ето това от нас - от стр. 3 нататък - и нова прическа, и как ядем пръст, и как ни плаши пясъка, и как тормозим кучето, и как му носим купата за шапка... ей такива ми ти работи

За яденето, Кристина откакто се разболя кара на попари, царевичен грис и кускус. Добре че не отказва плодове, даже за грозде се кара, ако не й дадем веднага. Много отслабнала ми се струва
Но не мога да я нахраня с друго просто. Аааа, пие и кисело мляко вечер, понякога през деня хапва с лъжичка. Иначе вчера сядаме да вечеряме и аз й топвам едно залъче хляб в манджата си и я питам: Искаш ли? А тя след секунда размисъл: Не, ниище! И как разбра, че не иска ми е много интересно, като не знае какво й предлагам
то изобщо не го усетихме като празник, ако изключим огромния букет, който получих 

лошото е, че в един момент се усещат и не се лъжат. При нас зора е на обяд, когато трябва аз да я храня, че винаги е нещо течно, вечер обаче кара на сухоежбина, първо й давам кисело мляко малко, после й режа в нейната чинийка домат, някакво месо, картофи, ако има, сирене и разбира се любимия Хляб, първо той се изяжда винаги, оставям я с една вилица сама да се справя и забравям 20 минути че имам дете, тъпче се както свари - с вилицата, с пръсти, но яде. Да чукам на дърво обаче почна да яде по-добре напоследък, оставям я на свободен режим, по някое време се сеща, че е гладна и почва да повтаря като латерна ам-ам-ам, странното е, че понякога огладянва 2 часа след като е яла, а друг път часове наред нищо не иска, абе човек си е вече, ама явно не се е метнала на нас с баща й, че ние можем 24 часа само да ядем.
Голям зор видях - първо акото .Ами тя напук от един месец акаше само вечер , вече бях решила , че ще я водя в някоя денонощна лаб.Но детето явно ми усети тревогите и взе , че се стегна.Вчера си взех шишенцата с мен и тръгнахме на разходка.Дадох и да се налее със сок от праскова и след 10 мин - хоп видях че се спотайва клекнала.Моментално извадих шишенцата свалих памперса.........добре , че нямаше никой да ме види
.Все пак ни боцнаха и си взеха двете шишенца с материала. Та - тази нощ сравам аз , разбудих и Ели да и сложа пликче и почти бях сигурна , че до сутринта все ще го напълни , но.....УВИ. Подивях
Идваше ми аз да дам урина....Но реших да я пробвам с колектор докато е права .Подържах я така половин час и като махнах памперса - УРААААААААААААААААА пликчето пълно до половината 

много гаден тоя вирус ..
Каква беше тая работа само за един ден.. 
Преско наистина е пораснал много!А на кучето ви съм голям фен!
Ние имахме Шар Пей,но ни я отровиха най-вероятно
докато бяхме на вилата преди година и нещо..Мъжа ми още не може да я преболедува...

Такова мазане няма
Преди не й правеше впечатление, но вече явно не е така. Освен това нещо не е била много очарована от басейна. Баща ми я е увещавал 30мин, за да се навие да се топне малко без да врещи
Ще видим как ще е ние, като отидем.
Това звучи много гадно. Последния път, като беше маги с разстройство повече от 4дни, и моята педи ме заплашваше с болница