Тайфата от АПРИЛски малчугани сияе от личица засмяни!

• 9 542
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Фил-Сега разбрах ,че така се казвала и съпругана на Кастро Mr. Green
Името е супер!А м/у другото виж
http://209.85.135.104/search?q=cache:HVIT-rf0gjMJ:www.pravoslavi … bg&lr=lang_bg какво намерих за ДаРия,което се очертава като християнско име newsm78

Ей,бременелки,ще вземете и мен да навиете  hahaha...Аз след РАя ,сега съм се спряла на Райса,но докато ми дойде времето...
Рамама,после ще сваля от апарата снимките,че сега ще излизаме Hug

Целувам ви  bouquet

# 271
Филипа, Далия е много красиво име и според мен. И щом е на цвете още по-хубаво. Като гледам комбинацията с бащиното малко се препъвам, но в крайна сметка не това е определящо чак в такава степен! Чак сега разбирам, че и вашето 2-ро е в чист вид, без окончания  Peace
Амалия също ми харесва и 3-те ще станат Амалия Дилиян Колева. Виж, аз все се чудех ако някой ден имаме и пикла как да я кръстя на баща ми, Далия е прекрасен вариант, а аз все се чудя Дая, Дея, Дара, Дарина, Дария,  Дона, но те са все твърди и малко груби, а Далия е много красиво, да! И цветята са много красиви, обичам ги! Grinning
Да е живо и здраво, бащата щом пита за Далия как е, значи на 90% е решено, успех! Hug

На Тони съм му махнала памперса от 1 час и повече, но да ви кажа.... наака се в кухнята, майка ми по едно време вика "Ааа, беля има тук на пода", даже гък не е казал, изпишкал се беше също... 2 пъти се напишква и в другите стаи, не отчита изобщо , че върши нещо - играе и пика Confused Много настоятелно му казах "Не се пика тук, а тук" и сочех гърнето. Той ми се хили "разбиращо" ooooh!

# 272
  • Варна
Добро утро и от нас!
И на мен ми харесва Далия, макар че аз съм фен за себе си на Дара или Дария. Мъжа ми се хили и казва, че на цар Дарий няма да кръщава (персийски владетел, нападал многократно Древна Гърция). Само, че единия ми дядо е с Д и няма да го пиша на него.
Иначе на мен фаворит ми беше Александър още от ученическите години, но в един момент всички с това име, които познавам превъртяха, станаха пияници и пр. и аз се отказах. Винаги се радвам на малките Алексчета Heart Eyes
Уф, да видим днес как ще убием деня. Следобед среща, ама дотогава newsm78.
Аз вече се отказах май от гърнето и пр...ака в голямата тоалетна, пикае в гащите. Май се отлага във времето. Опика ми килима, а ми е подарък от свеки, трябва да се пази отговорно Mr. Green В началото пикаеше на ламината, ама явно си пада по белите с по-голям ефект Twisted Evil

# 273
Момичета, извинявам се предварително ако някой вече е писал за това, но нямам време да чета назад.Някой знае ли какви точно изследвания са необходими за постъпване в детска ясла и с каква давност са?
Фил Heart Eyesчестито розово щъркелче Hug.Далия е прекрасно име Peace.
Толкова ми липсвахте Hug, като поема глътка въздух в службата след отпуската ще драсна някой и друг ред.

# 274
Ванче, при нас дават лист с необходимите изследвания и там пише кво се иска, но знам, че едното изследване е с давност 3 дни  Thinking Май нещо чревно беше, но не съм сигурна  newsm78. Васерман на единия родител, това май е валидно един месец.
Данче, как е Стаско?
Рамама, а на Реа устата оправи ли се?

# 275
  • София
Привет!
Аги със закъснение, Честит Рожден Ден! Желя ти много, много късмет във всички начинания и здраве на цялото ти семейство!   bouquet Hug

Тези дни ви четях, но ми беше свито на душата, но днес вече мога да кажа, че Стаси е по-добре и да не чуе дявола върви към оправяне. Измъчихме се с този дрисък и непрекъснати опити да му вкарам вода в устата. Много е лошо да ти е болно детенцето вече и от опит знам. Айде ще бягам, че вече ми висят някои хора на крачола.

# 276
  • София
Наденце, не напълно, още има афти, но е по-добре. Започна да се храни с кис.мляко, което е голям напредък (не ядеше нищо, само пиеше сок).

Ние днес бяхме на басейн Тихия Кът в полите на Витоша, беше жестоко и е много подходящо за деца.

Сега излизаме пред блока, до довечера!

# 277
  • София
Дайте съвет за запичащи/диетични храни, защото Стаси яде вече повече от седмица само - сухар, об. бисквити, картоф, ориз, морков (от днес), сирене, АМ. Дали да му дам утре пилешко месце? Милия, толкова е огърчавял, не, че беше дебел преди де.  Confused

# 278
  • Boston, MA
Данче, банани!

Бързам, бързам, все... Гушки за Стаско (скоро и на живо!)!

# 279
  • София
Бубка, стой, поспри за малко и пиши някъде тук или на лични кога си в Пловдив? Прати някакъв телефон и аз пращам на лични!

# 280
Аги, ЧРД със закъснение, но пък с най-добри пожелания   bouquet!

Мисче-на мен ми излязоха  по 2-3 стрии на ханша ,когато бях в 8мия месец нейде.Стояха лилави,грапаво-вдлъбати(егати и зраза).Сега са светли и мноооого си ги мразя #Cussing out.Спасение обаче няма.Сега се чудя,дали може да е и от сезона newsm78Сега е лято,кожата е по-суха....А предната бременост си я карал по хлад Thinking-
color]

Цвети, и аз така си помислих, че горещините са причината. За късмет се оказа, че не са нито стрии, нито алергия, както си помислих в началото. Ходих на док в понеделник и още като ги видя и се хили и ми вика, не са стрии! Оказа се че е някакъв обрив на бременноста, много популярен тук ( има си и име). Аз сефте го чувам, но не било нищо особенно, само дето много сърбял. Мен пък поне за сега не ме сърби, което е супер. Кофтито е че изчезвал чак като родиш, но това сега хич не ме бърка, важното е да изчезне, ще живея така още 3 месеца  Mr. Green

Фил, името ми хареса как се комбинира, според мен си пасва супер. Фамилията ви е един път  Mr. Green, и моята моминска ( която естествено си запазих) е същата. Даже като съм в БГ съм си само с нея, там нали съм сингъл  Mr. Green.

Бубс, и на вас не ви останало, нали за 3 седмици бяхте?

# 281
  • Boston, MA
Пристигаме на 3ти в София, в Пловдив ще се завлача към 6ти (на баща ми р.д-то), ще бъда там докъм 14-15ти, когато обратно към София, после пътувам насам на 18ти.

МисЗ, излезна малко над 2 седмици, трябва да пестя отпуска за тръгването на Дани на градина - искам да го направя постепенно. А и искам есента да идем някъде тримата...

# 282
Като ви чета как всеки се стяга за път и ви завиждам  Hug Дано да си изкарате страхотно и да пътувате без проблеми!
Ние утре сме на детски рожден ден на бебето на една съученичка и ще хода с още две съученички и май ще се получи мини среща на класа  Mr. Green Да ви кажа от нашия клас вече поне 10 момичета си имат бебета или в момента са бременни  Whistling То си е заразно това  Joy

# 283
Аууу, Бубс, намерихте ли градина? Кога ще го даваш малкия? Вие всъщност се прибирате с майка ти сега и после сте на самотек ли? Наистина за малко си отивате, че ви бъде гърч, но пък може би достатъчно Mr. Green.

# 284
  • Boston, MA
Ами да, аз ще пътувам с майка ми, мъжа ми идва в България на 13, ще се засечем за годишнината ни  Laughing и после аз се прибирам сама (ура!)  Mr. Green, те двамата ще останат до края на септември. Октомври тръгва Дани на леля-ясла, както една друга съфорумка казва, иначе сме на списък (чакаме) за другите ни две предпочетени градини, сигурно пролетта ще има място за него.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт