Отговори
# 60
Честита месечинка на Спас на Irinii,  Габи на Walentin, Деян на Дас, Димитър на Sesiliq! Да растат здрави и послушни!

Момичета, за последен път си честитим месечинка. Следващият път ще е годинка! Всички да сме живи и здрави!

# 61
milinki priwet!
Widahme wi s Wanjo na byrzo ot mret . ure trygwame sle 40 dema - kate ciganeta sme .
Otiwame na balkan i s;e w sofia.Be gyrne sme tuk
Su4em si  bez gyrne sme tegim mnogo, lipswate ni i wi obi4ame. Pobyrkahme inernet kluba Mr. Green
Mnogo haresa moreto Iwan Simple Smile $estito ni 11 meseca i hajde ma godinkite giwi i zdrawi!!!
Cunki!

# 62
  • София
Мацкииии, след няколко часа тръгваме към моренцетоооо smile3508 Нямам търпение вече-то нашето тръгване стана историческо Simple Smile Все още не е ясно на къде се отправяме, но се надявам да изкараме добре .
Честити рождени дни на малки и големи и до скоро Simple Smile

# 63
Доника, супер! Grinning Приятно изкарване.

# 64
Здравейте мили момичета...ето ме и мен в тази късна доба, пак с моите истории...
Тази вечер ходихме с Роси на конкурса "Бургас и морето" ... беше просто страхотно. Подарихме си една прекрасна вечер, изпълнена с много емоции, цветни прожектори и хубави песни. Ако има нещо, което да изпълва живота и душата ми с щастие, освен природата и любимите ми хора, това е музиката. Не мога без нея....А аз като стара фенка на Тончо Русев, тази вечер просто се насладих на страхотното му творчество. Беше наистина много хубаво... Heart Eyes
И не знам от хубавата музика /която ме върна назад във времето/, от що ли, пак се сетих за моята стара любов...Ще ви постна, какво бях писала преди време по този повод в една друга тема...
...Моята стара любов е и първата ми любов. Мисля даже, че е и голямата ми любов. Осъзнавах го тогава, знам го и сега никога повече не съм обичала по този начин - така безпричинно, безрезервно, без планове, без очаквания - просто емоция.... Любовта ни беше прекалено бурна, емоциоанална и силна за да може да бъде ежедневна. Ние даже нямахме връзка, а отношенията ни бяха почти платонични. Той не е човек за когото бих могла да се омъжа, а човек с когото бих могла да изживея нещо уникално. Много обичам да се ровя в спомените от онова време и да мечтая за нова среща с него. Не можах да го забравя и никога няма да мога. И въпреки, че съм щастливо омъжена и много обичам съпруга си, една част от сърцето ми винаги ще му принадлежи, както и част от неговото - на мен.
Знаем го и тримата...
Мммм да, много си обичам Димитър, той е моето голямо съкровище /Йоанче е малкото Grinning/, но онизи история с Марти, просто е белязала живота ми. Историята е много интересна, много дълга и много красива. Някой ден ще ви я разкажа  Mr. Green.
Та просто исках да ви споделя... пратих му смс за да му кажа, че мн искам да го видя, знам че знае, но исках да му го кажа и съм мн щастлива от това, че го направих.
Сигурно се чудите Димитър как приема това? Друг път ще ви разправям... Simple Smile
Стана късно....сега ви казвам лека нощ и сладки сънища!

# 65
fibi4ka, твоята история за голямата ти любов много ме разтърси. Изживях разказът ти много емоционално. Благодаря ти за споделеното, накара ме да се замисля за много неща. Ти си прекрасен човек, на който аз отдавна се възхищавам и истински съжалявам, че докато бях в Бургас, не успяхме да се запознаем.
Сега слагам кафето и хайде на терасата да се наслаждаваме на ароматната напитка и проливният дъжд. Който на мен ми навява някаква романтика... Тази сутрин май е време за философски разсъждения. Grinning

И малко дъждец за настроение. Grinning

Днес с tzvety, ще ни се провали разходката, а имахме планове да отидем до Пловдив, за да разгледаме старият град и да хапенм в някоя приятна кръчма в старинен стил. Confused
алфира, където и да отивате, приятно изкарване! Hug
Ивче торатат е много хубава, разсмя ме. Надявам си прекарвате чудесно. Grinning
Мамичка Яничка, това да се чува! Радвам се, че Алекс е по-добре. Grinning
А Sesiliq ни е показала снимки на страхотни играчки! Grinning
У дома е весело. Събрали са се 4 дечица и много им се радваме. За съжаление tzvety си отиват днес и на мен ми е много мъчно. Определено внесоха разнообразие у дома.  Hug

# 66
Добро утро и от нас  Simple Smile
На концерт не отидохме,но zатова пьк се веселихме в кь6ти с приятели,на мьжьт ми подариха вьртолет4е с двигател4е и елате ни вижте  JoyБрьм4ене до 4.004 4аса  LaughingСега се сьбудихме,добре 4е Мити хапна в 6.00 и zаспа и той с нас.
Мамичка Яничка ,с бременността ка4их 33 кг  Shocked,имало е на кьде да ка4вам и как се свалят сега.....мька.Аz писах zа иzследванията,сега пия билкови капки са регулиране на цикьла и от сряда сьм на фитнес.Гинеколога ми се у4уди 4е не са ми давали отводнява6ти по време на бременността .
За 1 месец сьм свалила4 кг,2 от които zа 1 седмица беz да усетя.
ive1ina ,колата,сме я пробвали само в кь6ти,на паркета вьрви супер,а Мити оби4а да седи и да играе с нея,опитва се да я бута.С пластмасови гуми е,стабилна е.
mari_anka благодаря zа кафето  Grinning
Викат ме!

# 67
Момичета,нали и аз бях кума,беше супер,ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160128
fibi4ka,много интересен и вълнуващ разказ,ще ми бъде интересно да "чуя"предисторията Thinking
Марианкааз съм родена на 26.08.,също мислех да кръстим тогава децата( имам и юбилей тази година),но кумовете ни ще са на море тогава и затова решихме да е на рожденния им ден-две в едно Mr. Green,пада се и съботен ден Mr. Green
Децата заспаха,отивам и аз да полегна,че снощи  бяхме в кумците да гледаме снимките и дисковете,прибрахме се към 2 и днес съм CrazyВремето е само за сън,дано да поспят повечко ooooh!

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 14:52 от yoana77

# 68
Йоанка, разгледах снимките. Супер сте! Къде беше венчавката?
Хайде Щастливка да се омъжва, че да и ставам кума. Laughing

# 69
Моми4ета. влизам само с един въпрос:
Как мога да гледам едно старо предаване по интернет? Спомням си, 4е когато Марианка у4астваше в "Гор4иво" някои от вас го бяха гледали по-късно по нета. Моля ви кажете как става далаверата! Praynig

# 70
Ви,предполагам в neterra си гледала предванията,направили са ве4е абонаментни планове и трябва да си плати6 за да гледа6.
ПЪЛЕН СПЕКТЪР
Достъп до всички продукти в сайта, вкл. телевизии на живо и предавания на запис.

виж ето тук,как стоят не6тата>
http://www.neterra.tv/bg/aplans.php

# 71
Привет! Heart Eyes

ivel1na,  според мен да ти кажа, честно няма да ни трябва уолкър... Даная и тя неиска в паяка, обаче е доста стабилна и даже се пускаме вече с една ръчичка и предпочита аз да я водя. Изморително е за мене, ама тя на такова нещо няма да стои да ти кажа. Хваща се за мебелите, подпира се по стените и така се придвижва...няма да иска да се придвижва с това нещо... А, за вас незнам, мпоже и да му хареса на Сисо, ако искаш пък пробвай. Hug

Да ви кажа имаме общо вече 5 зъбчета - 2 от доло и 3 от горе. Grinning Много е алдичка вече като се усмихне. Имаме озъбена усмивка newsm47

Момичета, как сте? Добре , че се позахлади малко, че да можем да излизаме. Правим си всеки ден разходки с Даная. Сега в средата на месеца, ще ми идва на гости, братовчед ми, а после и едни познати... Искам да питам някой ще ходи ли на концерта на Планета? Да ви кажа, аз смятам да ходя. Хем малко разнообразие, че нещо ми е много тягостно тези дни. Всеки ден все едно и също...ама и седмицата нещо не ми беше от добрите...

Ние решихме нашето кръщене да е на Рилския манастир и ще е на 15. 09. Кръстница ще и става сестрата на мъжа ми ( голямата). Разочарова ме кумата , каза че нямало да дойдат. Ама за това не ми се коментира...

fibi4ka , разчувства ме с този разказ за старата ти любов. И аз имам такава същата...

Сега ставам. Чао и лека вечер!!! Hug

# 72
Кузманка, учуди ме поведението на кумата ти. newsm78 Как така не иска да дойде, нали ще е кръстница? Нищо, не се ядосвай! Явно това не е подходящият човек.
tzvety, здрасти! Hug Виждам те! Grinning Мими все за Ивчето пита. Да ги нацелуваш и двамата. Heart Eyes А каква душичка ти е Алекс. Влюбих се в него.

# 73
Yoanna 77 - много хубава сватба!!!

Ви - и аз съм на същото мнение като теб за кърменето!!!

Май само ние ще имаме още 2 месеца до годинка! Имам същото усещане като миналата година по същото време. Очакване на нещо хубаво, което се случи доста по-късно от вашите, но аз се радвах заедно с вас. Е, на който както му е писано.

# 74
Здравейте Stop
Днес мрачното време като по чудо не ми се отрази на настроението-напротив.Даже се разготвих и направих чудесна сьомга със сладък сос от кайсии chef
Днес Румчо успя да се изправи сам без упора от седнало положение Laughing

Общи условия

Активация на акаунт