МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 818
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • Varna
Ели, честит рожден ден, много щастливи дни.
Олче чудесна темичка, а на Ирка  благодарско за заглавието.
 Ами, Сиска значи цяла седмица ще ти честитим годишнината.
 Гуен поздравления за смелостта. 
  По въпроса за зъбите-На нас откакто ни изникнаха преди милион месеца зъба така си и стоят
 Нещо се е повредили детето ще го нося за рекламация.
 Отивам да оправям къщата- днес цял ен Бетка я гледа баткото и е минало торнадо през нас, вследствие на което Бети заспа още в 8,20. А за внимание днес няма на кого да обръщам - татито ни  пази родината днес, спете спокойно. Лека  нощ.

# 16
  • София
честита ни нова темичка, олче мерсаж! smile3503

честит празник на теб, страйпър! здраве и семейна топлина и нестихваща любов! newsm51 txtloves Two Hearts

гвен, вече не кърмиш сигурно (какво ли и питам, де), честито!  bouquet

по повод моето запитване, кърмачки, как приспивате? ние все така на амчето си заспиваме и дано до догодина се откажем, че... има рев да изревем, ако не стане. но....остава питането ми. newsm12

за бибите, не ги обичаме от много време насам, за гърнето - не сме хич на тази вълна.

за вървенето - много е неуморна и пада и пак става и хич не плаче, смелост голяма. dance

и последно за таз вечершния ми репортаж - имаме си кътник newsm47, много страшен бре, като кажа: а да види мама зъбчето и такава уста отваря и плези езика Simple Smile)) скица! smile3539

и забравих, красито е супер сладка, браво на вас , ладида! отличен 6!
 smile3521 smile3522
лека нощ!

# 17
  • Велико Търново
Добър вечер Heart Eyesпак съм аз Mr. Green!
Айде,мацки да подкрепим Крейзи Peace
http://www.mmszvezda.com/vote.php?f_pic=1075#pic

# 18
Тука е Люба Simple Smile Преинсталират РСто, затуй липсва  Mr. Green
Ванилка, само с цици се приспиваме.. никога не е заспивал по друг начин.. Само дето САМО със смучене не ще.. трябва и разходки, полюшвания и поклатушвания. Не ме питай с туй 11,5 кг. бебе какъв фитнес си правя по 2 пъти на ден (на обед и вечер). Че и не заспива бързо - 1/2-1 час яко кардио си имам  Crazy
При нас е весело тия дни - двмата с Калинка голям купон си правят  Twisted Evil Дива и щастлива ме правят - то мойто де.. момата кротка  Heart Eyes

# 19
  • Велико Търново
Крейзи,четеш Mr. Green

# 20
Добър вечер Heart Eyesпак съм аз Mr. Green!
Айде,мацки да подкрепим Крейзи Peace
http://www.mmszvezda.com/vote.php?f_pic=1075#pic

О, много благодаря, не очаквах  Blush Мислех сама да помоля (нагло Twisted Evil) и ти ме изненада много приятно.  Heart Eyes
Айде дайте едно рамо сега  Mr. Green Hug

Тъкмо чета, да не забравя:
Честит рожден ден на Ели!  bouquet
Честита годишнина от гражданския брак и весел купон и за празника около църковния, Сисеееееееееее ...  Mr. Green
Гвен, честити  bombs Да си ги носиш със здраве и гордост! Sunglasses

Ние сме добре, бяхме селянчета доста време и добре, че е хладно в къщата... че 45 градуса е стигнало в Пазарджик  #Crazy sweating
Лео расте и хубавее, ама снимки не съм свалила. Пада, жули едно и също коляно по 3 пъти на ден исамо треперя да му заздравее  Confused Устата 3 пъти разбива  Mr. Green Пакостник отвсякъде се задава...
Иначе приказва много, показва крачета, ръце, зъбки, носле къде е и т.н. номера.

# 21
Ей, лисицо  Mr. Green И пиша даже  Wink Hug

# 22
  • Varna
 crazy, От мен едно имаш, утре ще гласувам и от хотелския комп. Embarassed То там може и опашка да стане за гласуване. Mr. Green

# 23
Гвен, честити ти нови придобивки! И на мен ми предлагат да се възползвам от подобна интервенция, след като спра да раждам, но пусти страх. Не мога доброволно да легна под ножа!  Confused

FY, много ми хареса Сисито на една снимка дето е хванала едно момченце за ръката и го гледа влюбено. Голяма скица е. Добре че ни показа Ивчо, Сами, Жасминка. Отдавна се бяха мяркали по екраните ни.

Крейзи и аз гласувах за теб, но никъде не ми дава че съм гласувала успешно  newsm78 , да не съм объркала нещо!?

Олче, новата ни жабешка темичка отново е приказна.   bouquet

# 24
Крейзи ще гласувам  Peace,кажи моля те за какво е цялата работа?  Grinning

# 25
Сисе, честита годишнина! Бъдете все така щастливи заедно, обичайте се, уважавайте се и скоро да ни зарадваш с хубави новини за някое братче или сестриче на Божа (разбира се, ако го искате).

Не разбрах къде да гласувам - само мъже, само жени, жени и мъже?
Казвайте какво да кликам.

Краси, Жасминка, Сиси, Сами, Ивчо - големи сладурани са всички.
На мен много ми хареса тоалета на Краси. И е много сладка с този биберон.

Гвен, честито и поздравления за куража! И мен много ме е страх, но започнах да се замислям. Особено като ги видя след кърмене.

Духи, и теб те поздравявам, че се справяш с 2-та. Дано те слушат повече и да издържиш докато е необходимо. Сигурно на тях им е много интересно да са заедно по цял ден.

# 26
Честит рожден ден, Ели! Желая ти цялото щастие на земята!
Радввам се, че семейните ви отношения са се изгладили и дано от тук нататък да е все така и по-хубаво да става.

Честита годишнина на сем. Чемширови! Желая ви много любови щастие!

Олче, багодаря ти за прекрасната темичка

Така, сега аз да почерпя за рождения ден на Георги - днес става на осем години (боже, кога мина толкова много време  newsm78)

Гвен, честити нови придобивки! Да си ги носиш със здраве! Браво за смелостта!

Крейзи, имаш и един глас от мен!

Краска на Ладида е станала страхотно красива! Същото мога да кажа и за Сиска на Фи! Направо като ги гледам все повече и повече ми се приисква момиченце да си го конта и аз така, ама нещо не става  Sad

Аз имам от вчера ново детенце - едно момиченце на 5 години - много хубава. Живее само с майка си, която я е родила доста рано като гледам.

Ванилка, ние също заспиваме почти само на цица, но в последно време имам чувството, че започва да се отбива лека полека. През деня не иска да суче, само сутрин и вечер, и то вечер аз му забивам направо цицата в устата, за да заспива по-бързо  Mr. Green. През нощта се буди само един път за сучене и така.

Георги е вече ученик и трябва да става рано. Много малка тази ваканция тук - 5 седмици  Sad.

Лек слънчев ден ви желая!

# 27
Честит рожден ден на Георги, Кате!
Да ти е жив и здрав, много послушен, много шестици в училище и да расте все такъв хубавец!
   bouquet

Момичета, благодаря за гласовете  Hug
Играе се за това:

За да гласуваш, кликаш на този бутон под снимката:

Когато вече си гласувал за даден човек, същият бутон изглежда така:

Регистрирайте се, ако не сте и гласувайте поне по веднъж. Има томбола и всеки ден 4 от регистрираните печелят телефон  Wink
Егаси рекламата им направих...  Tired Но ако искате, де  Hug

# 28
  • Бургас
Добро утро!
Кате,

Да ти е жив и здрав роденика и само щастливи мигове да имате всички заедно!!!

Благодаря за почерпката! Големиии вкусотии рано сутринта!  Crazy
Крейзи, гласувах! Айде днес да имаш нов тел! Стискам палци!  Peace Peace Peace
Мен ме извикаха инцидентно на работа днес.  Tired Така не ми се ходи........  Tired Tired Tired

# 29
Добро утро
КАТЕ чЕСТИТ рОЖДЕННИК ДА Е ЗДрАВО И ЩАСТлИВО ДЕТЕ!!! Да се справя в учението с лекота и само шестици да носи (или там каквито са оценките при вас)   bigdance2  Party Time
И днес да не забравиме да честитиме годишнината на Сиска!!! Много семейно щастие и не се връзвай на приказките му  dance Two Hearts (нацелувай си разглезената госпожичка)
При нас нищо ново - тази седмица я спрях от кухняр че само изхвърлях и тя вчера си е изяла супата която й направих и се надявам така да продължава, че се бях поизнервила с това неядене.
Много хубави снимки слагате така ми се иска и аз да се науча да го правя ама...ако на някой му се обяснява нека ми пише на ЛС.  newsm03
ЛаДиДа - ако е само за един ден е добре не тъжи.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт