Хера- само може да и завиждаме на тая жена. Ей я, приучи Славун да се оправя сам, да домакинства и т.н и пак срещи. Падна си на мъже мискинката... За, който не я познава на живо - 100 пъти по голяма скица е от нета Heart Eyes

Айде, лека, че имам да простирам, пък и стана дълго.

# 243
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Гудза   bouquet  bouquet  bouquet
Чисти той..чисти...главата му ще очистя аз някой ден Twisted Evil Незнам с какви думи да нарека туй моето чудо на природата...то троши всичко по пътя си. Вече мебелите като го видят и сами се трошат, че да не ги почва той Mr. Green
Иска да ходи постоянно и познайте моя и на сержи кръста...въобще дали имам кръст вече се чудя Rolling Eyes Crazy
Когато не му обръщам внимание стои и започва да кашля...ама кашля все едно на умиралка вече ще го избива Crazy артист  Crossing Arms
денс бях на изписване на едно бебче...ех голям кеф. Ама като ме треснаха хормоните...та като букнах да рева.. ooooh! в чудо се видя сержи Crazy А Слави най-нагло проспа изписването на бебе Иван Mr. Green
Ели  Heart Eyes

# 244
 nbirthday,Гудза!Пожелавам ти много здраве и късмет.Нека всичко,за което си мечтаеш се сбъдне!
Моята Симони-бонбони вече втори месец е на детска кухня и не е свикнала с манджите.Стиска уста и не иска да ги яде.Яде само десерта.Дано,като се позахлади и и избие и другото зъбче да започне да ги яде.Понякога дори не ходя да я вземам-то за едно кремче не си заслужава да бия толкова път.....
Добре,че поне със спането е добре за сега. newsm78

# 245
  • София
Добро утрооо.
 Който спал- спал. Моя юнак в 6:30 е на линия. И вилнее. Вчера го оставих да спи и след час време ми се стори, че много дълго спи. Отивам в спалнята- гледам той на земята до леглото, свалил покривката от масата и царство негово. Всичко от масата на земята, а той дъвче и лигави наред. Първо мислех, че е паднал и не съм го чула. Но до вечерта само слизаше и се качваше по леглата и диваните. Вече и това оттренира.
Валката ме подсети, дали кърмата от фризера е годна още. Цедила съм я в първите месеци  newsm78?
Евелинка, обикновенно следващото дете компенсира. При мен първото беше кротко, кротко, а сега.... Heart Eyes. Внимавай с натоварването  Hug.
Ели, много ме развесели  Heart Eyes. За яденето- сигурно си е такова детето. Дани беше така, даже му се ядосвах по едно време. Постоянно мелеше нещо и в заведение,като види някой до нас, че яде примляскваше и пищеше. Хората му даваха и се смееха, а аз  Embarassed. То си му личеше и по мерките. Ама второто злоядо  ooooh!.
Хайде, че ме викат
Херка, браво въвела си военно положение у вас  newsm28  Laughing.
Като ви чета за воденето да ходят разбирам какво печеля. Моят юнак само пълзи. Но пък е неудържим.

# 246
хай  Hug morning

Херич, тъй като те гледам мятай второто   Whistling

Пламена в момента се опитва да вдигне къщата на главата си  Crazy с една дрънкалка бие по метална част на масата и се кефи за шума  ooooh! сега на почит в къщи е двд-то, щот копчета има  Grinning и стационарния телефон не е истина колко пъти  пада, и дали след това ще има телефон Twisted Evil Сама си отваря чекмеджетата вече, баща и ме успокоява че се е запасил с хартиено тиксо Laughing защото той дръжки нямало да маха  Tired

Аз да питам на тези на които са им избили зъби-кога им изби втория и дали вървят комплект или един отгоре и един отдолу  newsm78

спирам за сега  Whistling

п.с. Не ви ли писна от музикални играчки от сутринта главата ми е кошница, че и не ги правят да се намалят, пък тя милата така се кефи  Laughing

# 247
  • Виена
Добро утро  Hug
 Ели не го държа на диета  Mr. Green.Но си яде едно и също количество от няколко месеца вече.4 основни хранения има,2 от които са АМ.Но през другото време само придъвква нещо и той,понякога в чудо се виждам,къде я побира тази храна,даже се случва и от лакомия да повърне  Laughing.Види ли,че някой нещо си похапва и се залепя до него като пиявица и докато не му се даде не спира да мрънка.
 Аз забравих да кажа,че на 5 ти август кръстихме малката мишка Heart Eyes.Държа се много добре в църквата,въобще не плака,даже попа като го взе да го къпе,той си умря от кеф,не искаше да излиза  Simple Smile.Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161970
 А ето и от морето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161905.Как искам паааааак.Септември месец ще се прибираме за една седмица,че свекър ми има юбилей  Flutter.
 Зелче на Влади специално му избиха първо 3 зъбчета едновременно отдолу,после двете отгоре,и за другите вече не помня,ама устата му е пълна вече със зъбки   Simple Smile

# 248
Добро утро момичета!
Черпя ви, че свекърва ми днес има рожден ден!
Херка, май ти е вече време. С КикиНики пак бременеем, сега тебе те чакаме! Иначе туй със сълзите в такива моменти май ни е от зодията  Wink.
Зелче, първо избиха първите резци долу - един след друг. Малко почивка и после вторите резци горе, пак един след друг. Сега е като вампирче Laughing. А за музикалните играчки - има една маймуна, вече като я чуя и ми идва да я метна през прозореца, ама пусто Благун си я обича Crazy.
Лек ден и  Hug!

# 249
Добро утро,
Вчера се завърнахме благополучно от морето.Пътят беше отворен и минахме през Цар Калоян,направо голяма трагедия.Все едно е имало война,военни камиони обикаляха навсякъде, както и войници.
Не мога да сложа снимки от морето ,защото са много големи,а незнам как да ги смаля за да ги сложа в снимката. newsm78.Преди като щракнех  десен бутон върху снимката ми излизаше resize ,а сега го няма някакви предложения. Thinking

# 250
  • София
Добро утро и от нас!

Честит рожден ден на Гудза на патерици - бъди много щастлива и обичана! Честито и на свекървата на Евелинар - много да те слуша и да се разбирате!
Таси, наистина горките хора - никой не знае какво му е подготвил утрешния ден!

За нас - започнах отбиване на Венци. Така и така явно на детето не му е стигала кърма и затова ме е тормозил по нощите. На съветите на педиатри да го залъгвам с вода въобще и не обърнах внимание. Откакто от 3 вечери яде по 90 мл АМ + кърмене спи по цяла нощ само с едно събуждане към 3:00 ч. за вода. Иначе се събужда към 5:30 - 6:00 ч. за сутрешното кърмене, но днес го пропусна и аз се принудих към 7 и нещо да му дам малко да посуче, за да ми облекчи гърдите. Направо не можах да повярвам как сладко спи. Да видим как ще продължим занапред.
Другото ново при нас е, че се опитва да ходи и аз доста често съм в позата Г. Казва мама, ам-ам, тата. Въобще радващи ухото звуци - човек може да се разтопи блажено... Blush
И той е станал голям терминатор - всичко се пипа, удря, бута, голям разрушител е. Ако нещо му се вземе от ръцете крещи неистово. Не знаех, че това дете има такъв глас. Confused За яденето и ние сме така - ако някой яде, трябва и Венци да яде.

Tedito_799, честито ви християнче! Да ви е жив и здрав! (За съжаление снимките не ми се отвориха и не успях да ги разгледам).
Lovi, ами развива се детето, опознава света.  Grinning
Леля Зеля, на Венци на 7 месеца му избиха долните предни зъби заедно. Така си и раснаха - заедно. Засега е само с тях, в очакване сме на горните два по всяка вероятност.

Това е от нас! Отивам да върша работа, че само мен чака! Приятен ден на всички!  bouquet

# 251
Ето ни и нас! И ние снощи се прибрахме в София.На морето беше супер...Кари си намери нови приятели и там най накрая пропълзя.Страх я беше от шума на вълните,но вътре в морето и беше голям кеф.Отрази и се много добре това моренце.После ходихме малко на планина на село и там и се появи първото зъбче...много се радвам.Сега сядам да ви прочета.Лек ден за сега от нас.

# 252
Здравейте и от нас. Hug
Евелинка честит рожден на свекърва ти желая ви много разбирателство помежду ви и да е жива и здрава. Hug
Теди честито ти християнче и на теб.Да ти е жив и здрав юнака.Много са хубави снимките.
Зеле ние имаме 2 долни зъба и както си избиха заедно на 7-мия месец това и беше сега като гледам скоро май няма да има други макар че само ръцете му са в устата.
Браво на всички терминаторчета  Mr. Green.Дано само вие майчета да сте по-издържливи че лошо иначе.
И нашия е голям бесняк на едно място не стои.Още обаче не може да пълзи а и ми се сртува че няма да го научи това упражнение.Вдига дупето и краката и до там мъчи се но не се сеща какво да прави с ръцете.Иначе се опитва да се изправя до момента стига на колена и съвсем леко се вдига на стъпало но не може много да издържа в това състояние.Иначе с проходилката е фога.И вкъщи всичко се пипа и рови по масата нищо не оставам че два пъти се залива целия с каната с вода.
Да ви се похваля вече имаме акт 16 и си взехме ключовете от жилището сега се започва великото ремонтиране-теракоти,латекси,паркети и т.н ooooh!Абе важното е че поне строителите приключиха.
Мама Тони успяхте ли да ходите на онези упражнения които ви бяха назначили?Браво че малката принцеса е пропълзяла.Значи всичко е наред с сладуранката. Peace
Харт как смяташ да го отбиваш.Дано кърмата ти така постепенно спре и да не се наложи по друг начин да се спира.И аз смятам някъде след годинката но още не съм сигурна.Все пак не пие АМ и ще видим как ще се справим.
Ами това е от нас в общи линии.
Желая ви приятен ден.  bouquet Hug

# 253
  • Варна
Здравейте и от нас Hug
Нещо ме примързява да пиша напоследък, Embarassed пък и нищо ново няма покрай нас. Ема вече ходи, хваната за една ръчичка само и с другата пипа всичко наред. Mr. Green Най-любими в парка са й кошчетата за боклук, ooooh! направо откача от радост като види някое, иска да бърка вътре... ужас! Майка ми я научи да хвърля боклуци вътре и сега прави щателна оборка на района и носи всичко в кошчето. Crazy
Теди, честито ти християнче. Много е сладък Влади, личи си, че му е харесало в църквата.  Grinning
Честит рожден ден на Гудза със закъснение - много здраве, щастие и искрена любов! bouquet
Честито и на свекървата на Евелинка - да ти помага много и да се разбирате!
Лови, направо ме изумява твоя пакостник. Ама, как така сам си излиза от леглото и се катери насам натам #Crazy Браво на него! Heart Eyes

# 254
 Laughing Здравейте!
Като четох как всички наборчета беснеят малко се поуспокоих. Калоян е като фъртуна, ама мрънкаща. Мирен е само докато спи. През другото време ходи или по-точно прави три крачки ходейки и се засилва да тича, обикновено към някой ръб. Нон-стоп трябва да си до него. Навън непрекъснато иска да ходи, но не къде да е, а в която посока той каже. Като види велосипед се спира да обърше педалите, гумите, същото важи за моторите и колите. Като го дръпеш пищи.  ooooh! Днес го водихме например с майка ми на разходка и на връщане, за да седи мирно в количката, едната тичаше напред, а другата я гонеше с количката, а фъстъкът се заливаше от смях.   Twisted Evil
Калоян още няма зъби.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт