МАРТ-2006г.

• 10 463
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124280&photo=16
ето това от нас - от стр. 3 нататък - и нова прическа, и как ядем пръст, и как ни плаши пясъка, и как тормозим кучето, и как му носим купата за шапка... ей такива ми ти работи Simple Smile

# 196
боби, много сте готини !!!

# 197
boriva  ,много са хубави снимките а Преско е станал сладур голям  Hug Heart Eyes

# 198
Кали, какви са тия работи за болници сега Sad За яденето, Кристина откакто се разболя кара на попари, царевичен грис и кускус. Добре че не отказва плодове, даже за грозде се кара, ако не й дадем веднага. Много отслабнала ми се струва Sad Но не мога да я нахраня с друго просто. Аааа, пие и кисело мляко вечер, понякога през деня хапва с лъжичка. Иначе вчера сядаме да вечеряме и аз й топвам едно залъче хляб в манджата си и я питам: Искаш ли? А тя след секунда размисъл: Не, ниище! И как разбра, че не иска ми е много интересно, като не знае какво й предлагам  Shocked Ама сме така, това е положението. Дано като стане по-студено да прояде, че почвам да се плаша  newsm78 Rolling Eyes

Бори, много сте хубави Simple Smile

# 199
Здравейте!
И аз да се отчета и да попиша малко:
- за гърнето - както писах ние ходим след всяко ядене и през 1 час и нещо, но като г ледам скоро няма да махнем памперса;
- с яденето - още се храним по бебешкия начин, но ако ядем манджи на по-големи хапки, изяжда много малко;
- с говоренето - говори си някакви нейни неща, но нищо смислено.
Иначе от 3 септември почвам работа, като почна, ще видя как ще е, но дотогава имам да се справя с много неща, вадене на медицински, на свидетелство за съдимост, търсене кой ще гледа малката, но ще се справя някак.
Лек ден

# 200
Мерси милички за поздравленията  Hug то изобщо не го усетихме като празник, ако изключим огромния букет, който получих  Grinning

Борива, добре завърнали се, скоро се чудех къде изчезна, Преско наистина е голям сладур, ама той винаги си е бил сладък, а и все повече ми прилича на теб  Hug

Кали, какви са тия приказки за болница  Shockedдано да прояде и да не се стига до там  Praynig

Деси, това да не иска да яде, без да го е опитала даже, го играхме доскоро, само дето Алис /нали й е беден речника / върти неистово глава и маха с ръце да се отбранява от лъжицата , добре че напоследък позабрави да го прави. Вбесяваше ме точно факта, че даже не го е и опитала.

# 201
  • Варна
Дейзи, това за яденето все едно аз съм го писала. Преслав е същия. От два дни му хванах цаката. Режа му домат на малки парченца и му давам една малка виличка. Той се забавлява да гони парченцата из купичката, а аз давам яденето. Той нали много обича домат. Така хем яде ядене, хем домат, хем се забавлява, пък и се учи да яде сам. Голямо мазане пада, но поне мир има. Peace

# 202
Кате, това е един от начините  Wink лошото е, че в един момент се усещат и не се лъжат. При нас зора е на обяд, когато трябва аз да я храня, че винаги е нещо течно, вечер обаче кара на сухоежбина, първо й давам кисело мляко малко, после й режа в нейната чинийка домат, някакво месо, картофи, ако има, сирене и разбира се любимия Хляб, първо той се изяжда винаги, оставям я с една вилица сама да се справя и забравям 20 минути че имам дете, тъпче се както свари - с вилицата, с пръсти, но яде. Да чукам на дърво обаче почна да яде по-добре напоследък, оставям я на свободен режим, по някое време се сеща, че е гладна и почва да повтаря като латерна ам-ам-ам, странното е, че понякога огладянва 2 часа след като е яла, а друг път часове наред нищо не иска, абе човек си е вече, ама явно не се е метнала на нас с баща й, че ние можем 24 часа само да ядем.

# 203
Здравейте момичета
Тези дни и аз се мъчих със секретите на Ели за ясла  ooooh!Голям зор видях - първо акото .Ами тя напук от един месец акаше само вечер , вече бях решила , че ще я водя в някоя денонощна лаб.Но детето явно ми усети тревогите и взе , че се стегна.Вчера си взех шишенцата с мен и тръгнахме на разходка.Дадох и да се налее със сок от праскова и след 10 мин - хоп видях че се спотайва клекнала.Моментално извадих шишенцата свалих памперса.........добре , че нямаше никой да ме види Embarassed. Набегом отиваме до лабораторията , че наближаваше обяд и там ми заявяват , че трябва и урина (а педито преди време ми каза, че няма) Cry.Все пак ни боцнаха и си взеха двете шишенца с материала. Та - тази нощ сравам аз , разбудих и Ели да и сложа пликче и почти бях сигурна , че до сутринта все ще го напълни , но.....УВИ.  Подивях #CrazyИдваше ми аз да дам урина....Но реших да я пробвам с колектор докато е права .Подържах я така половин час и като махнах памперса - УРААААААААААААААААА пликчето пълно до половината Party
ТА НОМЕРА Е ДЕТЕТО ДА Е ПРАВО  , както казва и КАТЕТО Naughty

# 204
Кало има желание да яде, но не неща, които може. в смисъл... иска диня, вафла, пиле , чушка. от понеделник до сега е изпил около 70 мл лечебна хумана (обикновено пие по 600 мл на ден), и преди малко изяде половин сухар с 10 гр сирене. и не иска да пие нищо... и кола даже отказа (лекарката препоръча кола и спрайт заради обезводняването). и лекарства отказва (за пръв път). от сутринта до сега е акал около 15 пъти. ака 2 мин след като хапне или пийне нещо, без значение какво. пак се опитва да повръща.... започваме четвърти ден така. следобяд очаквам и т да вдигне пак... абе много неприятна история.

ще му мине.

# 205
Кали, а какво сте правили до сега като изследвания? Аз бих поискала да му пуснат ПКК и урина. Каквато съм паника, щях да побъркам педиатърката.  Twisted Evil Това, което описваш не ми звучи на мене никак нормално Sad Вярно летни вируси и пр., ама то се мъчи детето  Sad

# 206
Кали, доста ми се струва, не искам да ти се меся, но да не се обезводни. Това, което знам за тези летни вируси е, че се бие някаква инжекция ама айде де избяга ми името от главата/, за да се спре да се дриска и повръща / той повръща ли?/, след това се почва системно оводняване на организма, наливане с чайове с биберон с 1-2 дупки, за да не се претовари стомаха и да повърне детето, ако се наложи може и да му включат една система, за да се оводни. Ух, незнам, съчувствам ви много, дано скоро се оправи  Praynig

А стандартната диета - картоф варен и намачкан с лечебна хумана, морков, варено бяло пилешо месо...

# 207
Здравейте! Hug
Калина,дано Кайо се оправи бързо  Hug много гаден тоя вирус .. Confused
И Юджи вчера беше с Т,но днес слава богу няма! Simple Smile Каква беше тая работа само за един ден.. newsm78
boriva,много са хубави снимките! HugПреско наистина е пораснал много!А на кучето ви съм голям фен! Grinning Ние имахме Шар Пей,но ни я отровиха най-вероятно  Sad докато бяхме на вилата преди година и нещо..Мъжа ми още не може да я преболедува...
Силве,Успех с новата работа!

Целувки! Heart Eyes

# 208
ДЕЙЗИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН НА ПАТЕРИЦА!  Grinning

Нашата е след три седмици и ще я "празнуваме" на морето с Маги  Laughing Просто си представям как ще е Mr. Green

Аз много искам да оставя Маги да се оправя по същия начин сама с яденето, като Али. Но тя пък не иска суха храна. Яде само манджи и при тях не става. Но редовно ми взима вилицата и си боцка от салатата, сиренето и каквото се бодне на вилицата  Laughing Но с лъжицата е ужас  ooooh! Такова мазане няма  Laughing

Майка ми ми се обади и каза, че Маги много мрънкала и само ни търсела  Tired Преди не й правеше впечатление, но вече явно не е така. Освен това нещо не е била много очарована от басейна. Баща ми я е увещавал 30мин, за да се навие да се топне малко без да врещи  ooooh! Ще видим как ще е ние, като отидем.

Борянче, радвам се, че те виждам и тук  Mr. Green

Кали, дано Кало се оправи скоро  Praynig Това звучи много гадно. Последния път, като беше маги с разстройство повече от 4дни, и моята педи ме заплашваше с болница  Tired

# 209
  • Варна
Ох, Кали, това много лошо. Дано бързо да се оправи душичката. Praynig
Дейзи, сигурно си права, че скоро ще му омръзне. Аз пък все се надявам, че отминава този период с не-яденето, че много нерви хабя. Нали знаеш, надеждата умира последна. Tired
Борянка, много е пораснал адаша. И колко е сладък само. Пу-пу. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт