МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 822
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Varna
 Честит рожден ден Наденце, много щастие.
Аз само на бързо да изклюкаря, че  Леонардо с мама си е на почитната 6страница на списание Моето бебе.много са сладки, миличките.
 Кате, честита ви кола, много километри да навъртите с нея.
 За калоян и аз гласувах.

# 241
  • Велико Търново
Здравейте, мога ли да споделя с вас проблема който имаме, в парка моя Криси 1г. и 3м. се държи добре и е дружелюбен но има едно момиченце с 3 месеца по-голямо което го бута доста грубо и той се разтройва и почва да плаче, с майката сме приятелки но неможем да разрешим конфликта това непрекъснато се повтаря незнаем какво да правим, моля за съвет, пишете ми вашите мнения бих се радвала да ги узная

Просто не се събирайте и няма да има проблем Peace

# 242
  • София
Здравейте момичета,
Пиша от Панагюрище, както знаете от две седмици сме при нашите.
Благодаря за пожеланията по случай рожденият ми ден.    bouquet  Пиша от компа на съседите и затова почерпката е скромна   party023 newsm38 beer3 beer2 Ние със Стоянчо сме добре. Вече няколко пъти през деня го гледа сестра ми и аз почивам. Утре съм намислила да правим прощъпалник, защото детето от 3 седмици вече ходи и става все по - добър. А и почерпката за моя ден също ще е утре като дойде Мъжо. Това е от мен.
Липсвате ми въпреки, че се опитвам да пропрочетам по малко отвреме на време.  bowuu

# 243
Неденце, Честит Рожден Ден....много здраве и късмет и мъжете малко да те ядосват...повече да помагат
Кабранска ....ние сме много равни хихихи....обработвам го с машинката с гребенче с  номер 1, вързан в стола за хранене, докато се забавлява да дърпа и дъвче кабела.....само1-вия път беше почти успешен,...вече ми е за четвърти и дори успявам да не му направя дупки....иначе не знам как успявах да го направя на дупки....уж с гребенчето стриже еднакво
Преди да започна да тренирам  с машинката го подстригах веднъж с ножица, седнал във ваната гонеше косъмчетата, които падаха.....но ми отне 2 часа а той гъбяса ....  hahaha иначе беше перфектната прическа
Между другото....трудно ми беше поне ден да му свикна с физиономийката като го подстригах първия път...все едно ми бяха сменили бебето ...странно чувство да ви кажа.
Сега ще ви пусна какво бясно количество коса имахме и как изглеждахме след 1-вата подстрижка

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 22:10 от BgViki

# 244
# 245
Честит рожден ден на Недка!!   bouquet  bouquet  bouquet Бъди много щастлива и обичана!   bouquet

БгВики -много е хубав Мони особено с многото коса  Grinning
Даниеле гласувах за Калоян! Peace
Кате-честито !От опит знам,че новото си е ново,много  безаварийни пътешествия ви пожелавам  Peace
Кажете за какво става въпрос -просълзяването на Сиска,че не ми стана ясно..
Жули се катери,преди малко се качи на масата за хранене ,върху покривката,бъркаше в портокаловия сок.Оставих я за минута докато изнасях чиниите и тя омаза всичко със сок..

# 246
 newsm67Неде, ЧРД!  bouquet
Пожелавам ти от все сърце много здраве, радост и добро дете!  Mr. Green

# 247
Добро утро!

И тъй като днес е Симеоновден :

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Кафенце?

Кате, щях да забравя - честита ви кола, само на хубави места да ви води!

Даниеле и аз дадох своя вот за Калоян. Голям е красавец!

Люси, с удоволствие си разгледах и вашите снимчици, много сте сладки! Мони на BgViki и той голям бонбон и колко много коса! То и ние си имахме в повечко, но той бие рекорда.

И тъй като скоро не сме се показвали ето няколко снимки и от нас:
ТУК Гоги се храни сам;
ТУК с голямата ми племенница /последно време много обича като види тротоар или бордюр да сяда там/;
ТОВА му е обичайната поза за спане.

Пожелавам ви спокоен и релаксиращ уикенд!

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 07:54 от Лони

# 248
Здравейте мили майски майчета,надявам се не сте ни забравили.С моето диване време не ми остава,толкова е ревнива и мрънкава а и сега 3 кътника едно временно и избиват а може и четвърти и съвсем не се трае.
Честити Рожденни дни,честита кола на Катя и ние сега обмисляме да купуваме.
ами ето и малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125976&photo=7
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125976&photo=8
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125976&photo=15

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125976&view=1&photo=1-ако искате още да разглеждате.

# 249
БгВики моят син е със същата гъста и дълга коса,но толкова ми е жал да го подстрижа и като знам че и той ще заприлича на друго дете.  По-бързо да минават сега жегите, а пък догодина на пролет и аз ще го подстригвам PeaceНо незнам дали ще се справя така добре сама  Sad

# 250
Здравейте мами и беборани Simple Smile
Най-сетне и аз да вляза и да кажа две думи Wink
Първо да се похваля,че вече си имам християнче-в четвъртък  на имения му ден му направихме на Алекс скромна кръщавка в Клисурския манастир(между Берковица и Вършец).Бяхме само ние с татко му и едно приятелско семейство,от което мъжа му стана кръсник.Беше много хубаво(то мястото си е такова спокойничко и красиво)-отпразнувахме го със скромен обяд на кръчмичката отвън,а детето се държа поносимо-почти не плака,ама мъката му беше да стои толкова време на едно място без да се разхожда JoyПобутна попчето,погледа го сърдито,ама нямаше тежки реакции Simple Smile
Снимките разбира се не са свалени,но другия път ще ги пусна да ни видите.
За косите да ви кажа ние вече редовно си се стрижем-или аз с ножицата или направо на фризьор(даже двама вече сме сменили).И аз исках да му пускам дълга коса,но ми дожаля в тези жеги-той много се поти и отзад на вратлето все е обринат миличкия.Дълга коса ще пускам зимата.
Много са сладки всички снимки и другите дечица все ми изглеждат едни големи,сигурно моето само си е бебе,ама само в моите очи Simple Smile
Днес при нас е дъждовно и на мен ми е голяма мъка Sad и без това мразя есента(а вече сме септември-Ванилка разбирам ти чувствата).Всеки ден сме на вън и то по цял ден,а дечко не се спира и почти не спи през деня(я има час и половина на ден ,я не...)
Всеки ден почти сме с раничка-добре,че са малки за да не рева и аз с него.Само преди кръщенето реши да падне в една локва и да си разбие устата,ама и това ще мине.
Другата ми хвалба е ,че вече втори ден е без памперс и почти нямаме инциденти-много съм горда с голямото си момче Laughing
Целувки на всички и ви обичам Heart Eyes

# 251
  • Русе
   Здравейте, мами и дечица!
   С Дарито с голяма радост ви съобщаваме, че днес се роди нейният първи братовчед Пресиян! Раждането е било нормално, бебчето е дълго 50 см и тежи 3 200 г Grinning Преди малко говорих със щастливата мама-сестра на мъжа ми-и сега съм много щастлива и усмихната, въпреки поройния дъжд, който цял ден се лее навън! Надявам се да ви предам малко от моето настроение! Grinning

# 252
mimeto78,  newsm59  ylinfant newsm32 !!!

да е живо и здраво и да радва цялото семейство!!!

тук в НЗ е жегаааа, де го тоя дъжд... дето обещаха по тв  newsm78  Laughing

опс, ванила е, ам ан епиша от моя комп и... да не се зачуди някой.

# 253
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте, мили МАЙ-чета!

Може вече и да сте ни забравили, но ние честичко се сещаме за вас. Тази вечер намерих пролука и се отчитам...

Аз с тази работа дето я почнах, нямам време да се погледна в огледалото - прибирам се и се почва - малко чистене, малко готвене, хайде да вечеряме, хайде да се къпем и хоп, то станало време да се спи... Понякога не ми остава време и да ям, а както всички знаем, за мен яденето е основна ценност в живота  Mr. Green е, поне съм по отслабнала още малко.

Момчо се чувства прекрасно - цяло лято се редуваха бабите да го гледат и по цял ден търчи из двора гол и се полива с маркуча... голяма игра пада, НО... от понеделник е на ясла - опасявам се, че доста ще си поплаче, но няма друг начин. Иначе аз все още го кърмя и той само чака да се прибера от работа и ме води за ръчичка в спалнята да лягаме и ме захапва... много е забавно да кърмиш голямо бебе, което и иска и си показва желанията.

Попрочетох малко по темата, и макар да нямам възможност да прочета всичко, искам да кажа, че благородно завиждам на ходилите на море, както и на Гвендолин за новите придобивки, както и на Катето за новата кола...
Забелязах новите снимки в подписите и дечицата ни са порастнали много. Аз все си мисля, че само моето расте толкова бързо  Joy

Целувки на всички от нас! Ще се опитам да кача и някоя нова снимка...

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 21:57 от Iggiberry

# 254
Добър вечер и от мен.

Луднах два дни в пазаруване и приготвяне на багаж за пътуването... Не ми е много ясно къде ще съберем толкова сакове и куфари и колички и мечки.... и т.н.
С някои от вас ще си видим на морето, на останалите пожелавам приятно посрещане на първите септемврийски дни!

Сисе, Никола има само няколко заформили се къдрици на врата... другото е слама! Нещо вечер е много мрънкав и не иска да яде и е пълен хаос... да видим как ще си изкараме почивката "под пара". Мъчно ми е, че оставяме Йовчето самичък (баба му ще го гледа - върна се специално от Щатите), но той е голямо момче, ще се справи  Mr. Green

Това е от мен, известно време ще си отпочинете от бърборенето ми на глупости и щуротии  hahaha
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт