Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за 2500 евро помощ при раждане в Испания?
Къде трябва да отида, за да получа апостил на акт за раждане в Мадрид?
Как се казва апостил на испански?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за 2500 евро помощ при раждане в Испания?
-
Къде трябва да отида, за да получа апостил на акт за раждане в Мадрид?
-
Как се казва апостил на испански?
-
Къде мога да закупя тези големи топки, които помагат при болки в гърба и кръста?
-
Какви са изискванията за получаване на 2500 евро помощ при раждане в Испания?

И аз познавам всякакви специалисти, родата е от водещи лекари, та съм наясно. Както и съм работила за шефа на дирекция финансиране в министерство на здравеопазването. Което разбира се не значи, че няма лекари, добри хора, отлични специалисти, които си обичат работата и се отнасят с човещина. Просто системата е много гадна, пречи им на хората да работят, подиграва се със заплатите им и труда им, а тя пък скоро няма да се промени. Примери няма да давам, че мога страници да изпиша, както с отрицателни, така и с положителни.
.даноси ползва6 дипломите и попадне6 наи-ве4е на добри 6ефове.Такмо се 4ух с една позната и тя си е тук за ваканция,но е от4аяна и иска да се прибира.Ина4е тук големи даждове,голямо не6то
.Навсякаде наводнения ,бествено положение особедно в Русенско.Моят сладур напраедва с ходенето,но е целия в сининХаеде лек ден и стига ве4е спорове