МАРТ-2006г.

• 10 429
  • 278
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Ние снощи се повеселихме без децата, но днес от сутринта ми ходят по главата. Честно да ви кажа на моменти не издържам, иде ми да си взема шапката и да избягам ,ама няма нито къде нито как.
У нас е тихо само когато всички заспят , а това се случва обикновено към 12. Незнам докога и докъде ще ми стигнат силите и нервите. Много съм изморена. Сега пак съм в отпуск, но такъв отпуск на никого не пожелавам.  ConfusedАко ви кажа ,че не съм стъпила на плажа ще ми повярвате ли? Нямам време да се обърна. Вчера единствено и то пак с много зор свекито ги взе по обед , че успях да ида на фризьор, толкоз. В събота сме на сватба на мои колеги и Галито ще е шаферка, та днес покрай купуването на обувките си купих и една пола в ярко червено, да ми оправи малко настроението Tired
Сега мъжът ми дреме на дивана , а те крещят, а аз искам да спяяяяяяяя, но няма как, който е решил да става майка...
Калина , радвам се ,че Кало е добре и Веси, надявам се Маги да оздравее напълно много скоро.
Даниелка дано да се обадиш като дойдеш във Варна.
Всички снимки са  много хубави, Зоуи гласувах отдавна  Peace
Лека вечер засега   bouquet

# 271
кали, супер е, че сте си вече у дома! хайде да се възстановява сега бързичко юнака!

анетка, млякото, което препоръчват в такива състояния е без лактоза, която дразни стомаха. Ние си имаме винаги една кутия АЛ110 на Нестле.

Преслав вкъщи ходи по чорапи или бос (все още). Но съм му намерила едни много прилични като сандалки от плат, а не кожени и мисля да му взема още едни за вкъщи, като чехли, защото не изпотяват, че са памучни. И струват само 12 лв...

Този проблем с буденето посред никое време и ние го имахме и като казах на докито, той да де едни витамини (сироп) и каза, че не е нормално, а стават толкова нервни и чувствителни при намалени нива на калций май беше (заради бързия растеж) и лизин... Обещал ми е най-много след седмица пиене да се успокои. И фактът е, че вече пие 3-ти ден и ми се буди само по 1 път - почти не го усещам в тежест... Така че мамите, които са със същата ситуация - питайте си педитата. Сиропът се казва Киди/Фарматон.

Ели, най-сърдечни поздравления за РД, макар и малко закъсняла... И аз ще съм къде вашата околия другата седмица по празниците, та ако остане време, ще се радвам да се видим - след цяла година...  Hug

# 272
boriva с най-голямо удоволствие ще се срещнем с вас след 1 година Hug

# 273
Силве, намери ли кой ще гледа Алекс? С работата ще се справиш, а с това, че няма да си постоянно с Алекс - с времето ще претръпнеш. Все пак, не може постоянно да сме с децата си, трябва ни и лично пространство, нали Wink

Ели, като ти чета поста, направо се пренасям на твоето място и ти пожелавам в най-скоро време да си наваксаш със съня и да се ободриш. Ако трябва купи си още някоя дрешка Wink или някой нов парфюм. При мене помага харченето на пари  Money - за ужас на мъжа ми де  Crazy

Борива, това със сиропчето "против събуждане" ме заинтригува. Но да ти кажа, се съмнявам нашата педиатърка да е чувала за подобно нещо  #Cussing out Ще се поинтересувам от другаде, дано да ни помогне и на нас, въпреки че аз си мисля, че нашето е заради кучешките зъби. Вече 1вия изби  bowuu

# 274
Този проблем с буденето посред никое време и ние го имахме и като казах на докито, той да де едни витамини (сироп) и каза, че не е нормално, а стават толкова нервни и чувствителни при намалени нива на калций май беше (заради бързия растеж) и лизин... Обещал ми е най-много след седмица пиене да се успокои. И фактът е, че вече пие 3-ти ден и ми се буди само по 1 път - почти не го усещам в тежест... Така че мамите, които са със същата ситуация - питайте си педитата. Сиропът се казва Киди/Фарматон.
хайде дръж ни в течение, че мойта Деница и тя плаче мн често вечер, не се събужда, но плаче на сън. Аз съм го давала този сироп, за стимулиране на апетита, но не си спомням да се е спряло плакането на сън, като го давах или просто не съм обърнала внимание. Сега давам Мултисаностол, но може после да взема пак кидито, че те и без друго трябва да се редуват.

# 275
Привет мами!

Кали   Hug супер е че вече сте си в къщи и сте ОК! Предполагам, колко му е тежко на Кало, хубавото е че са малки и бързо забравят, ще влезе в релси бързо-бързо Simple Smile

Борива, много интерсно това за за сиропа, и моята двойка се буди 1-2 път на вечер, особено сега след като я преместихме в нейаната стая, ще питам и аз педито за този сироп.

Ели ЧРД на патерици, много здраве и щастие ти желял! Дано си починеш скоро, поне малко, представям си колко е трудно с две деца

Мами, от 2 седмици се чудя за рокля за сватбата и най-накрая харесах два модела от една страхотна фирма испанкса ПРОНОВИЯС, но за съжаление няма как да си ги купя, щото в БГ този магазин ще отвори чак октомври Sad
Така че ще трябва да ги шия тук, но първо мисля да ходя да ги пробвам до Солун, ако ги имат там. Та кажете имате ли някой отзиви от Романтика как шият? Мислех и за Виргиния Здравкова ама при нея цифрите са доста големи... newsm78

Ето и роклите, кажете си мнението

http://www.weddings.hu/images/news6/BD0020-f/ercilla.html

http://www.weddings.hu/images/news6/BD0020-es/kira.html

# 276
Zory, много са хубави и двата модела, но лично на мен първия повече ми харесва най-вече заради горната му част Wink Не може ли някъде да се ушие по снимка модел, какъвто ти искаш?  newsm78

# 277
  • София
Привет,милички! Hug

Ели,съчувствам ти HugАз понякога изпушвам,а си имам само Дани,пък представям си как е с две палави дечица.Възхищавам се на всички мами тук с по две деца,как успявате да се справите с всичко newsm78Явно като ти дойде до главата Crazy се организираш,няма начин.Галито е по-големичка,не ти ли помага с малката?

Зори,прекрасни са и двата модела,но и на мен по-голямо впечатление ми направи този с ефектната яка,просто си те представям в тази рокля! Hug

Калинче,как сте, повлязохте ли вече в ритъм?Разкажи какво направи или ненаправи та се наложи да влезете в болницата според теб,сподели опит Hug

Веси,как е Маги,оправя ли се вече?Цункай я!

Ох,как завиждам на тези които тепърва ще ходят на моренце,аз вече забравих,че сме били Tired

Цунки на всички!

# 278

Общи условия

Активация на акаунт