Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Мили дами, много съм разтревожена от това, че на лявата ми гърда преди седмица излезе голяма пъпка. Не й обърнах особено внимание до вчера, когато вдигнах Т=39,5 гр.
Храня едномесечното си бебе изкуствено още от самото начало. Имах съвсем малко коластра, изстисквах се няколко дни, но имаше само по няколко капки. Не чувствах никаква тежест в гърдите си или пък напрежение - точно както ми бяха и преди.
Притеснявам се да не съм развила някаква инфекция. Освен това снощи установих, че гърдите ми пускат малко коластра. Днес се изстисквах, но почти няма нищо.
Ако някоя от вас се е сблъсквала с подобен проблем, нека ме посъветва нещо.

# 1
  • Видин
  • Мнения: 6 039
Не чакай нито ден, ами бягай на лекар. Това не е шега работа и не прави никакви експерименти на своя глава.Не искам да звуча параноично и да те плаша, но аз не бих приела съвет, без да ме е прегледал лекар и да е констатирал каква е причината за това, което описваш, имайки предвид, че не си кърмила, а е изминал повече от месец от раждането.
Просто иди на лекар - акушер-гинеколог или мамолог.

# 2
  • Мнения: 684
ДА отиди на лекар-това не е шега работа!

Общи условия

Активация на акаунт