Buen amigo y compañero, es el que no nos pide dinero!!!

• 27 796
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Събудете се,поспалани...нагласила съм ви закусчица...и днес имам рожденик.Големия син Георги става на 19 години!

# 166
Габи мерси мили4ка Hug,за кафенцеои торти4ката Laughing.Моята приателка в Испания е родила на 10август моми4енце,и тежи цели 4200 ,и е висока 58см #Crazy.По4нала да ражда нормално ма4ела се 12 4аса,и накрая оперирали.Ами това е влязах да кажа хубавата новина за о6те едно бебенце родено в Испания.Целувки и лек ден  bouquet

# 167
  • E-CLM & CH-VD
Габи, честит рожден ден и на двамата ти рожденнници! На единия - на патерица  Mr. Green. Да са ти живи и здрави, да те слушат много и само радости да ти носят!  Hug

Фрики, беше, беше писала за тези хапчета,  Mr. Green, мисля, че някой беше питал преди и ти беше казала.

Алест, весело прекарване в Бг и да правите много снимки! Интересно какво ще стране, ако денунсираш себе си? newsm78 hahaha Доколкото помня, бяхте в Бг до септември?

Рози, честито на приятелката ти! Как се казва малкото човече?

Лек ден на всички!  Hug

# 168
  • E-CLM & CH-VD
Забравих да питам, усетихте ли земетресението? Ние сме близо до епицентъра, и нашите казаха, че се е почувствало доста. Масите са се "поразходили" из стаите, и лампите са се люляли, но слава Богу, само това.

# 169
  • Ispania
Добьр ден и от мен  bouquet.
За тези които искаха на времето да покажа снимки на Алекс ,могат да си купят вестника "Нова Дума" и на последна страница ,Ще видите "Моите деца" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

целувки на вси4ки и мнооооого ,много усмивки за вас и за децата ви Hug

# 170
  • Ispania
По между другото и тук се е усетило заметресението Shocked,аз както винаги не сьм разбрала Whistling

# 171
  • Spain
Габи 4естит празник на мъжете ти !
 да са винаги здрави и щастливи ! 
bouquet
Вес изобщо не съм усетила земетресение .. кога , къде  newsm78 ама ние сме във фиеста и в4ера се по4ерпихме Simple Smile та днес съм спала до 11.30 (това не ми се е слу4вало от  около 3 години , сире4 след като родих не съм спала толкова много Simple Smile )

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 17:50 от ХулигАнче

# 172
  • E-CLM & CH-VD
Хулиганче, ти голямо спане си направила  Mr. Green!

Иначе ЕТО за земетресението малко инфо

# 173
  • Spain
за земетресението разбрах Simple Smile - в4ера и днес само това дават по телевизията ..ама ако беще толкова силино да съм го усетила ... май тук не се усети Simple Smile
 след малко излизаме (хи4 не знам как ще издържим на жегата ..) но понеже сме във фиеста е "бирен ден" и в центъра ще наливат бира и ще се яде паея .... в4ера бяхме на един рок концерт на местни групи (мъка мъка - не мога го трая тоя рок-национал ,ако един ден напусна ИСпаня то ще дае само от това Simple Smile нямат музика която да ми харесва много ..ама много ) а преди 2 дни имаше "меркадо медиеваль" - много ми хареса защото наистина беше интерсно - не с много забавления .. но все пак интересно ..снимки оба4е не направих много защото сега се изявявам като оператор (нали тати е тук и трябва вси4ко на камерата да се заснема 4е после да о-хат и да ах-кат в Б-я Simple Smile ).. та каквото има ще пусна по - нататък Simple Smile
още да се похваля 4е момата ми говори на Бългаски - като Асто е малко неината работа ( татитУ , дядУтУ, ша доди ..така говорим ама говорим --грешката е наша защото без да си даваме сметка така общуваме помежду си - това 4ува детето - това говори ). с дядо си говори само на бг , а с нас само на ес  Rolling Eyes
аиде добро ви утро и понеже съм в отпуска няма отърване от мен Simple Smile

# 174
Здрасти момичета.  bouquet
Габи, честити ти рожденници, да са ти живи и здрави!
Земетресението вчера го усетихме, бая силно ни разлюля, ама и ние сме на последния етаж де  Laughing
Как ви завиждам (благородно де Mr. Green) на всички дето 6те си ходите в Бг, ние чак до година, евентуално  Sad
Цвети в събота стана на 2 месеца  Mr. Green и днес ще ходя да ни дадат час за ваксина. Дано не вдигне температура  Praynig
Момичета, да питам тук защо няма консултация всеки месец-педито предния път ми каза, че чак като стане на 5 месеца да отидем при него, или по-рано, ако е болничка само.Защо не ги мерят и преглеждат не мога да си обясня. Мисля да взема час и за педиатъра, но вероятно рискувам да си отнеса някоя караница от него  ooooh!
Асто и при вас ли е така  newsm78

# 175
Добър ден !  Hug ooooh! ooooh! Момичета,благодаря за поздравленията!Хулиганче,и аз не го тача този испански рок...тук едни съседчета но тормозят с Mago de Oz всекидневно.Но има испанска музика,която много си ми харесва...Сега да ти кажа Дани какво ми каза за колата...
1.След като сте избрали автомобил,отивате в Трафико-то и по регистрационният номер проверявате дали има утежнения някакви-глоби и т.н
2.Идва ред на Асиенда-та.Там се ходи със собственика.Попълват се документи и се плаща таксата за прехвърлянето.По споразумение...По принцип се плащали от собственика,но както се договорят...Образци на тези документи има в сайта на Трафико-то.
3.Със всички документи,разписки за платени такси ,копия на личните документи/поне по 3/и тези на автомобила,включително документ за минал технически преглед... се отива в Трафико-то и там става същинското прехвърляне.Издава се талон на името на новия собственик и ...готова.Всичко става за един ден,ако няма голени опашки.

HugВес,благодаря за инфото за земетресението!И ние нищо не усетихме...ами то от тези гърмежи по улиците ooooh!

# 176
Gabi,4eстити ти рожденници  bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави,да те радват много! Hug

Рали,4естити 2 месеца на цвети!  bouquet HugДа расте много и да бъде послушно дете! baby_neutral

Вал,в България ли си ве4е?целувки за Алекс Heart Eyes

Хулиган4е,много сладка твоята щерка.Няма нищо,4е говори така,ти я поправяй.
Моята щерка не говореше бг когато отидохме в България.Най_много в едно изре4ение да вмъкне 2 наши думи и то4ка.Нали ходеше на градина,няма как. Wink
Беше хванала там ку4ето на комшиите и го караше да ска4а с думите"ариба" и "абахо".Ку4ето знае команди,ама на български,накрая детето се ядоса и му обясни нагледно какво се иска от него. Laughing Joy Heart Eyes

Моми4ета,не сме го усетили ние.И по_добре.Стига ми онова земетресение,дето го изживях в шестия месец.

Не знам за тия хап4ета,аз съм противник на химията в нашия организъм,оба4е един фитнес инструктор ми направи хранителен режим с фитнес програма.Стъпка по стъпка,докато се натовариш.Обясни ми кои уреди за какво са,за да не мускулясам. Party
В България навремето тренирах народни танци и тенис.Е,от това по_хубаво за фигурата няма. PeaceОсвен това е и много забавно,докато уредите са малко скука. Confused

# 177
  • Ispania

В неделя пьтувам за Бьлгария....охххх,ве4е не издьржам да си видя детенцето Heart Eyes

4ЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИ4КИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ Wink Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 178

В неделя пьтувам за Бьлгария....охххх,ве4е не издьржам да си видя детенцето Heart Eyes

Ние също в неделя.Абсолютно по същия на4ин се 4увствам и аз. Heart Eyes

# 179
  • Spain
еи да не пътувате и заедно ! лек път . а аз ще си стоя тук . заради колата  Rolling Eyes . нали мислехме да вземаме някаква на изплащане - 0 км  и сега като излезе тази (която е зна4ително по евтина ) Иван реши да я платим в кеш Simple Smile  и..прощавай Чехия . аз мога да отида сама с малката...ама да ходя при свеки сама без "защита" нещо не ми се нарави идеята .. пък мъжо заяви 4е трябвало да ба4ка и най-много седмица да по4ива  Cry та такива гадни неща - хем се радвам за колата , хем ме е яд 4е то4но сега ще я вземаме
Рали по  принцип аз ходя при педиатъра само когато Гери е болна , когато беше бебе всеки месец и дори на всеки 15 дни си ходех при мед. сестра - първия път можеш да отидеш без сита - не вярвам да не те приеме и после тя ти дава сити (поне при нас става така ) . там мери бебето , говорите си за хранителния режим , ако те тревожи нещо обяснява ..както и за захранването - дават насоки ,разпе4атки , материали .

Общи условия

Активация на акаунт