Отговори
# 105
  • БУРГАС
След дълго отсъствие - отново съм на "бойното поле" newsm47

Прити, идея нямаш колко се радвам да те видя пак на "бойното поле"!!! Следващото ти "изчезване" да е в отчетни и то още Септември! И май че и ти си именничка, а? Айде честит имен ден!
Рожбе, мерси за почерпката! Честит имен ден и на теб! Жива и здрава и бременна скоро!

Кали, стискай зъбки и си полежавай повечко!
[Стела, снощи те сънувах  Mr. Green Бяхме се събрали на форумска среща около някаква маса, а ти не спираше да шеташ. И си викам: абе, какво се е разшетала тази мадама, като е толкова бременна  hahaha Joy hahaha Joy Само това помня  Grinning
Кво искаш да кажеш с това "толкова бременна"? Аз продължавам да твърдя, че съм малко бременна до доказване на противното! Joy Днес влизам в седмия месец!

# 106
Мерси Стелче Hug
Честито на всички именици и от мен!
  bouquet

# 107
  • София
Здравейте и от мен  Mr. Green
Рожбе, честит имен ден да си жива, здрава и много да те слушат всички около теб  Hug
Прити много се радвам да те видя отнова налиния мила  Hug
Кали тези три месеца, ще минат бързо и след това ще имаш най-прекрасната бременност  Peace
Еве, честита годишни и теб много да те слушка мъжлето  Hug
Ивчони ти си го натискай , пък той каквото иска да си мисли  Crazy  Mr. Green
Голди, всички любопитки чакаме резултати след прегледа   Mr. Green

# 108
  • София
Рожбе, честити имен ден!Всичко най, най ти желая и дано скоро се радваш и на втора рожба!  bouquet
Кали,миличка искарено ти съчуствам,но ще трябва да стискаш зъби,защото е за хубаво!Аз да ти кажа съм на същия хал,ама мойто е от безразборното тъпкане с каквото намеря.Снощи ядох калкан и цяла нощ съм като теб и до сега пак ми се гади,а иначе рибата си беше супер.На морето пак такива изцепки имах ,но с миди,абе нещо не ми е тръгнало на морски деликатеси. Naughty
Евелинар,честита ви годишнина!Още дълги години да се обичате с мъжо и да си народите цяла детска градина Mr. Green Hug.
Аманитке,никакво отчаяние!Главата гордо вдигната и с усмивка всички скоро ще си бъбрим в отчетни!

На всички момичета,които не чакат желая късмет!Обичайте се и всичко ще е наред Heart Eyes.

# 109
  • Видин
Ааайде и аз да пиша днес  Blush
Честит имен ден на всички празнуващи.
Запалете една свещичка и от мен...на работа съм до 22часа и няма да успея да ида Cry
Помолете се на св.Богородица скоро да ни дари всичките с малки припкащи дечица, които да осмислят живота ни! Praynig
Кали, всичко бих дала да ми е лошо и бременност да е причината, а не някакви вируси и кви ли не чудеса Crazy Полежи си малко сега и след няколко седмици ще се чувстваш добре
Още един път честито на празнуващите, на нечакащите успех и приятен ден   bouquet
П.С.Ако не ми мине котка път довечера ще си имам мъж  smile3508 въпреки че изпуснахме момента, няма лошо да му скъсам шортите  smile3506

# 110
  • Бургас
Добър ден!
Най-после се пльоснах тук Mr. Green
Честито на Рожбето и всички, които празнуват днес  bouquet
Отчетът - прегледът мина добре; имам си първа снимка на точка за бебешкия албум. Голдин каза, че точката е много хубава и прилича на него Crazy Док.каза, че е рано за пулс, ще го чуем в началото на септември. От днес съм на диета, ще ми следи стриктно килограмите. Писна цял живот да съм на диета, ама щом лекар го казва Embarassed Благодаря за палците, подкрепата и окуражителните думи. Щях да чакам до следващия преглед, но не издържах и си сложих лентичка днес Flutter
На всички пожелавам прекрасен ден с незабравими емоции. Целувки Heart Eyes
Стели, много сме несериозни напоследък. Задължително трябва да полеем точката следващата седмица Hug Е, стига де, естествено, че с минерална вода Peace Ти какво си помисли Mr. Green

# 111
Ееее...Голди стра6ен профил Hug пупуппупу...
Супер дата си имала за потвьрждение на бременността си Hug Heart Eyes

# 112
Честита точица Голденце Heart Eyes Hug Голделин да погледне малко по-добре, и да види, че на теб повече мяса туй бебоче-точе, нали няма още пишле  Joy
Честито и на теб, Рожбе, все тъй хубавица да си и с бебче да се радваш  Hug
Кали, мила, скоро да се оправиш  Praynig

# 113
Здравейте мили момичета.

Честито на именничките да сте живи и здрави и искоро да получите най - прекрасния подарък  ylinfant

Кали почивай си,сега ти и малкото същество в теб сте най важните. Бабите ще ги натоварваш повече с грижи по детето за да може да си почиваш пълноценно.

Евелинар честита годишнина и много щастие и детски смях да огласят дома ви.

Аз въпреки,че от някоко дни не съм писала ви чета редовно.
Не пиша щото нещо не съм в настроение и в работата много се уморявам .Лошото е,че нашата главна касиерка отново няма да я има 8 раб.дни и напрежението ще ми дойде множко.Дано всичко
да е наред с мен да мога да устискам и да не казвам за състоянието си поне до 20 септември,че още е много рано.

Голди честита точица и лека и безпроблемна.

Това от мен засега и бъдете щастливи

# 114
  • БУРГАС
Браво, Голд! Честита ви точка-бочка! Голдин може и да е прав (нали момичетата приличали на бащите си)! Айде другата седмица ви каним на минерална вода у дома! За мъжете ще отпуснем водчица от мен да мине! Mr. Green

# 115
Здрасти мацки,
Голд, честита точка, скъпа Hug
Честито на всички именници   bouquet
При нас нещата са на изчакване......днес д-р Кацаров трябва да види резултатите от микробиологията и да каже какво следва...
Хубав ден ви пожелавам  bouquet

# 116
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛА РОЖБО!!!  Tada
Бъди все така красива, умна и чаровна, мъжа ти много да те слуша и обича, малкия да расте живичък и здравичък и естествено скоро - скоро да сте в разширен състав  family
Съжалявам за неприятната случка на плажа  Sad Моля те, не се обвинявай за нищо - все пак не можеш да вържеш малкия за полата си нон стоп, има и такива опасни моменти, но ти не си виновна за нищо. Представям си какъв ужас си изживяла, направо ми се сви стомаха ... Но стига с неприятни емоции, както са казали и момичетата, забрави го и си изкарай един весел Имен Ден!  Heart Eyes

Голдинце честито мила за точката  Laughing А дано да расте здравичко и да се превърне в едно малко сладко бебче, което да прилича на теб  Flutter  Heart Eyes

Хубав ден на всички ви желая, момичета! И нека се помолим на Света Богородица да ни дари всички с бебчета  Praynig Praynig Praynig

# 117
Здравейте момичета кокичета  Hug

Честит светъл празник на всички празнуващи    bouquet

Рожбо, Прити - Честит имен ден  Hug Бъдете здрави, хубави, добри и много скоро с хубави новини за две черти  Laughing
Морги, Честит имен ден и на теб мила  Hug Да растете здравички с коремчо и през януари да се гушкате сладко  Hug
Прити, много се радвам, че се завърна  Hug
Голди, страхотни новинки на този чуден ден  Hug Честита точица мила и да расте здравичка в коремчето на мама
Мушмороче сладко, ще чакаме доки да си каже тежката дума утре  Peace Дано да види хубави големи фоликулчета, които да чакат заветната среща след няколко дни  Peace Hug Heart Eyes
Еличка, Честито ви едномесечие с бебчо  Hug Да расте здраво и усмихнато дете  Hug

Хубав и слънчев ден на всички, изпълнен с много тестчета с по две чертички  Hug

# 118
Здравейте мацураниии!!! 
Рожбенце, честит имен ден да си ни жива, здрава и много обичана, един бебок да напълни дома ви...  Hug 
pretty ей стахотно е да те видим отново на линия, от кога те следя само да знаеш, липсваше ми...   bouquet Честит празник и на теб!!!
Morgy честит празник мила и дано Богородица ви пази с бебчо!!!  Hug
Kalli тези три месеца, ще минат бързо, ти сега пази кревата пък после ще си спомняш с усмивка за тези моменти  baby_neutral 
Евелинар, и на теб честита годишна и много любов и разбирателство!!!   
Голденце едно огромно ЧЕСТИТООООО  Hug !!!  И сега да пазиш точката на едномесечкото Коко  Joy , да не получиш мъмрене от свекървата  hahaha Elpet ...
Муше, абе да ти кажа струва ми се, че при доста мацки този месец лелката е минала леко и предимно само със зацапване, отдавам го на времето  Peace
fransy  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
amanita я бързо да видим къде е усмивката...  Joy

Мацки, както Славундерчето е констатирало идва времето, когато списъчето ще бъде само едно и то на УСПЕХА  newsm44

СЕГА ИСКАМ ПО ЕДНА ГОЛЯМА УСМИВКА ОТ ВСИЧКИИИИИ... И радвайте се на страхотното време...

# 119
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала, но това не пречи да ви чета. Днес има толкова празнуващи, че помислих, че няма начин да не поздравя и аз.
На всички именници пожелавам здраве, щастие и пълна къща с бебета.

На Голди и честитя точицата. Мила Голди, пожелавам ти да расте и да хубавее  Hug
На Криси вече честитих на лични, но искам и тук да и пожелая лека и красива бременност.
На Кали да и кажа, че и стискам палци повръщането и зацапването скоро да отшумят.
Мисля, че пропуснах някой, за което моля да ме извините, не е съзнателно.

Мисля че август месец е вълшебен. Толкова падащи звезди има, а и най-хубавият църковен празник е днес. Моля се за всички нас,  които с трепет очакваме малките човечета. Дано Господ и Богородица бдят над нас и ни покажат верният път към заветната мечта  Praynig

Верич мога ли да те помоля да ме сложиш в списъка за 29.08, тогава не чакам. Май пропуснахме овуто този месец, а и доки се съмнява за сраствания и ми предлага лапаро, но въпреки всичко - надеждата умира последна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт