МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 826
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
-Да почерпя с бира,че с Таня така я подкарахме!

Люба,браво Heart Eyesдобре,че е Ивчо си е сладур!И да знаеш клюто му е майката Mr. Green

Таня Арк,браво,че си се усетила сълзи ми тръгнаха-първо Люба,после и ти HugКак са твоите мъже Йовчо и Никола?Никола как е от към коса?Божа тц!

Катя,честит ви автомобил!

Спокойна нощ! Hug

# 226
О,Ани,мерси за успокоението,но явно вече ти се спи и не си видяла как е накръцкан..........,а и на неговата права като праз коса/наследил е явно моите буйни къдри/ си личи от километър....и аз цяла вечер се успокоявах,че не е толкоз зле,ама получих ЛС от бдителна съфорумка и обещавам тържествено да довърща пъкленото си дело утре....А иначе го "обарботвах" на терасата,качен на стол,с облегалката откъм парапета/без шансове да се покатери на него/.....да гледа кварталните клюки,докато мама се упражнява...........
А сега/зада не стана банална с моите писания...но като ме оставя мъжа без надзор/ само да поздравя рожденничката:
Неде,честит ти празник,желая ти много късмет,любов и млад дух!

Сиске,а аз се опитах да съм деликатна и да не споменавам имена Naughty.....айде и от мен beer/че в повечко ми дойде клю-то днес/
Лека и спокойна!

# 227
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НЕДЧЕ!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА,УВАЖАВАНА,МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ  И ВСИЧКО ЗА,КОЕТО МЕЧТАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ!

Люба,бдителната съфорумка кучета я яли,ама Асен като си види синчето HugСтрахотна сладурана си Heart Eyes

# 228

Eто я моята мадама.Незнам просто какво да ви напиша иначе с удоволствие мога да седна и да изпиша 20-ина реда минимум..

# 229
Честит Рожден Ден, Наде!

Бъди много щастлива с 2-та си мъже. Пожелавам ти всичко най-хубаво.

# 230
Добро утро!

Неде, честит рожден ден! Пожелавам ти много любов и сбъднати мечти!

ива_АВИ, много ти е хубава принцесата, с тези големи очи...

Люба, нищо му няма на детето, бе. Много си е добре даже, я не разваляйте хубавата работа.

Приятен и спокоен ден на всички, а работещите, нали знаете - до обяд, че е майсторски ден!

# 231
Добро утро!

Кафенцето, чая и закуската тази сутрин са от мен  Wink.

Честит рожден ден Неде! Желая ти много здраве и цялото щастие на земята!
[/u]

Люба, много хубаво си го офъкъла Ивчо. На мен ми харесва, даже си мислех днес така да острижа Георги, че той машинката хич не я долюбва.

Ива, много ти е готина дъщерята с тези големи очи. Я кажи ти кърмиш ли още?

Ние снощи бяхме на един ресторант в друг град на тунското езеро. Поводът беше да полеем новата кола  Mr. Green. Ресторантът беше мексикански и много хубав. Поръчахме ние едни блюда, бири разни там мексикански манджи, в които имаше и риба. И като опитахме рибата беше развалена, но другото беше страшно вкусно. Казахме на сервитьорката, извини се жената и след малко дойде шефа и ни се извини много прилично и каза , че цялата сметка я поема заведението  Shocked. Та пак поляхме колата, но на сметката на заведението  Joy.

Айде оставям ви, че работата не чака.

# 232
  • София
Неде, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Бъди здрава и услмихната, много късмет и любов!

Ива-Ави, колко сте порасналииии  Heart Eyes

МАЙчета, днес ми изтича интернета и ако не успея да мина през доставчика днес, сигурно няма да имам , затова няма да влизам. Ако времето не ни подведе, утре сме в Борисовата - детската площадка с пъразлката-слон и влакчетата. Дано някой реши да ни направи компания.

# 233
  • София
Руми, ние май няма да можем да дойдем, а и за утре го дават малко гадно времето, но дано поне сутринта да става за разходка.
Недка, честит рожден ден! Желая ти много щастие и мигове, които да ти спират дъха!  bouquet  bouquet  bouquet
Люба, Таня, Сиска, нещо ми провокирахте любопитството, някои са се усетили, аз не съм от тях, признавам без бой. Затова дайте насам някой линк да четем и да влезем в час моля Embarassed Blush
Честита прическа на Ивчо! Ние с мъжо пък вчера ей така решихме да ходим на мач (той е цесекар, а пък на мен ми беше интересно да видя какво е на стадиона и така). Май не бих повторила, но поне ми мина мерака и за това Grinning
Лек ден!

# 234
Кърмя,че чак пушек се вдига.Сутрин след сън,през деня ,когато се вкисне за нещо,вечер за приспиване;на обед за приспиване и през нощта още 2 пъти незнам тогава защо иска.
Въобще не ми е ясно ще се отбиваме...

# 235
  Привет!

Честит рожден ден, Неде желая ти всичко най-хубаво!  bouquet  bouquet  bouquet

Мерси, за комплиментите, постарах се да избера снимка на която не се вижда коремчето....и аз си мислех, че съм отслабнола, но пусти кантар все същите килограми показва??????????

Гласувах за за Калоян! Даниеле пусни някои нови снимки да видим колко е порсъл.

Бъбълче, питаше за линк със снимки, но няма такъв, свалям само тези, които ги покозвам тукV
  И на мен ми стана любопитно, защо Сиска се е просълзила? Уж чета внимателно, но явно съм пропуснала.
   Ивчо добре си го постригала..ние все още не сме постригвари, не че има много какво да се реже!
   Лек ден от нас!

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 16:23 от paizy

# 236
Неде, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти да си винаги здрава и много, много щастлива. Да те радват твоите мъже страшно много и да си винаги горда с тях.

# 237
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НЕДЕ! ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА НАШИ ПОЖЕЛАНИЯ!

Хайде и аз да допринеса за раздвижването на темата.
 smile3543 Много се огорчих като прочетох за премеждията на Сисито и Ники, дано вече е добре малката принцеса и Ники да се включи с добри новини  Hug.
 travel Честит автомобил на Катя и семейство. Безаварийно ползване и лек път с нея ви пожелавам.
 supermama Както винаги Люба е супер мама - как смогваш на 174639273 фронта незнам, явно организейшъна при теб е на много високи обороти. На мен Ивко ми се вижда разнообразен с новата прическа и ми харесва, но "мосюто" незнам как ще реагира и ако случайно си подстригала по друг начин Ивко - чакаме снимки.
 4470 Ива и Ави , много ти е пораснала и красива щерката.
 sun Пайзи много добре изглеждаш , аз коремче не видях...ако има явно ще е мноооооооого мъничко в сравнение с моите прелести. Много сте хубави на снимките.
 sun Ето и обещаните снимки от мен, но са малко...нямах възможност много да снимам. Дано Шуши е щракала повече. От тук започват новите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160477&photo=39

Приятен слънчев последен августовски ден!  smile3531

# 238
  • София
ей люси, много хубави снимки видях!!! казват, че с деца на море е лудница, ( и то си е така, освен когато спят), но пък какви снимки ставааааат, пълни с живот!!!  Hug да са ни живи и здравички дечицата сладки!  Flutter Heart Eyes

неде, честит празник днес! много семейно щастие и топлина! здраве за всички вас и весело настроение през този хубав ден!  bouquet

малко ми е носталгично днес, последния августовски ден... такава съм си романтична и за някой друг век вероятно  Joy, но като си отива лятото, все тъга ме обхваща... макар септември да е красив месец и специален за мен (имам р.д.), пак ми е едно такова днес  Crazy хайде, да не вкарвам повече такова настроение в темата. затова неде, наслади се максимално на днешния ден и само хубави емоции!  loveuuu 1dating smile3510

# 239
Здравейте, мога ли да споделя с вас проблема който имаме, в парка моя Криси 1г. и 3м. се държи добре и е дружелюбен но има едно момиченце с 3 месеца по-голямо което го бута доста грубо и той се разтройва и почва да плаче, с майката сме приятелки но неможем да разрешим конфликта това непрекъснато се повтаря незнаем какво да правим, моля за съвет, пишете ми вашите мнения бих се радвала да ги узная

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 15:04 от zori2005

Общи условия

Активация на акаунт