)

Голяма сладурана,пък и ти хич не лъжеш
е пускайте и някоя с вас та да ви виждам бе 

можеше поне да и види ръката пита само коя ръка е за да си напише в документа.Мъжа ми много се ядоса ама няма какво да направим,направиха и снимка и за щастие нищо и нямаше

Интересно как отварят и хладилниците?Иска се доста сила за това 

айде утреееееее

) Ама карай да е весело 
Ами утре имам уговорка с една мама и може да ходим към градината след обяд, но мислех специално с вас и Любето и Пепи и всички пловдивски мами, които са на линия, да се видим тез дни, което обаче не пречи и утре да се срещнем, ако сте там
Благородно ви завиждам
... Направо нямам думи... Но по-важното е, че всичко е наред 
Айде, весело прекарване и дано да има обхват, не че нещо, ама за Сами се тревожа, няма да може да ни се 
И никога не се съмнявай, че правиш най-доброто за тази прекрасна принцеса, която си имаш
Наистина много сладурска прическа си имате, и аз искам така да я правя, като и порасне достатъчно косицата, ама пусто като не трай нищо на главата си
Ама ша се боря аз, пък се надявам някой ден да се преборя
Изчервихме се малко
Искам да ти кажа, че откак си инсталирах мембрани с избирателна пропускливост на ушите, съм мнооого добре и ще те посъветвам и ти да го направиш
Пък и щом организма може да поддържа лактация толкова дълго време без медикаменти, мисля си - значи не е в разрез с природата
( това в отговор на всички онези педиатри, според които кърменето след една годинка не само че не носи вече никаква полза, ами на всичкото отгоре и вреди на детето
) Ми то ако е така, ми божкеее, колко увредени деца има из форума и по света и у нас 
То все съм очаквала катерене по мебели, ама по парното... страшничко си е. Дано Сами скоро се адаптира на градината, че и ти да си поотдъхнеш малко през деня. И да се посветиш само на Ивчовите бели 

И ние имаме едно малко миризливо приключение - както си се плацикаше в басейна и се кефеше на водата, госпожицата изведнъж омаза пейзажа. Стана толкова бързо, че изобщо не можах да реагирам. Във водата плуваха едни особени "неща", а Ени с голямо любопитство ги гледаше и настъпваше

Я кажи какво означава новия ник?

да ме прощаваш, ама само димящия пепелник и цигарето и липсват, ей там на ръба на ваната
лелее, пу-пу, тва ми е фаворита за забавна снимка, наред с Ани на Зори в щайгата с картофите 
Пък за твойта госпожица кво да кажа, думи нямам, ама такава сладуранка, с таз ретро прическа ми обира точките от всякъде
И тя едни чупки, едни стойки, като истински модел позира на тва фотьойлче 

Много се смях. Тази снимка сякаш си я изтеглила от сайт за смешни снимки с деца. Но съм се уверила, че спонтанните снимки стават най-добри
А виждам, че и от малки знаете тайните на красивата кожа 
Аз отдавна съм си инсталирала мембраните, за които пишеш и затова не ми пука за хорското мнение. Ми то не може така - сутрин, обед, вечер, през нощта и по всяко време искам да си вредя на детето 
Мила възползвай се максимално от посещението при бабите, за да си починеш. Наистина и 5 минутки отмяна са ценни.

Не знам дали умее да позира, ама аз се правя на маймуна и залягам като пехотинец докато успея да направя читави снимки. Само за скрита камера сме двете
А детското кресло е подарък за рождения й ден, ама тогава хич не му обърна внимание, сега обаче му се кефи и си посядва с удоволствие на него.