МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 828
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Привет мамита! Heart Eyes

Тази вечер се завърнахме от моренцето, то беше супер, бебчо беше образцов.  Heart Eyes Останахме дори допълнително, много ни хареса. Но пътуването навръщане беше истински кошмар и това е в състояние да ни откаже от повторно такова към Варна.  Sad (имам предвид срещата...) Много съжалявам, но без нас този път. Измъчихме малечко, пътувахме 8 часа, уцелихме най - голямата градушка, не съм изпитвала такъв ужас в живота си... Мисля да му спестим на Велизар още едно такова дълго пътуване, много му се събра на горкичкото.
Не съм ви чела, затова не съм в час на събитията, утре ще свалям снимки и ще се включа по- подробно.
Лека и спокойна нощ на всички, много ми липсвахте. Heart Eyes

П.С. Гледам, че не се е наложило Страйпърчето да пуска новата тема Crossing Arms тука ви пиша 2 - ка в активността, та поради тази причина моя милост пак ще се изявява като "публицист"... Mr. Green
Хайде още веднъж лека, че още ми трепери всичко от страх и нерви.

# 256
  • Varna
 tania_arkq  спокойно имаме детски кошари , столчета за хранене, кани за топла вода,  Лоби бара работи 24 часа. На 5 метра от хотела има супер маркет. Надувайми истории също ще осигуря.
  Отивам да дооправя къщата и да лягам че утре пак трябва да съм на линия в хотела.

# 257
  • София
Иги,  Hug радвам се, че се разписа! Момчо е пораснал толкова многооо  Heart Eyes

Ол4е, добре, че се завърнахте благополучно, градушката беше направо страшна тук!

# 258
  • София
Игиииии, Момчето е мноооооого пораснал! Simple Smile сладур!

момичета, тук в Нова нямаше нищо, само силен вятър и дъжд едва вечерта...а тази сутрин очаквах д а няма нет, но има, а и дъждът спира... дори може да се разходим по обед.  Mr. Green

съжалявам за лошото време при олчето, тук беше дори уютно  Wine Glass eat

миенцето се излюпи, аза отивам да си взема кафенцето от мама  Coffee

на всички хубав ден!  Kissing Heart

# 259
  • Varna
 Аз да сервирам днес неделното кафенце.
Дано днес има малко слънчице за да се наразходите, аз като гледам нашите туристи тръгнаха за плажа,  Mr. Greenи няма да ми се мотат в хотела, така че на спокойствие ще си правя инвоисчетата..

# 260
Честито християнче Алекс!

Честито браовчедче на Дарито! Всички да са живички и здрави!

И ние си пострадахме от голямата градушка. Нямаме нет от 2 дни  Sad Сега съм в една зала, щото не мога без вас, Исках да ви видя как сте!

Ние вчера ходихме на цирк. Мислехме че Ивко няма да изтърпи 3 часа и бяхме строили дядо му в бойна готовност да го вземе в случай че му омръзне. Но той толкова хубаво си прекара в цирка. Можеше още 3 часа да издържи, Гледа и не гъкна. Впечатли се най много от котетата и ми ги показва и вика. Тигрите го изненадаха, колко са големи котетата. Харесаха му и каките дето танцуваха на високо. Сао при тези атракции реагира по бурно, а през останалото време си хапва и гледа със затаен дъх.

Другото ново и интересно при нас е , че вече брои до пет. Като винаги започва от две, Казва всички цифри без едно. А другото което ми прави впечатление от около седмица е че винаги ми подава верния ключ за гаража,когато го помоля, без да съм му го показвала предварително. Количката си я държа в гаража и един път като на майтап го накарах да ми подаде ключа да отключа,понеже връзката беше в него. Зарадвах се че го улучи случайно и започнах всеки ден да го карам, но всеки ден ми подава един и същи ключ от около 10 общо и той е като повечето ключове във връзката. Учудвам се колко са наблюдателни децата. Колко ли още неща знаят , но не могат да си кажат!  Grinning

# 261
Честито християнче Алекс!
Честито братовчедче на Дарито!
Да са живи и здрави.
Гледам някои мами на момченца вече махнали памперсите. Аз си мислех това лято да пробвам да го махна newsm78но имам чувството че моя син,още не се осъзнал напълно за гърне. Слагам го редовно,върши нещата там,но все още няма никакво намерение да казва какво му се прави. Кажете моля ви, колко често слагате децата на гърне за да свикнат с него.

# 262
Добро утро!Тая сутрин кафето е от мен Coffee,че гледам още никой не е сколасал да го сервира Wink...ама като не съм се мяркала тия нощи...но така я бях закъсала,че не ми се пипаше ни комп,ни друго.......но ще гледам да наваксам и тогава ще се отчета подробно,дотогава дакажа само:
Честито християнче Алекс на Велиса,да и е жив и здрав и много послушен!
Честито братовчедче на Дарито-дано много да си играят заедно като пораснат!
Добре дошла на мама Рая и на Олчето/липсваше ни ,душата, и то много/
Днес е първи ден на Сами в детската градина/и засега не са ми са се обадили да си го прибирам/......така,че се предполага,че ще имам повече време за разписване вече и през деня.....
Пловдивчанки-аз лично смятам въпреки мрачното време да скокна към Градската......дано има и други желаещи/още повече,че чакам Таня 79 да се обади да се видим/

# 263
Добро утро!

Сервирам кафенцето и чая

Честито християнче на Велиса!

Честито братовчетче на Дарито! Да е живо и здраво!

От нас нищо ново, освен че задобряваме в белите  Crazy. Килиан вече качва стълби прав, като се държи за стената, слиза по същия  начин. Не говори все още, но пък много показно клати главата за не. Все още се кърмим сутрин, вечер и през нощта. Памперсите все още не съм махнала, защото Килиан въобще не иска да сяда на гърнето. Ще пробвам след няколко месеца пак.
Килиан откри от няколко дни любовта към плюшените играчки и само и гушка и плаче ако Георги му ги вземе. Ако види, че гушкам Георги веднага идва и започва да го бута и да се навира при мен, от което Георги се сърди  Sad - ревност голяма  newsm28 fight

След малко ще кача снимки от нашия излет през уикенда!

Лек и слънчев ден ви желая!

# 264
  • София
Добър ден и от нас, въпреки, че за мен специално едва ли може да се нарече "добър"...
Май сме си донесли "морския" вирус с повръщането, вчера сутринта дребният вдигна Т, заведохме го веднага на лекар, но вчера имаше съмнения само за лека настинка (вероятно от смяна на климата), защото леко покашляше и беше хремав. Тази нощ - ново 20: гади му се, напъва се да повръща, а няма какво. Sad Сега си повърна закуската. Следобяд ще го водим на док пак, да видим какво ще ни кажат. Абе направо "супер" ни тръгна този месец, първо с адското завръщане, сега и с болести и "екстри"... Нямам думи. #Cussing out
Снимките от морето ги качвам малко по малко, понеже са доста, когато успея (и дано Вели е ок...  Praynig), ще пусна линка.
Само да вметна, колко прелестни малки създания видях по снимките, е нашите са си НАЙ - хубави! Flutter Особено много ме изкефиха постингите на Кабранска (както винаги! Heart Eyes), душата, тази тема без теб ще е пълна скръб! И пакостливите снимки на Ивчото, смяла съм се с глас! Hug
Едно голямо ЧЕСТИТО на всички, които са имали повод да почерпят, нямам време да изброявам, че ми се е свило сърцето.
Целувам ви! Heart Eyes

# 265
Олче, добре дошли и дано Вели се оправи бързо и да пребори вируса.
А на теб ти пожелавам кураж и сила, за да му помогнеш.

Честит първи ден в детската градина на батко Сами!
Дано му хареса там и да се чувства добре.
Честито на имениците, които празнуваха през уикенда.
Честито племениче на Дарито!

Ивко направо ме шашна. Да брои, да дава точния ключ! Браво на Ани, защото съм сигурна, че много се занимава с него.
Моят беладжия освен да чупи чинии и хвръля всичко по пода зане да казва Не, когато не му се яде. Май това ни са всички умения.
Преди малко взе какаото на батко си и се опита да му го изпие. Но не успя и целия се заля.

Кате, забравих да ви честитя новата кола! Пожелавам ви да карате без аварии и произшествия и да пътувате на много интересни места.

Приятен ден на всички

# 266
Привет. Върнах се от отпуск и да се разпиша. Не знам как ви остава време за компютър, когато си стоите вкъщи?! При нас такъв свободен момент има само вечер, но тогава освен да си проверя пощата, нищо друго не ми се прави. Нищо не съм чела, ще наваксвам после. Какво ново при нас - вече пътуването с Мия е доста трудно. Тя преди много обичаше да пътува в кола и си гледаше и после заспиваше доволна, а сега повече от 1 час трудно понася. Почва да мрънка, яде по няколко пъти, без значение кога е яла преди това и спи най-много 30 минути. Ходихме в Бяла -дядо й има къща там. Досега колкото пъти сме я водили, много й е харесвало, а сега три нощи се буди в 2 часа и почва да реве и през деня беше кисела. Чак последните 2 дни се успокои. То и зъбите продължават да я мъчат. Но пък каква радоста я обзе като се прибра вкъщи, не мога да ви опиша. Още щом влезе във входа, се усмихна доволна, после скача в леглото с радостни писъци докато разтоварвахме, абе видимо щастлива, че си е вкъщи. Не знам на кого се е метнала такава домошарка Simple Smile. Иначе показва крачета, ръце, памперса, зъбките, говори си на бебешки и още не сме проходили. Много е страхлива, миличката. А докато бях в отпуск и прояви към мен някаква странна привързаност -все се гушкаше и не иска да ме пусне, за да отиде при баща си например. Казвам, странна, защото преди не се е държала така.

# 267
  • Русе
   Привет!
   Браво за уменията на Ивко!
   Ние с нищо интересно не можем да се похвалим-няма да изненадаме никой с катеренето по ракли и маси, за махане на памперса и дума не може да става. Изобщо не мога да убедя Дарито да постои дори 20 секунди на гърнето. Не може да се храни сама, посяга към лъжицата-с дясната ръка-но не я използа за хранене, а като уред, с който да бие мама и тати по главите Crazy От няколко дни започна да издава разни нови звуци, повечето не могат да се опишат, но се чува нещо като дъга-дъга и тъка-тъка. Когато светнем лампата я сочи и повтаря: ти, ти, от свети. Като я сложа в количката, казва ка, от разходка, други смислени наченки на  думи като че ли не се наблюдават, но иначе си бърбори детето, само дето аз не й разбирам Wink
   Специални поздравления на Катето за новата семейна кола-вълшебна е! Само на хубави места да ви води!
   Добре завърнала се на Олчето и на всички мами, които се разписаха след почивката! Много  Hug за Велизарчо-да оздравява по-бързо, а на Олчето-да е силна и смела и по-скоро да забрави неприятното пътуване и тревогите!
   Люба, очаквам с нетърпение разказа ти за първия "градински" ден на Сами!
   Аз отивам при Дарито, че нещо подозрително намирисва откъм памперса й Wink

# 268
Не съм писала 2 седмици. Ема беше болна.  Cry Това е първото и боледуване от както е родена. Започна с хрема, след 2-3 дни се появи и кашлица, а след още 2 дена ужасен алергичен обрив по цялото тяло. Няма по-лошо нещо от това да ти е болно детенцето. Аз настоях и минахме без антибиотик, ама колко нерви потроших. Вече е добре и наваксва със съня, с хапването, с лудориите.  Grinning
Днес ми съобщиха от фирмата, че НОИ няма да ми изплати 2-те седмици болничен, защото като работеща майка, очевидно има кой да се грижи за детето и не било необходимо да оставам в къщи.  Rolling Eyes Държава на абсурдите сме и това си е!!!  #2gunfire

А гледам и за срещичката половината отпаднали.  Rolling Eyes Е, ние ще отидем.  Peace

# 269
  • София
Пастичка, това на НОИ сигурно ли е, защото аз знам, че е за деца над 7 години се попълва декларация, че никой освен теб неможе да гледа детето. За малките не е така, защото ти може да си работеща, а детето да ходи на ясла или градина и в такъв случай, ти го гледаш когато е болно. А и се предполага, че за дребните е по-добре майката да ги гледа, когато са болни. Поразпитай по-добре. Hug

Общи условия

Активация на акаунт