Отговори
# 105
  • някъде там
аЗ ДА СИ КАЖА,МНОГО СЕ РАЗВЪЛНУВАХ-СЕПТЕМВРИЙКИ СИ ИМАТ ПЪРВОТО БЕБЕ Hug
Почна сееееее....

# 106
Бравооо бая устискаха момичетата  Hug

# 107
  • някъде там
mimeto_iv, добавих те в кюто,ама си оф.
Наде,ти си нашата гордост,браво за поста ти при септемврийки,чак ме разплака. Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 108
Е немога да насмогна да изчета всичко и това си е! Много сте чевръсти, аз докато се натуткам и... темата свършила Sad Wink
Сега да ви питам, това със запис на тоновете на бебето от кога  трябва да се прави! Моите доктори са в отпуск и чак септември съм на дофтор. Ама като усещам беба да мърда все си мисля че си е добре?! Grinning

# 109
Здравейте мамита!
Да кажа и аз за предвиждания от мен термин, като се има предвид, че предния път избързах със 18 дни, този път залагам на 20.09., при термин 07.10.
Чао и целувки на всички  bouquet

# 110
Добро утро на всички и от мен. )))

Направо съчувствам на тези, които не могат да спят. Аз пък си спя без проблем, като се изключи ставането през нощта да пишкам. По 4-5пъти, но аз и много вода пия нощно време. Е, една малка бутилка минерална вода.
На мен все още не ми тежи корема, е, освен когато не преям и направо става двоен. ))) Голям майтап. )))) Иначе постоянно гледам по улиците и сравнявам - и като видя някоя по-напреднала, само си казвам "ауууу, ама тази мацка е много бременна". ))))

Аз също се каня вече да подновя офанзивата на магазините и да си попълня пропуските. ))) Че на мен ми остана ваничката и козметиката за бебчо и покупките за болницата. )))
Още и ютия нова не съм си купила та и това трябва да свърша. )

Браво на септемврийките за първото бебче - аз гледах тези от август, вече половината са родили. ))))

Имам чувството, че и моето бебе вече се е обърнало, макар че онзи ден имах чувството че буквално се премята в корема ми. Първо ме риташе под ребрата и то доста здраво и реших, че е с главата надолу. ))) После пък се появи една корава топка отново под гърдите и това със сигурност му беше главата. Щурава работа, но ще го видя другата седмица. )))

Мамите, които имат Кю могат да си ме аднат, моето също стои долу, но все пак ако някой не го вижда номерът ми е 42718813. )))

# 111
Момичета при последните изследвания които ми пуснаха имаше и за австралийски антиген. И искам да ви питам на някой такова нещо пускали ли са му и какво въобще означава newsm78. Иначе изследванията ми са наред.

# 112
Привет мами тумбаланки!
Направих си аз сутришната разходка и вече съм на линия. Не знам вие как сте в това слънце, но на мен идва добре само като гледам от вътре навън че е супер времето. Ама като изляза и  ... newsm09 .
Да взема и аз да заложа за 29.09 че бебата ще иска да излиза вече. Е то Божа работа ама нали трябва да сме в играта. Лелееее като гледам щом септемврийките са почнали си мисля коя ли ще първа от нас. То термина е едно ама нали бебоците в крайна сметка решават кога да излязат.
Лелее Мишонка направо ти съчуствам с тези земетресения. И мен адски много ме е страх откакто се събудих веднъж от един трус, ама бях малка и доста се поуплаших.Леглото така се тресеше.  #Crazy
Джена явно тва ти състояние не е само при мен. Успокояващо е като че ли като знам, че не съм сама. Аз цял живот съм мразила да ми се нарушава спокойствието  ама сега гледам да свиквам с тая мисъл. Тва от една страна,  ама от друга пък вече нямам търпение да си гушна малката дудулинка и да мине зора покрай раждането особено като знам отзивите за нащо родилно тука.
Алъона представям си тоя кошмар. Аз съм станала адски раздразнителна и ме дразни всеки страничен шум: купоните и ремонтите на комшиите край нямат.
Рали браво на бебко. Очертава се послушанко. А другите мами дето са с инати бебета в тумбите и не щат да се обръщат да не се притесняат. Някой се обръщат доста накрая както има и случай в последния момент се обръщат седалишно. Дано да не се случва!(за седалищно де)
Друго за сега не сещам. Сигурно съм пропуснала някой и нещо ама нищо айде ...!!!  Mr. Green

# 113
Момичета при последните изследвания които ми пуснаха имаше и за австралийски антиген. И искам да ви питам на някой такова нещо пускали ли са му и какво въобще означава newsm78. Иначе изследванията ми са наред.

По принцип изследването за австралийски антиген трябва да се пуска още в началото на бременността, но повечето гинеколози изобщо не го правят. Представлява изследване за наличието на вирусен хепатит В. Ето тук можеш да прочетеш повече. Задължително се изследва при бременни, наред с тези за сифилис, СПИН и т.н.
http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80952010.htm

# 114
  • някъде там
pipi_bg, я кажи къде ходиш на консултация?

# 115
Mirama благодаря за сайта Hug
Илонитка аз ходя на консултация в частната клиника то и ти май беше писала че ходиш там (ако не се лъжа)

# 116
Здравейте, милички!

Днес станах в 6.30- за пръв път от няколко седмици. Ходих в службата за чужденците, за да си прехвърля визата в новия паспорт. Отначало чакахме 20 минути на студа (аз бях по чехли при дъжд и 15 градуса) да отворят и като се отвори вратата всичкото гастарбайтер се втурна по стълбите да се реди на гишето. Аз пристигнах почти предпоследна, познайте колко чаках- около 4 часа- никoй не ме пусна да мина пред него...  #2gunfire Толкова ме доядя, бях единствената бременна, псувах ги всички наум...

Сега пък се връщам и звъня на мъжа ми на работа да му се накарам, че е забравил да вземе едно писмо за здравната каса да ми го пусне, обаче той бил на обяд, колегата му каза, че ще му предаде да ми се обади. Сега ми звъни, едва диша :"Как си, какво стана?" Казвам му: "Какво да стане, що не ми пусна писмото?", а той: "Ох, колегите ми ми написали на една бележка: "Обади се спешно на жена си, има контракции!". Е, как да му се карам, изкарали му акъла, милият ми той. Още се хилотя  Joy.

А, взех си днес скъсените пердета за детската, в момента се перат, нямам търпение да ги сложа...

# 117
Здравейте мамички,
да се запиша и аз в новата темичка Grinning, много е готина, ама то с такива духовити момичета няма и как друго да е.
По повод на изследванията- и аз да кажа нещо.което ме притесни.Вземаха ми кръв от вената и имам нисък общ белтък- 60, а 60 е долната граница.Някой имал ли е такъв проблем?Гинеколожката ми каза да пия "Биогейм"- това дето го вземат културистите.На мен никак не ми се ще, защото си е химия и покрай полезните има и други вещества вътре.Вярно че аз не съм почитателка на месото и яйцата но си хапвах помалко newsm78

# 118
  • София
Eй....колко се радвам за първото бебе на септемврийките! Mr. Green

Милички съвсем скоро и нас ни очаква, няма къде да мърдаме... Mr. Green

Да кажа за СПИН, Сифилиса и Хепатит Б-то - на мен също ми правиха в началото на бременността и частната лекарка и по ЖК. Така че 200% не съм болна.  Joy Обаче сега се оказа, че пак трябва, защото изследванията важали само 6 месеца, а мойте тъкмо изтичат. Така че да ви предупредя - вижте си датите, на които са ви изследвали, ако са минали 6 месеца искайте да ви повторят изследванията пак. На нас в Шейново ни казаха, че ако нямаме някои от тях ще ни изпратят в изолатора. Confused Предполагам, че и на други места е така, а там хич няма да е приятно.

Ние пък вчера до 1 ч. лепихме тапети (ама сме вече на края само латекса остана  newsm44),  станахме в 7.30 .... Confused И си поспах после...почти цял преди обяд от към 11 до 13 ч.  Blush ..... ще си проспя живота направо.  Laughing Сега ще се заема с разни полезни дейности , че не може само да се спи.... newsm75 newsm79 wash hang и най-полезната дейност -  newsm55  Joy

# 119
  • София
..........................
Да кажа за СПИН, Сифилиса и Хепатит Б-то - на мен също ми правиха в началото на бременността и частната лекарка и по ЖК. Така че 200% не съм болна.  Joy Обаче сега се оказа, че пак трябва, защото изследванията важали само 6 месеца, а мойте тъкмо изтичат. Така че да ви предупредя - вижте си датите, на които са ви изследвали, ако са минали 6 месеца искайте да ви повторят изследванията пак. На нас в Шейново ни казаха, че ако нямаме някои от тях ще ни изпратят в изолатора. Confused Предполагам, че и на други места е така, а там хич няма да е приятно.
.........................

Да подкрепя само Ивон по темата. Аз ще ида утре да давам кръв.
Досега съм си правила поне 5 пъти такива изследвания - за сватба, за първото дета, за тръгване на ясла/градина, за какво ли не ... И аз си знам, че не съм болна, затова въобще не съм си ги пускала в началото на бременността тези изследвания, даже последните за градина на Мартин бяха в сила; сега чак.
А за изолатора, не знам дали ще те пратят, ама най - малкото ще те забавят за да излязат резултатите ...

По повод бебетата на септемврийките - ми те много късно започнаха даже ... По принцип влезе ли се в девети месец, започва се  Simple Smile Както казва моя мъж - всеки ден след 4 септември си е подарък, кой ти го дава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт