МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече!

• 13 831
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро и от мен! Гледам, че активността тук се засили нещо, та да взема и аз да се присъединя.
FY, съчувствам ти за преживените неприятности, сигурно много сте се притеснили, дано вече Сиси да се оправи напълно и повече да не ви се налага да стъпвате в болница Praynig
Пейзи и аз да кажа, че ви е много готина снимката, няма ли още, дай линк и ние сами ще си ги разгледаме Simple Smile
Не ви е било лесно с Ради на морето, ама щом романтични вечери е имало, значи сте изкарали добре Simple Smile
Румчо пък мога и аз да го похваля, абе откакто проходи това дете, стана по-послушен и по-лесен за гледане. Вече не ми реве постоянно да го взимам на ръце и да се занимавам с него, много повече се заиграва с играчките си и реве много по-малко. А дано да е тенденция това. А иначе и при нас онзи ден беше беладжийски - включил котлона на печката, а отгоре електрическата кана започнала да се топи и се чу един силен пукот, защото беше и включена в контакта (то и аз съм си виновна де), добре че не бяхме излезли, щяхме да се подпалим Whistling, счупи една чаша, май имаше и друго, ама вече ги забравям всичките.
Сиска, дано бързо да приключите с ремонта, за да не е дълго отсъствието ти от форума.
Кате, колата изглежда наистина страхотно. Честито и безаварийни пътувания!

# 211
Привет и от нас ...
и аз отдавна не съм писала...все не остава време
Ние сме ОК, днес ще ходя да му взема последните изследвания за детската ясла и после до там, за да ми кажат кога започват,че там сменят дограма  newsm78 защо ли все правят ремонтите в началото на "сезона"
Иначе у нас е тежка ситуацията откакто прибрахме Габи от село ... Малкия почти не спи наобед и напрежението и емоциите явно му идват в повече и нощно време ми взима здравето, но пък се забавляват много двамата и поне през деня не търча много.

FY .. дано не ви се случва повече...на повечето места педиатриите са в подобно положение....да не се налага да им ползваш услугите
Пейзи .. страхотни снимки
Люба .. и ние сме като вас ...само на лампата не се качва, но предполагам че не го прави защото не е намерил начин да се добере и до там... на Мони му е любимо да скача по леглата...ново забавление....покрай Габи ...направо побелявам на моменти....другото с което се занимава най-често е да търси начини да излезне от кошарата....за мое щастие засега неуспешни
Кате ... честито ви возило...безаварийно да си го ползвате

За зъбите ...имаме лек напредък .....от януари сме си с 8 и си стояхме все така ....сега имаме 2 половинки горе от предкътниците....по една половинка за всяка страна....не съм ги усетила кога са се появили....не ми е отказвал храна....ама да не е луд....с тази диета оставаше и храна да ми откаже...да да....ами ако после не му дам  hahaha

Имаше и още, но се налага да изчезвам

# 212
  • София
Ники, да нацелуваш и от нас малката Сиска, че много мъчно ми стана, като прочетох какво е преживяла.
Иначе при нас нищо ново, растем и дебелеем. Вече е известна по кварталните градинки, че само обикаля и проси храна, който има зрънчо и солети и е пръв приятел. Иначе е голяма хитруша, бърбори нон-стоп, закача брат си и разбира почти всичко.

# 213
Иначе при нас нищо ново, растем и дебелеем. Вече е известна по кварталните градинки, че само обикаля и проси храна, който има зрънчо и солети и е пръв приятел.
Ами по-добре е от колкото да не яде почти нищо като Ави.С уговорки изяжда половин порция храна...
Как си мечтая да започне да яде от всичко по много...

# 214
Много ме зарадвахте днес, че си имах четиво - благодаря надявам се септември като поприключат отпуските да сме по активни!!!
Ех БгВИки и Ани дайте снимки май отдавне не сте се показвали  Praynig
Моля се никой никога да не преживява страданията на Ники и малката Сиси - защо трябва да боледуват децата smile3518 много ми е мъчно и много ме е страх от болести като тръгне на ясла ама много.Ох не искам да мисля за това.
За зъбите и ние сме си с един и същи брой трети месец, но това не пречи да отказваме храна има си набор храни които си харесва и това е нищо ново неиска да приема, но съм сигурна че това е период така че не им се връзвайте. Гадно е че от сега откриха боклуците но ми остава надеждата че някак си като почне да разбира ще мога да я прилъгвам с повече хитрост от моя страна да яде повече плодове и зеленчуци  smile3508
Пейзи и аз пак да напомня че чакаме още снимки.
А на Катя  car003  честито честито и на много интересни места да отидете (на морето по-скоро) и безаварийна.
Е и ние сме така нашето "тате" от три дена го няма днес си идва и сме си много милички по телефона, но знам че като си дойде ми трябват точно 5 минути и вече ме е изнервил или вбесил ама така потдържаме пламъчето дето се вика.  action032  remybussi По този повод Люба въобще не очаквам да влезе с ритник в къщи, но пък докато ми е мил мисля да му спретна една вкусна манджичка като се прибера от работа (дано не ме изпревари и да се прибере преди мене де). Ей така просто да го зарадвам пък после.... fight както дойде  tooth
Хайде побутнах и аз темата малко

# 215
FY, ако знаеш колко прекрасно те разбирам.. Миналата година с Тони нали си полежахме малко в болницата за спорта.. Уж бяхме с връзки, уж най-доброто отделение не знам си какво.. Ми то беше по-зле от ветеринарна клиника. Специално отношението на лекари и сестри особено - малък ужас. Постоянно викат и се карат, не можеш крачка да направиш извън стаята, будят децата постоянно за теглене и не знам си какво.. Трякат, блъскат.. За цветните българки не коментирам.. това само допълваше картинката. Не затвор, ами лудница  ooooh! На никого не пожелавам да попада в такова чудо  Praynig Има 8 зъба само, ама как хапе, цялата съм синя от неговата любов  Twisted Evil А как се катери - на масата се качва с 2 движения и скача прав горе.. 1-2 пъти тупна, огледа се, стана и продължи да дивее. Нещо му е развален пакостомера ама няма на кой да се е метнал  Embarassed
Иначе днеска бяхме на консултация (1г.3м.) - господина е 11,800 кг / 88 см. Не говори кой знае какво, ама имитира цялата зоологическа градина, барабар с рибите  hahaha И е див и щур за трима  Crazy
Любе, я като каза кой се къпел сам - една снимка на тони от миналата година по туй време (на 3 месеца)  Mr. Green

# 216
Я,днес направо ме зарадвахте......браво..............макар,че преживяното от Ники и Сиси хич не е за радване,но няма какво да кажа друго,освен да им пожелая да им е за последно Praynig,дано и на другите дечица да не им се налага никога да се сблъскат с грозната болнична действителност...и последно-винаги съм си мислела,че ако не обичаш децата и хората като цяло,по-добре да станеш занаятчия,а не доктор,сестра,че дори и санитар......за условията е ясно-няма пари....но човещината или я имаш,или я нямаш...затова,Ники  и аз те съветвам да напишеш едно оплакване относно отношението на персонала/до НЗОК,ако те тне се трогнат-има предавания-доколкото си спомням"Господари на ефира" вече я бяха почнали вашата болница с репортажи.
Сиске,аз викам,вече сте на чистетнето,а то тепърва ще го почвате ремонта Wink...,че тук осезаемо се усеща липсата ти-няма "Наздраве" вечер,няма кафенце сутрин......и цветни постинги няма,клюките форумски незнаем....пък снимки на красивата ти щерка-от дъжд на вятър......но се надявам  като мине галимацията-вече да влезеш във форма.Засега ти пожелавам да оцелеете психически,физически и финансово след ремонта Peace
Галюшка-снощи Асен влезе с усмивка,та имаше три манджи за вечеря.....после игра и с децата и аз даже си полежах пред телевизора........та имаше прелитащи флуиди/от положителните/.......но и при нас често прегърмява,че то на слънце само не се седи Mr. Green....и днес вече ми липсва,че пак отпраши да обикаля родината....
Кате,и твоите кафенца нещо се поразредиха-сигурно малките сладури те почват отрано с белите Laughing......а,за колата-честито,със здраве да си я карате...и безаварийно....на мен това ми е една от мечтите/вече,че то нас вече трудно ни събира нормална кола....а нали сме и с опция разрастване на фемилито...трябва да се мисли конструктивно,май?/
ива_АВИ ,`що пък реши,че не те помним.......тука всичко се следи....но ако те притеснява,че на някой си му поизбледняла в спомените-веднага можеш да спретнеш един дълъг и подробен разказ ,съпроводен със снимчици/ако не става публикуването им-на Скайпа можеш да получиш подробни указания Grinning/
 elf4e,това със "запазената"направо ме Joy Joy Joy,ама ти не му се вързвай на дядото-сигурно е биля без очила,я без връзка с мозъка...А,за мамите-няма думи-и аз всеки път се чудя с какъв акъл си хвърлят боклуците на земята/при положение ,че кошчетапоне при нас има/....и после се ядосват,че децата им се цапат.......ама явно си е до манталитет......
За белите-то вече не ги броя...и аз като Лони ден без сериозни катаклизми,го броя за слушане...
БгВики-дано се справите с изследванията и да кажеш после  как Мони приема яслата/като я пуснат в експлоатация,де/...при нас също голямата веселба идва когато двамцата са в комплект......и най-големия зор е със спането/преди пет минути Иво пак бе събуден от "пазещият тишина" батко....днес това е за трети път от сутринта/...но пък си струва-дори заради кратките моменти на заиграване....А,за висенето.....просто ти съчуствам/и на всички мами с подобен модел деца/.....аз вече почнах да спазвам и дистанция като го качвам по стълбите,че я за перилата ще се закачи...а оня ден като се вкопчи в дръжката на вратата на комшиите и чак я отвори/не било заключено/...и комшийката така стреснато ме изгледа/направо като взломаджии изглеждахме/
Духи,радвам се ,че те провокиахме да се разпишеш.....ама тоя номер със стари снимки Naughty....

# 217
Ей добре де.. ето и актуални снимки тогава, като не ги отчиташ тия  Twisted Evil

С Калинка на разходка  Mr. Green

Туй ни е обичайното състояние - клечене и катерене  Crazy

# 218
Ето и от нас, прясно остригани за яслата

# 219
Fy, ужасно звучи това, което си написала! Дано повече не ви се налага да го изживявате!
Аз не съм писала отдавна, всички бебоци са пораснали и много хубави! Сега нямам много време, но обещавам скоро да се отчета. Искам само да помоля който има желание да ни подкрепи в конкурса за "Най-сладко бебе" на сп. "Моето бебе и аз" като гласува за Калоян, София. Снимката му е някъде по средата на страницата между тези на Йоана, София и Михаела, Варна. Благодаря ви! Ето и линка: http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=v … id=62&Itemid=

# 220
  • София
Даниеле, гласувах за Калоян  Heart Eyes А все се сещам да те питам за мама Пилето и Гоги - виждате ли се? Поздрави я от мен!

Фай, надявам се Сиската вече да е по-добре и дано никога не ви се случва отново! Да я цункаш от нас!

Кейт, ЧЕСТИТА кола! Със здраве да се возите!

Ние мислим да отидем в събота към 11 ч. в Борисовата градина, ако има желаещи да се видим - ще ми е много приятно!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 22:52 от Rumya

# 221
Rumya, за съжаление Пилето и Гоги не съм ги виждала скоро, тъй като откакто през април започнах работа, Калоян е при нашите в Казанлък и не ходя на разходки в парка. Но на 10.09 Калоян ще си дойде в Сф, защото на 17.09 ни е операцията и предполагам, че тогава ще се видим.

# 222
Кате,честита ви кола. със здраве да си я карате.
Даниеле, гласувах за вас!

# 223
И аз гласувах.../и да отбележа,че е много готин с костюма/
А,аз да си призная дне си"обезобразих" детето.....и въпреки,че си знам,че не ставам за фризьор/хеле пък детски/ взех че се пробвах в/у му...ама нали няма как да избяга и да си търси правата все още/виж батко му това го е оттренирал/вече изглежда така:/това на брадичката не е мръсно...а поредната "рана без която юнака не може"/
Вики,кажи как успяхте да подстрижете Мони,че утре Асен си идва от командировка и предполагам,че няма да във възторг от вида на "паничката"...та може да се наложи да вземем неговата подстрижка за модел/че у нас посегателството в/у косите е углавно престъпление...единствено на моята мога да правя каквото си искам...но пак в определени граници/

# 224
 Shocked Люба, как успя да го подстрижеш толкова равно!!! Аз веднъж се пробвах да клъцна малка чат от бритона на Ивко и така на криво го отрязах, че ако трябваше паничка да правя, не ми се мисли на кво щеше да мяза. А Ивчо и така си е чаровен! Поздравления за уменията ти.

Общи условия

Активация на акаунт