"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 123
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София
Абе днеска, бе! Ааа, ще ви пляскам!

# 122
  • София
 Crazy
Щи видя дали ще дойда, не съм подготвила мъж ми за този вариант. А не ми се ходи в двете посоко с маршрутка.  Confused

# 123
Мале,Клеми как се оправяш с количката в маршрутката newsm78 #Crazy

# 124
  • София
Трудно. Confused

# 125
здравейте!ние днес сме по-добре  Praynig и аз веднага скачам да ви почета. Stop
ауууу,и среща се организира. Hug гледам сетили сте се за фотоапарати да си напомните.сега и аз да ви напомня:снимайте и чакаме материала.да не ни забравите!
малките бургазлийки и те много сладки. baby_neutral
аз сокове и нектари не давам.пасирам плодовете и ги давам като пюре.да пие и предлагам само вода.иначе и аз мисля,че се дават веднага.
я,кажете,за кус-кус-а,пасирате ли го? newsm78 Соня много се дразни на по-едра храна.само хляб и банан хапва непасирани.вашите дечица как са в това отношение?

# 126
Проспахме срещатааааааааа Embarassed Embarassed

# 127
Къде стееееееее?Да не сте се затрили някъде по центъра #Crazy Почвам да се притеснявам Thinking

# 128
Къде стееееееее?Да не сте се затрили някъде по центъра #Crazy Почвам да се притеснявам Thinking
Ами оставих ги по на бира  Wink , явно продължават  Party
Издънихте се вие .... , от сън спомен няма !  Laughing
И аз чакам да видя нещо ... много снимки се направиха, ама няма  Rolling Eyes
За протокола : бяха тройка младежи на силно дамско присъствие  - Ния, Ема, Елисаветка, Евка и Венетка / макар и за кратко/   Hug
Хапнахме , пийнахме, обменихме слюнков материал чрез няколко играчки и си пожелахме следващият път да сме повече  Peace
P.S.  Чебураторе / ай са ми кажи че звучи добре като обръщение  Mr. Green/, връчиха ми твоите цигари и запалка - като единствен останал пушач ( поне само аз си признах, че съм такъв)   Wink
Та сега си имам и Карелия  Wink Grinning

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 22:36 от Magesta

# 129
  • София
айде аз да се отчета за срещата ( вече имаме комп  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green бая се изписали междудругото)
бети л, маджеста, понтес, сара, видричка, фифти и моя милост ( ох, дали не изтървам някого ???  newsm78 май не ). поприказвахме, колкото ни оставиха джуджетата. утре ще кача снимчици. имам и от други мини срещи, ама като няма комп - така е.

# 130
Искам пак срещаааааааа и ще дойда вече на всяка цена Hug

Полегнахме с малкия на двора в хамака и така якооо си заспахме,събудихме се в 17.30ч.По точно аз се събудих и ми се наложи да го будя дребния.

# 131
  • София
Ние чак сега се прибрахме,след форумската осъществихме още една среща #Crazy
Мн ми беше приятно, чакам и аз снимки Wink

# 132
  • София
бети л, маджеста, понтес, сара, видричка, фифти и моя милост ( ох, дали не изтървам някого ???  newsm78 май не ). 

Пропуснала си само macko Wink

На мен ми хареса много срещичката, с изключение на ранното тръгване на Бети.

Накрая като ги пуснахме да щъкат на един чаршаф, който Magesta придвидливо си носи беше много гот, аз поне се посмях от сърце на бебоците - едно лази, друго се опитва, трето дърпа роклите на момите (това моят ергенин Blush), момата съответно плаче, Жижо приглася, бе само ще кажа, че се събра публика около одеалцето да гледа Laughing

# 133
ееееееееееех,завидях!
хайде,изморени сте,няма да ви тормозим,но...чакаме снимките!
liletka,много ме развеселихте с вашето заспиване и се размечтах за хамак и сън на въздух...
е,лека нощ!

# 134
Здравейте!
Включвам се да си поръся главата с пепел.
Като мъничка компенсация за изключително нередовното ми форумване, ето тук моя материал от провелото се вчера мероприятие.
Срещата беше много приятна, макар и мъниците да не ни оставяха много време за приказки.
Предоставеното от Magesta игрово поле предизвика интерес, както в нашата компания така и сред преминаващите малчугани и техните компаньони.
Дамите (Еличка, Евка, Ния и Ема) бяха изключително чаровни и красиви, а господата (Жижо, Томи и Алекс) се надпреварваха да показват последните си придобити умения.
Само Ема внесе известен дисбаланс в настрението, като избухна в неудържим плач от задявките на Алекс и Жижо Joy Идея си нямам какво ще я правим такава ревлива  ooooh!
 Hug и лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт