Олче, весело изкарване!
Цункай Вели от нас, много ми прилича на Лео на повечето снимки 
Стефани е толкова сладка ...
Дано бъде щастлива, каквато и професия да работи
........
...абе,дано да не пропускам някой и нещо...ама като пусто не съм в час 
...и приятна почивка..........

(стига 'кранчето' да пуска де). А Антон е много смешен като се опитва да се самооблужва-както си играе и току се присети...и идва да ми вдига блузата, добре,че навънка поне няма такива изпълнения.
, та за това другия път... 
След няколко отменяния на морето тази година, вече имахме твърдата уговорка че в събота заминаваме. И случайно тази вечер в разговор между него и мака му разбирам, че ще ходим в петък или в четвъртък ако успее. Така ми докривя. И много ясно му бях казала че искам 5 дни да сме на море , а се оказва че си е уговорил срещи за понеделник и тинтири - минтири. Сега като видя че ми стана криво и въобще недолюбих подобно отношение, ми каза да стягам багажа за четвъртък. И сега утре като луда ще пускам "100" перални, че да смогна с всичко. То и от почивка ми се отходи, щом като за цяло лято не може да отдели 5 дни за нас.
За какво бачка толкова!? Ама то се вижда че след някоя и друга година ще му бия шута и всеки ще си почива сам в удобно за него време. Както си правех аз с приятели , преди да се омъжим. Казах му че щом все аз трябва да го разбирам, че има много работа и целогодишно не може да намери време за семейството си за почивка, значи не ме обича и не държи толкова на мен , а на работата си. То това си е ясно де! А знаете ли кой ме обича най-много. Ивко!
Тази вечер докато бях тъжна, идва при мен , маха ръката от лицето ми и ме целува!
Много мил жест. И той усеща мама! 

Както винаги сте страхотни!По повод на една тема в клюто си гледах най-първите публикации и кога съм се включила при вас и ми стана едно такова мило
Уф,искам да пиша още много неща,ама утре,че сега Жоро мърмори,че тракам по клавиатурата
/основните действащи лица ги знаете-сем.Кабрански+сестра ми,зет ми двамата племенника/.....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163111..разказите и останалите снимки-като остане време....