НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 401
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО МАРИЯ!!!  bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Рени, големи премеждия сте имали, но важното е че сте се забавлявали и сте си изкарали добре. Боил и Ема са много сладки с тези червени носове  love001
Дано най-големия ти мъж бързо оздравее.

Кажете има ли друго дете като моето което да пищи като заклано независимо дали е за кеф или щото му е криво!? Вече ще се побъркам!

И моето дете пищи, споко. Даже понякога когато сме в автобуса се принуждавам да слезна 1-2 спирки по назад и перем пеш, защото става голяма лудница. И всички се обращат и ме гледат да не би случайно нещо аз да му правя на детето. Мале ужасссс!!! #Crazy

Хайде лека нощ!!!

# 271
Честит празник на всички празнуващи днес!   bouquet

# 272
Честит имен ден на всички малки и големи именници!   bouquet Да са здрави и щастливи!  bouquet
Дано Богородица бди и закриля всички майчета и техните сладки рожби  Praynig

# 273
честито на всички именници! Flowers Roseда сте ни живи и здрави и винаги засмяни.лек и спорен ден момичета.

# 274
Честит имен ден на всички именници - да сте живи и здрави   bouquet

Рени, страхотни снимки  Peace Големи преживявания сте имали  Grinning

# 275
  • Бургас
Благодаря за хубавите пожелания момичета.До сега се мъчих да ви почерпя с нещо но не можах да кача картинки  Embarassed .Със снимките вече разбрах как става ама за това още не някой ще ме светне ли  newsm78.Може и на ЛС да ми обясните.Благодаря още веднъж.

# 276
На този прекрасен ден Гери прави 9 месеца - по този случай моля, почерпете се:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Karil, Mariya86, моята мама и всички други прекрасни жени, носещи името "Мария"!!!

# 277
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАРИЛ И МАРИЯ86  bouquet
Честити месечинки! Днес и Дани прави 9 месеца! Пожелавам им здраве и да растат все така лъчезарни Heart Eyes
Ние днес сме на консултация и после ще се отчета.
Рени страхотно преживяване, завиждам ви най-вече за решимостта да го направите с децата Hug.
Софко Данни е супер сладък на снимката Party
И аз си давам заявката за убочение как се качват картинки в постовете Blush

# 278
  • на странно място ......
Честит имен ден на всички Мариииииииий, нека този ден ви донесе още повече любов и радост в семействата ви!!

И ние днес ставаме на 9 месеца и по този повод една лека почерпка от мен и Диляна

benighted, страхотни снимки, страхотно изкарване с изключение на дъжда. Родопите са страхотна планина, такава красота еххххххххх, дано ми се отвори парашута тази година да ги посетя отново!

# 279
Честити месечинки и на Даниел на raqtime, Диляна на Sbruny, Гергана на pepipetia, Дариян на dima_dari и Константин на Ваничка!!!   bouquet

# 280
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА И ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ !!! newsm51

benighted, страхотни снимки, радвам се, че въпреки премеждията, сте изкарали страхотно. то и затова са те - да има какво да разказвате. Peace

# 281
Не знам дали се включваме твърде късно, ама и ние сме ноемврийчета ...

# 282
  Привет Hug
  Уффф...винаги така става,значи....хората почиват-а на мен най-много работа ми излиза ooooh!Дени,по принцип има съдебна ваканция,но само "по принцип" Wink-винаги има дежурни съдии,прокурори,полицията работи нон-стоп...та покрай тях,и на мен ми се отваря работа-сега,през лятото,стават най-много престъпления с душевно болни Confused-за 1 седмица имам 3 случая,от които 2 убийства,извършени от такива лица CryДа не говорим,че има един постоянен поток "жалбоподатели" дето се жалят от всичко и от всички Crossing ArmsЗатова и не мога да се включвам редовно WinkНо днес следобяд ще го давам "свободно"-ще ходя да си купя някой друг парцал за морето-покрай моята работа,гардероба ми все с костюми пълен,и тем подобни Confused
  Мария,приличаме си,а Wink
  Щях да забравя
  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 283
Не знам дали се включваме твърде късно, ама и ние сме ноемврийчета ...

Никога не е късно да попаднеш сред най-готината компания  Mr. Green Добре дошла сред нас  Hug

# 284
Здрасти банда!
Честит имен ден на Мариите днес! Да са здрави, живи, влюбени и обичани.
Аз благодаря за пожеланията на всички ви, че и аз съм именничка днес.

Сложих десетина снимки на Ники в албумчето.
От тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=38
до тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495&photo=47

Вчера кръстихме бебо. Получи се мило семейно тържество, Ники не плака и като че ли се забавляваше много на суматохата около себе си. Беше много хубаво.
Сега се готвим за моренцето.

Поздрави на всички мами и бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт