"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 124
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Eho, zdraveite! Hug
Mnogo ste pisali, no 6te 4eta kato se priberem v Sofia Simple Smile
Vse o6te sme v provincijata i pak iztarvah sre6ti4kata :doh:Prijatno da si izkarate i mnogo cunki na bebocite  bouquet
sorry za latinicata Hug

# 106
Аз докато се запиша и темата ще свърши  Crazy
Честито но всички рожденници и именници   bouquet
EASpirit, мъжото е в командировка в Китай, щеше да е за месец, но изкара десетина дни и сега си търси билет, за да се прибере  Laughing Така че като се върне, веднага ще пиша дали ще идваме към Русе  Hug

# 107
  • София
Pepadg ето това съм срещала из нет-а на Giordani:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3_171
За кус-куса да споделя ново разочарование, 3-4 лъжички и ни мина мерака, но го отдавам на това,че мн и се спеше(защото и плодово пюре отказа) newsm78
Магеста,аз гледах за Плазмон,ама не намерих и взех някакъв случаен(гледах да е с по-дребни топченца). Приготвих го както за себе си, вода на око,малко олио и го варих повечко,захар,масло и сиренце и така.

# 108
  • София
Дааа, аз съм за заведението с хапването eat
Аз ще звънна на Адена (с тез никове ни подлуди това момиче ooooh!)

tini-mini, moonlady  - много са ви сладки момиченцата! moonlady, абе тя Норка станала руса... и с тея очи, малееее Flutter

За играчките - много вървят при нас едни чашки дето се мушкат една в друга от Мадъркеър за 9 лева. Могат да се групират по различни признаци, да се правят кулички (от мама), да се бутат (от бебо), да се чука с една по друга - бе нищо и никакви чашки, а Алексис си играе с тях много.

# 109
Ок, нека е в това заведение, както е обяснила magesta. Нещо на този телефон 0888405087 като й звъня, на алексче, тя не се обажда!?

# 110
  • София
pontes ако не се лъжа беше писала, че бебо има тъмни кръгове под очите? В една статия за захранването попаднах на инфо, че тъмните кръгове са следствие на алергична реакция към някоя храна. Ето това е статията:   http://www.bg-mamma.com/site/content/view/906/

# 111
  • София
Мами ползвате ли трипозиционния биберон на Авент(за АМ или сок)?Нещо и на 1-цата май тече много и се дави newsm78
Не съм сигурна дали се сещам за това заведение в градинката на театъра,ако не го намеря ще звънкам Wink

# 112
pontes Grinning майка ми обича да казва, че Нора се родила  брюнетка - то така си и баша, де, ама като се поогледала каква е обстановката и веднага се трансформирала в блондинка. Wink
А като й пониква отдолу руса коса и става на кичури. Wink
Ех как искам и ние да си присъединим към вашата срещичка! Rolling Eyes Ние ставаме мобилни след една седмица и ако навия мъжо да дойдем до Софетооооо.........супер ще е.

# 113

Полудях вече с моята Венета. Няма заспиване! Все на ръце - иначе не спи.  А като заспи и се опитам да я оставя в креватчето и почва да реве и така 3-4 пъти докато не откача и я оставя да си реве. След 4-5 минути млъква и почва игра. Иначе си стои права и си реве, да не мислите че си лежи. НИКОГА няма да заспи сама! Закъсала съм го! Дано докато стане на 5 я научим, че ръце няма да ни останат! Joy А и днес едно спане - два пъти по 40 минути.

ох и ние от три дни се учим н араце-голям рев е,незнам дали много я тормозя и дали това е голям шок за детенцето,но някой път заспива след 10 мин люшкане и пеене, а  някой път се съдира д ареве и нищо непомага освен цицата ми ooooh! ох незнам.
 Искам да ви питам мами,като правите нектарчета колко време могат да престоят така и съхраняавте ли ги  в хладилник? Аз правя на малката и гледам веднага д аго дам,защото несъм наясно колко може да издържи,ама става едно готвене вкъщи сутрин попара,нектари,пюрета готвя  цял ден около печката  chef

# 114
Аз ползвах биберонът на Авент с трите позиции когато давах киселото мляко с шише,но вече не го ползвам понеже давам на Алекс сам да си държи шишето.А как да му обясна как да си го завърти шишето,за да му пуска по-малко или повечко Laughing

За нектарите-аз мисля,че трябва да се дават веднага,няма как да се съхраняват.Това си е фреш,а фрешовете нали се сещаш на какво приличат като престоят. Peace

# 115
аз ползвам биберона на чико с позициите и малкия е доволен пие сок от него и сам си го държи не се улива и не се дави.
за нектара Peace
За нектарите-аз мисля,че трябва да се дават веднага,няма как да се съхраняват.Това си е фреш,а фрешовете нали се сещаш на какво приличат като престоят. Peace

# 116
Девойки, аз ще гледам да отида на Театъра по раничко - ей сега се сдипляме и потегляме ....
Та ако има някой друг като мен подранил да се обади да се мотаме заедно  Grinning

# 117
  • София
Абе не ставаше ли въпрос за УТРЕ? Shocked

# 118
А  newsm78   абе не сме ли днес четвъртък ?  Rolling Eyes

# 119
Ама сте едни чететчки!! На предната страница съм написала с ОГРОМНИ червени букви датата, мястото и часа на срещата....само мястото сепроменя, в заведението пред бившия мавзолей пак в градинката, заради картофките - нищо друго!

Общи условия

Активация на акаунт