МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 830
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Аз напоследък не съм се отчитала EmbarassedДано не се сърдите...Вече ще съм по-редовна обещавам!Беба е добре-расте и с нея растат белите...Постоянно е с рани...До сега гледах снимките на малките господа и госпожици-РАЗКОШ просто,много им се радвам.Да са ни живи и здрави!
Хубав ден!

# 31
  • София
Кате, да ти е жив и здрав големият мъж Laughing, да расте много щастлив, безгрижен и усмихнат!
За теб:

Крейзи, радвам се, че се разписа и дано ти стане навик. Mr. Green Много ни липсваше, вземи си бележка. Crossing Arms Изглеждаш страхотно, гласувах за теб.  Heart Eyes

Сиска, още веднъж, Честита годишнина, да не си повтарям благопожеланията от вчера, че ще стана досадна...  1dating

Аз ще ви оставя да отдъхнете от мен  Mr. Green няколко дни, ще си ходим с Велизар на къщата  Laughing, но само за малко. После, като се върнем, заминаваме на море, та тогава ще си отдъхнете повечко... Simple Smile
По тая причина искам да поздравя в аванс всички именици утре - всички малки и големи мацки, носещи вечното име Мария (+всичките му производни...)! Да си го носят с гордост и слава!Нашият тати също е именик утре, така че, ще празнуваме здраво...
cheers Drunk eat cook

Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 32
Ани сега прочетох в старата тема че си писала че сте приети в ясла от септември - и това със ставането сутрин май ще се окаже трудна задача за вас. Ако искаш почвай от сега да го тренираш на друг режим питай и кога спят там следобеда за да се настрой детето предварително.
Ох аз много се притеснявам как ще е в яслата дали ще й понесе май ще я обсъждаме тази тема септември с тези които също са приети.  #Crazy
Олче ще липсваш - но ти пожелавам да си починеш да се напечете и да не забравиш smile3509 и да направиш много photo които да показваш (забелязах че рядко показвате ваши и на татковците снимки по бански- защо така  newsm78)
И ти благодаря за пожеланията за утрешния имен ден - аз смятам това да е именния ден на Мариса защото е производно от Мария и така да си има и тя имен ден аз като си нямам  Sad

# 33
Кате, честит рожден ден на Георги! Да ти е живо и здраво детето (и Килиан Hug), да стане добро и съвестно човече един ден, да расте в спокойствие, усмивки и обграденс любими хора и да ви е радост голяма!!! Tada  cook
Благодаря за пожеланията ви момичета! Виждам колко много сте ми писали, благодаря! Когато от десет години обмисляш подобна интервенция като мен - не се иска накрая чак толкова кураж, за да легнеш под ножа. Просто заспиваш и се събуждаш с "пълна промяна".  Sunglasses
Сега бързам да изляза малко със Съни, че напоследък рядко сме заедно Confused Cry
Приятни разходки на всички и целувки за малчуганчовците! Party Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 18:51 от gwendoline

# 34
Здравейте.
Кате, да ти е жив издрав рожденика!
Сиска, честита годишнина! пожелавм ви много щестливи години семеен живот и поне още едно сладурче като Божа!
Страйпър, Честит рожден ден! Всичко най-хубаво.
Олче, благодаря за пожеланията от името на моята Мария и приятно изкарване на вилата.
Ние освен, че имаме имен ден утре, и ще се кръщаваме.  Ако чуете гръмогласен рев в 12,30, не се чудете, Мия е Laughing.
Имаме си още едно зъбче, аз чаках кътника, който я мъчи 1 месец, ама друго излезе. Падна в парка онзи ден, или по-скоро майка й я изпусна. Не плака много, ама се поуплаши. От няколко дни като плаче и се захласва леко, посинява й устичката, та това малко ме притеснява. От утре съм в отпуск и ще имам повече време да кача някоя и друга снимка, че отдавна не сте ни виждали. Косата ни пак е пораснала много и трябва да се подстригваме.
Лек и успешен ден на всички!

# 35
честит ти рожденик -Кате!!Много късмет и щастие му желая!!  bouquet
Сиске-честита годишнина!Много да те слуша Чемширов,все влюбени да сте и да се разбирате!!
Кажете за срещатакои дни мислите ,че са най-удачни?Аз лично мисля в събота да идвам..

# 36
  • Varna
Кате, честит рожденик, да ти е жив и здрав.
 Сиска, честита годишнина- много такива и на златната  да ни поканиш и нас Mr. Green
.

# 37
Кате да ти е жив и здрав рожденника!
Сиска и на теб честит празник-много да те слушка мъжо!

Ей Гуен ,големи красоти.Да знаеш че ти завиждам.

# 38
  • Варна
Кате, честит ти рожденник!!! Да ти е жив и здрав, много послушен, да стане силен и отговорен човек!!!

Гвен,  Crazy Супер си!!!!  Peace

# 39
  • София
ЧЕСТИТО    bouquet

на сиска - още много любов и радост ви желая!

на катето рожденика - здраве и много усмивки за всички вас!

гуен, много добре ти стоят новите придобивки  Party, дружко си е с големи красоти, аз преди бях с доста по - малки (75 Б), а сега 80 Б трудно ми става, та правя разликата.  Grinning  Heart Eyes (за имплантанти хич и не се замислям, то 'амчето' на мийка сега добре си играе ролята. както ми казва сестра ми: силиконкееее  Flutter ( с добро чувство)

сисито - голям бонбон с тази зелена рокличка! ние днес се сдобихме със зелена барби чанта - голяма скица е миа, само си я слага на рамо и ходи важно , важно из къщи с нея  Crazy

# 40
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ (малко на патерица)! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЩАСТЛИВА МАЙКА И СЪПРУГА И МНОГО СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ ДА СЪПЪТСТВАТ ДНИТЕ ТИ!

СИСЕ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ВАС С ЧЕМШИРОВ! ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО, МНОГО ТОПЛИНА В СЕМЕСТВОТО ВИ И СКОРО ЕДНО БРАТЧЕ НА БОЖИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГЕОРГИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ КАТЯ! МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО!

БЛАГОДАРЯ НА ОЛЧЕТО И ИРКА ЗА ТРУДА НАД ПРЕКРАСНАТА НИ ТЕМА! ЖАБЧЕТАТА СА ЧУДЕСНИ  newsm51 (това скромно цветенце е за благодарност, за да не прекалявам с букетите)!

thumbsup Крейзи имаш и моя глас, ще пратя и на мъжо, който вярвам с радост ще гласува за такава красива жена като теб !
 bombs Честити придобивки на Гвен! Ти по принцип си за завиждане с тази фигура и чар, но сега си още по-...
 sohappy Олче дано си изкарате хубаво и на двете места и чакаме снимкииииииииии...

Приятен слънчев ден ви желая!  smile3531

# 41
Крейзи и аз гласувах довечера и от компа в къщи. Ако това е снимка след раждането браво направо си за завиждане не е останавила бременността никаква следа по теб. ЕХХХХХхххххххххххххххх
Ванче, скоро не си показвала снимки на Миа я се поправи и наваксай. И като си дойдеш обади се да се видим че много време стана.

# 42
Здравейте и от мен  Simple Smile
Като начало да честитя рождения ден на Страйпер с малко закъснение  Embarassed. Желая много здраве и споделено семейно щастие   bouquet
Рожденникът на Катя дано е здраво и усмихнато дете  Hug
А Гуен... на теб пожелавам само плюсове и дивиденти да ти носят новите придобивки   Mr. Green
На Сиска желая дъъълги години да празнува по този повод, обградена с много здрави дечица, внуци и правнуци   bouquet
Ние вчера направихме прощъпулника- много хубаво стана- новолуние, понеделник, 17.30 часа (точно в толкова се роди), дано новото начало на тичащите вече крачета е успешно и безаварийно  Heart Eyes
Стеф си избра темперните бои, глина за моделиране и накрая се поколеба между медицината и манекенството, но познайте какво избра- спиралата за очи  Mr. Green Партито беше добре, а моя милост обра всички овации с баницата, която спретнах за 1 час   chef
Ето я и нея :

Не знам дали малките ни МАЙчета са телешки инатчета, но според мен са мнооого наивни и добродушни. Тъй като Стефани и Ния (на зизи топ) играят заедно почти всеки ден, ми направи впечатление че са доста добрички и отстъпчиви- онзи ден двете гониха едно доста по- голямо момченце, което просто им взе количката, която бутаха  Joy А те почти не се възпротивиха, милите, само започнаха да му подвикват нещо  hahaha Много бяха сладки  Heart Eyes
Ние биба не ползваме, не сме и ползвали, но от снимката е видно какво си държим в устичката доста често  Mr. Green
Памперс  скоро май няма да махна, че явно тече ток по гърнето, което сме купили   Stop , но като свърши голямата работа ми носи чист памперс и ми казва ПАМПА Simple Smile
Ще тичам, че принцесата е будна и ме вика ...
Целувки на всички сладурчета от нас  Hug

# 43
  • София
охо, галче, още сме си в нз. иначе скитосваме по парка, нали знаеш. ще се обадя на всяка цена по кю-то. сега тук съм само на скайп.

а за снимките, аз умницата , чакам тати да дойде с неговия комп и да изтегли снимките, че не сме изтеглили от памвтта на апарата и сега нямам совбодно ямсто, пфуууу. тръгнах насам на бързане и заредих батерията, а не погледнах, че тр. да източа самите снимки.  Crazy

как е на работа, я кажи. как се адаптираш с отсъствието на малката около теб? тормози ме този въпрос и мен, макар и догодина...

# 44
  • Varna
 сТЕФИ ЯВНО С ИЗКУСТВОТО ЩЕ СЕ ОТДАДАЕ. МНОГО Е СЛАДКА, МИЛАТА. Hug

Общи условия

Активация на акаунт