Тази вечер се завърнахме от моренцето, то беше супер, бебчо беше образцов.
Останахме дори допълнително, много ни хареса. Но пътуването навръщане беше истински кошмар и това е в състояние да ни откаже от повторно такова към Варна.
(имам предвид срещата...) Много съжалявам, но без нас този път. Измъчихме малечко, пътувахме 8 часа, уцелихме най - голямата градушка, не съм изпитвала такъв ужас в живота си... Мисля да му спестим на Велизар още едно такова дълго пътуване, много му се събра на горкичкото.Не съм ви чела, затова не съм в час на събитията, утре ще свалям снимки и ще се включа по- подробно.
Лека и спокойна нощ на всички, много ми липсвахте.

П.С. Гледам, че не се е наложило Страйпърчето да пуска новата тема
тука ви пиша 2 - ка в активността, та поради тази причина моя милост пак ще се изявява като "публицист"... Хайде още веднъж лека, че още ми трепери всичко от страх и нерви.
радвам се, че се разписа! Момчо е пораснал толкова многооо
сладур!

но имам чувството че моя син,още не се осъзнал напълно за гърне. Слагам го редовно,върши нещата там,но все още няма никакво намерение да казва какво му се прави. Кажете моля ви, колко често слагате децата на гърне за да свикнат с него.
...ама като не съм се мяркала тия нощи...но така я бях закъсала,че не ми се пипаше ни комп,ни друго.......но ще гледам да наваксам и тогава ще се отчета подробно,дотогава дакажа само:
. Килиан вече качва стълби прав, като се държи за стената, слиза по същия начин. Не говори все още, но пък много показно клати главата за не. Все още се кърмим сутрин, вечер и през нощта. Памперсите все още не съм махнала, защото Килиан въобще не иска да сяда на гърнето. Ще пробвам след няколко месеца пак.

), ще пусна линка.
Особено много ме изкефиха постингите на Кабранска (както винаги!
Това е първото и боледуване от както е родена. Започна с хрема, след 2-3 дни се появи и кашлица, а след още 2 дена ужасен алергичен обрив по цялото тяло. Няма по-лошо нещо от това да ти е болно детенцето. Аз настоях и минахме без антибиотик, ама колко нерви потроших. Вече е добре и наваксва със съня, с хапването, с лудориите.