Buen amigo y compañero, es el que no nos pide dinero!!!

• 27 808
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • E-CLM & CH-VD
Момичета, имайте милост!  Praynig Опитвам се да съм на диета.... засега безуспешно Crossing Arms Joy

Габи, съчувствам ти, и в наше село септември месец са празниците, и не се живее. Тази година за втори път ще ги пропуснем, и като се върнем вече ще е мирно и тихо, и тротоарите няма да лепят Sick.

Пламплам, в повечето случаи (да не кажа винаги) е по-добре да си вземеш козметиките от тук, а  не от БГ. Просто като е за изт.Европа качеството е много ниско, убедила съм се многократно. А парите са почти същите.

Асто, живот и здраве, прибираме се ноември. А във втория ти въпрос най-важната дума липсва... newsm78

Алест, май замина за Бг, а? Не те е срам, да не кажеш поне едно чао във форума, а ние пък да ти пожелаем приятно прекарване  Laughing. Дано поне имаш нет в Бг и да се включиш с новини.

Днес тук вече не вали Mr. Green и успях да изляза малко. Е, студено си е, август месец излизам с дънки и яке Crazy, луда работа hahaha
Хайде, лек ден и приятно доизбутване на последните работни часове за седмицата!  Hug

# 151
# 152
От диети файда няма.Спорт му е майката. Laughing
Габииии...разкошни снимки!!! Hug

Веси,Алест замина в4ера наобед. PartyСъс самолета.
4акам да пише,ако й остане време как се 4увства там след толкова години престой тук. Wink

# 153
Момичета, имайте милост!  Praynig Опитвам се да съм на диета.... засега безуспешно Crossing Arms Joy

Пламплам, в повечето случаи (да не кажа винаги) е по-добре да си вземеш козметиките от тук, а  не от БГ. Просто като е за изт.Европа качеството е много ниско, убедила съм се многократно. А парите са почти същите.

Да Вес подкрепям мнението ти за козметиката, от тука 6те я купя разбира се Мустелата Simple Smile   На каква диета си, да не  е някаква драсти4на ? И аз като Марица мисля, 4е спорт му е майката  Laughing Но пак зависи колко иска6 да свали6. Колкото по-малко толкова по-бавно става ...

# 154
.За тази помо6та н6то неразбирам newsm78,имам позната сега 6те ражда тя няма документи ,а неиния е одавна в Испания и имат брак.Пак ли няма право?Вапреки 4е мажа и е одавна в страната.Хаеде лек ден и целувки  bouquet.Гери каде се губи6 бе жена?Как е Митето?

РОЗИ24 Ами това което аз знам, е 4е майката (ако е 4ужденка) трябва да може да докаже 4е е живяла 2 години от датата на раждане на детето в Испания, а таткото може да вземе тези пари само в слу4аи на смърт на майката....това пи6е в сайта и го потвърди адвокат....без зна4ение дали има6 или няма6 брак, за6тото ние нямаме брак и аз това съ6то исках да знам  Sad

# 155
пак съм аз  Laughing

ето сайта, за тези които се интересуват
http://www.agenciatributaria.es/wps/portal/ListadoContenidos?cha … ;menu=2&img=7

# 156
  • Spain
Габи това снахата ли е  Wink?

Асто - на плаж тази година съм ходила то4но 2 пъти и другото басеини .. а пък и времето "Захладня " нещо .. при нас всеки ден едни облаци , ветрец..живеес е де  Mr. Green
моми4ета мерси за отговорите - моя мъж нещо по4на да се поотказва от колата ,4е била на много километри ..та да видим ще се хваля ли в понеделник или не Simple Smile

# 157
Пак сам аз Laughing.Такмо говорите за диети и аз искам да по4на одавана диета,и днеска си купих един 4аи на два етапа за 15 дена.Парво се по4ва с единия и след 5 дена другия и така дао 15 ден.И едни хап4ета ,които били добри 6те видим Crossing Arms,после 6те се от4ета с колко сам свалила Peace.самата аптекарками каза да отида и да и кажа резултата Wink.Спирам хляба,сладкото и газираното.Целувки от нас  bouquet

# 158
  • Spain
АНЕТ да те питам а как е прието този " данък покупко продажба" кои е прието да го плаща - купува4а или продава4а ? по закон има ли казано нещо ?
Рози успех с диетата - някои ползвал ли е тези хап4ета XL-S -някакви отзиви ?

# 159
  • E-CLM & CH-VD
Марица, донякъде си права за спорта, само че аз по-миналата година не стига че 1 година се потих като мараге във фитнеса, който уж беше специално за жени и за отслабване, и не само че нищо не свалих, ами и станах в мускули като Рамбо, което определено е по-лошия вариант  Crazy. Та досега чаках пак да ми се стопят мускулите в сланинки, за да сменя малко режима на хранене и да огранича някой фатални за мен храни (като пържени картофи или кока кола Laughing), и засега действа. Не се органичавам в храната, но и ям по-малко от преди.

Хулиганче, за тези хапчета или Гери или Фрики ги бяха пили, и имаха положителен отзив- че и без спорт се свалят 3 до 4 кг на месец.

Габи, хубаво си прекарват момчетата в Бг, гледам.. и гладни няма да останат  Wink

# 160

Алест, май замина за Бг, а? Не те е срам, да не кажеш поне едно чао във форума, а ние пък да ти пожелаем приятно прекарване  Laughing. Дано поне имаш нет в Бг и да се включиш с новини.

Ей ме  Mr. Green.Не се обадих на тръгване,ама не ми остана време покрай завършването на курса и сабирането на багажа.
Пътуването беше кошмар,който искам да забравя поне докато не дойде време да се прибираме  Mr. Green.Не си познах детето в4ера....врещене,тръшкане и писъци без спир.Побърка ни и нас и вси4ки пасажери  Mr. Green.Ако не ставаше въпрос за мойто дете,щях денунсиа да направя  Mr. Green  Joy
Пак ще пиша,като ми остане свободна минутка.А пък и нямам кой знае какви в4епетления от Бг.Само баби и дядовци обикаляме и емоции събираме.

# 161

Ей ме  Mr. Green.Не се обадих на тръгване,ама не ми остана време покрай завършването на курса и сабирането на багажа.
Пътуването беше кошмар,който искам да забравя поне докато не дойде време да се прибираме  Mr. Green.Не си познах детето в4ера....врещене,тръшкане и писъци без спир.Побърка ни и нас и вси4ки пасажери  Mr. Green.Ако не ставаше въпрос за мойто дете,щях денунсиа да направя  Mr. Green  Joy
Пак ще пиша,като ми остане свободна минутка.А пък и нямам кой знае какви в4епетления от Бг.Само баби и дядовци обикаляме и емоции събираме.

Алест,ти на девети ли пътува?В колко часа ти беше полета,че мойте приятели пътуваха вчера в 11.10 с бг аир.Може и да сме се засекли на летището.
Вес,не си спомням да съм писала,че съм пила такива хапчета newsm78.А пък найстина съм пила.Точно преди две години,преди сватбата.Не знам дали от нерви в работата,нерви по сватбата,диетата,разни чаеве или от тези хапчета(не точно тези,но подобни),но найстина свалих малко.
Хулиганче,ако ги започнеш трябва да пиеш изкл/чително много вода.

# 162
  • La casa de Mickey Mouse
Хулиганче прието е този данък да се палти от купува4а, както разноските по прехвърлянето

# 163
Момичета,минавам набързо за да ви почерпя...скъпата ми половинка Дани има Рожден Ден.

# 164
Габи, да ти е  жива и здрава половинката и да те радва о6те дълги години !
Ммммм много вкусна по4ерпка си ни "приготвила"  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт