FY, съчувствам ти за преживените неприятности, сигурно много сте се притеснили, дано вече Сиси да се оправи напълно и повече да не ви се налага да стъпвате в болница

Пейзи и аз да кажа, че ви е много готина снимката, няма ли още, дай линк и ние сами ще си ги разгледаме

Не ви е било лесно с Ради на морето, ама щом романтични вечери е имало, значи сте изкарали добре

Румчо пък мога и аз да го похваля, абе откакто проходи това дете, стана по-послушен и по-лесен за гледане. Вече не ми реве постоянно да го взимам на ръце и да се занимавам с него, много повече се заиграва с играчките си и реве много по-малко. А дано да е тенденция това. А иначе и при нас онзи ден беше беладжийски - включил котлона на печката, а отгоре електрическата кана започнала да се топи и се чу един силен пукот, защото беше и включена в контакта (то и аз съм си виновна де), добре че не бяхме излезли, щяхме да се подпалим
, счупи една чаша, май имаше и друго, ама вече ги забравям всичките.Сиска, дано бързо да приключите с ремонта, за да не е дълго отсъствието ти от форума.
Кате, колата изглежда наистина страхотно. Честито и безаварийни пътувания!
защо ли все правят ремонтите в началото на "сезона"
много ми е мъчно и много ме е страх от болести като тръгне на ясла ама много.Ох не искам да мисля за това.
честито честито и на много интересни места да отидете (на морето по-скоро) и безаварийна.
По този повод Люба въобще не очаквам да влезе с ритник в къщи, но пък докато ми е мил мисля да му спретна една вкусна манджичка като се прибера от работа (дано не ме изпревари и да се прибере преди мене де). Ей така просто да го зарадвам пък после....
както дойде
На никого не пожелавам да попада в такова чудо 
...,че тук осезаемо се усеща липсата ти-няма "Наздраве" вечер,няма кафенце сутрин......и цветни постинги няма,клюките форумски незнаем....пък снимки на красивата ти щерка-от дъжд на вятър......но се надявам като мине галимацията-вече да влезеш във форма.Засега ти пожелавам да оцелеете психически,физически и финансово след ремонта 
/
....
А все се сещам да те питам за мама Пилето и Гоги - виждате ли се? Поздрави я от мен!