НОЕМВРИйските хлапета фръцкат с тен дупета

• 10 058
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  Ох,момичета,вече ми стана тик да се проверявам през 5 мин.-нищо и нищо ConfusedДали не да си купя тест newsm78
  Дени,има нови снимки на София в албума й Peace

Ох, купи си тест, ама като знам аз как се притеснявах преди да го купя - сърцето ми свито и ме е страх да го използвам baby_neutral Ама пък поне ще разбереш - или ще ти олекне, или ... Стискам палци - и да кажеш колко са чертите Hug

# 256
Деничка, мами!!! Страхотни снимки, страхотни дечица!! аз скоро не съм качвала снимки, ама като сме навън все забравям да взема апарата.

Забравям да дам отчет, ДАни има зъб горе вдясно, ходи бързо обикаляйки кошарата, а за около 10-ина секунди стои прав без опора, и прави две-три крачки преди да падне. Сигурно до месец ще проходи. Mr. GreenВече се заглеждам за обувчици. Харесах едни испански \поне са на по-нормална цена\ като качество ми харесаха. Колев предлага на баси цените по 45-50 ЛЕВА!! Shocked

И при нас е така. Даже не иска да го държа и се пуска сам. Ако се е хванал някъде се пуска и прави една-две крачки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=197

Sophi, София е голяма сладурана и колко е пораснала само. Голяма красавица!!!
Стискам палци теста да се окаже отрицателен.  EFN

# 257
Хей мацки, привет   Hug!

И тук запука дъжд преди час. Успях да изведа малко Анито, но наистина доста за кратко. После я нахраних и тя почти заспа в столчето си. Сега сладичко сънува- не е мръднала милата. Днес пробвах да и дам царевични пръчици - лелее, голямо мазало става, но и харесват  Crazy. А за ритуала по заспиването - ако не заспи след млякото си, голямо клатене на кошарата пада  ooooh!. Тя всъщност вече е почти разбита / от онези преносимите е/. Хич не спи това човече нощем.  Мечтая да си почина 3-4 дни, да се наспя като белите хора  Tired...

Карил, Петя гласувах за вас  Peace. Ама казвайте друг път, че да ви удряме по едно рамо.

Sophi, разгледах последните снимки на София. Много е чаровна душичката  Flutter. И пухкавка и русичка...на теб прилича  Simple Smile. Я купи си един тест, че да спиш спокойно тази нощ.

Дени, личи си, че сте си изкарали страхотно в планината.

Ина, къде са снимките на Божо  newsm78

Хубав следобед от мен   bouquet.

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 15:01 от Elimira

# 258
Здравейте в това хубаво време /няма нищо по-хубаво от лошото време, нали така?  Crazy/ !

mamaminion - много е сладък Каан, и много е порастнал!  Видях и Дарин, и Теди - да ги нацелувате от нас, мамчета! Hug

Дени4ка - на планина най-добре се релаксира, сигурно сте заредили батериите за една година Wink.

Sophi - какво съвпадение, и аз съм взела тест... някаква парания ме гони, а нали още нямам и цикъл, та съвсем не мога да засичам... уж не можело да се забременее докато кърмиш, но познавам едно изключение...

Наде - стискам палци скоро да се похвалиш с две чертички!  Peace

Карил, Пам - гласувах за вас!  Party

Добре дошла на Ина 79!!!  Flutter

Заспиването - напоследък и Гери след като я накърмя ако не е заспала на гърдата започва едно обикаляне из леглото, едно чудо.. или пък се хваща за решетката, подава си главата и като фиксита някой започва един хилеж... голяма скица.

Д-р Женд - и аз мисля, че Али прилича на майка си  Peace. А каката ви е голяма красавица!

Ох, дано не съм пропуснала нещо.. ако не -  Embarassed ще дописвам.

# 259
Може да ви писне, ама пак съм аз  Mr. Green. Само да споделя начините, по които заспива Гери - , , а сега заспа ето така: /на мен не ми изглежда удобно, но.../.

# 260
Здравейте момичета!  Hug
Първо да кажа добре дошли на новите попълнения   bouquet
На всички пътуващи ви пожелавам много късмет и хубаво време!
КарилЧе, и аз си го мисля, че това с настинките и ваксините има нещо общо. Вики /пу-пу да чукна на дърво/ също не ми е боледувал, само един път през 6-ти месец.
А четох някъде че децата започвали да боледуват след 9-ти месец повече, тъй като имунитета с който се раждали, вече отслабвал...
За почивката в Турско му - аз съм ходила в Мармарис и Кушадасъ. В Кушадасъ бяхме в х-л Ефес. Беше прекрасно - отдалечено от града и шума, има и аниматори за дечицата. Ако искаш ще ти пусна на лични контактите на много добра туристическа ф-ма, каквото им кажеш че искаш да има, ти го намират и до сега никога не са ни лъгали!
За обувките - ние караме с буйки, а за есента имам няколко обувчици подарени ни /новички/ на Bebelite /доколкото си спомням бяха по над 70 лв., които пари са много според мен  Tired/.
Маша, миличка от все сърце стискам палци да нямате повече премеждия с малкия мишок!
Др. Джен, как се справя мама Мими? Не и ли тежи само да кърми - в смисъл, че не можете да мръднете никъде без детенцето - нали с вас е манджата  Mr. Green И нищияко друго ли освен кърма не е пробвала малката? Каката верно вади "страаашни очи"...
Искам лекинко да се фукна - от понеделник влязохме в новата ни къща!!!  Hug Много съм щастлива, много ми е хубаво... Въпреки все още царящия хаос от местенето съм безкрайно доволна! Другата седмица оправяме стаята на Вики и го изнасяме от спалнята  Mr. Green
Софко, нали твоя Данни спинка в отделна стая? Когато има нощи с много будения оставаш ли да спиш при него в стаята?
Решихме да купим легло от тези които са тип люлка и след това се трансформират в юношеско легло. Питам докато е време - някой да знае причина поради която да не го купим??? Да сте чули оплаквания относно тях? Да казва сега или да замълчи!  Stop Няма да е от това на бертоние, което не било стабилно, друго ще да е ... кат дойде ще ви го щракна и ще ви го покажа Wink
И новото къщи ще снимам и ще ви покажа....
А сега от мен всичко хубаво и до скоро!

# 261
ехеееееее, Роси, страхотна е Гери завита като духче под чаршафите.

Мами, днес се ДЗЪРНАХМЕ с Клю! Запознахме се и с левента Ивчо. Да не звуча нескромно, но май се харесаха с Лина  Joy. Снимки ще дам по-късно...

Тали, честита къща! За тези кошари само съм чувала, че евентуално механизмът за люлеене не е надежден, но надали е болка за умиране, ако може да се поправи!

# 262
  • София
Роси Герито е много сладка така, а Кармен на д-р Дженд е наистина голяяяяма красавица. Мале с тези очи колко мъжки сърца ще разбие Laughing

Тали честита къща! А къде се намира? Май пак беше в Дианабад нали ама не съм сигурна. Веднъж беше казвала.

Мацки я кажете с какви играчки си играят малките? Питам защото Митко нещо не се заиграва с играчките си (може и да са му омръзнали скоро не съм купувала нови та приемам идеи какво може да взема), а все налита на дистанционното, шише, кърпички, вестници и т.н.

И да ви кажа нещо много си завира ръцете в устата, а лошото е, че гледам на няколко пъти си нацелва и палеца и доволно го смуче (дали не трябва да мушкам в този момент бибата, която той използва само при заспиване иначе не и е фен newsm78) . Дайте идея как да разреша проблема.

# 263
при нас последния хит е уолкъра- освен, че се хваща за него да го бута и ходи (под строг контрол разбира се) натиска всякаквите му там копчета да пуска музика- иначе обича като я слоажа седнала на килима при Ран и Мария да си играе с техните конструктури- имаме един пласмасов и един дървен 

# 264
Айде и аз да се разпиша за Лека нощ Mr. Green

ГАБИ, ДОБРЕ ДОШЛА!!! Дано да е фалшива тревогата PraynigСофия ти е одрала кожата! Ако има конкурс \нещо съм на тема конкурси\..за най-приличащи си мама и бебе ВИЕ ЩЕ ГО СПЕЧЕЛИТЕ базапелационно!!! Naughty Много е пораснала освен това Hug

Тали, казвай координати на фирмата и пускай снимки на къщуту.

Роси малката е много сладко коте, бе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

мама МОни Дани не иска да си играе с играчките, нито гризе гризалките, има сума ти играчки на ЧИКО, супер красиви, интересни но НЪЦ Sick Давам му тубички от кремове, ключовете \измити\, мобилни телефони \неизмити\ и гризе ли гризе...Давам ти идея за интересни неща ако не си се сетила -  Laughingцедка за чай, лъжица за кафе машина, буталка за кафе машина,  Laughingкапачки за буркани\големи\, пръсторазделител за педикюр  Joy, масажор за лице \Орифлейм\ и за тяло \Галеник\ Mr. Green калъфче за очила , кожена каишка от Джи Ес Ем Mr. GreenНе стига това, ами постоянно мрънка в столчето за хранене, в кошарата ВИЕ КАТО ВЪЛК, ТРЕСЕ СЕ ОТ РЕВ там, в проходилката. ЕДИНСТВЕНОТО спасение са бисквитите на парчета, които оставям на проходилката отпред\плота с музиката се маха\ .....яде бисквити в промишлени количества.. Laughing

# 265
Тали,
В началото аз заспивах в неговата стая, без спомен кога и как- на едно диванче двойка, дето ми е много удобно за кърменето- явно съм го оставяла в леглото, сядайки да изчакам, дали ще заспи и заспивам... ама това беше в началото...
От месеци насам се щуркам от стая в стая като сомнамбул, и ако положението стане нетърпимо го оставям между нас с татето... даже започнах пак да се изненадвам като го намирам при нас- не помня да съм го донасяла...
Отделянето му в негова стая си струваше усилието, защото заспиваме като бели хора, а сутрин малкия не се буди баща му като става за работа....

Не ща да ставам досадна, ама с наш'то малко чудо се наспивам 2 пъти на 2 седмици, като под наспиване разбирам нощ в която ставам 2 пъти...

Имам подозрението, че на Данни му никнат 4 зъба едновременно и затова е така...  като избият ще имаме 8.

И ние се научихме да заспиваме не на цица- слагам го до мен, а той демонстративно ми обръща гръб, започва да пляска с ръце, обърнат на една страна, вика "ааа ааа" и заспива...
Всяка смяна на памперс, преобличане или слагане на столчето за хранене е голяма борба и рееев- криви се, прави сцени... показва характер... Иначе яде и с... нормално

Карил,
и на нас любимите ни играчки са четката на мама, всякакви дистанционни, часовници, телефони... бутилчици от минерална вода, и да късаме бебешки списания, и да ги мачкаме... Гърнето и него го гризе ако го докопа... а със баш играчките рядко се заиграва... май мъжете са така- дай им истински играчки....

Аз продължавам да съм пред дилемата, когато дребничкия заспи дали да готвя, чистя, да се къпя или да спя... и до последното никога не стигам.... Уж се справям, ама почти...
Евала на майките на две и повече деца и НА МАМИТЕ НА БЛИЗНАЦИ, шапка ви свалям на всички...
Вечер в 7 ми люти на очите за сън обикновено...

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 23:25 от sofkobofko

# 266
Софко, и аз ПРИ СМЯНА НА ПАМПАТА се боря с Данаил ...вчера така се беше ..не наакал, а НАСРАЛ че едва го съблякох, замъкнах в банята да го измия. Днес го тупах \бих\ по пампата, защото два часа не искаше да заспи, а му се спеше ЖЕСТООКО..ама инат...Обаче да се похваля, разбира всичко детето. Като е в настроение казва ЧАО, маха на всички хора непрекъснато на улицата, в магазините ...А като му кажа, "крий се мамо, крий се на маминото раменце" той ляга на рамото ми, като кажа " лягай мамо на възглавничката" той\като не се глези\ отива до възглавничката и ляга. Днес не очаквах като му казах, "къде са мамо агънцата"-отиде до възглавничката и ми ги показа - "Ъ, ъ"..Може да гаси и пали лампата и гледа нагоре да види дали след щракване е светнала Mr. Green

# 267
Да бе, да не прозвучи, че се оплаквам само- напоследък толкова интересни работи прави и моето зайче, че с нетърпение чакам да се събуди... Чуе ли музика например, веднага започва да се подрусва... май бебетата имат вродено чувство за ритъм... Днес и на баба си демонстрирал гледане към стереоуредбата, в която е неговия диск и подрусване- демек- пусни ми музиката... много говори на измислен език, само мама, баба и дада му се разбира... друго какво... ами нощно време седнал го намирам редовно, ама това не е за хвалба... и ключа иска да пипа на лампата, но е малко схванат с палците и рядко успява да палне... те пък и ключовете тука са едни...

Ще му вадим паспорт и го писах: коса кафява, очи кафяви, ръст- 2 фийта и 7 инча и много смешно ми беше... трябва и да го снимаме, също.

Утре ще го водим на стори тайм в библиотеката- за първи път ще му е- хем приказка да чуе, хем гаджета да гледаме... а оня ден си беше натъпкал едни влакна от килима в устата, добре, че го усетих, че примлясква...
Пълзенето за нас е непроумяемо занятие- придвижваме се по дупе... ох, това се сещам.. лека нощ на всички, ние отиваме на вечерна разходка сега....

# 268
Добро утро мами!

Дето викаше ГАДАМЕР..тук май само аз си пиша hahaha

Пийвам си сутрешното кафе, заповядайте и вие на кафе

# 269
Здравейте момичета!

За приспиването:
Зле сме и ние - САМО НА РЪЦЕ/ЦИЦА! Но, честно казано, не ни тежи толкова. Разбира се, понякога си заспива сама в кошарката, докато си играе, ама не е често.

T@LI, не и тежи на Мама Мими, даже и е супер удобно. Мъкнем си я навсякъде с нас, не се оплакваме. Добре, че е топло и, когато сме на кръчма, няма проблем с цигарения дим. Зимата такива излизания ще са много по-редки, защото са много малко заведенията с истински салон за непушачи. С нищо друго, освен кърма не е хранена Али. Няколко мънички парченца ябълка, краставица, банан и-и-и-и-и хартия.  Grinning

Малката кака Кармен още от детската градина си има сериозен фен клуб. Тук в махлата, редовно я търсят момчета (2-3 години по-големи от нея) и са много разочаровани, когато я няма, сиреч е при Мама. Подготвен съм за предизвикателствата с мъжете... Имам и хубаво малцово уиски и бейзболна бухалка, според кандидата... Mr. Green

За играчките:
 И ние играем с всичко друго, ама не и с играчките. Чувства се много щастлива в проходилката, препоръчвам ви я .

Поздрави!   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт