НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 382
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
:
Добре дошла и на новата мама. Виждам че сме съгражданки. Трябва и ние да се организираме на форумска среща, но Angel нещо се губи скоро не е влизала, а Lina?
И аз утре ще ходя да подавам документите на работа за майчинството.

Хайде!

Добре дошла, маriya86!

Peti_n, маriya86, къде ходите на разходки?

Ивиче, пак ме впечатли. Абе, Марена и Ваяна са щастливки!

М И Н А, честито и от мен /на патерици/! 

Честити месечинки, да са живи и здрави Мишовците, Никол, Дани на Карил, че то си е вече девети.

И мен ме викат утре да си подам молбата за ползване на майчинството, че скоро ми изтичат 315-те дена.

# 76
- първо витамините, а  после

Добро утро, мадамки! Hug
Да не казвам голяма дума, но Тедката тази нощ ме буди само веднъж, а сутринта се събуди в 7.10ч. Party

Вени, как е днес Дарин? Надявам се повръщането да е било единичен случай Praynig
Иве, пиша ти "отличен" за стриктното водене на бележки Mr. Green А бунгалата се намират над град Гурково, но са ведомствени на ТЕЦ-овете и само служители могат да ходят там...иначе условията са много добри - две стаи с трапезария, кухненски бокс, баня и тоалетна, цифрова телевизия, хладилник, печка ...Ние всяка година ходим там и сме много доволни Peace а и е безплатно! Crazy

Това е засега от мен...излизаме на разходка!
Желая ви прекрасен и усмихнат ден! Heart Eyes

# 77
ДОбро утро раноБудки! хАРЕ на кафенце!! и КОРАсан Mr. Green

# 78
Добро утро мами!
Карил тенкс за кафето днес ще ми трябва доста. Какво му става на това лапе бе не ще да спи през нощта и това си е. То са ревове то са драми Sad (. Неам сили вече.
Иве отново супер парти сте си спретнали. Сигурно е било жесток купон. Много се надявам Дани като поотрасне и почне да разбира и аз да успявам да му осигурявам подобни незабравими мигове Party
Мама Мони зъболекарката ми каза да му давам по 1/2 ампула Вит. С /от тези малките/ дневно в продължение на 10 дни. Сигурно е имала в предвид че Дани ще е крив само когато му пробиват зъбките а не че ще е крив всекидневно Whistling.
Софко много се радвам, че тази нощ си си "поспала" Mr. Green. Завиждам ти. Тук в България не съм чувала да организират подобни занимания - да четат книжки на деца, че защо да го правят по-добре им е навън пред блока Rolling Eyes
Добре че се повдигна тази тема за изтичане на болничните, че като я знам нашта  счетоводителка няма и да разбере че ми е изтекъл #Cussing out
Желая ви спокоен ден Heart Eyes

# 79
Днес Дани навършва 9 месеца!!! Трала-лааа.....!!! Ура, ура!!! Черпя витртуално   bigdance2 cook cook Wine Glass Drunk beer  bigdance2

# 80
# 81
Честит мини-рожден ден на Дани! Да лудува и да те пръсне по шевовете от приятни изненади!
 Карил
, какви са тези скари рано сутринта, бе, жена?! Явно мъжът ти гладна те държи по цели дни и нощи... newsm78
Честита месечинка и на Никол!   bouquet
Роня, страхотна семейна снимка! Много сте сладки и тримата... Значи твоето педи казва, че трябва да стават и да сядат с помощ?! Ами Мишо го прави. Даже от два-три дни, както е седнал, сгъва коленца и тръгва да се изправя. Разбира се, с леко придържане за ръчичките.  baby_neutral
Аз отивам след малко в радиото да си прекратя майчинството. Ще си пусна декларация по чл.54-ти - за получаване на 50 процента от майчинството заедно със заплатата. И ще си пусна всичката платена отпуска от миналата и тази година, за да ми се събере поне още месец с бебо. Пък и двойно повече като парички от 180. Вчера изтекоха 315-те дни, и ако не прекратя майчинството, от днес трябва да ми се води вече по 180 лв.
Или днес трябва да се явя на работа.... Но предпочитам да имам достатъчно пари за процедури и плуване на детето, да се презастраховам, ако ще и на частно да му правя гимнастиката, отколкото да мизерувам и да не мога да му осигуря нищо... ooooh! Хич не ми се връща иначе на работа, но детето е над всичко! HugМайка ще дойде от Сливен тук да го гледа и да го води, където трябва. Хубав ден на всички! Peace
Добре дошли на мама Мария 86 и на бебе Велизар!
Извинете ме, че на всички побългарявам имената, но се дразня от латиницата, която е навсякъде... #2gunfire
Я кажете сносен гинеколог, който да работи със ЗК, че джипито ми даде направление.... newsm78 Ама и да не е много далече от Сухата река, де...Много ми станаха изискванията! Sick

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 10:57 от masha

# 82
Карилка Чести ви празник да расте жив здрав и много ослушен малкия мъж и само да ви радва.

# 83
  • София
Здравейте, докато малките вилнеят из хола и чакам да огладнеят за обяд, аз да се запиша  Laughing

Роня, и аз съжалявам, че не се видяхме по-добре, но се надявам при следващото ми идване да повторим опита по-успешно.

Карил, честит ти месечко и много целувки на мама  Hug

Иве, напълно те разбирам за свалянето на килограми от смяна на памперси - аз на Юли докато го сменя ВИНАГИ съм потна след това, а като видя, че и Стаси е за смяна... след това съм за банята, ама никой не ми дава това време  hahaha

Мина, ЧЕСТИТ Рожден ден, макар и на патерици - най-най-добри пожелания.

Ох, народът огладня - изчезвам.

# 84
Привет мамета! bowuu

Ние се завърнахме от море, по-точно от моя роден град Поморие преди два дни.
Починахме си много добре, дет се вика-младоженци, само цункахме беборан за лека нощ  Grinning
нашите кумове дойдоха с детенцето си и изкарахме страхотно, върнах се отпочинала, ама искам ощеееееееееееееееееееее Mr. Green

Сега на 17-ти най-вероятно мъжа ми ще ни закара с Ангелчо за още 3 седмици, охаааааааааааааа Joy
Та септември чак обратно в София, юхухуууууууууууууу
Crazy

Карил, честита месечинка на Дани! Да раста жив и здрав!

На нас ни се показа зъбче отдолу и е много хубаво остричко на пипане и раздадах дъвки с игличка, знам такъв обичай за да са здрави и бели зъбчетата на бебчо!

мами аз почти не спя да се оплача, тези зъбки и на мене ми никнат hahaha, след 3 часа през нощта бебчо се буди на 20-30 мин направо яки коремни преси правя от всяко надигане... #Crazy

Целувки и слънчев ден на всички мами и бебенца!

Добре дошли на новите мами!

# 85
Йахуууу, банда! Здрасти от нас! Познахте ли ме?

Аз бях без нет известно време, че ходихме при свеки, но вече съм си при мама и ще наваксам с форумските клюкини тия дни.
Само да се похваля че Ники вече пълзи със страшна скорост. Вече се бях притеснила че здраво изостава, но... децата са различни.
Нещо не му се нравят кашите, но налита на батковата попара. Ще размисля дали да му давам. Иначе суче като невидял , маминия гладник.

Целувки на всички и до скоро писане!

# 86
  Аааа,Мишенце,разконспирирах те веднага smile3533Радвам се,че сте добре,да пишеш по-често Wink
  Признавам,че нямам време да водя записки като Ивето Embarassed,затова предварително се извинявам,ако пропусна някои пожелания Blush
  Искам да честитя на всички пораснали бебочета-да са все така весели ,усмихнати и щастливи,за радост на мама и тати Heart Eyes
   Добре дошли на новите мами Hug
   Аз след 2 часа съм на  гинеколог  Confused-още нямам цикъл,и ми е една притеснено... Confused,на всичкото отгоре след 1 седмица заминаваме и на море....Чудя се да не би да стана такава объркация заради противозачатъчните,които пих ThinkingДано да е така.....В този ред на мисли,
  Роси,какво стана с теб-направи ли си тест Wink
  Ох,имам клиент,
  до скоро,
  и,целувки Heart Eyes

# 87
  • София
Мацки влизам набързо, че нещо нямам време - оправям багажа събота и неделя се пренасяме в Сухата река и там няма Нет.
Честито на всички имащи повод да празнуват!!!

Кажете ми само тези документи за майчинството различните декларации ние ли трябва да си ги намерим или се взимат от работата?

# 88
Кажете ми само тези документи за майчинството различните декларации ние ли трябва да си ги намерим или се взимат от работата?

Би трябвало на работа да ти ги дадат Peace

# 89

Би трябвало на работа да ти ги дадат Peace

Нашите счетоводителки пък са толкова неориентирани горките, че ме карат аз да си я пиша ooooh! ама нали имало бланка в страницата на НОИ, та им казах да погледнат там и в понеделник ще ходя да я попълвам...

Общи условия

Активация на акаунт