Люба,браво
добре,че е Ивчо си е сладур!И да знаеш клюто му е майката Таня Арк,браво,че си се усетила сълзи ми тръгнаха-първо Люба,после и ти
Как са твоите мъже Йовчо и Никола?Никола как е от към коса?Божа тц!Катя,честит ви автомобил!
Спокойна нощ!
добре,че е Ивчо си е сладур!И да знаеш клюто му е майката
Как са твоите мъже Йовчо и Никола?Никола как е от към коса?Божа тц!
.....айде и от мен
/че в повечко ми дойде клю-то днес/
.
.

Много се огорчих като прочетох за премеждията на Сисито и Ники, дано вече е добре малката принцеса и Ники да се включи с добри новини
.
Честит автомобил на Катя и семейство. Безаварийно ползване и лек път с нея ви пожелавам.
Както винаги Люба е супер мама - как смогваш на 174639273 фронта незнам, явно организейшъна при теб е на много високи обороти. На мен Ивко ми се вижда разнообразен с новата прическа и ми харесва, но "мосюто" незнам как ще реагира и ако случайно си подстригала по друг начин Ивко - чакаме снимки.
Ива и Ави , много ти е пораснала и красива щерката.
Пайзи много добре изглеждаш , аз коремче не видях...ако има явно ще е мноооооооого мъничко в сравнение с моите прелести. Много сте хубави на снимките.
Ето и обещаните снимки от мен, но са малко...нямах възможност много да снимам. Дано Шуши е щракала повече. От тук започват новите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160477&photo=39
да са ни живи и здравички дечицата сладки!

, но като си отива лятото, все тъга ме обхваща... макар септември да е красив месец и специален за мен (имам р.д.), пак ми е едно такова днес
хайде, да не вкарвам повече такова настроение в темата. затова неде, наслади се максимално на днешния ден и само хубави емоции!