ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 587
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
На моята Симона и излезнаха първо двата отдолу /на 6 месеца/-почти заедно.Преди 2 дни и изби и едното отгоре,а сега почти е избило и съседното.
Да ви се похваля за втори път ни побликуват в списание ''БЕБЕ''.Този път сме в конкурса ''Обичам къпането''.Вече два пъти изпращаме и два пъти ни побликуват. newsm44

# 256
Да се разпишем и ние с Василена,че за срамотийте не сме се вясвали отдавна. Embarassed
Вече пълзим , върви с моя помощ,като се държим за едната ръка или с колан.То няма спирка това дете луда гъба ме прави.
Не ми остава време за писане,нооо задължително минавам оттук и ви чета,надявам се не сте ни забравили.
На консултация не сме ходили от два месеца,защото на мен не ми се ходи в тази жега,само я теглихме преди месец,беше 10 кг.сега незнам.За яденето-всичко яде каквото и дадеш,на нищо не отказва,за моя радост,че кака и е много злояда.
За спането-заспива към 21.00-21.30 ч. само я люшвам за минутка и е заспала,но пък е много инатесто и упорито дете ей.Като не и дадеш нещо или искаш да и вземеш нещо от ръцете,почва едно опъване и пищене до бога.Ще ви пусна снимки после че сега се събуди и ми се хили от кошарата.

# 257
Mомичета,извинявам се,че не съм ви чела Embarassed
Само влизам да почерпя за втората годишнина от сватбата ни,която се навършва днес

Mr. GreenДнес си говорихме с мъжлето как сме успяли да се изтърпим толкова Mr. Green

# 258
ЕВЕЛИНАР,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕКЪРВА ТИ.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА Я РАДВАТ СИНОВЕ И ВНУЦИ   bouquet

# 259
  • Стара Загора
Слийпи моят и като спи не стои на едно място. То е едно мятане..едно чудо Twisted Evil Само мята кълки и това е...върти се като пумпал.
Честито на свекито на Евелинар...жената като те чета заслужава да и почетеш празника...огън жена е твоето свеки...не застреляна патка като моята Twisted Evil
Честита годишнина и на Фрики...още много да се търпите Mr. Green Heart Eyes И Филип скоро да не е сам Crazy
Какво второ бе жени ooooh! мен тоя ще ме вкара в лудницата....трябва второто там да го раждам направо Mr. Green
По принцип ние скоро ще мятаме второто защото нали сме с едни стерилитети едно чудо...та Слави го дялкахме две години...сега да видим второто за колко ще се класираме. Аз мисля скоро да се връщам на работа а да си вземам жена да го гледа Слави и направо ще го запиша после на градина. Та ще я захващаме скоро....ама кога незнам Mr. Green
Той е подвижна фуря Twisted Evil Днес как ака два пъти омаза паяка и единия път имаше и на килима и паркета и той хубавооо го разнесе с паяка Crossing Arms Чистих до сега  Twisted Evil
За музикалните играчки - махам батериите Mr. Green
За зъбите - на Слави на 6,5 месеца му излезнаха почти едновременно двата отдолу. Днес гледам отдясно отгоре се подава един. Ами крайно време беше след истериите тези дни Mr. Green

# 260
Привет мами!Не съм се вясвала скоро във форyма,откак наши приятели се завърнаха от Испания.Имахме много за наваксване и използвахме и отпyската на нашия тати,за да отскачаме и до морето със тях.Сега обаче обещавам да наваксам със четенето.Междyвременно yспяхме да се видим със Мaчо и Марти.При нас общо взето нищо ново,освен че Вяра е станала голямо шило.Интересното е,че като я видят навън на всички им се вижда кротка,aма я ни вижте в къщи.Зъби още нямаме.Вече яде и месни пюрета.Наyчила се е да издава едни странни звyци и ръмжи силно,много е смешна.В колата слyша,но понеже нямаме столче стоеше в мене,когато ходихме нa море.В проходилката вече е опасно да я оставям ако не съм в стаята,защото на два пъти понечи да се обърне и добре че бях наблизо.Честито на християнчетата и на всички празнyващи!  bouquetНека са ви живи и здрави и вие,за да си ги гледате!Лека нощ и обещавам да се включвам по често Hug

# 261
  • -
Фрики честита годишнина!Бъдете живи и здрави и много щастливи още дълги години заедно!  bouquet
Лови мисля че вече и е минала годността на кърмата-аз затова изхвърлих запасите-до 6 месеца може да се ползва,ако е замразена във фризер.Леля Зеля при нас зъбите излязоха рано на 5,5месеца първите отдолу за 2 поредни дни избиха,после 2 отгоре.Теди честито ви християнче!И ние ще се кръщаваме,но около рождения ден.Музикалните играчки-имаме една китара...издава звуци като животни- #Crazy Crazy попадне ли и в ръцете е лудница,по цял ден лае и мучи това нещо Twisted Evil

# 262
Добро утро и от нас със Саши,
на gudza на патерица и на dbs-бъдете здрави и щастливи!evelinar да ти е жива и здрава свекито и да ти помага!Фрики честита годишнина !
Честито християнче на Tedito_799 ! Надявам се да не съм пропуснала някой  Embarassed
mama toni ето ,че притесненията бяха излишни  Hug Саши също пропълза и започна да се изправя ,но с това дебело дупе не особено успешно.mira sm здрави нерви ви желая ,че покрай ремонта ...........
Хайде чао за сега  Heart Eyes

# 263
Здравейте и от нас. Ние май сме напред със зъбките..Wink) Изобщо  вики не иска да ходи откакто се научи да пълзи..иначе е едно подвижно злооооооооооо...побърква ме на моменти, но като цяло е спокойно детенце. Пожелавам на всички приятен ден.

# 264
Iliana -За притесненията бяхте прави,но като му дойде на човек таката стресираща новина и се шашкаш.Радвам се ,че всичко е ок и съм по спокойна сега.
mira sm-Както писах на Илиянка съм по спокойна,но утре имаме час за физиотерапевт и той да си каже мнението ..пък и малко масажи няма да и навредят ако решат така.
-за зъбките-и ние нямахме до неделя ,когато го открих ..горен зъб ни е първият.Много се радвам.
А вчера я оставих на спалнята само да отида до кухнята да и взема яденето и тя падна и мнго плака милата..после и мина,но....Вече не могат да се оставят сами без надзор дори за секунда...толкова са бързи вече.
Фрики-Честита годишнина. Да сте живи и здрави дългиии години.

# 265
Добър ви ден и от нас. Hug
Честит рожден ден на DBS И Барабана бъдете най щастливите майки и най-желаните съпруги..
Фрики и на вас честита годишнина много дълга и неувяхваща любов ви желая. Hug Hug
Днес ще посрещам майка ми за една седмица ще ми гостува и съм много щастлива понеже вече като съм самичка и ми е малко скучно.Вярно че с малкия се забавляваме но нещо това еднообразие взе да ми дотяга...Нещо се каним да ходим и на море ама да видим.Изобщо не ми се стои в тая София.. #Cussing out
Иначе при нас нищо ново.
Желая ви приятен ден и слънчеви разходки.  bouquet

# 266
  • Варна
Честит рожден ден на  DBS И Барабана newsm59 newsm59 newsm59
Бъдете много щастливи и обичани !
Аз сега съм малко на работа , но не ме е убила работата и остава време и за форумче  Mr. Green Че иначе вкъщи от тичане след порходилката не идва ред . Моят дзвер пълзи доста мързеливо , още не ходи , обаче като се изправи на облегалката на дивана , обръща се и тръгва като че ли цял живот си е ходил . Joy И тупва като чувал с картофи . Много е смешен . Как не разбра , че няма къде да иде без да се държи за опора .
За зъбките - все още са си 6 , но вчера докато се търкаля отгоре ми , успях да надникна горе  , почти са се показали и другите два . До седмица предполагам , ще станат 8  tooth
mira sm моята майка сега е вкъщи и гледа Митко .Много хубаво така - те се гледат , разхождат се , пазарят . И не трябва аз да готвя  Flutter

# 267
Дела, Барабана,Гудза/на патерица/
 Честит Рожден Ден!!
 Бъдете много обичани и уважавани жени и майки!
[/b]

Фрики, честита годишнина-много любов и радост, дълги, дълги години!!! newsm51

Евелинка, да е жива и здрава свекърва ти и много да ти помага!!  bouquet

Илияна, Мамо Тони, честито пропълзяване на бебоците!!

Теди, честито християнче!!  bouquet

Симона 06, това за снимките е супер! Явно много ви харесват, ама то има и защо! Hug

Момичета , нямам време много да чета и пише, извинявайте, ако съм пропуснала някой! Embarassed

Лек и хубав ден!!!  Hug Hug Hug

# 268
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на рожденничките   bouquet  bouquet

Митака май ще се доозъбва с 5 брой зъб, белей му се нещо венеца, и е един крив, крив, и температура вдигна, и разстройство едно гадно зелено, утре сме на консултация ако не се е оправил до тогаз, тамън да го оправят

Много е шавлив напоследък, по цял ден обикаля около масата хванат за нея, сяда, става, вчера незнайно как се домъкна и до кухнята, по мебелите по стената и хоп при мен...

Туй от нас за сега..

# 269
Честит рожден ден на Барабана и Дела! Бъдете много щастливи и обичани!

Общи условия

Активация на акаунт