ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 588
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден на Дела и Барабана!Много здраве и щастие!Весел празник1
Честито пропълзяване и много сили за Илияна и Тони.
Честито християнче на Теди!
Извинявам се предварително,ако съм пропуснала някой,но нали знаете,че съм новак Blush
Моята Симона днес е малко кисела.Май ще и излиза ново четвърто зъбче.Все още не пълзи.Само вири малкото си дупе и после пада по коремче.Но пък иска да е изправена и да стъпва или да е в паяка. Laughing
Това е за сега от нас приятен ден и без болни и намръщени дечица.

# 271
  • Варна
Да предложа заглавие за темичка , че виждам , че отиваме към края
Вкъщи , на море или на планина
ОКТОМВРИЙЧЕ устремно пълзи и вика ма-ма-ма

# 272
Честит рожден ден на Барабана и Дела! Бъдете много щастливи и обичани!
Честита годишнина на Фрики! Още дълго да не си омръзнете.

Зеля, зъбите излязоха: първо долните резци с около 3 седмици разстояние. Следващия месец почти заедно горните 2 резеца и след това още по един отгоре. Та досега 6. Не е задължително да излизат по схемата - често било така, но не винаги.

Лек ден на всички!

# 273
Ето ,че съм пропуснала някой Барабана -много здраве късмет и любов!

# 274
  • Стара Загора
Честит рожден ден на барабана и Дела  bouquet

# 275
  • Стара Загора
Ауууу я живте бре  Crossing Arms Никаква активност...ама никаква Crazy
Ние след малко отиваме на РД на приятеля на Слави...Ивелин, който става на годинка. Дано агресора не потроши завадението Mr. Green

# 276
Хера пази го ти твоя агресор че ще попилеее всичко де има в ресторанта.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Любопитка заглавието ми харесва много.. Hug
Малкия спи та се къса а трябва да излизаме да порещам майка ми...... #Cussing out

# 277
  • София
Честит рожден ден на Дела и Барабана!Много здраве и щастие! newsm51
Честито пропълзяване на Саши и Кари  Heart Eyes
Честито християнче на Теди! Hug
Фрики, честита годишнина! Цветен и щастлив живот заедно .
Евелинка, да е жива и здрава свекърва ти и много да ти помага!!   bouquet

Валка, сърце не ми дава да изхвърля 1.5 л. кърма. Ще си пия кафето с нея  Laughing.
Миринда, писах че слиза, а не че излиза. Тихо да не чуе  Laughing. Той спи на спалнята до нас и до сега слизаше с главата на долу. Затова се радвам, че вече не пада, а си слиза сам.
Харт, леко и безпроблемно отбиване  Heart Eyes.
Музикалните играчки са ни без батерии вече , а аз не ги сменям нарочно .
Зъбите са три отдоло и 4 отгоре. Отдоло третия си е самотен отдавна, даже мислех да ходя на ортодонт  да питам. Обаче правим детската стая и нямам време.
При нас лудницата е пълна. Главата ми е пълна с идеи и проекти, но се чудя как да станат леглата. Трябва да са две и да не заемат място. Засега ми харесват тези тип сандвич, но тези които са по магазините нямат облегалки на долното легло и май юе си го проектираме сами.
Вече ми се катерят по главата и трябва да ставам. Целувки на бебочетата  Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 23:12 от Lovi

# 278
  • Виена

Честит Рожден Ден на Барабанка  Hug и на Дела

Фрики, мила,честита годишнина!

# 279
  • -
Честит рожден ден на  dbs и Barabana!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние  бяхме на кръчма и окъсняхме-нито сме се къпали още,а кога ще се приспиваме... Crazy Снощи заспа към 2,30/и без да сме ходили на кръчма/,какво беше това чудо направо ни взема акъла #Crazy
Лови те и при мене бурканчетата бяха около 1,5-2л,но аз така и до сега почти година кърмене не съм опитала на какво има вкус...  ooooh!Мария още не обикаля,не иска много да пълзи,освен по леглото,прави крачки като я държиш за ръцете,но бързо и омръзва.Но пък гони кучето с проходилката и тя милата се чуди къде да се скрие.
КалиМа мисля че ти беше споменала,че даваш кисело мляко с бисквити-какво мляко даваш,разреждаш ли го или чисто с бисквити го даваш?
Предложението за заглавие ми харесва Peace

# 280
  • Откъм Варната
...КалиМа мисля че ти беше споменала,че даваш кисело мляко с бисквити-какво мляко даваш,разреждаш ли го или чисто с бисквити го даваш?...

Давам кисело мляко Верея 3,5 %, не го разреждам, ами натрошавам 3-4 обикновенни бисквитки и слагам 3 с.л. мляко разбърквам и оставям малко да омекнат и така му ги давам

# 281
Добро утро!
Пак имам повод да почерпя - днес стават 7 години откакто сме заедно с мъжа ми:

Фрики, честита годишнина! Желая ви много любов и разбирателство! Извинявай, че чак сега се сетих, ама нещо съм се отнесла!   bouquet
Благун се научи да спи по цяла нощ, а аз започнах да вампирясвам. Няма угодия  Tired. Сега го пратих при свеки, че днес и утре си имам разни задачки за вършене. Аз също дадох 2 лъжици кисело мляко и не само, че нищо му няма, но и прасето напираше да похапне още.
Херка е права, че тук е много пусто.
Какво става с Кръци - отдавна не се е разписвала?
Лек ден и  Hug!

# 282
  • София
ЧЕСТИТО УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО!!!!

Пожелавам на всички именици много, много здраве и дълъг, но щастлив живот!!!!
Да ви е честито името, което носите!!! Наздраве!!!

Евелинка, ЧЕСТИТО! Хубава дата за начало, бъдете много щастливи .
Да Ви се похваля, вчера бяхме на сладкарница и ядох най-вкусната торта. Не знам, дали защото не бях яла 10 месеца торти или защото наистина беше вкусна  Laughing. Дадох и на Косето и засега не реагира. Включих доста храни вече и в моето и неговото меню.
Валка, има деца които не искат да пълзят, а направо прохождат. Всичко си е до дете и темперамент. Дани изобщо не пълзя, направо проходи и то на годинката. След като изпратихме гостите на рожденният му ден.

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 09:32 от Lovi

# 283
Добро утро мамчета и сладки бебоци  Simple Smile

Много благодарности за хубавите пожелания. Hug
Честито на Яна и на Гудза.   bouquet Както и на Фрики и Евелинка, на които желая дълъг и щастлив семеен живот  bouquet

Ние сме добре. Ема се научи да пълзи след като вече спокойно ходеше хваната за ръце или диван Mr. Green Има 8 зъба (4 Х 4)  Heart Eyes от които 5 излязоха наведнъж. Резултатите от консултацията са следните: 10980 гр. и 77см.
Днес е много хубав ден. Желая на всички с хубавото име Мария да си го носят със здраве и да щастливи.  bouquet Моята свекърва се казава Мария! Simple Smile та днес ще празнуваме и ще идем да видим малкият ни племенник (вече е на 16 дни), голям мъж при това сладур Heart Eyes, а утре живот и здраве ще стягаме багаж и заминаваме на море на палатка с бебка.  Simple Smile
Надявам се притесненията на всички, които имат такива да са напрази.

Приятен ви ден  Hug

# 284

Честита Голяма Богородица!Честито на всички именници-да ви е живо и здраве името и да ви носи само здраве и късмет!
evelinar желая ви още много много по 7 изпълнени любов нежност и палави дечица!
dbs с вашите мерки ме успокояваш ,че не сме най-шишкавите.
Ние в събота пак отиваме за три дни на море ,но без Саши ще сме като младоженци. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт