МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 818
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, благодаря ви много за гласовете! Галюшанка, снимката е от миналата седмица  Wink Flutter
Олче, весело изкарване! Hug Цункай Вели от нас, много ми прилича на Лео на повечето снимки  Heart Eyes
Стефани е толкова сладка ...  Hug Heart Eyes Дано бъде щастлива, каквато и професия да работи  Peace

# 46
Тук съм...живи сме,здрави сме...ама който не си изключва кабеляците като отива на море/и то при дъжд и гръмотевици/-сега не само ще преинсталира,ами половината чарклъци на компа ще подменя ooooh!........
Иначе прекарахме страхотно на морето,ако някой иска координати на мястото да свирка-условията са чудни като за семейства с деца....Видяхме се /освен с Бургаските моми и чаровните им мами/ и с Бъбълчето и Румен/еи татито им де/.....ако остане време от посрещане и изпращане и снимки ще покажа.....ама не казвам кога.....
За сега само да честитя:На Ели-рожденния ден,На Сиска-годишнината,На Георги на Катя-юбилея,на Гвен-прелестите,на новопроходилите-крачетата Heart Eyes Hug  bouquet...абе,дано да не пропускам някой и нещо...ама като пусто не съм в час Embarassed/но пък обещавам да вляза/
Крейзи-теб съм те гласувала...дано спечелиш Peace
Олче-бравос Heart Eyes...и приятна почивка..........
....от мен толкова/засега/....че детето чудо нападна грешните бисквити..........

# 47
Еййййййй, докарах ред и аз да се разпиша  Blush
То така, като  гледам, голяма седянка сте заформили тука, за ден-два-и три страници! Браво, браво! Simple Smile
Присъединявам се към всички честитки и пожелания за празнуващите (няма да ви изброявам поименно, вие си знаете) и ви казвам едно голямо 'НАЗДРАВЕ"! (на Сиска-с бира, на другите- с 'квот' си поискат   Wink
Такаааааа, сега като видна бъдеща свекърва да ръсна малко мнения по дискутираните теми  Mr. Green
Някой питаше за кърменето и яслата...Ванилка май...ами, аз лично смятам до тогава да съм приключила с това начинание. Виж, отделен е въпроса, че Анточно май ще е на съвсем друго мение. Пък и баща му оня ден изкоментира нещо от сорта  на това, че съм прекалявала вече (с кърменето), което пък автоматично означава, че ще откараме още някой и друг месец  Crossing Arms (стига 'кранчето' да пуска де). А Антон е много смешен като се опитва да се самооблужва-както си играе и току се присети...и идва да ми вдига блузата, добре,че навънка поне няма такива изпълнения.
ДаниСтеф, май има нещо вярно в това за телчетата...Аз вече почвам да се ядосвам на  моето.Миналия ден отива при едно друго дете, с месец по-голямо, а то взе, че го тупна два пъти по главата (ей така, без да има нищо),  нашият седи и се пули  Rolling Eyes После друго дете пък му взе топката...той хем си я иска, хем не отива да си я вземе, а само стои  и посочва и мрънка 'мама,мама..." (разбирайте мама да иде и да му я вземе  Confused)
И в тая връзка да ви споделя какво ми направи впечатление миналия ден...Излезнали сме на кафе, а на съседната маса една майка с детето си, 2-3 годишно. Циганче. И много възпитано...чак ме досрамя от себе си,че винаги съм била с предубеждения в това отношение... Embarassed
Исках да пиша за още някои неща,но се усещам,че ме избива на философстване и ще стана досадна май Blush, та за това другия път...

# 48
Здравейте мили мамамчета и сладки дечица!
Сигурно вече сте ни забравили, но работата така ме пое, че едвам ми остава време за детето, а всичко останало е ......................................... място.
Много ми е мъчно за вас. От време на време влизам и по прочитам по нещо, но най вече искам да разгледам вече порасналите деца. Всички са прекрасни сладури. Много бих искала да се видим на срещата, но ....................... ще видим по това време сме на юг.
Зари е добре, станал е голям калпазанин. Тича, катери се, отваря си врати, шкафове, гардероби  просто няма спасение. Постоянно се опитва да каже нещо и така жестикулира и се ядосва, че не го разбираме.
Това е за нас.

Честито на всички които са имали поводи за празнуване /няма да изброявам, че ще пропусна някои/. Честито и на всички, които утре ще имат имен ден.

Целувки от нас.

# 49
Сисе, честита ви годишнина!
Нека всичко най-хубаво ви се случва винаги  , по-малко отегчение и нацупени моменти  

Много любов  , цветнички и гушкави моменти

Кате , честит ти рожденик и на теб!

Гуен, снимките са разкошни. Наслада!
А Стефани е такава кукла на тази снимка. Направо си е за моделка.

Галюшанка , имен ден имаш - мисля че е на 10.03. там някъде е , но трябва да се провери пак. А за снимките по бански, не ме подстрекавай че ей сега ще направя една фотосесийка, макар че аз се отчетох със снимки по бански за това лято. И май тук е момента да се оплача и аз от скъпия. Може много да ми помага и кви ли не работи да прави, но по воденето на почивки ИЧ го няма. На него му дай работа и само работа.  #Cussing out След няколко отменяния на морето тази година, вече имахме твърдата уговорка че в събота заминаваме. И случайно тази вечер в разговор между него и мака му разбирам, че ще ходим в петък или в четвъртък ако успее. Така ми докривя. И много ясно му бях казала че искам 5 дни да сме на море , а се оказва че си е уговорил срещи за понеделник и тинтири - минтири. Сега като видя че ми стана криво и въобще недолюбих подобно отношение, ми каза да стягам багажа за четвъртък. И сега утре като луда ще пускам "100" перални, че да смогна с всичко. То и от почивка ми се отходи, щом като за цяло лято не може да отдели 5 дни за нас.  Sad За какво бачка толкова!? Ама то се вижда че след някоя и друга година ще му бия шута и  всеки ще си почива сам в удобно за него време. Както си правех аз с приятели , преди да се омъжим. Казах му че щом все аз трябва да го разбирам, че има много работа и целогодишно не може да намери време за семейството си за почивка, значи не ме обича и не държи толкова на мен , а на работата си. То това си е ясно де! А знаете ли кой ме обича най-много. Ивко!  Grinning Тази вечер докато бях тъжна, идва при мен , маха ръката от лицето ми и ме целува!  Heart Eyes Много мил жест. И той усеща мама!
Оплаках се , сега да си похваля малкото мъжле. Вече брои до 3. Майка казва че брои до пет , но аз не съм го чувала, така че не се брои още. Брои си пръстите, но най вече щипките. 1 не казва, само го отмята, после казва : деееее и после: ти! Като го пратя на ясла ще го сложат отговорник на групата да брои децата, които присъстват.  Joy

# 50
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РИЕН!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ СИН ДА РОДИШ!/дано четеш поне/

Катя,да ти е живо и здраво момченцето!Нека само радост и усмивки да ви носи!

Гуен,страхотни са ти гърдите Peace

Момичета,благодаря ви за пожеланията  bouquetКакто винаги сте страхотни!По повод на една тема в клюто си гледах най-първите публикации и кога съм се включила при вас и ми стана едно такова мило BlushУф,искам да пиша още много неща,ама утре,че сега Жоро мърмори,че тракам по клавиатурата Mr. Green
Желая ви спокойна нощ!

# 51
Честит рожден ден и от мен на Риен-желая и много здраве,късмет и най-вече лека и успешно завършила бременност!Да е много щастлива мама и съпруга....пък ако остава време да пописва и към тая тема
Честит празник и на всички именници-дотук се сещам за Бъбълчето,Мария Ра,Мариян на Олчето,Marry,Мария на meshko106,mimozata,Мими,Mimeto78...и дано не пропускам някой/не е умишлено/-но нека всички те да са преди всичко здрави ,обичани и обичащи....и много късмет да имат занапред в живота си

Аз отивам да позачета какво сте изписали...и дано сънят не ме надвие,че нещо напоследък все точките са в негова полза/макар,че Ивчо вече не ми се буди през нощта,но с тая тежка програма и неспящ батко вече съм на път да стана пълно ку-ку/

........................то се видя,че съм по-голям инат...и поне успях да кача част от снимките/щото както знаете като хванем апарат и се уливаме....пък после и всичко гледам да кача,че сме царе на затриването на информация от компа...пък и за чужбинските роднини,че  искат всичко да видят/...та ако имате време и здрави нерви-моля Flutter/основните действащи лица ги знаете-сем.Кабрански+сестра ми,зет ми двамата племенника/.....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163111..разказите и останалите снимки-като остане време....

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 02:30 от Анонимен

# 52
Кате, честит рожденник. Да е здрав, много послушен, разумен и да сбъдне всичките си мечти!

Честит имен ден на всички малки слънца и техните родители, които празнуват днес!

# 53
Записвам се.Изтървала съм новата тема-изписали сте толкова много Simple Smile

# 54
  • София
честит имен ден на всички малки и големи жени с името мария иили производни на него   bouquet

набързо ви почерпвам  - моето майче е марина, а слънчицето ни миа  Heart Eyes Heart Eyes

нека бъдат здрави и усмихнати, нека Бог ги дари с прекрасните качества на Богородица, които всяка жена християнка би искала да притежава. Praynig

весел ден на всички!

# 55
Оооо,да,забравих.
Честито на всички празнуващи днес,а и всички,който са имали повод за радост.
Бъдете много много много щастливи.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 57
Честито на всички съименички!!!

Кабранска-сега отивам да гледам снимките.

# 58
Риен, честит рожден ден! Да си жива и здрава и всичко, което поискаш да ти се сбъдне!

Честит имен ден на днешните именници. Със гордост да носят имената си!   bouquet

# 59
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РИЕН!!!!  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ИМАТ САМО КЪСМЕТ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДРУГИТЕ ВАРНЕНКИ нищо, че вече почти не пишат!!!

Общи условия

Активация на акаунт