ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 583
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Честито Успение Богородично и от мен на всички ви...
На всички именници честито да са живи и здрави,много любов и разбирателство.  bouquet  bouquet  bouquet
Днес и аз съм кръстена на Мария и празнувам този празник.За всички почерпка от мен. Hug

# 286
  • София
Момичета да се похваля днес ставам на 30 години, а също и 13 години откакто се запознахме със съпруга ми.  Черпя ви виртуално  newsm38 Wine Glass

Честито на всички именници.  bouquet

# 287
villi честит двоен празник  -здраве щастие и дълъг семеен живот изпълнен с романтика и усмивки!

# 288
Честит празник на всички!
Честито на всички именници и рожденици! Да сте здрави, обичани и щастливи!
Ние днес също ще празнуваме, защото майка ми има имен ден.  Laughing
Мира, ей разсипахте се от пътуване вие.  Mr. Green Направо ви завиждам.  Blush
Бяхме на консултация - 8,620 кг, 76 см.
Изчезвам, че дзверко се събуди!

# 289
  • Стара Загора
Честит празник на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Включвам се за малко защото сержи е наряд и съвсем ще се сдухам вече Twisted Evil Ще си дойде утре вечер  Tired
Обаче после кеф...ще почива пет дена bowuu Laughing
Кисело мляко съм давала на Слави и то вчера на Боженци от 2%...със бисквита "Закуска"...плющят му ушите.
Иначе на почит продължава да е Аптамилеца Mr. Green
Честита годишнина на Евелинар и Вили  bouquet
Може и да съм пропуснала някой...извинявайте Hug
Ако мога ще се включа пак.

# 290
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ДНЕС! Да са здрави и щастливи.

Я да питам и аз. Особено тия, чиито деца не се бдят нощем. казаха ми,е може кърмата вече да не достига (сигурно е и вярно), та затова  да не спи дълго. Последното му хранене с пюре и пр. се пада в 17ч. Банята е около 20 ч. и кърмене към 21 ч. И после ставане на час - час и половина. Кога давате вечеря и какво? Снощи го натъпках с каша около 20 ч. та е скачал до 23 ч. и пак се буди често. Та приемам всякакви идеи. На човек не мязам от ндоспиване, а и вероятно и на него не му е добре с този неспокоен сън.

Лек и хубав ден на всички.

# 291
  • София
Здравейте!

Честито на всички празнуващи днес - да сте здрави, щастливи и усмихнати!

Румена, бързам да ти отговоря! Ние с Венци бяхме така - вечерно кърмене към 21:00 ч. и задължително поне едно събуждане около 3:00 ч. (понякога и по-рано) за висене на гърдата. Не че ядеше много, просто така. Пробвала съм да му дам вода и да го полюлея да заспи, но освен 2-часово будуване друго не съм постигала. Аз от 5-6 дни давам преди вечерното кърмене 90 мл АМ, после докърмвам. Резултатът е спокойно бебе, което спи по цяла нощ с едно събуждане за вода около 3 ч., което продължава точно 2 минути. Кърменето в 6:00 ч. си остава непроменено. Почти всяка сутрин спи до 8:00 ч., понякога и до по-късно. Да чукна на дърво да не се върне старото положение. Simple Smile Но да кажа, че аз съм решила да го отбивам бавно и постепенно.

Моето дете нещо не ги харесва тези бисквити "Детска закуска". Аз ги правя с АМ и плодово пюре, но тази мешавица придобива един леко кисел вкус и той може би заради това не ги иска.
Ние също се готвим за моренце...

Чао засега и лек ден!

# 292
Минавам бързо да поздравя всички празнуващи  bouquet

ЧЕСТИТА ГОЛЯМА БОГОРОДИЦА, НА ТЕЗИ КОИТО НОСЯТ ТОВА ПРЕКРАСНО ИМЕ, КАКТО И НА ВСИЧКИ МАЙКИ! Много здраве и късмет!Честито и на всички празнуващи годишнини, а на Вили -двойния празник!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пак 2 дни нямахме нет и едва сега го пуснаха, та отивам да чета...

# 293
Много ви благодаря момичета за пожеланията Hug
Макар и с малко закъснение ви черпя:

Ох с малката дивачка почти не разбрах нищо от рождения ден, но важното е да са живи и здрави
Честит празник на всички, които празнуват днес  bouquet
Честита годишнина на Евелинар и Вили  bouquet
Честит рожден ден на  dbs на патерица  bouquet

# 294
Здравейте, аз храня виктория с храна от детска кухня. Сутрин закуска - киело мляко с бисквити, кус кус, попара, грис или АМ, на обяд маджата от кухнята, следобед в 16ч десерта от кухнята..вечер супичката.. заспива в 20-21ч и спи до сутринта.нямаме проблем с неспокоен сън  Mr. Green  Честит празник, мами!

# 295
[]Честито Успение Богородично.Нека всички които имат повод да празнуват днес бъдат много живи и здрави.
Честото и на всички останали,които празнуват нещо.Нека тези хубави моменти ни зареждат само с добро настроение и хубави емоции.
А сега имам питанка-по колко млечни хранения правят вашите деца?
Целувки на всички сладки бебочковци и много да ви слушкат Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 296
Heart, защо точно 90 мл. АМ?

# 297
  • Откъм Варната
Румена малко е болничък Митака и вчера и днес със зор си хапна само малко картофено пюренце, през останалото време е на кърма, вечер по принцип последното му ядене на друга храна е към 19 - 20 часа някакво плодово пюре и после кърма към 22 часа, после ако не е заспал играе, към 12 пак се кърмим и тогава задължително заспива и го слагам в леглото му, буди се по някое време и го местя при нас и пак се кърмим малко и пак заспива и до сутринта спи в нашето легло, по някое време си се размърдва и пак се кърмим и така...вечер суче много повече от колкото през деня, но това е нормално за кърмените деца и не се притеснявам, когато спра да кърмя тогава ще се наспя като хората, дотогава ще е така, иначе сутрин спи до към 9-10 часа

# 298
Здравейте. Днес бяхме на физиотерапефт както вече знаете и всичко мина ок.Казаха ни ,че щом имаме направление да се възползваме от масажите,защото там трудно се уреждат нещата и...май ще се възползваме.
Честит светъл празник на всички Марии и всички изобщо празнуващи днес-да сте живи и здрави

# 299
  • София
Румена, давам 90 мл, защото аз така си реших. По принцип, знам, че при дохранване се започва с количество от 30 или 60 мл. Ако му дам 120 мл и тях ще си ги изпие, няма проблем. В началото ревеше от биберона, но сега лека-полека започна да свиква. Пак реве, но после започва да пие и изпива цялото количество мляко.
mama toni, тези масажи много ще ви помогнат, ще видиш.
KaliMa, и ние с Венци все си се прехвърляме от едното легло в другото. Grinning
BOMBOLINA, при нас е така: сутрешно кърмене към 5-6 ч., към 9:00 ч. овесени ядки или кус-кус с масло, сирене и АМ; наобяд в 13:00 ч. няма мляко - зеленчуково или месно-зеленчуково пюре през ден; в 16:30 ч. каша с АМ, плод с йогурт от готовите, кисел с плод, в който слагам АМ; 21:00 ч. АМ + кърмене. В общи линии само в едно хранене няма мляко, но пък има месо. Когато давам зелечуковото пюре понякога слагам малко сиренце. Яйца още не съм давала.

Лека нощ, мами, да спят бебоците! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт