Отговори
# 15
ехо дружинааа:)

След като вчера изживях един изключително луд ден с двете ми дивачета, реших че не може така и сега съм направила план-програма за цяла седмица, кога-къде-какво Simple Smile

Денис, Арен е страхотен, как съсредоточено наблюдава играчката си само Simple Smile

Цвети Берова, Габи как смело стъпва, супер. Честити ходещи крачета и на вас  Hug

За играчките... без коментар, у нас нещата са извън контрол, а на мен ми е мъчно да ги изхвърлям, счупените разбира се да, но повечето са си екстра, да не говорим , че на определен период децата си ги преоткриват, гледат ги с нови пораснали очи.... иначе Бобо си играе с много разнообразни неща, но като че ли любимото му е да натиска копчета, на играчки, на ТВ, на тел, на лампи и т.н. и вече, и знае че натисне ли го нещо се случва, съответно се оглежда... другата играе е криеницата с пердето, и като се включи и брат му, и като задърпат пердетета, и се започва едно ту-тууу... и така, чакам да видя кога ще им дрънне някое на главите...  Иначе аз съм решила за РД на Бобо да вземем количка с педали (смея да твърдя, че имаме почти от всички типове играчки). Може би това е единственото нещо, за което съжалявам, че Ичи не е имал... защото сега с колелото (с помощни гуми) щеше да му е много по-лесно. Знам, че е рано за това, но пък така свиква от малък с нея и така...

Фибичка, разби ме с вашите истории... да пуснем и ние едно СВ Simple Smile И ние така сме се сродили с приятелите си, супер е!

Обиколниците ни са разположени от към стената, а там не е интересно да се катери, та за сега не ни пречат, не че са ни и нужни де ...

Обувки имаме всякакви, но не ги търпи на краката си, не знам как ще я караме, но си мисля, че като поотрасне и се зазими ще е друго... така че просто си ходим боси и вътре, и вън Simple Smile

Ви, а кога ще видим тази тризъба чаровница?! Simple Smile

хубав ден, а пикника, кога?!

# 16
Уолкъра-напоследък доста го използваме,защото Румчо вече ходи стабилно, а не като преди.Незнам колко е полезен,но така и така сме го купили-ползваме го  Sunglasses
За играчките-май най-обичаме топки и колички,влакчета-въртим колелцата.Имаме едно влакче "Томас" на Tomy,много го харесва-аз също Mr. GreenЗа рождения ден може да купим още влакчета от тази марка-има музикално и с реактивен двигател.
Въбще от момчешките играчки лично аз много харесвам влакчета,по-натам ще му вземем и с релси и разни други екстри.
Момичешките играчки повече биха ми допаднали-как щяхме да си играем заедно на кукли...,но..такъв ми бил късмета-не че съжалявам Wink

Сега се сетих че почти по цял ден вкъщи бебока подмята едни кръгчета(гевречета)дето се нанизват на една пръчка-та той ги хвърля по пода и се кефи как дрънчат и ги гони.По същия начин процедира и с едни купички,давам и наши- дървени и пластмасови.

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 15:02 от Vessselka

# 17
Днес моята принцеса става на 11 месеца. 4ерпя по този повод!
http://images06.snimka.bg/000608724-big.jpg
Щастливка, да се видим , да се видим, много ми се иска, ама как ще стане... newsm78Все не намирам време за срещите EmbarassedА и на бати ще му е ску4но само с бебоци, та се въздържам и заради него, но обещавам да направя вси4ко възможно да се класирам за някоя от следващите срещи!
Девойки-французойки, само ние с tzvety roussimova ли сме се запътили към 4ужбинско?! newsm78 Няма ли беб4овци, които са били извън БГ или ще ходят?
tzvety roussimova, аз бая съм се навила ве4е, то е по-близо отколкото до нашето море, незнам само на границата дали се 4ака, ама май няма такъв проблем.

# 18
http://images06.snimka.bg/000608724-big.jpg
Как да го направя това да се показва като снимка, а не като линк? Мерси!

# 19
Честита месечинка на мама Ви!!!

Ирини - какво е уолкър?

За играчките - много обича телевизора на първо място, които обаче е непристъпна крепост, дистанционни, GSM-и. Има един автобус с пътници, които преди свиреше, но скоро нещо го повреди. Обича много и едни рингове, коли, камиончета. Имаме и едно котенце, което си мърда крачетата, мяука и светка. От малък още го обича. Когато имам повечко време ще го снимам и ще пратя снимки да ни видите как си играем.

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 18:28 от Desssy

# 20
  • София - Бургас
Здравейте мили мами и сладки пораснали бебета! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Много от отдавна не съм се включвала, тъй като нямам възможност тук на морето и честно да си призная не съм ви чела, защото трябваше да прочета поне 3 пълни теми, а това би ми отнело почти цяла нощ.С нетърпение вече чакам момента в който ще се прибера в София, въпреки че това няма да е по - рано от 15 септември, за си комуникираме по редовно и отново да присъстваме с Кари на много приятните ни септемврийски срещи. Hug
 Та, за нас накратко, за тези които са се затъжили, една обща информация за най - важното случило се при нас, през отминалия период.
Карина е станала голяма сладурана.Страхотна е.Става за актриса.Копира и имитира всеки и всичко.Научихме я да танцува, да пее, говори много, да дава целувки с ръчичка и другите общи неща, който всички бебета предполагам правят.Най - важното е че я научих да ходи на гърне и то без никакви усилия от моя страна.Никакви проблеми нямах, още от първото и сядане на гърне, Кари сякаш знаеше за какво служи, сварши си работата и в пампата ако не ми е правила вече 2 -ра седмица.Направих и режим от часове в които я слагам да седне и сладката госпожица винаги си върши задължинията....Това е нещото с което много се гордея и надявам се и занапред така да продължим... Praynig
Все още сме със скромната цифра от 2 бр. зъбчета. Blush
При мен - ами имам и аз с какво да се похваля.На шега, на майтап, при едно от пътуванията ми да Бургас, реших да си подам документите в БСУ, явих се на изпит след време и вчере излязоха резултатите, че съм приета.И така, на дърти години и аз ще ставам студентка.До сега никога не съм изпитвала желание да уча и да продължа ср. си спец. образувание, но точно в този момент съм в някаква луда еуфория и съм много щастлива.Ще види обаче като трябва да се заляга над учебниците, дали ще мисля така, по този същият начин... Thinking
 Доста време седя вече тук и се притеснявам, тъй като майка ми поне 3  пъти ме извика за вечеря, затова ви пожелавам лека вечер и наистина ще се опитам да се включвам по - често, защото имам още толкова много за споделяне...
Целувки Heart Eyes!

# 21
Днес се видяхме по съседски с мама Доника и любовчията Хрис, но да го издам нападна и Бобо да целува Mr. Green иначе пораснал, лази, ходи за ръчичка, вее едни бебешки къдрици абе станал голям сладур  Hug

Ви, ние ще ходим през септември на гости при сестра ми в Испания, която живее в крайморско градче, колко усложливо  Mr. Green хем да си видя сестричката, хем моренце... така че и ние ще пътуваме, но далеч не е същато като при вас с Цвети... надявам се да си намерите най-добрия вариант за вас  Hug
За картинката виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

Честита да ни е новата студентка калея Simple Smile успех ти пожелавам Simple Smile и да нацелуваш малката актриса Simple Smile

лека вечер ви желая

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 22:12 от Щастливка

# 22
Ви, ние ще пътуваме, какво те интересува точно кажи, за ваденето на паспортите срока е 30 дни. Трябват 2 снимки, заявление, платена такса-10 лв, удостоверение за раждане и копие от него. Двамата родители с детето подават док-те, после при вземането е само единия. Кварталния полицай извършва визуализация на детето, това е сверка до съседите живее ли там на адреса, който сте посочили такова дете или не, щот може и да е откраднато Thinking За това се бави процедурата и не се прави първи паспорт на дете в по-кратък срок.

# 23
Добър вечер, сладурки! Grinning
Ето ме и мен. Flutter Днес програмата ми беше пълна от-до. С Мимка бяхме в Пловдив. Първо хапнахме по салатка и си побъбрихме с бившата логопедка на моята кипра. Заведението беше много приятно, в градската градина с огромен детски кът. След това, Мими се качи на един надуваем замък, където се наскача на воля. Grinning И тръгнахме да щурмуваме магазините. Купих красива бяла рокля на Веси за предстоящата кръщенка. Покрай това, Мими се сдоби с нова рокля, сандалки, туника и панталон, сребърни обички (старите ги изгубихме в суматохата в болницата) и комплект играчки - пластмасови чехли, герданче, телефонче, фибички. И накрая седнахме на любимият и Макдоналдс. Прекарахме си чудесно. През това време Веси ни чакаше да се завърнем при баба.
Тази вечер падна голямо кипрене с чехлите. Казва, че била мадама. Laughing А Веси ме изненада като няколко пъти направи по 4-5 самостоятелни крачки. Grinning
Добре завърнала се на kaleia! И честито прием в БСУ! Браво и на сладката Каринка за новите умения. Heart Eyes
Хайде и Щастливка се уреди с чужбинска ваканция. Wink В унисон със заглавието на темичката ни. Grinning
Desssy, ето това е уокър (играчка за прохождане):

Ви, честита месечинка на сладката ти кукличка. Да ти е жива и здрава! Heart Eyes

# 24
  Привет   55   Брей ,за малко да ви остави човек и после няма изчитане  Hug

Хм , всички отиват някъде ...  и аз искаааам  ! То май само до Рибарица ще стигнем тази събота и неделя  Mr. Green !

Ивче за йокъра ,май по-добре да не му взимайте . Габи има ,но не му обръща никакво внимание.Ние в къщи сме на паркет и се плъзга много бързо, та на няколко пъти щеше да падне с него и не го харесва изобщо.Играе си от време на време с него ,но иначе не го предпочиташе за ходене,пък камо ли за някаква опора,иска си пръстчето на мама  Hug .

kaleia  браво за това ,че вече сте се научили да ходите на гърне,това си е голямо постижение. smile3501Аз също съм се замислила вече да и взема на Габи гърне и да започваме да се учим.  Честито за приема ти в БСУ  Peace и да си взимаш изпитите  Mr. Green
Марианка  честити нови придобивки и браво на Веси ! Хайде ,че да я включваме и нея в отбора на проходилите  Hug Габи вече се пуска и на вън .

Е хайде стига толкова, утре пак !  Приятна и спокойна нощ мили майчета и бебчовци !  bouquet

# 25
Привет  Hug!
Ирини, и аз от скоро се замислям за отбиване. Имам 4увството, 4е Филип ме ползва за залъгалка пове4е от колкото за да се храни. Ве4е знае от къде идва и постоянно ме дърпа за блузата и търси .. 4ак ми става неудобно.  Blush А не е гладен, захапе гърдата, су4е 3 пъти и пуска.  Thinking  Не знам до кога 6те изкараме така.
Ви, разбира се 4е 6те пътуваме с детето, нали за това се прибираме, да видим баба, дядо, леля, роднини. Ние 6те сме по път и в България об6то 5 седмици, а и той е свикнал с пътуването. Летял е 4 пъти със самолет, а и геройски издържа 14 4асов път с кола, 1000 км  и на обратно.   Напълно отговаряме на теми4ката - пъте6ествени4е и по ду6а , и реално... Този път 6те правим по-кратки преходи, по около 700км на ден, с много по4ивки и спирания. Няма да бързме и надявам се няма да има проблем. Praynig Багажа е стегнат, колата е оборудвана с хладилна 4анта и уред за притопляне на пурета и бутилки към зарядното на колата, 6те взема сгъваемото легълце, и тн ...
За игра4ките -  в момента Филип е на вълна коли, камиони.. Вижте го разбойника... спирка няма.

Лека ...  Heart Eyes

# 26
Здравейте, мамчета и сладки бебчовци!

Не сме писали отдавна, но си имаме извинение и този път! Пътувахме много и се разнообразявахме! Ходихме на моето село Алино /Самоковско/! Там котката има две малки котета и Ивана не спря да си играе с тях, толкова много им се е радвала, че ми се прииска да си взема едното за София, но се сдържах и слава Богу!

После заминахме изневиделица на море! До последно си мислехме, че татито ни няма да може да се освободи от работата, но пък всичките ни партньори решили да почиеат по едно и също време и ние си откраднахме 5 дни почивка! За нула врем сготвих няколко пюренца от телешко, риба и пиле, стерилизирах ги, стегнах багажа и пълен напред... Ивана много се радваше на морето и се държа много героиски по време на пътуването! Прояви и желание да се храни сама с лъжицата, което е пагубно за този, който чисти след нея Simple Smile Не желаеше да пълзи по пясък, явно я пареше! Но на вълните много се кефеше и искаше само там да седи! Срещнахме и едно момченце от нашата "партия", роден е на същата дата като Ивана 23.09., само десет минути по-рано, в Пловдив!

Оттам поехме към Любимец, откъдето са ни кумовете! Кумът беше на работа /митничар е/ и не можахме да се видим, но пък Ивана видя всичките кученца и гълъби там! Кумът разработва ферма за кучета! Гълъбите си имаха малки, а бяха купили и малки пилета на 4 дни! Имат заек и магаре! Като добавим и един батко и една кака, голям басейн със слънчева вода... Даже и аз си починах...

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 14:32 от Assita

# 27
Добро утро от нас със Сашко!

Весана, честит рожден ден! Пожелаваме ти много щастие, успехи, любов и благополучие!

Честити месечинки и на сладурчетата, отбелязали ги от началото на месеца!

Радвам се на чудесните ви снимки и малките бонбони! И аз днес ще стягам багаж, че откриваме сезона на пътуванията.

Сашко ме зове. Ако мога, ще пиша пак!

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 08:02 от Ави

# 28
Vesana, Честит Рожден ден, мила! Желая ти море от любов, дълголетието на орлите и хиляди сбъднати мечти!

Честита 11-та месечинка на Яна на Ви, Рая на Denise и Борис на ivakrasiva! Много щастие и радост с малките ви слънчица!

Понеже чакам гости, няма да имам време да чета и коментирам. По-късно ще се включа пак. Wink
Целувам ви! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 09:09 от mari_anka

# 29
Здравейте сладурки. Тази нощ към 4 ч Спаси поигра на прескочи кобила в леглото. Като някое кученце не може да се намести между нас с таткото и хем иска да е залепен за мен, хем да е с вдигнати крака, хем да е по корем... Въртеше се точно както кученцата се въртят преди да легнат... Хем смешно, хем не точно за тези часове...
Сега го изпратих при баба иви попрочетох.
Калея, Асита - чудесно си изкарвате. Много ви се радвам! Асита снимковият ти материал направо цял репортаж е направил Mr. Green Ивана е невероятно порастнала и още по-разхубавена  Hug
марияФ, железни сте с Филип. Убедена съм, че пътуването, както и всяка дейност, в която участват малки деца може да бъде успешна при добра организация. Вече си отработила всичко.  Flutter/на някои снимки филип много ми заприличва на Спаси/
Ви,Първо честита месечинка!  bouquet Ние със сигурност ще пътуваме. Но точно кога не смея да конкретизирам. Стес беше писала, че са ходили до Гърция. Мама Меги - също. конкретно Гърця и Турция са много "лесни" дестинации и не мисля, че подготовката за пътуване до там е  с нещо по-различна от тази за нашето Черноморие. Иначе Афродита е обяснила за паспорта. В софия, обаче, със сигурност се вадят по-бързо от 30 дни.
Весна, ЧРД! Бъди обичана, здрава и преуспяваща!

Тръгвам по маршрута си! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт