Отговори
# 120
  • някъде там
Пипи,аз съм в СВ. Иван Рилски,в старата поликлиника.Айде някой път ще пием кафе. Peace

# 121
  • София
Добра прибирам се живот и здраве на 19 на обяд, но само ако има места свободни.

Браво на септемвриики, време беше да почнат да излизат бебоците. Само ми е чудно защо са го извадили толкова рано бебето?

А на светлето ще и дърпам ушите, депресиите ги гоним ние надалеч, милинката да лежи без да мърда толкова дълго.

ligla ама то никой няма да те пусне без да си поискаш, просто казваш може ли да мина и заставаш най-отпред.

Мишонка няма да има повече земетресения, не се притеснявай. Нали почти винаги вървят първичен и вторичен трус, та и двата са минали.

rally добро бебоче си имаш, обърна се и слуша.

Neve залага на 20.09
katalina  залага на  29.09

не влизам да ги променям аз, че стози нет да не омърлям заглавната страничка.

# 122
Здравейте на всички мами  Laughing

Наистина не смогвам да ви изчета, миналата тема дори не можах да видя за какво ставаше въпрос.

Видях, че си говорите и за лекциите на 9 месеца. Във вторник на 21.08 ще има една, на която ако ме пуснат в болничен мисля да отида. Ще е супер да се запознаем с някой от вас, ако ходите, де  Peace

rally , Ivon, това със СПИНА и сифилиса и т.н. сигурно ли е, че трябва пак да се правят ... мен ми правиха в началото  newsm78 Уф.. че досадно.

ANETT, аз също бях на преглед и ми казаха, че моят шошо е  1,250 (аз съм 30 седмица и 5 дни в момента)  Sad. Аз реших, че  е много малък и се паникльосах малко, та и кошмари сънувах. На теб какво ти казаха  newsm78 Понеже повечето мами тук бебоците са значително по- големи. КАто прочетох, че и вие сте малки реших, че непременно трябва да ти пиша и да те питам...  Tired

Искам да се включа в групата на неспящите майки. Много е ужастно и съм уморенаааа  Tired. Пък как ще е като не спиш по време на бремеността и после като се роди бебока, пак не спиш. Изглежда ми нечовешко.  Crossing Arms

Чао на всички мами и много хубав ден и вечер желая   bouquet

# 123
Ейййй, зараждаха септемврийките.
Да са им живи и здрави бебетата.

Аз сега съм в чуденка newsm78 Седя си на стола и изведнъж нещо ми подмокря - все едно съм пишнала, ама не съм. Отидох до тоалетната и кво да видя - на гащите едно мокро петно. Ами сега newsm78

# 124
  • София
Коки, най - добре си посети лекаря, може да са околоплодни води ... ако не можеш да го контролираш - с голяма вероятност ... отивай на лекар, по - добре да е изпусната урина и да се разходиш напразно ... Ако пък и продължи да тече ... съвсем.
Пък ако не са, поне ще си спокойна Simple Smile

Чувала съм за някакви тестове за околоплодни води - ама не съм виждала и ползвала - евентуално можеш да питаш в някоя аптека ...

# 125
Спокич КОКИ Simple Smile, те водите са бая повече от една капка. Ако нищо не те боли и бебко си мърдолка в коремчето, стой си спокойно Simple Smile

Уф на мен , да ви кажа така ми се спиииииииииии Tired Tired Tired, едвам гледам, искам в леглото, ама............... май и другата седмица ще си я отработя Sad, а такъв мързел ме е налегнал........и съм го ударила на уво, дълги кафета с приятели, обиколка по магазините Simple Smile, купихме с Неда едно сладурско шише на бебка и залъгалка. Аз съм решила и двете да не ги ползвам, шишето чак след 6-я месец, ама ай нека да има 1:)

Рали,  Joy Joy Joy диаметрално различни постове и съвети с теб. Типичен пример за веселата шаренийка сред хората:)

# 126
оф, много се чудя newsm78
еднократно беше...ама в никакъв случай не е една капка.
Нищо не ме боли newsm78 Бебето преди малко мърдаше
На лекар съм в Понеделник
Може би ще изчакам още малко, да видя дали ще се повтори Rolling Eyes

# 127
Коки не се шашкай може би е просто течение!На края много се увеличава секрецията направо все едно си подпишкваш на моменти! Така бях първия път така беше и приятелката ми!Но има в аптеките доколкото знам лакмус който разпознама водите от течение - ако искаш ходи и си купи и ще си спокойна!

# 128
Коки на една от лекциите на 9 месеца тук в Бургас казаха че понякога от движенията на бебето ако не се усетиш да се стиснеш е  възможно и да се изпущаме като напредва бременността така че споко.  Най вероятно е това, но сподели с доки за да си спокойна.

# 129
Не, не беше изпускане и не беше от движение на бебето.
Ама аз не съм се притеснила.
Днес четох, че при перфориране/май така пишеше/ на мехура някъде горе се получава такова леко изтичане.
Струва ми се, обаче, че Надето ще да е права, малко странно да е толкова рядко и безцветно ама...
Абе, ако се повтори ще отида на лекар, ако не - в Понеделник Peace

# 130
Коки, спокойно - явно е някакво течение.  Да ти кажа, веднъж докато чаках пред кабинета на доки, едно по-бременно от мен момиче изведнъж скочи от стола и хукна нанякъде, а после забелязах, че имаше мокричко след нея - явно наистина е често срещано явление!

Рали, значи одеалцето на 100 и кусур ще го разделяш, а  Joy

Аз да докладвам - изтребили сме едните бактерии, ама други се цъфнали на хоризонта.  #Cussing out  Да, ама тия били такива, дето често се явявали при бременни и за по-сигурно ще пуснем още едно "пиш" в понеделник, с надеждата да е фалшива тревога. Вече се специализирах в даването на стерилна урина.  Mr. Green

Та в тази връзка да питам - ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА БРЕМЕННИ ПЛАЩАТ ЛИ СЕ ИЛИ НЕ??? Щото веднъж ме разкарват да си дам 2-та лева, друг път - не!   newsm78

# 131
  • София
Коки - аз си мисля, че задължително трябва да отидеш до болницата. Там ще направят бърз тест с бромокриптин и ще ти кажат дали са околоплодни води. Не се притеснявай хич, пък дано да се окаже фалшива тревога.  Praynig На нас на лекциите ни казаха, че ако имаме такива съмнения веднага трябва да отидем в болницата.  Не е и задължително водите да ти изтекат много наведнъж. Зависи къде се е пукнал мехурът - ако е отгоре ще изтичат по съвсем малко, ако е спикан долу тогава изтичат много наведнъж.
Също така, ако решиш да ходиш до болницата си вземи и бельото, защото те върху нещо ще капнат бромокриптин и после гледат далии се оцветява.

Другият вариант е с тест от аптеката, но аз не знам дали се продават.  newsm78

Да ви кажа момичета, аз много се притеснявам да не ми изтекат водите някъде на публично място.  Confused Примерно в автобуса или на улицата.....особено пък, ако съм сама.  Crazy Пък си мисля....дано да е  нощем (най-често тогава се случва)...но тогава пък целия матрак, ако подмокря... Joy В идеалния случай се надявам върху плочките в коридора или банята или в болницата... hahaha

Ааа..и още нещо се сетих. Също ни казаха, че ако сме правили секс с еякулация вътре може пробата да е фалшиво положителна т.е. и от околоплодните води и от спермата по един и същи начин се оцветява при тест с бромокриптин.

leni01 - ние доста хора ще сме на лекцията във вторник май. Най-добре ни разгледай снимките, за да можеш да ни познаеш.  Peace

# 132
Ивон и аз от туй се страхувам. Да не текна някъде на обществено място, че ужасно ще се притесня.
Каталина знаеш ли кога има лекции за бременни в Бургас и къде, че много искам да отида а незнам от къде да получа информация кога са. Нали съм в отпуска вече та имам време да се мотам.
Коки не се притеснявай, мисля, че задължително ще разбереш ако са околоплодни води, ако продължи да тече нещо марш към болницата.

# 133
Аха, бельото вече е изпрано и простряно.
Ще накарам милото да провери за тези лентички по аптеките. Ама Ивон бромокриптина е лекарство за висок пролактин. Четох аз за тези ленти Бромо нещо си бяха ама какво бромо newsm78

# 134
  • София
коки - то може и аз грешно да съм запомила и да не е бромокриптин, Ама наистина нещо бромо беше.... newsm78 Иначе и аз след лекцията търсих да проверя какво е бромокриптин и дали случайно мога да си купя от аптеката да имам в къщи за проба.. Joy но само за лекарството прочетох......но реших, че отделно може и някаква такава течност да има, знам ли... newsm78 Мислех и свекърва ми да питам, защото тя е лекар .... но се мотая още.

Ако разбереш нещо за тези лентички ни пиши.  Peace

Щом си изпрала бельото няма смисъл да ходиш до болницата. Дано наистина да не се повтори и да е било някакво течение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт