След като вчера изживях един изключително луд ден с двете ми дивачета, реших че не може така и сега съм направила план-програма за цяла седмица, кога-къде-какво

Денис, Арен е страхотен, как съсредоточено наблюдава играчката си само

Цвети Берова, Габи как смело стъпва, супер. Честити ходещи крачета и на вас

За играчките... без коментар, у нас нещата са извън контрол, а на мен ми е мъчно да ги изхвърлям, счупените разбира се да, но повечето са си екстра, да не говорим , че на определен период децата си ги преоткриват, гледат ги с нови пораснали очи.... иначе Бобо си играе с много разнообразни неща, но като че ли любимото му е да натиска копчета, на играчки, на ТВ, на тел, на лампи и т.н. и вече, и знае че натисне ли го нещо се случва, съответно се оглежда... другата играе е криеницата с пердето, и като се включи и брат му, и като задърпат пердетета, и се започва едно ту-тууу... и така, чакам да видя кога ще им дрънне някое на главите... Иначе аз съм решила за РД на Бобо да вземем количка с педали (смея да твърдя, че имаме почти от всички типове играчки). Може би това е единственото нещо, за което съжалявам, че Ичи не е имал... защото сега с колелото (с помощни гуми) щеше да му е много по-лесно. Знам, че е рано за това, но пък така свиква от малък с нея и така...
Фибичка, разби ме с вашите истории... да пуснем и ние едно СВ
И ние така сме се сродили с приятелите си, супер е!Обиколниците ни са разположени от към стената, а там не е интересно да се катери, та за сега не ни пречат, не че са ни и нужни де ...
Обувки имаме всякакви, но не ги търпи на краката си, не знам как ще я караме, но си мисля, че като поотрасне и се зазими ще е друго... така че просто си ходим боси и вътре, и вън

Ви, а кога ще видим тази тризъба чаровница?!

хубав ден, а пикника, кога?!

Все не намирам време за срещите

Днес програмата ми беше пълна от-до. С Мимка бяхме в Пловдив. Първо хапнахме по салатка и си побъбрихме с бившата логопедка на моята кипра. Заведението беше много приятно, в градската градина с огромен детски кът. След това, Мими се качи на един надуваем замък, където се наскача на воля.
Брей ,за малко да ви остави човек и после няма изчитане
Аз също съм се замислила вече да и взема на Габи гърне и да започваме да се учим. Честито за приема ти в БСУ
и да си взимаш изпитите