Buen amigo y compañero, es el que no nos pide dinero!!!

• 27 789
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Hug ХулигАнче,много сладки снимки!Гери е чаровница,а най-големият и фен май е дядо и,с такава любов я гледа винаги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще има да разправя човека как в Испания ядене се раздава по улиците... Grinning

# 196
Хулиган4е,Гери е порастнала страшно много и страшна 4аровница. Hug  bouquet
Да ти е жива и здрава. Peace
А ти прили4аш на татко си,нали? Wink

# 197
  • Spain
мерси мерси
Краси особено на тази снимка нали ?

вси4ки ми го казват ..а как бих искала да прили4ам на майка си пове4е Simple Smile

# 198
  • Spain
МАрица виж тази страница - май пак вси4ко е с Виста - но не пре4и да им се обадиш и да питаш . в крайна сметка защо иска да го купува6 от тук . в Б-я са по евтини  .. а е едно и също дори по добра конфигуражия може да намерите в БГ
http://www.pccomponentes.com/ORDENADORES_PORTATILES-ACER.html

# 199
# 200
Хулиган4е,благодаря ти много.  love001Ей сега ще ида да ги разгледам.А и не знаех,4е в Бг са по_евтини,ще ги видя и там.
И за снимката,да то4но тук си му като копие. HugА малката се е променила невероятно.  bouquet

Сега да ти кажа за Виста какво знам.Доста бързо излиза на пазара,и продуктите на др.компании не са съвсем пригодени към нея.То и това ще стане,вси4ки работят със скоростта на светлината. PartyЗа ХР отна4ало се 4уваха също такива отр.мнения,но сега вси4ки го ползват.А,да,4е и вистата изисква ориг.програми,така съм 4увала,не съм работила с нея. Thinking

# 201
Mомичета,извинявам се,че не съм ви чела Embarassed
Само влизам да почерпя за втората годишнина от сватбата ни,която се навършва днес

Mr. GreenДнес си говорихме с мъжлето как сме успяли да се изтърпим толкова Mr. Green

# 202
Вярно е това за Виста-та.Ако не е оригинална самата тя,прави много проблеми...чувала см това от хора,които я ползват.Сега обаче новите конфигураии са пригодени за нея.Ние сме на МАС ОС Tiger и с нетърпение очакваме новата MAC OS Leopard  Hug Hug Hug

# 203

Фрики,мила да сте много щастливи и дълги години да празнувате годишнини !

# 204
  • ES
Момичета, здравейте
много сте изписали не мога да ви прочета, но все интересни и полезни неща. Не пишех, защото бяхме при свекито, а там няма нет. Утре вечер ще пътуваме за София, че самолета е толкова рано... 6.50 ч. Като се приберем ще имам време да пиша повечко и да пусна снимки.
Рози, нали ви бяха дали някаква помощ при раждането в размер на 600 евро месечно за 6 месеца от СС, въпреки, че си само с бяла резиденция и то май ч имаш от 01.01.2007? Различните провинции имат свои правила за отпускането на помощи при раждане, само да ги знаеш. Но Пламплам, щом сте ангажирали адвокат и той ви е казал, че нямате право на помощи, значи такаще да е.
Какво стана с Диме, дали са успели да се върнат благополучно в БГ?
Хайде пак ще пиша. Целувки  Heart Eyes

# 205
Здравейте мами от Испания    Позволявам си да ви предложа днес закуска от Мароко
Не сте далеко от нас и надявам се да не ми се обидите че се намесвам в темата ви

Искаме с децата ни да посетим за около седмица Испания на почивка с кола Ако може някой да ме посъветва някой приличен хотел или мотел около Малага за прилична цена Ние сме с четири деца За първи път ще ходим в Испания  и ако може да ми кажете приблизително колко ще ни струва една такава почивка  Още искам да ви попитам ,децата ни са с два паспорта бълг и марок Платихме застраховка на Мондиал ,когато татко ни изваде евро виза Как стоят нещата с здравеопазването Ако не дай бог децата се разболеят как ще ни приемат в бърза помощ или на лекар Между впрочем малкото ни дете е на 3 год с хронична бъбречна недостатъчност Вече трета година не сме ходили на почивка и децата много искат да ги изведем  някъде в Европа  Въобще приемам всякакви съвети
Много ви благодаря

# 206
Добро утро,Испания! Мина най-очакваната от съгражданите ми нощ!Нит дел Алба!Три часа фоерверки и гърмежи...и когато помислих,че всичко е свършило и ще спим с малкия ....започнаха концерти. ooooh!Красиво иначе...в полунощ е била кулминацията на фоерверките-Кралската палма.Казвам била,защото аз не излязох на покрива да гледам...Сега чета в пресата ,че отново е имало много ранени по улиците.Тези испанци...и тези фиести...понякога са странни...Имах чувството.че всички са излезли по улиците да гърмят пиратки...Магазинчетата за пиротехника дни преди това бяха с километрични опашки ooooh!

la palmera imperial de la nit de l'alba

svear,загуби се от темата на многодетните мами.Какво стана с малкото ти момченце.Имаше нужда от бъбречна трансплантация...Кога ще ходите...wъв Франция ли беше...Въпросите са ти много и за съжаление сега не мога да ти отговоря на тях.Трябва да се потърси информация в мрежата и малко по малко ще ти отговорим...Благодаря за вкусната закуска   bouquet

Гери,миличка,исках много да се запознаем утре на летището,но за съжаление нашият Тати е отново във Валенсия и момчетата ще си вземат такси до Елче.Но отпуската,като тръгнем на разходчица из областа може да минем и през Дения  Hug

Целувки!  bouquet

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 10:17 от gaby_s

# 207
Здравйте мами!
Вижте това:
http://www.bgpetition.com/grajdanska-syvest/index.html
Идеята е не толкова да участвате в петицията,колкото повече хора да разберат за случая.
Изразете своето мнение.Съпоставете с мястото където живеете сега.Безопасни ли са местата където учат вашите деца?
Благодаря

# 208
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ФРИКИМНОГО КАСМЕТ ЛУБОВ И СЕМЕИНО ЩТАСТИЕ!

# 209
Марица, за Виста програмите наистина трябваше да са оригинални, но в самото начало когато излезе. Слава богу в бг-торентите вече да не кажа всички, но основните програми и плеъри са пригодени за Виста. Ако си спомняте в началото и мен нещо не ме кефеше Вистата, но свикнах с нея и определено ми се струва по добре от ХР-то. Лаптопи гледахме тези дни в РС сити, имаха някакви намаления, но за камера не съм сигурна дали имаха  newsm78
Цветинка вече е цели 6 килца, днес ще ни ваксинират, дано да няма проблеми след това  Praynig
Фрики, честита ви годишнина, да изкарате о6те поне 50 пъти по толкова
Мимки, добре до6ла и леко бременеене
Свеар, за хотели не знам, но за спешна мед.помощ съм сигурна, че няма да ви бъде отказана със сигурност Peace
Лек ден от нас моми4ета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт