Отговори
# 90
Ехооооооо, къде се скатахте?  smile3506
 Уфффффф , само аз ли не спа? При нас тук пак концерти, а ние живеем до стадиона  и такива вибрации в къщи! Ужжжаааааааас!

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 00:49 от Alyona

# 91
Здравейте тумбаланки.
Аз да се запиша,че то току виж и сте изписали темата.Предната много бързо свърши.
Да ви кажа не мога да спя почти,такива торбички имам под очите,чак във фризьорския салон ми казаха,че ми личало ,че не спя.Вече едвам се премествам от една страна на друга.Ставам по 5-6 пъти до тоалетната,добре,че банята ни е в спалнята ,та не ходя много.Сутрин баш като вече най ми се спи ,почват да блъскат майсторите на съседите,разбиване голямо,аман вече стана няколко дена.Та в тоз ред на оплакване,и междукрачието ме боли ,контракции имам на честичко,не са болезнени,ама неприятно,карат ме да пишкам.
Сега други кахъри,тук в две съседни държави имаше земетресения,едното в Перу 7,9 по Рихтер,ужас,сега казаха и в чили също,по слабичко но пак имало.Ауу,сега слушам и в Коста Рика 4,3 .Ох така ме е страх да не ни хване и нас,че сме на 12 етаж плюс 3 подземни гаража и приземен етаж идват към 16.че с тоз корем как  ще бягам.Ох да пази Господ Praynig
Другото е ,че ходихме с татко ни да си купим малко козметика,майка ми  ще ми донесе на бюбхен,ама чак края на септември,пък аз обичам да имам всичко приготвено,не да бягам последния момент.Та купих на Chicco  шампоанче,гел душче и олио.Купих си крем за зърната и кремче за дупарата на беба.И вижте какво купихме за бебата,докато й сменяме памперсите да се гледа и играе бебуната
Много съм доволна.
Иначе други интересни неща няма при мен,гледам добре сте си изкарали срещичката във Варна и в Бургас.Анет много готино с тез плитчици.И аз не бих ги издържала обаче,не търпя аз нищо на косата.
Наде коремчето страхотно,браво на художничките.
Кой пита за подуването на пръстите?Не си сама,мойте се подуват ,но само сутрин така се събуждам или ако е много горещо времето.Но пък краката ми се подуват,топло студено,повече от 1 час като висят и са подути,особенно левия.
Стискайте палци в понеделник ,връвта на беба да се е отвила малко,и да е всичко наред,че не ми се ражда секцио.
Меги голяма бонбона тоз твоя Цезар,да видим твойта праска какви мелези  ще изкара Laughing
Добра не се сърди ,ама и аз се смях на твоите случки,даже доста време няма да забравя този смях,защото  си пикнах на стола,толкова ми беше смешно,то сигурно е от хормоните,та стола ми сега е с леке на тапицерията,слагах специaлен препарат за тапицерии,нъц,с веро и вода,ми то стана по голямо петно,явно от тез витамини и фол.кисел. се е боядисало повече.Тъй че няма да те забравя.Ма не се сърди де,като гледам и другите мами са се посмяли.
Ми това е мами,пазете се  и си почивайте,за датите за раждане бях писала аз,ама не сте видели,тез които водят списъка,мен ме пишете за 15 /09,такова предчувствие имам за нормално раждане.Ако е секцио няма да ме пишете.
Ми туй то,айде от мен целувки,да видим дали  ще мога да спя тази вечер.Направо не искам да идва време за лягане.

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 02:09 от mishonka95

# 92
Мисля си сега...  newsm78.. хич не ми е лошо да съм бременна (освен тоя неудобен корем  ooooh!)... на работа са ме оставили на мира и се подмръдвам от кълка на кълка, като се върна в къщи рахатясвам и си бъркам в носа... нищо конструктивно... но затова пък се чувствам ТОООООЛКОВА спокойна.. и ми е много забавно малкия като се "врътка" по цял ден в шкембата... Heart Eyes

та установих, че май малко ми е терсене от промяната дето ще настъпи през септември  Embarassed... ще ме боли, ще си недоспивам, няма да има вече спокойствие, изведнъж ще съм отговорна за някой друг и да ви кажа честно т'ва 'ич нИ ми 'аресвааааа  Crossing Arms

Успокоявам се, че ще си заслужава, нали всички така казват... ама мисълта ми беше, че колкото повече наближава, толкова по- ми се струва, че има още време и ще се ражда в далечно бъдеще...сякаш повече бързах, когато бях 25та седмица, а не 35та...

айде стига проза.  smile3502

# 93
 #Crazy ей пак се кукнах от рано.. smile3534ма чеках да стане по човешко време да пиша,че ша кажете таз съвсем изперка вече  Whistling
Jenna  не се притеснявай-ще се справиш, не се притесняваи,всички ни е страх дали ще се справим,че вече няма д аимаме свободно време и т.е ама няма се даваш ся=аз те виждам като много добра мама  Hug Mr. Green
mishonka95   и на мен ми се подуват САМО пръстите-луда работа,ама аз вече взех да гледам по филосиофски и да  не обръщам много внимание- и все си повтарям думите на акушерката"КАТ РОДИШ, ЩЕ ТИ МИНЕ" newsm10
Alyona ей много гадно,че сте до стадиона бе и тез концерти-ужасс  smile3515
наде наде мъжо хареса ли патладжаните-ко не е давай тука много гладни има  eat eat eat eat

# 94
  • някъде там
Добрютрооо!
Оф,най сетне тая нощ поспах почти без да ставам. Само два пъти май.... newsm78,което си е супер.
Дженка,не го мисли ,може да ти е спокойно бебчето и да успяваш да си се наспиваш. Тогава всичко е супер,има да го гушкаш и да си играеш с него....
Ръбам краставица и чакам малкия да стане,че да го водя у майкини.
Галка,ами ти бе мила,още ли не си напълнила коремеца,я се захващай бързо. Peace

# 95
  • София
Добро утро момичета  Simple Smile Аз като за последно дойдох в 7:30 на работа, че да приключа ... абе за бой съм  Blush

Докладвам от вчера: бебето се е обърнало наистина  newsm44 И то точно с главата надолу, поглед назад и леко надясно и дупе наляво, най - често срещаната поза  Simple Smile Иначе всичко му изгледжа наред и си отговаря по размери точно на 34 седмица, тегло ехографа даде 2486 г., тамън да стане около 3 кг. в деветия месец, после да прави каквото си иска  Simple Smile
Благодаря за стискането на палци   bouquet
Аз не съм наддала този (почти) месец, което е добре, а обиколката на корема ми е намаляла  Shocked и сега е 108 см... Явно си зависи от позата на бебето - то и визуално намаля и се разля нагоре...
Все пак, в понеделник ще ида на ФМ за оглед на пъпна връв евентуално и доразглеждане.
Аз понеже отложих със седмица-две ходенето на доктор този път, та лекарката ми се скара, че е крайно време за запис на тоновете, аз досега не съм правила  newsm78 Утре съм в Тина Киркова по този повод. Вие откога правите записи? Че аз не помня първия път  newsm78

Одеалото на Марти, гледам бая кандидат бебовци има ... То е на каренца, има по квадратче за всички  Joy Joy Joy А за мен си е със сантиментална стойност - пазя си го много, въпреки че Мартин доста си го ползва ... Ето тук: http://bgphoto.net/photos/1672/o632404257512343750.jpg има малко от него между моите ръце (това, с което е завит Мартин; снимката е от нецифров апарат и сканирана, ама все нещо личи  Crazy)

Скайп аз не ползвам, не може от службата, заради това и от вкъщи не съм свикнала ... Ползвайте ICQ, момичета, моето е в профила.

Исках да ви питам за училището на Тина Киркова (които ще раждате там) - ходихте ли? Колко време по - рано да се запиша? Утре ще се наложи да питам откъде се влиза в болницата  Embarassed

Джена, всички се научават да бъдат майки (е, има редки изключения, но такива не виждам наоколо), ще се оправите  Simple Smile
Няма да си кривя душата - в началото ми беше бая стрес... ама с второто хората казват, че извличаш само хубавото от родителството ... дано  Heart Eyes
Номерът е да не се вкисваш от всичко - памперса пропуснал или повърнало, а само преди 3 минутки е преоблечено ии т.н. ...

# 96
Добрютру.
Старт линията ми не е долу, а от ляво на екрана #Crazy. Ай сега кажете ми как да го оправя туй чудо?

rally , честито ти прекатурване на бебо Simple Smile

илонитка , друго си е като ставаш по-рядко, а? Аз хич не съм ставала тая нощ, спах  като къпана.

galentinass , тя Джена ще се справи, ами я кажи ти как ще се оправяш с две догодина Wink

# 97
Цитат на: коки link=topic=214810.msg4727806#msg4727806 date=1187
[b
galentinass [/b], тя Джена ще се справи, ами я кажи ти как ще се оправяш с две догодина Wink

Whistling ми с 3 на моя мъж лесно-прай ги и заминава на рейс  Mr. Green абе КОКИ ще си напрайме дружно една ДЕТСКА ГРАДИНА и ще се редуваме майките да ги гледат,навитакис? Mr. Green

КО ТИ СТАНА НА КОМПА БЕ,КОКИ за 1 път чувам такоз нещо-всичко друго ли е огледално-я пробай да го рестартираш?

# 98
  • София
Добрютру.
Старт линията ми не е долу, а от ляво на екрана #Crazy. Ай сега кажете ми как да го оправя туй чудо?
.............

С drag&drop - превличаш я с мишката и я пускаш долу, където искаш да бъде (нали си с Уиндоус)...

# 99
Ох, rally благодаря ти. Пък аз разтягах, разтягах, дърпах, влачих, ама то стига само до средата и толкова Joy Joy Joy Joy

galentinass , навита съм щото той и моя иска така - раждам първото, правим второто и после по гръб Joy

# 100
Добро утро мами Simple Smile
Като гледам има и по-ранобудни от мен Simple Smile Явно всички бебчовци вече нямат турпение и нямат и намерение да си седят спокойно на дупата като знаят какво предстои Simple Smile
Днес и аз съм на преглед  да видим какво ще кажат. Аз да ви питам от кой месец започва ходенето на ЖК по два пъти в месеца? И колко ехографа имаме за цялата бременност?

mishonka95 стискам палци всичко да е наред, дано силните трусове вече да са отминали  Simple Smile

# 101
Добро утрооо
 smile3558 най сетне е петък  Mr. Green
аз да ви се оплача набързо че няма да кой друг да си кажа. Бяхме поръчали врата за банята която да се отваря навън с идеята че слагаме душ кабина, но се отказахме и решихме тази врата да я сложим на килера а да си поръчаме друга за банята коята да се отваря навътре. Това предисторията.. та вчера пристига врата а свекъра ми "решил" да я монтират на банята и въобще не се обадил да каже на мъжа ми че врата е дошла и т.н.  #Cussing out побеснях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire при положение че бяхме говорили хиляда пъти за това и той самия настоя да се поръча друга врата. Аууу като се сетя и още ми държи.
Ама свърши вече, скръцнах със зъби и толкоз  #Cussing out
Ох сори че ви натоварвам и спирам вече.
Ей мацки моето кю е в данните ми, хайде някой да ме ад-не плииз че без това тъпея понякога на работа

# 102
 smile3534  е вие кво си мислите че ме няма ли? Ето ме тук съм!
Пак не спах и ми е гадно  Sad       
Рали  много се радвам че бебо се е обърнал!!!Еее това е супер новина!Вече можеш да си спокойна  Hug 
galentinass харесаха му как да не!  Като гледам няма и помен от тях!
mishonka95  Joy  Joy  Joy ти какво препика си столчето като запазена зона ли?
mimeto_iv не се ядосвай аз имам чувството че със всички като поостареят става нещо такова! Сега да вземе да си я демонтира и да я монтира на мястото за целта   smile3513
Отивам за кафенце че в къщи е свършило и вместо сега да си седя по гащи ще трябва да си наруша спокойствието!

# 103
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

rally - Страхотна новина за бебко! Виж колко е послушен.  Heart Eyes А за обиколката и при мен беше така. Когато се обърна от седалищно в главично и хоп - намаля с 1-2 см.  Laughing

За запис на тоновете - ние още не сме говорили и хич не знам. Аз по принцип си мисля, че някъде около 36 г.с. се започва.  newsm78

Jenna - и аз все повече се замислям за промени и някак си не мога да повярвам какво ме очаква. Crazy Но определено не предпочитам бременеето - от 1-2 седмици ми е наистина тежко, боли ме между краката, като стана и 5 мин. ми трябва да ми се наместят костите и да започна да ходя нормално, схващания и т.н.  ooooh! Знаете как е.... Laughing

Mpulle - при различните лекари е различно, но някъде към 8 месец би трябвало да започнеш да ходиш на 2 седмици. А за ехографите - по ЗК са само 2 май.

Да кажа, че продължавам да стискам палци за Светлето, радвам се, че бебко е добре.  Praynig Praynig Praynig Милата вчера толкова я мислех, прикована в някаква стая, даже далеч от другото си дете.....хич не и е лесно. Хайде да минава по-бързо време, да си роди един здрав и голям бебок и да забрави бързо този период.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

За icq - моето също е в профила, ето го и тук 115539098. Но съм с друг клиент, а не с ABVICQ (че страшно много ме дразни тази шарения) , така че май няма да мога да се включа в чата. Тъй че дайде от утре по старо му в скайпа... Mr. Green

# 104
Ай добрютро и от мен мами  Hug

Леле какъв хубав ден се очертаваааааааа! Слънчице и чудо.  newsm78 що съм в такова хубаво настроение, не знам, но ми е добре  Mr. Green

Рали голяма ЧЕСТИТООООООООО за обръщането на бебо  Hug Страхотна новина! Айде и другите непослушковци да се обръщат вече!
Галентинас и ти ли вече второ "правиш". И аз така, ама нашия татко май не е навит. Иска да види как ще се оправяме с едно и тогава можело да мислим за второ. Пък аз си знам, че ще се оправим.
Меги кога пътуваш обратон за софето? на 20-ти ли?

Общи условия

Активация на акаунт