Отговори
# 135
Я аз да питам в коя седмица влизаме в 9 тия месец? И знаете ли дали във всяка поликлиника правят запис на тоновете и какво е необходимо затова?

# 136
бром-тимол е търсената течност. Сетих се, че в Юлските отчетни теми съм го чела даже го и намерих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186643.60 ама го нямало по аптеките.
Пък и аз бяло бельо нямам...

# 137
Това е за всички работещи мами!!!
http://img256.imageshack.us/img256/1130/petakjk9.jpg

# 138
Здравейте, момичета,

Поздравления за бебчетата, които са се обърнали вече. Моята калпазанка още си е седалищно. При това си расте, няма това-онова. 2300 сме вече. Докторката ми от ЖК каза задължително секцио, защото при толкова голямо и седалищно бебе, имало много голям риск от луксации, изкълчвания и т.н.

Коки, това, което аз си спомням от лекцията за изтичането на водите е, че ако се повтори, след като се подсушиш и смениш бельото, значи са водите. Ако не се повтори, а е било еднократно - не са те. Така че не се притеснявай. Макар че за свое успокоение можеш да отидеш да те погледнат. Няма да им е нито за първи, нито за последен път.

ligla, представям си мъжът ти как се е стресирал  Joy На мен ми е смешно, ама човекът сигурно бая се е притеснил...

На накой правили ли са му изследване за кръвна група с подгрупа (аз май питах вече  newsm78). Не мога да намеря къде я правят тази подгрупа, по поликлиниките не правели такова нещо.
Другата седмица ще ми взимат кръв за три различни неща и то на три места  Close Може ли сега да се размотавам из целия град да ми точат кръвта, много тъпо.

За лекцията на 9 месеца, звучи интересно, може би и аз ще дойда другия вторник, стига да успея да стана толкова рано Rolling Eyes

# 139
ОО, Булечка, това беше много сладко... (ама шефовете не вдяват български  Mr. Green)

РАЛИ, честитка за послушното момченце - сигурно си много доволна, браво   bouquet

Каталина, и аз съм като тебе, точният израз е "много  мразя да ми нарушават спокойствието".
В смисъл, не че имам някакви притсненения, но гледам на този период с първия-втория месец, малко като някакво мъчение дето ми предстои.  newsm78... ама дано ми е сладко и добро момчето, че да мине по-леко  Praynig

Ще прибавя тази вечер новите прогнози отпреде, Меги, ти хубаво правиш да ми ги групираш, че е голям зор да търся страница по страница.

Обаче виждам, че има много мераклийки през септември да раждат  Crazy

Вчера си получих по пощата още един подарък от шауъра - ваничката, ще я снимам да ви я покажа - много ми е сладка тази ваничка на мене.

Момичета, кой още го боли междукрачието... на мене защо ми няма нищо... не е ли време да се почва вече и аз да се подготвям...  newsm78... ох... сигурно май наистина ще преносвам, егати

Аз да се оплача от първият си бременен симптом (освен дебелеенето и корема) - почна да ме боли гърба... от 3 дни е все по-зле и по-зле   Tired

# 140
Jenna и гърбът ме боли и ми изтръпва под бюста......гадничко е ама поне междукрачието не ме боли!

# 141
  • София
Аз обявявам край на службата за тази година  newsm44

Тръгвам си Simple Smile
Гърба ме боли и мен от няколко дни, ама нормално. И ребрата ще ни заболят по - късно, после и няма да можем да си седнем на д***тата ... Ама това, е, хем си струва, хем приключва набързо  Simple Smile
За обръщането съм много доволна, да Simple Smile Вече по - уверено си залагам на 3.10  Heart Eyes

# 142
Здрасти на дружината и от мен!  newsm68
Ей, тези с нета са за убиване вече.  #Cussing out Писна ми от тях. Ден през ден все профилактика правят и по цял следобяд се случва да нямаме нет. Днес как така го пуснаха преди 6-7 незнам. Аз така хубаво си поспах днес, че отиде чааааааак до 1 на обяд.  Embarassed Едва сега си хапнах за обяд, т.е. за следобяд де и влизам да ви видя.
Ама така ми се разхлопа и на мен сърцето, като прочетох за септемврийките.  newsm44 Браво на тях. Удържаха положението доста време. Да са им живи и здрави бебоците и да им е леко раждането на цялата група.  Praynig
Май покрай тях и нас почва да ни тресе вече предродилната треска. newsm78
Коки, мила не се шашкай. Може наистина да е било течение. То и при мен от време на време от него се чувствам така. Но ако има повторение те съветвам и аз да тичаш при докито.
Рали, браво на малкият мъж.  newsm10 То си знае урока детето бе. Само така да е занапред да слуша, ама и като се роди...  Peace  И честита ти почивка!
Jenna, пропуснах да ти пиша, че се влюбих в бебешкия ви фитнес.  Crazy Crazy Изобщо с това парти изненада голям кеф е било. Защо и при нас не е така... ами само някакви си бабини деветини и суеверия витаят около бременната. То на нас това ни е нужно сега - хубави емоции, подаръци, купон, а не - ама това сега не може щото еди си к`во. Глупоси!!!  Crossing Arms То к`вото ще става, ще става и без това, но да не дава Господ, разбира се!!!  Praynig
viodidi, мисля, че изследванията за нас си се плащат. Поне на мен като ми вземат кръв и урина за рутинните по ЖК, ме таксуват по здравна каса 2 лв., ако не се лъжа. Но прегледа знам, че не се плаща.
ligla, що за култура имат тия хора???  #Cussing out Как може 4 часа да висиш права при това в 8 месец бременна и на никой да не му направи впечатление и да ти отстъпи ред. Леле, ако бях аз, при това каквато съм станала скандалджийка последно време /чак ме е срам от това на моменти, щото си представям как изглеждам от страни  Embarassed Rolling Eyes/ щях веднага да въведа ред. Много ме бива в това! Другият път няма да се оставяш, ами с корема напред... Naughty И на случката с мъжа ти си смях.  rotfImbo Ех, как искам някой така да стресира и моя, че нещо последно време много спокоен го раздава, но и да ми разкаже след това.  gydi
Иначе при мен доки отсече   umnikuu - ще ги трепем гадовете от сега. Вече с ново кремче, което било за еднократно приложение и след 10 дни пак повтаряме посявката, за да видим вече чист ли е терена или не. Дано да е, че ми писна... Crossing Arms

# 143
Mimi_mimi на 9 месеца ще има чак другия месец тук. Мисля че беше 12.09 ама ще чакаме да видим със сигурност. Тоя месец само софиянки са облагодетелствани да ходят. Има някакво училище за бременни зад Старата поща на ул. Шейново 3 май беше адреса. И вчера четох в сайта им че има и безплатни лекции всяка събота обаче май е със записване. Канехме се с mariavilka да ходим, но така и не се обадихме. Нищо за другата седмица ще гледаме да сме по сериозни. Ако решиш и ти свиркай. И за мотане по улиците също.
Джена и мен ме боли междукрачието. Оффф  то май всеки кокал ме боли вече като се заседя  newsm78 сега като се замисля. И като стана до ходя към другата стая например и пукат докато се раздвижа.  #Crazy
Габи аз си смятам месеца от датата на термина. Ама коя седмица е не съм се замисляла  Thinking
А за иследванията на мен ми взимат в лабораторията по 2 лева за манипулацията дето ми взимат кръв, а самите иследвания са по каса. А някои които касата не поема си се доплащат.

# 144
  • София
Споко Джена и мен за сега нищо не ме боли, ни междукрачие, ни кръст, ни ребра, само като се започне едно бутане от страна на щерката - направо ми изкачат очите. Мисля че може и да се разминем с тези екстри, ще видим.

Галя къде се изгуби???????

Коки споко, ако не се повтори, на мен ми се случва вече няколко пъти, та се чудя какво е, а доки вика, нормално било.

Надя 73   Joy  Joy  Joy  Joy доста се чудих как ти изтръпва гърбът под циците, ама вденах накрая  Joy  Joy

# 145
ха ха ха верно голямо изказване съм му ударила!
Абе заровила съм се и си търся спално бебешко бельо.И намерих много хубаво ама има само във Пловдив моля ви се!!! #Crazy
От този сайт пък това много ми харесва ама го има само чрез тоя вид покупки
http://nani.bg/product_info.php?cPath=19&products_id=161

А пък тия ги има само в Пловдив а много ми харесват!!!
http://www.es-fashion-bg.com/baby-best-herding-komplekti.php

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 18:22 от Надя 73

# 146
  • някъде там
Да си дам отчет.Добре подремнах след обяд,ходих да си взема плат ,за ъгловото,че нямало да стигне. От там викам я да ида до кауфланд.Та си купих от там шампоанче и сапун за бебка. Взех и един прах Персил-сенситив.
Сега засядам.... и съм на линия,чакам новини от вас да ви чета. Peace
Щях да забравя,нещо ми се губят близнашките мами.Хайде Галини,рядко пишеше,че нали все по болници,ами Танини? newsm78

# 147
А пък тия ги има само в Пловдив а много ми харесват!!!
http://www.es-fashion-bg.com/baby-best-herding-komplekti.php

Много са хубави, Наде, направо се влюбих в някои!!! Hug Да вземем да си спретнем една разходка за покупки до Пловдив, а? newsm78

# 148
Жестоки са нали?

# 149
тука сам бе МЕГИ Simple Smile поспах си аз кат пич сега ще видя ко сте писали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт